Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 32

– Ja idag är det nyår och jag får väll berätta lite eftersom jag nog kommer vara för full för att berätta något i mon eller helt enkelt inte orka för baksmällan tar man lätt bort! Vadå ni trodde väll inte jag skulle sitta hemma o inte göra något? Nej jag ska ut med några kompisar o så ska ju älsklingen med så klart. Barnen? Jag har väll föräldrar? Haha får väll utnyttja dem lite. Men nog om det tryck på knappen!

Jag vände mig snabbt om och stod öga mot öga med Salazar Slytherin. Hur det nu kunde vara möjligt? Men jag hämtade mig ganska snabbt jag är ju trotts alla på Hogwarts och sen kunde jag ju inte bara stå o glo.
– Ja det kan du väll. Svarade jag och satte mig ner i en av fåtöljerna. Salazar följde mitt exempel. Han är inte ett spöke men han är inte en tavla heller, vad är han?
– Jag måste bara fråga hur det är möjligt att du kan gå ut ur tavlan som en levande person?
– Rak på sak precis som Tom. Men att vara skolans grundare har sina fördelar, vi såg till att vi kunde gå runt på skolan som levande personer, nån gammal förtrollning Rowena hittade.
– Ok, jag har aldrig hört talas om något liknande. Sa jag och undrade om Snape o Tom hade vetat om det här?
– Men åter till varför jag är här! Hur känner du Tom?
– Jag är hans dotter! Synen jag fick se efter det var ganska unik grundaren för Slytherin tappade hakan fullständigt. Jag kunde inte låta bli o skratta lite, men han åter fick snart sitt normala ansiktes uttryck.
– Menar du att han gifte sig och fick barn? Frågade han skockat
- Nej han adopterade mig efter att jag överlevde den dödliga förbannelsen som han kastade på barnhemmet där jag bodde, alla andra dog så klart. Sa jag som om jag pratade om vädret.
– Menar du att du är mugglare? Han ryggade tillbaka, jag skrattade lite över hur likt det var Dracos reaktion.
– Nej det är jag inte. Jag hade en massa förmågor som är förknippade med trollkarls världen, men mina föräldrar valde ändå att inte ha kvar mig, o nej jag vet inte vilka mina föräldrar är.
– Vad var det för förmågor? 
– Jag kan ändra utseendet på saker runt om kring mig, sen kan jag transferera mig vart jag väll till o med på Hogwarts. O just det jag kan läsa tankar med.
– Kan du tala med ormar? Jag kollade lite undrande på honom.
– Varför undrar du det?
– För att… svara bara på frågan är du snäll.
– Det beror på om du sprider vidare saker om mig?
– Men lilla fröken varför skulle jag det? frågade han
- Låt mig se? Ett du är en Slytherin, två du är inte precis känd för att du var den vänliga typen och sen för att jag inte litar på folk som bryter sig in i mitt rum mitt i natten.
– Du har en poäng. Men jag kan inte garantera dig något.
– Då svarar jag inte på frågan. Du måste tyvärr gå nu för jag ska sova! det kom lite som en överraskning när han reste sig upp gav mig en hand kyss och gick sin väg. Jag kollade lite efter honom. Den här skolan kan inte bli mycket konstigare! Men lika bra att göra det jag skulle gjort för en timme sedan, sova! och det var precis vad jag gjorde.

Morgonen där på lös solen in i mitt rum jag kollade på klockan. 7 det är ändå ok att vakna vid 7. Jag kollade på Merlin.
– God jul Merlin. Han hoade tillbaka och jag gick upp och gav honom lite godis innan jag släppte ut honom. Lika bra att gå ner till uppehållsrummet. När jag kom ner såg jag att det var juldekorerat med en stor gran i mitten och lite girlanger lite överallt men det var ändå snyggt gjort. Jag satte mig framför brasan men där fick jag inte sitt ostört särskilt länge, innan killarna kom ner.
– God jul killar.
– God jul Cara. Svarade de i kör.
– Paket!! Kan vi inte öppna dem? Sa Ron ungefär som om han var fem.
- Så där barnslig var jag inte ens när jag var fem Ron! Men vi öppnar väll. Svarade jag. Ron flög på paketen o Harry var inte långt efter. Tvillingarna var snabbt på sina paket de med. Jag bara kollade på dem innan jag gjorde dem sällskap, lite förvånad över att jag faktiskt fick några julklappar. Jag tog upp ett silvergrönt som jag visste var från Severus, när jag kollade efter hade han skicket en hel del. Jag öppnade det och inuti låg en bild. Jag kollade på bilden, den var helt svart. Sen kollade jag igen och såg att en bild på Blackstar det var då jag förstod att det var en tavla som visade det man tänkte på. Jag log och la ner bilden igen, innan jag tog upp ett paket från Hermione. Det var en bok om kände trollkarlar genom tiderna. Den såg väldigt intressant ut. Jag tänkte på boken jag gav henne det var en bok om egyptiska trollkarlar o häxor jag tror hon skulle tycka om den. Sen öppnade jag Harrys paket det var en bok passande nog om Hogwarts grundare jag visste vilket kapitel jag skulle läsa först.
– Tack Harry. Jag gav honom en kram.
– Tack själv. Sa han log och kollade på sitt paket med Quidditch tillbehör. Jag åter gick till Rons paket, jag log lite när jag såg att det var en nalle i.
- Tack Ron. Sa jag o gav även honom en kram.
– Det är inte mycket men alltid något.
– AAAAAAAA, Tack så mycket Cara. Ron hoppade runt av glädje. Han hade precis fått en signerad tröja till honom men namnen på spelarna i hans favorit lag.
– hur fick du tag på dem? Han kollade skockat och kramade mig glatt
- Jag har mina knep. Sen åter gick jag till min paket. Tills slut hade jag fått mer än jag räknat med inklusive en lapp från Salazar skrivite med ormspråk. Killarna kollade på den
- Vad står det. frågade Fred
- Jag vet inte. Plötsligt hoppade Harry till när en husalf dök upp med ett paket till honom. Han kollade förvånat på den.
– Öppna den. Sa Ron o Harry gjorde.
– Det är någon slags mantel. Svarade Harry. Jag reste mig skockat upp.
– Det där är ingen vanlig mantel. Vad fick du den ifrån?
- De var en lapp med. Sa Ron
- Det står att min far lämnade den i säkert för var hos någon men inte vem, o sen står det använd den väl. Svarade Harry.
– du vet inte vad det där är eller hur?
- Nej det är väll bara en vanlig mantel? Frågade Harry undrande.
– Det är en osynlighets mantel. Nu kollade alla på den.
– Testa den Harry. Sa George o Harry gjorde han försvann totalt. De var lite kul att se de andras förvånade ansikten. Jag var själv förvånad, jag hade aldrig sätt en osynlighets mantel.
– Jag vet vad jag ska göra med den här! viskade Harry till mig o Ron när han kom fram. Vi gick ner tillsammans mot frukosten, Weasley familjen hade stickade tröjor på sig och Fred hade mumlat nått om mamma. När vi gick in såg vi att alla satt vid samma bord. Vi slog oss ner vid utkanten av bordet. Plötsligt kom en till rödhårig människa mot oss. Hur många är de egentligen?
– Percy. Sa Fred
- Hej på er. Han fastnade med blicken på mig. Är jag helt osynlig för vissa människor till en viss stund, jag har liksom gått på Hogwarts ett halvt år nu o folk visste ändå inte vem jag var?
– Cara. Svarade jag innan han frågade.
– Självklart vem annars. Jag vet inte vilket tonläge han sa det i. vi satt och åt en trevlig frukost med mycket skratt. När vi ätit klart gick de andra upp, jag ursäktade mig genom att säga att jag glömt och lämna in en läxa till Snape och de vet hur han är. De nickade förstående. Att de inte kände mig soppas bra efter ett halv år att de inte vet att jag aldrig skulle glömma en läxa jag skakade på huvudet. Väl nere hos Snape knackade jag på, han öppnade och log.
- Ne men God jul på dig Cara.
– God jul Severus. Sa jag o gav honom en kram.
– Gillade du paketen.
– De var helt underbara. Här jag har två till dig. Han såg lite överraskad ut, jag log mot honom o han öppnade först det ena som inne höll en bok.
– Hur i helvete fick du tag på den här!! Jag kunde inte uppskatta ton läget i hans röst när han sa det
– Gillar du den inte? Jag såg lite oroligt på den.
– Gillar den inte? Jag har letat efter den i snart 10 år o helt plötsligt ger du mig den.
– Jag hittade den på vinden hemma. Jag tänkte att du kanske skulle gilla den. Jag $kollade på boken som hade namnet de farligaste trolldryckerna genom tiderna.
– Tack, så hemskt mycket. Han gick fram o gav mig en kram. Sen öppnade han det andra det var ett halsband. Han kollade undrande på det.
– Jag har ett likadant. Det är en länk till varandra, det säger vad respektive person är och om den befinner sig i fara, då kan du alltid ha koll på mig. Jag gillade de inte egentligen kändes lite som om jag satt i fängelse.
– Tack, fast du gillar dem inte egentligen eller hur?
– Jag vet inte, det känns lite som om jag sitter i fängelse.
– Vi behöver inte använda dem om du inte vill. Sa Severus  
- Jo då behöver du inte vara så orolig för mig och de kan säkert vara bra att ha nån gång. Jag log mot honom
- Är det säkert att det är ok för dig?
jag nickade som svar. Severus och jag satt o pratade hela dagen tills det blev middag och vi gick upp självklart inte samtidigt. Jag gick in och satte mig hos mina kompisar
- Du har varit borta länge. Sa Harry
- Ja jag gjorde lite läxor som vi har överlovet. De var inte sant men jag behövde knappt göra läxorna. De log mot mig och kollade på halsbandet.
– O det är ett sånt där halsband som är kopplat till ett annat. Vem har det andra? Frågade Fred. Jag kollade på dem o sen på halsbandet.
– Min gudfar.
– Inte din pappa? Frågade Harry, de var då jag kom på att jag inte sagt till dem att pappa var död.
– Nej det är liksom så att jag inte har berättat för er att han… dog för ett tag sedan. Det var därför jag grät och fick feber. Ledsen för det.
– Det gör inget du berättade ju nu. Och vi är ledsna för din skulle. Sa Harry o gav mig en kram. Jag log mot dem. När klockan slog 6 gick vi upp till tornet och började spela kort. Plötsligt knackade de på fönstret och två ugglor jag inte kände igen flaxade in och lämnade två paket. Jag såg att ett var från Draco o de andra från Blaise. Jag öppnade Dracos först, det inne höll en bok om Slytherins historia jag log åt boken, det skulle bli intressant läsning, sen öppnade jag Blaise paket det inne höll en bok om att läsa tankar jag log åt den. De visste verkligen vad jag ville ha, jag hoppade mina paket hade kommit fram, jag släppte ut ugglorna igen.
– Från? Sa Percy
- Draco o Blaise.
– Va? Sa Percy
- Ja låt dina bröder förklara nån gång. Sa jag och log o fortsatte att spela. När klockan blev 12 gick Harry upp och hämtade manteln när han kom ner sa han hejdå och försvann. Vi hade bestämt att det var de bästa sättet att komma in i den avskilda avdelningen. Jag och R

