6/12-2011: sömnlös natt

klockan är snart 8 och jag har inte gått och lag mig än xD och nu kommer den stora frågan, ska jag lägga mig nu eller strunta i det och vara vaken? jag borde kanske sova nån timme xD eller är de bara jobbigt?
en annan jobbig fråga är om jag borde äta, jag har varit hungrig sen två och borde kanske äta eftersom jag inte åt någon riktigt middag xD men jag orkar inte smyga ner i köket! ja jag är lat eller så orkar jag inte väcka allt folk!
just nu sitter jag och tittar ut över skogen och snön som äntligen har kommit! nu efter ett bra tag får även jag snö :D och jag måste säga att det är ovanlgit tyst och skönt, och jag funderar på att göra det här oftare! fast det är kanske inte så smart med tanke på att jag redan sover lite och redan har förskjutit mitt dygn något enormt xD jag undrar hur jag ska orka städa klart mitt rum idag? fast som sagt så lever jag på vilje styrka och jag klarar allt när jag väl bestämt mig! så de blir nog klart :P nej nu ska jag faktiskt gå ner och göra lite frukost och bestämma mig om det är värt att sova eller inte xD

p.s jag har fått ta tillbaka min hemska gamla data och jag hatar den, men bättre än inget xD d.s

Peace out <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0