15/12-2011: för seriöst

imorse så skrev en vän till mig på FB det här och jag gillar inte Justin Bieber lr Justin Bäver som jag kallar honom och som skämt svarade jag på inlägget (läs allt först innan ni säger något)

Andreas skrev:
‎99% of teenagers would cry if they saw Justin Bieber standing on top of a skyscraper about to jump. If you belong to the 1%, sitting there with popcorn and 3D glasses, screaming, ''DO A DOUBLE BACKFLIP! ",
re-post this if you are that 1% XD

Jag svarade:
Jag skulle varit den som knuffade ner honom ;)

Andreas svarade:
Åzum ^^ 

Jag svarade: 
Ja annars hade han ju aldrig hoppat ;) o vi vill ju bli av med honom xD 
 
Nån som jag antar är Andreas kompis o som heter Denise svarade:
Åh så coola ni är då, småbarn, som hellre ser en människa död bara för att ni ogillar honom/henne, än att helt enkelt skita i personen. Stfu.

jag svarde: 
Jag skiter vanligtvis i honom, men man kan göra något som heter skämta! Hört talas om det?

Denise svarade:
Jag ser inte något roligt här? Jag ser bara två människor som försöker vara som alla andra. Givetvis behöver man inte tycka om allt i musikvärlden, jag tycker inte heller om honom, men det är tröttsamt med folk som försöker vara som alla andra, som sagt.

Jag svarade:
Det hade du nog inte sagt om du träffat mig! Men i de här fallet är du som alla andra vad du än väljer. Tkr du om honom är du en i mängden, tycker du inte om honom och vill bli av med honom är du som en i mängden och om du struntar i honom är du också en i mängden så i de här fallet spelar det ingen roll

Denise svarade:
Du vet verkligen inte vad du pratar om. Om man faktiskt är mogen nog att strunta i honom och sluta snacka så jävla mycket skit för att andra gör det, då har man lyckats. Tycker man om honom, okej, vill man bli av med honom, då är man sjuk i huvudet.

Jag svarade:
Jo jag vet nog vad jag snackar om lilla du! Som jag sa till di tidigare så strutar jag egentligen i honom. Jag hade inte gråtit floder om han avled, det förnekar jag inte men om vi nu skämtade om att knuffa ner honom från ett hus så låt oss göra det! Du bör kanske inte ta de så seriöst! Och jag snackar inte skit för att andra gör det utan jag står snarare för min åsikt! Du snackar inte skit för att du säger att du inte tycker om en artist för i så fall vet du inte hur man snackar skit!

sen svarade inte personen mer! men jag kände så här, tar inte hon det lite väl seriöst? jag menar vi satt ch skojade om det och önskade inte att han skulle dö. och jag kände ur frustrerad jag blev :S det var som för ett tag sedan på MP o min kompis bara för skojs skull startade en tråd där hon undrade vem man vills kulle dött och hon skrev Ron. genast började folk klaga på hur hemska vi var som önskade att någon dog! jag menar de flesta önskar att Voldemort o Bella dör är inte det lika hemskt!! och sen är det en påhittad karaktär (Inte i min värld, men den diskutionen ska vi inte ha nu!) och de är ingen skada skädd i fall vi önskar att någon skulle dö. jag hade tyckt Harry skulle dö men de lär ju inte hända något. och det är ju samma sak som att man frågar vem man inte vill ska dö!! jag känner bara att folk ibland tar de för seriöst! man måste få ha sin åsikt och man måste få skämt lite, jag hade aldrig så klart puttat ner någon från ett hus bara där ska man ju förstå att det var ett skämt! men ibland verkar folk inte fatta det! nej mitt tips till er, ta inte allt så seriöst!! och snäll folk lär er läsa mellan raderna! och hoppa inte på folk för att de har en annan åsikt än er!!

 

Peace out <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0