on satt kvar o måste somnat i soffan för Harry kom o väckte oss.
– Kom det är nått jag måste visa er något! Vi kollade på honom vad kan han vilja visa oss klockan 3 på natten?

– Ja vad han ville visa får ni inte veta för än nästa är nu ska jag göra mig klara för i kväll

* kash *


GÖTT NYTT ÅR

finns det något mer o säga? om några timmar så är det ett nytt år... 2009 finns snart inte mer men vad fan vad ska man göra åt det?

jag säger i alla fall till alla älskade personer GÖTT NYTT ÅR

ha det bra :D

natti

är hungrig o trött så lika bra att sova... i morrgon är det ett nytt år...

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 31

– Det snöar som bara den här, jag har för visso inget i mot snö men när man ska ta sig någon stans är det jobbigt så därför tänker jag spendera dagen med att dricka varm oboy och fortsätta berätta för er så tryck på knappen.

– Jag försökte inte döda honom. Svarade Snape
- Vad gjorde professorn då? Jag har läst allt om förhäxningar och du gjorde allt som man skulle göra. sa Hermione, jag vet inte riktigt hur hon sa det men hon vågade inte möta Severus blick i alla fall, men jag var glad över att hon sa ifrån.
– Då har du säkert läst allt om mot förhäxningar också? Svarade Severus
- Självklart. Kom det från Hermione
- Då vet du att man inte kan skilja en förhäxning och en mot förhäxning genom att bara kolla på personen som uttalar dem! Sa Severus.
– Så du försökte rädda Harry?
– Självklart, jag tänker väll inte låta honom dö. O du Cara borde veta varför! Sa Snape o mötte min blick.
– Ja jag vet varför jag tänkte bara inte på det. ledsen Severus för att jag trodde du var inblandad. Jag gav honom ett leende.
– Det är i alla fall bra att du är uppmärksam. De svarta ögonen mötte min blick
- Det är ju lite svårt att inte vara det om man har lärt sig att vara det sen man var 4 typ.
– Sant. Han log mot mig.
– Men du har fortfarande inte berättat varför Fluffy har bitit dig?
– Hur vet ni om hunden Cara? Han såg undrande ut.
– Jo liksom den dagen vi mötte trollet, så sprang vi på miss norris så vi letade efter ett gömställe och det råkade vara rummet där Fluffy ”bor”, det var väll liksom så det gick till. Jag mötte oroande Snapes blick beredd på att han skulle skälla på mig.
– Lika bra att jag inte säger något eftersom gjort är gjort. Vad jag gjorde hos Fluffy var att stoppa en av mina kollegor från att försöka komma åt det hunden vaktar. Svarade Snape
- Vem försökte komma förbi hunden sir? Frågade Mioni
- Det är lika bra att ni inte vet, för ni skulle bara försöka ställa honom mot väggen eller du skulle i alla fall försöka Cara! Jag visste att det inte var någon mening att försöka få ut nån info från Snape för han skulle aldrig säga något.
– Men nu måste jag fortsätta rätta prov, men vi ses och va försiktiga. Han kollade på oss båda med ”stränga” ögon jag log mot honom.
– Hejdå Snape. Sa vi i kör och började gå upp för. När vi kom upp för trapporna och in i uppehållsrummet satt killarna och spelade schack.
– Jag får möta vinnare? De kollade på mig och nickade.
– Flamel, Flamel? Hermione mumlade för sig själv.
– Vad har jag hört det förut? Jag måste till biblioteket. Sen rusade hon iväg, vi kollade på henne och rykte på axlarna. Att de inte vill tror mig, jag sa ju svaret till dem men om de inte tror på mig kan jag ju inte göra något åt det. Jag struntade i det och vände åter blicken mot brädet framför mig. Harry är duktig men ron ligger alltid steget framför honom. Så när Ron van var jag inte det minsta förvånad.
– Så din tur Cara. Vill du låna mina spelpjäser? Jag kollade på Harry.
– Nej jag har mina egna. Vänta så hämtar jag dem. Sen gick ja gupp för trappan. Vart la jag dem nu igen? Just det i översta lådan i byrån. Jag tog fram o kollade på dem. Jag mindes alla stunder jag och pappa spelat, jag hade fått pjäserna av honom, därför är det inte så konstigt att de är gröna ormar. jag gick ner till killarna igen och ställde pjäserna på brädet, de kollade lite fascinerat på dem men jag bara rykte på axlarna. Det var längesedan jag spelat, och Ron var duktig det visste jag men jag hade triumfen att han inte visste hur jag spelade. Vi började med vanliga försvars positioner men över gick snabbt i brutalt avrättande. Pjäserna splittrades och blev snabbt färre. Plötsligt kom Mioni in.
– Orr jag hittar inget om Flamel, det är jätte konstigt.
– Varför då? Han kanske bara är ett alias för någon. Svarade Harry
- Nej jag är säker på att det är han rätta namn, men om han inte finns i bibliotekets vanliga avdelning måste han finnas i den avskilda delen. Vi kollade undrande på henne.
– då kommer vi aldrig få reda på vem han är. Sa Harry
- Jo, det måste finnas ett sätt att ta sig in där. Hon kollade på mig och jag fattade att hon syftade på Severus, jag skakade på huvudet. Det skulle vara omöjligt han skulle aldrig låta mig gå in där och leta efter Flamel, särskilt när han redan var att jag vet vem det är.
– Hur då? Frågade Harry. Men jag lyssnade inte på deras diskussion jag skulle ändå få reda på om de fann en lösning, jag koncentrerade mig på spelet och såg att om jag flyttade hästen skulle Ron tro att jag var oförsiktig och då skulle ha ta min häst och han ställde sig själv i schackmatt eftersom det var ett ovanligt drag.
– Häst till F5. Hästen med ormen runt gjorde lydigt som jag sa och Ron gick rakt i fällan.
– Dam till F5. Hans dam kom angripande mot min häst och hästen slogs i bitar.
– Schackmatt. Ron kollade förvånande på spelplanen och insåg sitt misstag. Min Dam gick till angrepp, ormen runt henne bet huvudet av Rons kung.
– Du överlistade mig! Sa han förvånat
- Ja men du var nära att vinna. Jag log mot honom och vände åter huvudet till mina andra två kompisar som satt och diskuterade Flamel i soffan.
– Vi måste ta oss in i den avskilda avdelningen, vi får komma på ett sätt. Sa Hermione. Jag log mot dem om de bara hade lyssnat på mig. Jag såg att klockan började närma sig 12 och bestämde mig för att det var lika bra att gå upp till rummet.
– Jag går och lägger mig nu så god natt. Mina vänner sa god natt till mig och jag gick upp till rummet. Jag såg Merlin sitta på sin pinne.
– Hej vännen vill du gå ut? Jag fick ett glatt hoande tillbaka och öppnade därför fönstret och han bredde snabbt ut sina vingar och flög ut i natten, jag stängde fönstret eftersom jag visste att han inte skulle vara tillbaka fören nästa dag.

Ok vi hoppar över november det ända som händer är att jag fyller 11, och det var inget särskilt med det, jag fick presenter av mina kompisar och Snape. Lite böcker något smycke och kläder. Lektionerna flyter på som vanligt och när vi börjar igen så är vi i bara två dagar från jul har snart lov när vi börjar igen så har vi lektion nere hos Severus.

