5/10-2011: Piercing

Idag tänkte jag prata om Piercingar. det är väldigt vanligt och man kan nästan ha dem vart som helst. jag själv tkr oftast det är snyggt (vissa passar inte i det) och jag anser att det är ett sätt att uttrycka vem man är! man kan visa en speciel stil med det. man kan helt enkelt uttrycka sig. men vad jag itne förstår är hur folk kan ha så i mot det? det är en liten metalbit (oftast). vad är det farliga? det skadar dig inte, det är inte giftigt och du kan ta bort den. det är ett smycke inget annat. det är ju som att ha armband, halsband eller ringar. enda skillnaden är att de sitter fast i huden. och som sagt kan du ta bort dem om du vill och de växer snart igen. jg har ofta haft den här disskusionen hemma där de inte alls gillar piercingar. vilket jag inte förstår. jag hoppas att ni en dag kan förklara det för mig utan att bli arga!!
men kan ni någon annan som inte gillar det förklara för mig varför? vad har ni i mot det? och kom inte med
"det är inte snyggt"
vill ha ett bättre svar. för det finns "vanliga" smycken som inte är snygga heller, men ingen klagar över att folk har det! jag menar se bara på alla halsband med plastpärlor som man hade förr. hur snygga är de på en skala?
jag är som ni kanske förstår för piercingar, vill man ha det så skaffa det! men jag tycker dock inte man ska göra det hemma! inte vara allt för ung (minst 15)! tänka på vart man placerar den, alla passar inte i alla piercingar men det är precis som med vanliga smycken.
och som sagt är pirercingar bara ett annat sorts smycke för mig :)
och varför skulle vi inte få ha smycken utan att folk pratar bakom ryggen på oss?

Peace out <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0