10/12-2011: olyckor

Olyckor händer varje dag, ibland i närheten av en själv och ibland så lång bort att man inte vet vart. men har ni tänkt på hur snabba folk alltid är med att skriva R.I.P, krya på dig, tänker på familjen, hoppas allt löser sig mm. Då är min fråga, hur många känner egentligen personen/ personerna som är drabbade? Hur många har pratat med personen mer än artighetsfraser och hur många är delaktiga i sorgen? Jag tycker det är fel när personer som inte har med det att gör lägger sig i sorgen! Jag tycker inte man har rätt till det! Det känns som om det är något vi bara gör av farten utan att mena det! Vi borde tänka på det för orden vi säger när någon är ledsen ska vara mer än artighetsfraser, de ska betyda något! Jag hade snarare blivit arg i fall en massa okända människor skrev till mig och sa ex krya på dig! Tänk lite människor och inte bara göra de för att man ska!

ja det här är min åsikt men det visste ni nog redan i fall ni har läst min blogg innan! och jag håller fast vid den! jag diskuterade det här med en vän och hon höll inte riktigt med mig utan ansåg att man kunde visa respekt för familjen och känna med dem och visa att man bryr sig.

jag förstår hur hon tänker det gör jag men jag anser ändå att man inte ska lägga sig i, jag anser inte att man ska skriva till personerna som drabbas bara för att. för ett tag sedan var min syter med om en olycka och jag tittade undrande på alla hennes medelande på FB och undrade hur många av dem som hon kände och visste vilka de var egentligen och hon svarade att hon inte viste vilka hälften var! då kände jag att folk bara skrev för att, och jag kände hur arg jag blev. varför skirva om du inte ens vet vem det är? vad är vittsen med det? nej jag tycker det är idiotiskt att skriva något sådant till någon som man inte känner. det är som att man inte vill sticka ut eller vara den som ansers taskig för att man inte skrivit krya lr något liknande. men är man inte då elak om man skriver krya bara för att utan att mena det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0