Jag kollade på drycken som kokade i kitteln den var grön och doftade mint drycken är till för att förvandla djur till mintchoklad en väldigt onödig dryck enligt min åsikt men eftersom Snape tycker att klassen mesta dels består av idioter (Harry och Neville står högst på listan bland idioterna) så måste vi göra den. Jag och Hermione rör sakta om i vätskan och pratade om lovet. Plötsligt hör jag en välbekant röst som tillhör Draco.
– Jag tycker verkligen synd om alla dem som måste stanna under lovet för att de inte kan åka hem. Han kollade på Harry men jag kände att det stack till i bröstet, Mioni kramade min hand för att visa sitt stöd och Severus gav mig en blick som hjälpte lite. Draco kollade på mig med en ledsen blick som sa att han inte menade att göra mig ledsen utan att det bara var menat för Harry. Det verkar dock ha funkat för Harry hackade nästan sönder minten innan han faktiskt lyckades sätta eld på den. Jag började fnissa lite och Mioni stämde in, men Harry hörde inte det för att Slytherinarna skrattade högt nog för att dränka fnittret från oss. Snape var snabbt framme hos Harry
- Lika klumpig som vanligt. 10 poängs avdrag. Ingen mening att du och Weasley fortsätter gå ut ur mitt klassrum. Killarna kollade på oss vi rykte på axlarna. Man hörde Ron mumla nått om att det inte var nått klassrum utan ett fängelse. När lektionen sen var över och vi lämnade klassrummet stod killarna och väntade på oss utanför vi hade sällskap upp för trapporna, när vi kom upp till entrén plan såg vi att Quirrell kom halvspringande med 5 snöbollar jagande efter honom. Vi kollade på varandra innan vi sa
- Tvillingarna. Och började skratta. Där vi stod och skrattade kom Hagrid in pustande med en stor gran vi kollade på den o sen på Hagrid de måste vara den största gran jag någon sin sätt. Ron stack huvudet genom grenarna och frågade Hagrid
- Behöver du nån hjälp?
– Nej tack jag klarar mig. Svarade Hagrid. Plötsligt kom Slytherinarna upp. De kollade på Ron innan Draco sa
- Försöker du tjäna lite extrapengar, Vesslan? Du vill säkert bli skogvaktare själv när du blir stor, det är ju det ända du duger till dessutom måste jättens stuga vara som ett palats jämfört med ditt hus. Han skrattade lite och de andra eleverna stämde in, jag bara skakade på huvudet. Måste de alltid bråka? Men att Ron skulle hoppa på Draco var en stor överraskning men det gjorde han. Om de var tur eller otur att Snape kom upp från källaren precis då vet jag inte.
– Weasley! Ron släppte omedelbart Draco och kollade med en rädd blick på Snape.
– Han blev retad, Professorn. Malfoy förelämpade hans familj!
– Jaså? Jag såg att Snape log lite.  Men han får ändå inte attackera en klasskompis 5 poängs avdrag. Ses ge er i väg nu. Jag fick ett snabbt leende innan Snape försvann uppåt. Slytherinarna knuffade sig förbi granen så att det hamnade en massa barr på golvet. Draco kramade lätt min hand som ett förlåt när han gick förbi. Jag log lätt mot honom innan han försvann ut på skolområdet.
– Jag ska ge honom en dag. Morrade Ron efter honom, jag bara skakade på huvudet.
– Jag hatar dem båda två. Malfoy o Snape. Kom det från Harry. Jag kollade mot honom. Jag förstår väll honom till en viss del men han är inte helt oskyldig heller.
– Strunt i dem, o det är ju ändå snart jul. Vet ni va, kom så ska jag visa er stora salen den är fantastiks så här vid jule tid. Vi följde med Hagrid precis som han ville, han hade absolut rätt den var helt fantastisk, jag hade aldrig sätt nått liknande. Hela salen glittrade och granarna i salen var verkligen praktfulla. Efter att ha kollat runt en stund och sedan sagt hejdå till Hagrid styrde vi våra steg ut mot skolområdet.
– Vet ni vad? Jag tycker vi ska ha snöbollskrig! Sa Ron glatt. Vi kollade på honom.
– Ja varför inte? Svarade Mioni.
– Men ingen magi! Harry kollade på mig
- Ok då. Jag log mot dem innan vi delade på oss, jag o Mioni sprang åt ett håll och började bygga ett läger som var lätt att försvara. Vi såg att killarna bara satsade på en stor animation av snöbollar. Vi skakade på huvudet det här skulle bli lätt. Och det blev det med killarna upptäckte snabbt att vi var säkra bakom våran mur och att vi bara kunde bomba dem med bollar. Efter en halvtimme då killarna var kalla och blöta gav dem upp.
– Vi ger oss. Skrek Ron
- Redan? Skrattade vi.
– Ja, vi går in nu men vi syns vid middagen. Sa Harry och sedan gick de åter in i slottet.
– Visst är skolan vacker med alla snö. Jag kollade mot Hermione.
– Jo det är den väll. Jag kollade mot sjön. Tänk hur många elever som redan stått här och sagt samma sak som många gånger innan. Plötsligt hör jag ett svischande komma mot mig jag vände mig om och fångade en snöboll.
– Du är inte mänsklig Cara. Sa Pansy
- Klart jag är mänsklig. Jag log mot Slytherinarna.
– Lust med ett snöbolls krig till? Vi kollade på Blaise. Vi kollade på varandra
- Visst, men då får det vara mer jämna lag. Sa Hermione o kollade på de 5 Slytherinarna 7 m där ifrån.
– Ok jag är med er. Sa Pansy vi kollade lite konstigt på henne. hon går friviligt med på att vara i samma lag som Gryffindorare.
– Vad är det luriga? Frågade jag. De kollade på mig.
– Men hallå Pansy går friviligt över till vårt lag? Draco o Blaise kollade lite undrande på henne.
– Det är sant de tär lite mystiskt. Sa Blaise
- Ja men jag kanske vill lära känna dem, om ni känner dem så kan jag väll åtminstone försöka. Vi kollade lite undrande på henne.
– Ok vi gör ett försök. Sa Hermione glatt, jag kollade på henne hon märker inte att Pansy försöker med nått lurigt. Pansy kommer glatt mot oss, bäst att vara på sin vakt. Vi började kriget, det gick väll bra att ha Pansy på vår sida tills en början men efter 20 min såg jag henne förtrolla 20 snöbollar som hon var på väg att kasta på mig o Mioni men jag han först.
– Jag har avslöjat er. Sa jag o Mioni kollade på mig o log sen.
– Det går inte att lura dig Cara. Sa Draco
- Nej det var lite uppenbart. Sa jag och log mot dem. Men eftersom jag kom på er så van vi. Jag log mot dem.
– Vi säger väll det. sa Blaise och log mot oss.
– Men vi måste byta om innan middagen så vi ses. Sa Hermione och vi började gå mot porten när jag passerade Draco viskade han
- Förlåt. Jag log mot honom o svarade.
– Ingen fara jag vet att du inte menade det. sen gick jag o Mioni in och började våran vandring upp åt.
– Jag undrar vilka alla på porträtten föreställer? Sa Mioni när vi kom till tredje våningen
- Jag kommer inte ihåg vilka alla är men jag vet att det här är Hogwarts skapare. Sa jag och stannade framför ett porträtt med fyra människor på.
– Ne men så trevligt elever. Sa Godric. o från mitt elevhem till o med. Han log mot oss.
– Det är inte så ofta elever stannar och pratar med oss, ännu mindre vet vilka vi egentligen är. Sa Helga.
– Nå vilka har vi här? Frågade Rowena o log
- Jag är Cara Riddle och det här är Hermione Granger.
– Riddle sa du? Salazar visste direkt vem min pappa var det syntes på honom.
– Ja det gjorde jag Salazar.
– Säger det dig något Salazar? Frågade Godric.
– Inte nu Godric jag förklara sen. Känner du Tom? kom det från Slytherins grundare
- Ja jag känner honom, eller jag gjorde han gick bort för ett tag sedan. Men vi måste gå nu det var trevligt att prata med er hejdå. Sen gick jag och Hermione.
– Hur tror du att de kände din pappa? frågade Hermione
- Jag antar att de känner varenda elev som går eller någonsin gått på Hogwarts. Vi var snabbt uppe i Gryffindor tornet. Vi såg inte till killarna men antog att de är i biblioteket, de försöker fortfarande hitt nått om Flamel. Jag och Hermione gick till respektive sovsal och bytte om sedan möttes vi nere i uppehållsrummet. Vi kollade lite på eleverna som satt där, de flesta var äldre men i ett hörn satt Seamus o Dean. Vi började gå ner till middagen, det var den sista middagen vi skulle äta tillsammans på några veckor för Mioni skulle åka hem överlovet samma kväll. När vi kom ner var det en helt fantastiks julmiddag dukad. Vi fick snart sällskap av killarna inte bara Harry o Ron utan även tvillingarna, de skulle vist också stanna över lovet.
– Hittade ni något? Frågade Mioni.
– Nej inte det minsta, o sen blev Irma sur och slängde ut oss. Muttrade Ron innan han började äta. Mitt i maten kom Nicholas upp ur maten Ron fick panik och slängde maten på tallriken.
– Hej Nick, sa Fred.
– Ne men hejsan Fred eller är det George. Sa han förvirrat.
– Fred. Sa han o log.
– Det var ett tag sedan man såg dig. Sa Harry
- Ja jag har varit på semester. Sa han innan han försvann.
– Varför behöver spöken ta semester de är väll lediga hela tiden? Sa Ron vi bara ryckte på axlarna. Snart var klockan 6 och eleverna började hämta sina väskor. Jag och killarna väntade på henne nere i entrén. Hon var snabbt nere hos oss igen.
– Ni fortsätter väll leta medans jag är borta va? Och ugglar mig ifall ni hittar nått?
– Klart vi gör. Svarade Harry
- Du skulle ju kunna fråga dina föräldrar om Flamel? De skulle väll inte vara någon fara va? Sa Ron
- Knappast de är tandläkare. Skrattade Mioni. Men jag måste gå nu. Sen gav hon oss varsin kram.
– Ha en bra jul nu så ses vi snart. Sa hon
- Desamma. Svarade vi, sen hoppade hon in i en av vagnarna som gick mot tåget. Hallen blev tommare o tommare tillslut var det bara Draco o Blaise kvar.
– Du får ha en bra jul nu Cara. Sa Blaise.
– Vi med.
– Vi kanske skickar ett julkort om vi kommer ihåg det. sa Draco o log. Sen gav jag dem varsin kram och de hoppade in i vagnen o så var de också bort. När jag vände mig om var även killarna borta. Om de skulle vara så här så skulle det bli ett tråkigt lov. Jag började gå upp mot mitt rum. Jag undrar vilka andra som stannar över lovet. När jag kom in såg jag att det bara var Ron, Harry o tvillingarna från Gryffindor, toppen ensam tjej… jag gick fram till dem,
- Hej killar. De kollade på mig innan de svarade
- Hej Cara. Vi ägnade oss snart åt att spela knallkort, det var kul och jag hade aldrig spelat knallkort förut, de var så klart förvånade över det men jag bara rykte på axlarna.
– Tänk att det är julafton i morgon. Sa George plötsligt.
– Ja tiden har gått fort. Svarade Harry
- Ja och man har fått nya kompisar och lärt sig en hel del. Eller vad säger du Cara.
– Va? Jag hade tänkt på annat, mötet med Salazar.
– Jo de är klart. Jag log mot dem. Jag kollade på klockan 11.
– Jag tror jag ska sova nu.
– Men Cara klockan är bara 11! Sa Ron
- Lille brorsan har rätt och det är ju ändå lov.  Sa Fred.
– Ja men jag är trött ändå, så god natt.   
– God natt Cara. Sa de i kör. Jag gick upp mot rummet. Och stängde dörren.
– Kan jag få prata med dig? Jag vände mig och mötte…

