15/10-2011: Hogwarts

ja ni vet alla vad Hogwarts är! det är skolan som förekommer i Harry Potter böckerna och egentligen heter Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. och den ligger i skottland och idag när jag har läst/sätt HP klipp/ skrivit på min FF och lyssnat på Wizard rock så satt jag och verkligen önskade att jag kunde åka dit och gå på den skolan. jag älskar nästan allt som har med HP att göra och bara själva slottet är underbart :) och för att inte tala om stämingen. den där magiska känslan som finns där (haha ursäkta ordvalet) och alla lärare, spöken och elever ja allt som finns där och alla personer jag bara älskar dem (de flesta) och jag önskar att jag verkligen hade fått gå där. jag har förvisso varit på en hel del platser som har med HP att göra, jag har varit på Harry Potter world in orlando där de har byggt upp Hogsmeade och det är magiskt vackert (enu en gång ursäkta ordvalet) och sedan har de Hogwarts uppbyggt på ett berg med en åkatraktion innuti och det är fantastiskt och när jag var där var jag gladare än på år. jag ville aldrig lämna stället <3 sedan har jag även varit på en del platser där de spelar in filmerna i Oxford, ex bibloteket, sjukhusflygeln och matsalen. det var också grymt kul att se. det var så himla kul att se hur ställerna såg ut innan de filmade där och sedan hur de har byggt upp scenerna på plats. :) och jag önskar någon dag kunna återvända till platserna och sedan ha ett Hogwarts slott i skottland och om jag någon dag blir extremt rik är det vad jag ska lägga mina pengar på! det är så svårt att förkalra kännslan om man själv inte är inne i HP eller upplevt den! men ni som vet vad jag menar förstår också känslan man kan få av HP och av Hogwarts!
 
Här har ni en bild på slottet som jag tog när jag var på Harry Potter Wordl och jag tycker det ser så fantastiskt ut och jag hade verkligen velat gå runt i alla korridorer


Hogsmeade <3


Mer Hogsmeade <3 (det komiska var att det var runt 25 grader när vi var där och de har snö på taken xD)

men hela kännslan att bara få vara så nära som man kan komma det riktiga Hogwarts och jag älskar allt som har med Harry Potter världen att göra, det är en del av mitt liv och kommer alltid vara. jag älskar allt som finns runt omkring <3 och jag vill som sagt besöka det igen och köpa mer saker :) jag hade kunnat skriva en hel uppsats om varför de här böckerna betyder så mycket för mig men jag ska bespara er det!

Peace out <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0