– Det har slutat snöa nu så jag tänker inte berätta mer utan gå ut till Blackstar.

* kash *


trött :S

alltså jag börjar seriöst bli orolig... jag är typ trött hela tiden. jag lägger mig som vanligt o vaknar som vanligt o somnar sen om igen men jag är ändå trött... jag vet inte vad felet är men de skrämmer mig att jag är så här trött jag kan inte vara det...

ha det bra :D

the music make me fall in sleep

nu ska jag faktiskt sova :O jag vet att klockan inte ens är halv tre men jag har kännt mig alldeles för trött på sista tiden... så jag ska försöka sova nu o se om de hjälper... fast det känns lite tomt o sova ensam...

men jag har ju så klart musiken som ser till att jag somnar o självklart Simba ;) så sov gött folk natti o

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 30

– Om ni vill veta vad som händer vet ni vad ni ska göra.

Det kan inte vara Severus som försöker döda Harry, jag vet att han inte gillar honom, men döda honom de är väll att överdriva.
– Du måste ha fel Ron.
– Nej jag har inte fel. Sa Ron
- Sluta bråka, vi måste rädda Harry. Sa Hermione o sprang i väg. Vi kollade på varandra.
– Vad skulle hon göra? frågade Ron
- Hur ska jag kunna veta det?
- Jag vet inte. Men hon måste i alla fall skynda sig annars ramlar Harry. Vi kollade upp mot Harry o Ron har rätt han ramlar snart. Plötsligt ser jag ett ljus i ögonvrån som inte hör hemma på planen, en eld. Jag vänder blicken mot lärarna o ser att Snapes kappa har fattat eld o hur lärarna släcker elden. Men under tiden har Harry kvast blivit stilla, var de Severus ändå? De kan de inte vara. Jag kollar mot Harry, han verkar må bra. Plötsligt ser jag min brunhåriga kompis komma upp på min vänstra sida. Hon kollar på mig med en blick som säger att hon inte vet vad hon ska tro. Jag svara henne med att jag inte heller vet. Vi vänder åter blickarna mot planen
- KOM IGEN HARRY. Skriker Ron.
Vi skrattade lite åt honom. När jag vänder blicken mot planen ser jag att kvicken är 15 meter under Harry, han verkar fått syn på den med och börjar susa ner. Hoppas bara han vet vad han gör så han inte slår i marken. Men han verkar ha koll och rätar upp kvasten precis en meter ovanför marken, i stället för att öka farten så ställer han sig på kvasten. De är ju inte så svart men väldigt onödigt eftersom risken är att man ändrar tyngden på kvasten så den tippar framåt, vilket är precis vad Harry lyckas med, han faller mot marken. Vi kollar lite oroligt på honom, han ställer sig upp och håller händerna för magen. Skadade han sig alvarligt? Det hoppas jag verkligen inte. Plötsligt så spottar han ut kvicken, Gryffindor van! Det var verkligen ett ovanligt sätt han lyckades fånga kvicken på. Jag ställer mig upp med mina vänner och stämmer in i jublet, vi van! Jag ser att Slytherin är lite besvikna, men de får helt klart bli bättre. Vi springer ner för trapporna som leder upp till läktaren och mot Harry.
– Grattis kompis. Sa Ron
- De var verkligen toppen. Sa Hermione.
– Tack så mycket. sa Harry
- Men jag skulle råda dig att lära dig balansera på kvasten bättre innan du ställer dig upp på den. Jag log mot honom.
– Ska tänkta på det. Du kanske kan lära mig? Svarade Harry
- Jo de kan jag nog.
– Kan ni vänta på mig medans jag byter om? Frågade Harry
- Självklart. Svarade Hermione. Under tiden vi stod där så kom Hagrid fram till oss.
– Hej på er. Sa han
- Hejsan Hagrid. Sa Ron
- Jag antar att ni väntar på Harry?
– Ja de gör vi. Sa Hermione
- Jag undrar om ni skulle vilja dricka te hos mig? Frågade han. Vi kollade lite konstigt på honom.
– Gärna. Svarade Ron, efter en stund kom Harry ut och vi började röra oss bort mot skogen o Hagrids stuga. När vi kom in så blev vi överfallna eller snarare på hoppade av en stor svart hund.
– Sitt Fang, sitt. Beordrade Hagrid. Jag gick fram till Fang o började klappa honom.
– Hej lilla söt nosen. Sa jag med en silkeslen röst.
– Lilla, lilla? Han är väll inte liten nån stans! Sa Ron. Jag skrattade åt honom, innan jag återgick till att klappa Fang.
– Vill ni ha te? Frågade Hagrid
- Ja tack. Svarade Harry. Hagrid gick ock hämtade de största koppar jag någon sin sätt och hällde upp te i dem.
– Hermione vad hände med min kvast? Frågade Harry
- Den blev förhäxad. Svarade hon
- De var Snape, Harry. Sa Ron
- Struntprat Ron, Snape skulle aldrig döda nån! De kollade lite konstigt på mig, särskilt Hagrid.
– Hallå han är lärare, o man dödar bara inte en elev hur som helst! Sa jag som försvar o de verkade tro på det.
– Jag känner igen en förhäxning när jag ser en. Jag har läst allt om dem och man måste hålla ögonkontakt o Snape blinkade inte! Sa Hermione.
– Men hör ni inte hur de låter? Lyssna nu på… jag är ledsen men jag vet inte vad du heter? Sa Hagrid o kollade på mig.
– Cara. Svarade jag utan att ta tänka på det.
– Så du är Cara. Men lyssna på Cara hon har rätt Snape skulle aldrig döda en elev! Sa Hagrid
- Men Hagrid han försökte ta sig förbi den trehövdade hunden igår! Och vi lovar att han försökte stjäla det den vaktar. Sa Harry
- Hur känner ni till Fluffy? Frågade Hagrid
- Fluffy? Undrade den rödhåriga.
– Javisst han är min, köpte honom av en snubbe på puben. Dumbledore lånar honom för att vakta… kom de från halv jätten.
– Vakta vadå? Frågade Harry nyfiket.
– Fråga mig inte, de ät hemligt. Sa Hagrid surt.
– Men Snape försöker stjäla det! sa Ron envist. Jag undrar om de har rätt? Tänk om Snape faktiskt försöker stjäla det? jag klappade Fang o försökte att inte lyssna för mycket på dem.
– Nonsens, Snape är en lärare o han skulle aldrig göra så, hör ni det! sa Hagrid
- Så varför försökte han döda mig då? Sa Harry irriterat
- Hör ni inte vad jag säger, Ni har fel! Jag vet inte varför Harrys kvast betedde sig konstigt, men Snape försökte inte döda nån elev! Och ni lägger er i sånt som inte angår er. Det är alldeles för farligt… längre kom inte Hagrid innan Ron sa
- Men vi har ju Cara så det är ingen fara. Jag kollade på dem. Vad menade de med det?
– Ja jag har hört vad hon kan göra. Jag rodnade lite när han sa så. Men det hjälper inte det är ändå farligt, glöm den där hunden och glöm vad den vaktar det angår bara Dumbledore och Nicolas Flamel. Sa han o slog händerna för munnen som ett litet barn som precis sagt en hemlighet.
– Aha, så den där Flamel är inblandad. sa Harry.
– Glöm att jag sa det där! Ni måste gå nu. Sen kastade han nästan ut oss. Vi gick fundersamt tillbaka till slottet.
– Vem är Flamel? Frågade Ron
- Han är den enda känna skaparen av de vises sten. Svarade jag utan att tänka. Plötsligt började killarna skratta.
– Den var bra de vises sten. Ska du inte dra den om jultomten med? Frågade Ron. Jag kollade surt på dem. Varför tror de inte mig?
– Nej de ska jag inte. Sa jag surt och lämnade dem sen bakom mig. Jag hörde att nån sprang i kapp mig och drog mig sedan i armen. Jag vände mig om och mötte ett par bruna ögon, Hermiones.
– Vi struntar i dem. Hon log mot mig
- Ja de gör vi, jag log tillbaka.
– Vad ska vi göra?
– Jag tänkte gå ner till Snape och fråga honom om Harry. Hon kollade lite nervöst på mig. Du får följa med om du vill. Jag log mot henne
- Vad säger professor Snape om det då? Frågade hon osäkert.
– De är nog ingen fara. Sen började vi gå ner mot fängelsehålorna. När vi kom ner knackade vi på. Snape öppnade dörren och kollade undrande på oss.
– Jag behöver prata med dig Severus.
– Jaså? Han kollade på mig först o sen på Mioni.
– Se inte så förvånad ut, du visste att jag skulle komma. Och jag tyckte att det inte gjorde nått i fall Mioni hängde med ner.
– Jag visste att du skulle komma, o jag antar att det inte gör något att hon är med. Sen släppte han in oss.
– Nå vad ville du prata med mig om Cara?
– Jag vill fråga om du försökte döda Harry och vad du gjorde hos Fluffy? Snape kollade undrande på mig.
- jag försökte…

– Ja vad han svarar tänker jag inte avslöja nu!

* kash *


tbx

nu är jag hemma från Skara, där jag varit med Madde <3 de var kul vi gjorde egentligen inte mer än vanligt nästan mindra xD men men... 

så nu sitter jag äntligen vid min data o kollar allt jag missat :P
övermorgon är de nyår... fattar ni det? det går inte ihop i mitt huvud vart har årets andra 363 dagar tagit vägen? om nån hittar dem ås kan jag lägga in dem i året som gått så verkar tiden kanske mer rimlig xD

jag ska i alla fall skriva lite på fanfictionen :P haha  o försöker lyssna på Skyclad fast med min data går de ju inte så bra xD

ha det bra :D

arg

jag så arg, besviken o sur, så nu ska jag ta en dusch o hoppas de hjälper...

ha det bra :D

spejarens lärling

klockan kvart över ett bestämde ja gmig för att välja ut en bok som jag skulle läsa ut under lovet, de uppfyllde jag ganska snabbt med tanke på att jag läset ut boken på tre timmar utan paus, så nu vill jag har fortsätt ingen i serien!

den är verkligen bra o spänande, lite ett sånt liv jag skulle vilja leva... och jag gillar verkligen Halt <3 Will är ok me han har ett sånt sött sätt o kan verkligen irritera Halt xD o Wills häst Tug är så klart ännu sötare <3

har väll läst om de bästa delarna typ 5 gångern nu xD

men nu behöver jag i alla fall sova lite

ha det bra :D

not alone

jag får en sån där känsla av att jag inte är ensam ibland... det är lite konstigt jag blir itne rädd uten de kan faktiskt känsa ganska skönt ibland... men jag undrar vad de beror på...

ha det bra :D 

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 29

– Ja då har julen varit då o jag är super nöjd eftersom jag hade trevligt med familjen, förstörde två familjers jul. Genom att döda barnen och för att allt jävla tjat om julen nu är slut, så jag kan lika väll berätta för er vad som hände. Trycke på knappen! 

Vart är hon? Man kan inte bara försvinna på så kort tid, jag passerade Parvati på väg ut och hörde henne säga sa hon att hon sett Mioni springa i väg... vad skulle fått henne o springa i väg? Eleverna började tränga sig panikartat ut och jag kunde bara följa med. Fattar de inte att de inte är någon fara? Det är inte en chans att lärarna låter oss bli dödade av ett troll. Jag lyckades slita mig från de andra eleverna när vi kom ut till entréhalen, jag tänkte inte följa med strömmen uppåt fören jag var säker på vart Mioni var, i hallen stötte jag ihop med Draco o Blaise.
– Har ni sätt Hermione?
– Nej, är hon inte med dig? Svarade Draco
- Nej hon bara försvann…
- Vi hjälper dig leta. Sa Blaise
- Nej vi behöver inte hamna i trubbel allihop.
– Men Cara det är ett troll där ute!
– Lilla Draco, jag klarar mig alltid, de är trollet du ska vara orolig för. Sen lämnade jag dem där utan tid att hänga efter. Nå vart kan hon ha tagigt vägen.  Plötsligt hör jag Peeves sjunga glatt
- Smuttskall gråter på toalett på första våningen. Elever varit elaka mot henne, haha hon gråter som ett barn.
de måste vara Mioni. Jag kollade argt på Peeves innan jag slängde tunglås över honom, lika bra att springa till toaletten har inte så mycket tid på mig innan de kommer sakna oss. Framför mig springer Harry o Ron de måste också leta efter Hermione. Konstigt att de inte bad mig följa med dem. Jag såg att de sprang in på Toaletten, dock så var de lyckades de missade att Trollet också var på väg mot toan, säg bara inte att vi skulle vara tvungna o slåss mot trollet… jag vet inte om jag har krafter för det, men att stå i korridoren hjälpte inte. Jag bestämde mig för att smyga in och hörde också hur trollet också ”smög” in eller snarare klampade in. Jag gömde mig så gått det gick. Vilket inte var lätt när ett tre meter högt troll med klubba slår runt sig och gör sönder allt som kommer i hans väg. Vad skulle jag göra? jag hörde Hermione skrika när trollet nästan träffade henne. Harry o Ron blev helt paralyserade varför är det alltid jag som ska få göra sånt här? Hur kan man bestämma sig för att jaga efter någon när de är ett troll löst om man inte har en plan? Jag såg att trollet siktade mot mina vänner dags att ingripa.
 – Lamslå. Trollet ramlade ihop på golvet och Hermione skyndade bort till oss andra.
– Dödade du den? Frågade Ron
- Nej jag förlamade den bara. Men kom nu innan den vaknar och nån märker att vi är borta! Vi smög tysta där ifrån. Upp för trapporna.
– Tysta jag tyckte jag hörde nått! Vi hade stannat på tredjevåningen.
– Kom. Jag drog med dem in i mörkret. Vi såg att Mrs Norris kom mot oss.
– Spring. Sa Harry. Vi sprang ner längs hela korridoren tills vi kom till en låst dörr. Ron drog i handtaget desperat.
– Jaha det är över.
– Men flytta på dig. Alohomora. Hermione låste upp dörren. Och jag var glad för att nån annan också kunde göra nått. Vi stängde dörren snabbt så Filch inte skulle komma in. När jag vände mig om ser jag en trehuvad hund?
– Nu vet vi i alla fall varför dörren var låst. Sa Ron och började skrika. Vi öppnade dörren o sprang ut, hellre Filch en hund som kan slita dig i stycken. Vi stannade framför trapporna upp mot de över våningar.
– Vad var de där? Sa Harry
- En h h hund med tre huvuden. Stammade Ron fram.
– Nu vet vi varför tredje våningen är förbjuden. Sa Hermione
- Men hur kan de ha nått sånt i en skola? Sa Ron
- Ni kollade inte vad den stod på? De var en fallucka den vaktar nått.
– Vad vaktar den då, Cara?
- hur fan ska jag veta de Ron. Jag är inte synsk!
- Kom nu innan vi råkar i mer trubbel… sa Harry. Vi började gå upp för trapporna men kom inte längre än till fjärde våningen, vi stötte ihop med McGonagall, Snape och Dumbledore o de såg allt annat än glada ut.
– Vart har ni fyra varit?
– Vi kom bort från dem andra. Sa Ron
- Jaså är de så Mr Weasley? De är inte så att ni gick och letade upp trollet och lamslog det? sa Snape
- Inte riktigit så, professor Snape. Severus ögon mötte mina, och jag såg för första gången besvikelse i dem. Jag kände att mitt mod sjönk och kollade bort.
– Nå hur är de då? sa Minerva
- De är mitt fel. Sa Hermione
- Fröken Granger. Sa McGonagall nyfiket
- Jag har läst om troll och trodde att jag skulle klara av det, men de gjorde jag inte. Sen kom killarna och försökte rädda mig men de kunde inte. Som tur var kom Cara och räddade oss alla. Hermione kollade ner i golvet.
– Stämmer det, Riddle? Sa Dumbledore, jag nickade som svar.
– Det var dumt gjort Granger, 5 poängs av drag. Riddle 20 poäng för att du lyckades nocka trollet totalt. Hon log faktiskt lite åt mig.
– Så mina kära elever marsch i säng, och där stannar ni hela natten. Sa Dumbledore.
– Riddle jag vill prata med dig! Snapes röst var kall mycket kallare än han någonsin använt. Hermione kramade min hand lätt för att visa sitt stöd.
– Vi väntar på dig i uppehålls rummet. Sa hon sen gick dem. Även Dumbledore o McGonagall gick eftersom de visste att det här bara var mellan mig och Severus. När de andra hade gått kollade Snape på mig. Innan han förde in mig i ett tomtklass rum så ingen prefekt skulle komma förbi i korridoren och börja undra varför vi står i en korridor mitt i natten. Han ställde sig vid fönstret och kollade ut, jag visste inte vart jag skulle kolla, så de blev tillslut på medaljongen.
– Riddle… han skakade på huvudet. Jag vet inte vad jag ska säga till dig.  Du kunde ha blivit skadad eller ännu värre dödad idag.
jag visste inte vad jag skulle säga.
– Men Severus de hände ju inget.
– Nej tack o lov. Han vände sig om och kollade på mig. Jag mötte hans blick och såg för första gången rädsla i dem. Jag såg att han hade tårar längs kinderna. Jag släppte medaljongen och gick fram till honom.
– De var inte meningen att göra dig orolig de vet du, men jag kunde ju inte bara låta mina vänner bli skadade.
– Jag vet att du inte kunde de, men du borde sprungit efter en lärare.
– De hade aldrig hunnit dit i tid, dessutom så visste jag hur jag skulle göra.
– Lova bara att du inte gör om det.
– Severus du vet att jag aldrig lovar något som jag inte kan hålla till hundra %.
han kollade oroligt på mig.
– Du är allt jag har…
- Du har Draco med.
– De är inte samma sak, de vet du!
– Ja ag vet Severus. Men jag väljer inte vad som ska hända i mitt liv de bara händer.
han suckade och skakade på huvudet.
– men om de känns bättre för dig så ska jag försöka ta det lugnt. Jag fick ett leende av honom. Jag gav honom en kram och han strök mig över håret.
– Severus jag måste gå nu. Jag gav honom en puss på kinden och började gå ut ur klassrummet i dörr öppningen strandade jag o sa
- God natt Severus.
sen gick jag och lämnade honom själv. De tog knappt tio minuter innan jag satt bredvid Hermione i soffan.
– Vad sa han? Undrade hon, jag kollade på killarna som var fullt upp i en schack match.
– Vi kan ta det sen. Jag log mot henne o hon log tillbaka. Frästen varför sprang du iväg förut?
– För att Ron sa nått hemskt. Hon kollade på mig och jag såg att hennes ögon glänste
- Vad sa han?
- När Quirrell sa att det var ett troll i skolan, frågade Ron, Harry om han var säker på att de bara var ett troll i skolan och kollade på mig. Hon slog ner blicken
- Va? Sa han verkligen de. Hon nickade o jag reste mig upp gick fram till Ron. Han kollade på mig, jag gav honom en örfil o sa sen
- Ronald Weasley du är en idiot. Sen gick jag tillbaka till Mioni. Ron gned sig om kinden. Men jag brydde mig inte. Seriöst så dum som han är får man liksom inte vara!
– Cara vad var de bra för? Frågade Harry
- För att han var elak mot Mioni och inte verkade fatta det, själv de kanske rör om lite i hans huvud! Kom nu Mioni så går vi upp och lämnar killarna till sina tankar. Vi gick glada upp tillsammans till mitt rum. Vi satte oss framför brasan.
– Nå vad sa Snape?
– Jag vet inte, han var mest orolig, han hade varit rädd att jag skulle dött…
- Skojar du? Frågade hon. Jag skakade på huvudet
- Han bryr sig verkligen om dig.
– Ja han gör väll de…
- Vadå är de inte något bra?
– Jo jag antar det. Men han blir så himla orolig så fort jag gör något. Han borde veta att jag klarar mig för det är han o pappa som lärt mig, och jag inte bara kan sitta still och inte göra något spänande. Han borde bara vänja sig vid att jag kommer hitta på saker som inte alltid är riskfria… och jag vet inte hur jag ska få honom att inse det?
– Det kommer ge det tid bara. Sa Hermione o log mot mig. Får jag sova här i natt?
- Självklart. Jag log mot henne, och vi bestämde att det var lika bra att lägga sig med en gång. Vi gjorde oss i ordning och la oss.

Morgonen där på var en mulen men varm dag trotts att det är oktober. Jag kollade på klockan. 8 lika bra att gå ner och äta frukost. Jag väckte Hermione genom att kittla henne, elakt jag vet. En kvart senare var vi klara och på väg ner. Väl där nere mötte vi tvillingarna.
– Tjena tjejer. Sa George
- Hej killar. Svarade Hermione.
– Visst ska de bli spänande med Quidditch? Frågade Fred
- Jo de ska de väll. Vilka positioner har ni?
– Hur visste du att vi spelar Cara? Frågade Fred
- De märks på er. Nå vilka positioner?
– Vi är slagmän, svarade George
- En slagman måste vara snabb, stark och beslutsam. Jag log lite mot dem, det hade mest varit en reflex att svara så.
– Hur visste du de? Frågade Fred lite skockat
- Jag har spelat mycket.
– Just det, Wood ville ha dig i laget innan han frågade Harry. Sa George
jag hade nästan glömt att Wood frågat mig om jag ville bli sökare men jag hade sagt nej, men jag hade dock gått med på att vara reserv, det var så längesedan när jag legat i sjukhusflygeln, men jag kände inte för att jag behövde med uppmärksamhet och spendera många timmar med att träna på en sport som jag spelat sen jag var 8. Så kul är den inte. Men att han valt Harry låg ännu längre bak, fast det beror kanske på att vi inte pratat typ alls sen han blev sökare.
– Ja de ville han, men jag tycker Harry flyger bättre än mig. De var väll en halv lögn jag hade inte sett Harry flyga, men jag kunde inte säga det.
– Ja han flyger bra. Sa Fred
- När man talar om trollen. George vände huvudet mot ingången. Killarna kom och satte sig hos oss. Ron kollade på Hermione
- Förlåt. Sa han ledsamt
- Jag förlåter dig. Hela Hermione sken upp som en sol över att vara kompis med dem igen. Plötsligt kom en svart skugga mot oss.
– Lycka till Potter. Fast efter ett möte med ett troll så kan ju inte en quidditch match vara så  verst svår även om det är mot Slytherin. Sen gick han. Vi kollade efter honom.
– Vad var de där om? Frågade Fred.
–Ingen aning. Kom svaret från Ron som hade munnen föll med mat. Tvillingarna gick efter en stund, de var då Harry vände sig om mot oss o sa
- vad tror ni Snape kan ha gjort med sitt ben? Jag kollade förvånat på honom. Vad pratar han om?
– Va?
– Ja han har skadat benet. Svarade Harry
- Jag slår vad om att han försökte ta sig förbi hunden och tjäla det den vaktar men blev biten. Sa Ron
- Ron du behöver inte tro de värsta om honom. Sa Hermione
- Mioni alla lärare är inte änglar bara så du vet. Allra minst professor Snape.
– Jag lovar att det finns en annan anledning till att han blev biten av hunden, han försökte inte ta sig förbi den! Det var i alla fall vad jag hoppades. Killarna kollade konstigt på mig, men innan de han säga något slog klockan 9 och de var dags för dem att gå o byta om. De lämnade mig och Mioni kvar vid bordet. Vi åt upp mackorna innan vi började gå ner mot planen. Efter typ halva vägen kom vi ikapp Draco o Blaise.
– Hej killar. Sa Hermione för andra gången idag.
– Ne men hejsan. Sa Blaise
- Så du hittade henne. sa Draco
- Vadå trodde ni att jag inte skulle göra det?
– Jo, eller vi var oroliga att du skulle bli dödad så vi… sa Blaise
- Ni gick till Severus?
– Ja… vi visste inte vad vi skulle göra. sa Draco
- Jag antar att jag inte kan vara arg på er för att ni bryr er, men ni behöver inte oroa er. Jag klarar mig, och jag ger mig aldrig in i situationer där jag vet att jag inte kan klara av. Sen log jag mot dem och vi var framme vid planen.
– Nu måste vi skiljas åt. Må bästa lag vinna. Sa Blaise. Jag o Hermione gick åt ett håll medans killarna gick åt de andra. Efter en stund hittade Ron oss och slog oss ner bredvid oss. Jag visste inte om jag tyckte de skulle bli kul eller tråkigt med matchen. Hade jag tur skulle de bli lite spänning i den. Efter drygt 5 minuter kom lagen utflygande. Grönt mot rött. Vilka skulle jag heja på? Gryffindor som är mitt elev hem eller Slytherin där jag känner mig bunden till med. Lika bra att försöka vara neutra åtminstone tills jag vet hur lagen spelar. Lagen samlades som alltid i mitten runt domaren som drog reglerna o sen släppte upp bollarna. Jag bestämde mig för att hitta kvicken som alltid när jag spelar. Enda skillnaden nu är att jag att jag inte spelar. Jag hittade den strak under den högsta målstolpen på Slytherins sida. Men där lär den inte stanna länge. Jag kollade på hur lagen spelade de var ganska lika till nivån, de hade svagheter båda lagen totalt olika men inga svagheter som de inte lyckades backa upp. Jag kollade för att se hur de gick för Harry, han såg ut att klara sig fint. Men de är inte så konstigt eftersom hans pappa tydligen hade varit en bra quidditch spelare, men de är ändå konstigt att han inte är bättre om hans pappa nu var så bra som folk påstod. Han hade tydligen fått en egen kvast, det måste ha hänt när jag låg i sjukhusflygeln. Jag måste medge att jag blev lite avundsjuk eftersom jag gärna ville ha min kvast här så jag kunde flyga när jag ville. Men jag han inte så mycket längre i de tankebanorna innan jag såg att Harry började få problem med sin kvast, den slängde fram o tillbaka Harry gjorde sitt bästa för att hålla sig kvar, men han satt inte kvar länge utan hängde snart i kvasten med ett hårt grepp med båda sina händer, kvasten gjorde allt för att få av honom, de påminde ganska mycket om en häst som bockar. Plötsligt hör jag hur Ron säger
- Det är Snape som förhäxar kvasten. Jag kollade på Snape och något mumlade han. Är de verkligen Severus som försöker döda Harry?

– Ja om det är Snape får ni veta nästa gång.

 

* kash *


Snö <3

seriöst vi har grymt mkt snö här :D ni vet såna där lurvas som var populära för några årsedan? jaja såna i alla fall har jag när jag ger kaninerna mat o snön gick över dem... haha vilket betyder mkt snö :D i alla fall för att vara här :D

nu lyssnar jag på Alice Cooper :D o ska snart se sista 4 avsnitten av Criminal Minds sen lovar jag att jag ska skriva ett kapitel ;)

ha det bra :D  

my other bby <3

nu är jag glad för att jag kom på att det finns ett avsnitt som är lika bra som avsnittet med Derek, de är de när Spencer kidnappas...

de är sorligt på ett annan sätt, men lika bra :D kan ju beror på att jag gillar Spencer och Derke o när de handlar mkt om dom blir jag glad, även om de är fel saker o bli glad för... 


Spencer <3

nu ska jag fortsätta se :D

P.S jag är så trött på alla här hemmaq som alltid vill låpna min dator för att jag har internet... o för att mamma inte fixar deras... men jag vill inte ha dem på min data där de laddar ner bilder, spelar spel mm.... kan de inte bara fatta de? D.S

ha det bra :D

bby <3

ja vad ska jag säga... jag sitter me tårarna rinande ner för kinderna som vänligt när jag ser på något...

men just det här är extra känsligt just för att jag är jag o har de känslor jag har... o för de personerna me...

Profiler, Profiled är de bästa avsnittet i Crimina Minds ever, men även de mest sorliga där av tårarna som nu rinner...


älskade Derek, jag lider så med honom, o gråter varje gång jag ser det... o jag känner bara medlidande med honom o jag vill bara kram o hållaom honom...

ha det bra :D

Criminal Minds <3

första 8 avsnitten på säsong två avklarade... känns lite tråkigt... men men jag kan inte sluta kolla på de ändå xD

så nu ska jag se nästa 8 avsnitt :D o se vad som händer...

ha en bra kväll...

just de jag skulle ju försöka slänga ihop ett kapitel me... jaja de blir som de blir på den punkten xD

ha det bra :D


morgonen

har ju så klart varit vaken ett tag :P men jag vakande kvart i elva :S fattar inte hur de går ihop... visst jag såg på Criminal Minds till halv tre men jag brukar alltid vakna 7 ändå...

fast på sista tiden har jag varit tröttare än normlat.... jag fattar inte de? jaja de blir nog bra...

de snöar en massa här nu :D jippi mer snö <3

ska se lite mer Criminal Minds <3

sen ska jag slänga ihop ett kapitel till fanfictionen :D <3

ha det bra :D

klappar

ja jag kanske borde sluta klaga så mkt här på bloggen, men inte nu i alla fall måste avreagera mig lite, gissa vad jag fick i julklapp av mormor o morfar? ni kmr aldrig kunna gissa så lika bra att sluta...

jag fick:
två lampor...
en heminrednings tidning... (ska jag ta de som en pik lr vad?)
en nagelfil från Swarowski... (ge mig annat där i från)
en klippning o färgning :) bra faktiskt
1500 som jag ska handla kläder me mormor me, o hon ska gilla kläderna, o jag får inte handla vart som helst...(de är väll förfan jag som ska ha på mig dem) 
2000 i fonder...

seriöst, vem ger såna klappar till nån o vill sen att personen ska var glad?
jag får inte handla vad jag vill för pengarna... de andra pengarna kan jag inte röra fören jag är 18 lr nått, hade jag fått pengarna i handen kunde jag köpte en biljett till Wacken...
klippningen är ju bra :D
lampor? seriöst vad ska jag me dem till?
o en tidning?
o så den där nagelfilen, de är liksom Emmys grej inte min....

jaja kan ju inte göra så mkt åt de i alla fall. ni ska få bilder på klänningen o skorna...


klänningen :)


jag me klänningen på, inte vakraste bilden men, men. de är ju i alla fall en bild ;) 


skorna, inte heller de här bästa bilden...


jag inna jag drar till mormor...

nu ska jag minst se ett avsnitt på Criminal Minds de hjälper nog humöret lite ;)

ha det bra :D

 

Modesty Blaise

glömde berätta att jag fick supper häftiga handukar med Modesty Blaise o Wille Garvin på :D <3 de är supper cool får berätta mer om dem en annan gån nu har jag bråttom

ha det bra :D

julklappar

nu har jag öppnat nägra av julklapparna hemma, men mamma har varit så smart att hon lyckats tappa bort några xD jaja jag fick i alla fall dessa klappar nu:

en mysig pjamas :D
Criminal mindes säsong 2 ( nej jag har inte ettan xD )
parfym...
ljus...
puzzelboll...
tights
målar saker :P
o högtarlare till datan :D de är helt underbara

så nu kan jag lyssna på musik me bra ljud :D så musik valet blev Evanescence :D <3

nu ska jag duscha innan Kalle Anka o så o sen åka till Mormor o Morfar för jul middag :D

ha det bra :D

julstrumpa

titta vad jag fick i min julstrumpa :D


 

me happy :D

ni får en bild på mig me med en jul tomts mössa ;)ja ska lägga upp en bild på klänningen i skorna idag de lovar jag :D

ha de bra :D

superhjälte jul

ja nu har jag sätt alla 24 avsnitten o de känns lite tomt utan den nu...

jaja men den var/är bra :D den bästa julkalendern på länge med massa skratt som mestadels beror på hur dumma superhjältarna är...

fast den var gansk förutsägbar, jag lisstade väll ut att hustomten var elak i typ andra tredje avsnittet, han var liksom för snäll... fast jag ville inte att de skulle vara han för han var mysig... jaja
o se att barnen skulle få sina krafter i sista avsnittet var inte heller svårt o lista ut xD

men jag tkr den var super mysig :D <3

ha det bra :D

morgon

ja då är julaftons morgonen här o jag o lilla syrran ska se sista avsnittet av julkalender :D

ha det bra :D

nu är nu o inte då

ja o så var julafton här.... lika bra att gräva ner sig o sova bort hela dan.

ända hoppet är att jag ska få nått fint vilket jag inte kmr får så jag kmr vara besviken som fan...

God jul på er...

ha det bra :D

hemma

jaja jag är i alla fall hemma nu, de jag planerade i dag så som att handla julklapparna eftersom jag inte hinner måla :/ de är i alla fall inslagna o ligger under granen :D sen är frissan nu perfekt blond o klippt :D

sen har jag inte gjort andra saker som jag planerade som ex städa rummet o de beror inte på lathet den här gången xD utan för att min kära mor lyckades tanka 40 liter bensin i mormors disel bil!!! jag vet seriöst inte om jag ska skratta lr gråta, bilen funkar ju eftersom hon inte startade men jag fick tillbringa tre timmar i en jävla verkstad så de kunde tömma bilen... hur kan man var så klantig? jaja ingen större skada skedd mer än att mina planer gick åt stöpet...

jag fick i alla fall en skiva med Black Sabbat :D så den spelas nu :D

fick ju då inte heller vara me o klä granen... :/ lite tråkigt men jag klara mig nog...

seriöst det är läskigt att de är julafton i mon... jag vet inte om jag ska vara glad lr gråta... jaja kan ju inte hindra dagen...

men jag håller me Madde hade varit lika bra att dra nån stans... till o me Skara hade varit bättre än här...

ha det bra :D

rädd....

....

ha det bra :D

....................

jag vet verkligen inte vad jag ska göra, o de är jobbigare att jag inte kan skriva de här.... jag tror inte de kmr gå... jag känner mig bara irriterad när jag _ _ _ _ _ _ med.....
jag kmr inte orka.... vet inte vrf men de känns bara så...

o så får jag andra tankar i huvudet nått som jag verkligen måste gå till botten me...

men nu ska jag sova...

ha det bra :D  

Glädjens hus

dagens första inlägg heter just det Glädjens hus o är namnet på filmen jag såg

filmen handlar om Lily som bor i New York tidigt 1900- tal hon tillhör den rikare av befolkningen i början av filmen, men destu mer skvaller o ryktens som sprids desto värre blir de för henne och hon förlorar tillslut alla pengar, arv, vänner o familj, hennes Kärlek Selden som hon också älskar fast ingen av dem kan visa detta lr tala om det för den andra... ju längre man kmr i filmen desto dystrare blir den. för att tillslut sluta inte hlet oväntat men ändå inte som man vill...

jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen... den är ok, lite svår att hänga med i. och att texten saknades vid vissa tillfällen underlättar inte... om filmen saknar text från början men inte när den försvinner mitt i en komplicerad film där man verkligen måste hänga med från början till slut.
trots detta rekomenderar jag folk att se filkmen!! den är bra gripande o sorglig!!

av mig får den * * * * av fem stjärnor

ha det bra :D

SVT1

ser på en lång film på ettan som verkar lovande :P skriver hur den var sen :P

ha det bra :D

Läskigt gött

jag bestämde att efter en lång dag av städning/ vikning/ sorterin av tvätt så behövde jag tea :D så jag går o sätter på vattnet o ska sen se vilke sort jag vill ha (vi har väll mnst 10 sorter) till slut bestämer jag mig för att testa ett som låter läskigt... grönt tea med mandarin... har ni hört en sån konstig blandning? 

jaja de vissade sig i alla fall vara gött så nu dricker jag de och sa limma på lösnaglarna :D o se på AA igen xD

ha det bra :D

Snobben <3

på tv:n framför mig rullar Snobben :D <3 allas älsklings hund :D

han är bara så jävla söt, och nu ska han gifta sig :D med en pudel xD hur gulligt är inte det?

han supper söta bror: Spike försöker få pengar så han kan bli Snobbens Best Beagel haha sött <3

nu ska vi se hur de går haha

 
Snobben                                                        Spike <3 supper söt <3    

de har till o med svensexa xD kan de bli sötare?

fast bruden rymmer med en golden retriver xD sött <3

ha det bra :D


orrrrrrrrrrrr

nu får jag damp för jag vill skriva en sak på bloggen som jag inte kan för de finns en chans att en viss person läser de....

ha det bra :D

Corvus Corax = korp ;)

vi spelar lite Corvus Corax nu tkr jag ;) det underlättar nog städningen :P

Corvus Corax är ett tyskt metal band som spelar Medieval metal. bandet består av 8 medlemar, och använder ofta säckpipor som solo instrumetn <3 under live framträdanden är bandet ofta halv naket, med ovanliga kläder och dekurationer som tatos ;) hade ju inte varit helt fel o se ;)
 
nu har jag turen att Corvus Corax ska till Wacken nu måste bara jag ta mig dit ;)

ha det bra :D 

Narnia

har lyssnar på Narnia en stund nu o de verkar lovande :D

hittade väll dem samtidigt som Skyclan typ :P

Narnia är ett svenskt power metal band/ Christian metal med kristan texter :P

jag gillar dem skarpt lr det jag hört hitils :P

ha det bra :D


Skyclad

har hittat ett jätte mysigt band Skyclad, o så klart är dem bra me ;)

det var mest en slump att jag hittade dem :P haha jag letade bra musik till min Spotify o så råkade jag hitta Skyclad :D vilken tur för mig ;)

Skyclad är ett metal band från England som spelar folk metal, as bra :D

jag hade inte haft nått i mot i fall de kom till Wacken ;)

ne men nu ska jag fortsätta lyssna på dem o städa

ha det bra :D

plans of the day

ja dagens plan/er är att jag ska städa med hjälp av bra musik :D annars går de inte man måste ha musik!!!
sen ska jag göra julklappar... för att jag kan göra dem i mitt urm när jag städat de :D 
o tillslut ska jag se om jag kan ge er ett kapittel till :D

jag hoppas alla glad amänniskor får en bra dag :D

ha det bra :D

jadå

vet ni vad? jag tänker för mkt o på helt fel saker ;)

godnatt <3 o

ha det bra :D 

skor, naglar o HP

har varit i älskade GBG med Madde, Alex o Ellen <3 det var as skoj
haha vi var liksom bara tvugna att ge oss in när alla galna människor julhandlar xD

men jag lyckades få tag på 5 HP så nu har jag dubletter av alla HP filmerna!! :D

sen köpte jag ett par as snygga klackskor med 9 cm skeletklack  från Shock xD som Madde tkr jag ska ha på nyår ;)

sen fick jag tag på nya lösnaglar :D så lite saker köpte jag allt idag haha

så nu är jag en nöjd Cara :D

ha det bra :D  

it's good to be me

ilband älskar jag verkligen att vara jag, använde ett par byxor som jag inte använt på ett tag i går eftersom de är hål i dem o de är lite kallt för de... men i alla fall så sticker jag ner handen o hittar 500 kr :D underbart :D

ha det bra :D 

I dream a dream

ok nu ska vi se om jag på nått sätt kan få ner det här så ni fattar :)

ok drömmen börjar på min skola i stallet som en vanlig hästdag, ända skillnaden är att alla tjejer i klassen har ridning...
hästen jag ska rida heter Galebus, så jag börjar göra i ordning honom medans jag pratar med Jenny som har nån annan häst.
(nu till den konstiga biten
plötsligt så ändrar stallet utseände både inomhus o utomhus... innan det ska hände mer konstigheter börjar det med att en islandshäst tror jag bestämt det var går över sin box dörr. jag och Emelie hämtar in den igen innan vi fortsätter som vanligt.
(till det som är mer konstigt
jag hämtar Galebus träns och får för mig att jag ska tränsa honom utomhus,  jag tar med honom ut
(han är redan sadlad)
och nu befinner jag mig plötsligt på ett stutteri fortfarande med mina kompisar.
mitt i detta ser jag en Tinker som är på väg ut... jag slänger in Galebus i en hage, fångar Tinkern och ställer tillbaka honom i hagen. sen vänder jag mig för att tränsa Galebus men han saknas...? 
så jag börjar leta efter honom bland hagarna som nu har blivit x antal feler :S tillslut går jag till stallet där klockan nu har blivit 1 :S
(vi börjar 8:20 o rider 8:45 )
mina kompisar håller fortfarande på med sina hästar. jag går fram till Sara o säger
- Galebus är borta...
- hur gick de till?
- jag stälde honom i en hage när jag skulle ta in en Tinker som rymt, sen var han bara borta!
- hade Tinkern hovskägg?
- ja de tror jag väll.
- då är de ok Erika.
sen gick Sara...
mitt i det här kollar jag ut och ser att stallplanen har förvandlats till ett stort område med pooler, fina altaner m.m.
det är här jag förstår att min pappa ligger bakom kidnappningen av Galebus, eftersom han äger stuteriet o poolenra. men jag umgås knappt med min pappa så jag klär ut mig till servitris för att kunna smyga in och kolla efter hästen. men jag kmr aldrig till poolerna där jag är säker på att de gömmt honom... utan när jag ska gå förbi toaleten så öppnas dörren och jag springer iväg. 
nu bestämmer jag mig för att gå hem och lete efter Galebus som mig sj. då står min pappa i hallen och kollar på mig. om man inte ränkar den gången för 5 min sedan så har jag inte varit hemma på 3 veckor
- när var du hemma senast?
- det angår inte dig. svara jag
- jo det gör det visst. var du precis hemma?
- nej!
ugnefär här kmr pappas vakter och låser fast mig vid nån tortyr maskin med elkablar som är dragna till glödlampor, som pappa spräcker så de kmr en liten stöt, med hjälp av maskinen försöker han veta om jag var hemma i morse, men jag svarar inte. efter ett tag släpper han mig och går o arbetar.
jag börjar så klart leta efter Galebus och hittar honom i en pool :S när han får syn på mig blir han glad och hoppar upp ur poolen. sadeln sitter kvar o jag fick plötsligt tränset i handen, så jag tränsade honom och red till lektionen skolan...

ja det här var min dröm... säg till om ni fattade nått :P
om de finns nån som kan tyda drömmar försök tyda den här då xD

ha det bra :D

Imperiet

tänkte att Imperiet skulle få komma ut ur högtalarna när jag läser fanfictions.

alltså jag gillar Imperiet starkt, Ebba grön är inte helt fel helelr, men Thåström solo...
jag vet inte men jag kan inte lyssna på de... de låter bara drogpåverkat och kast. hur kan man gå ifrån att sjunga bra till att låta som en strypt drogpåvärkad katt? de går inte ihop...

nog klagat på Thåströms solokarier, nu sätter vi på Imperiets FRED ;) hoppas ni lyssnar på nått lika bra som jag ;)

ha det bra :D  

it just hit me

det är snart jul... både på gött o ont... jag vet inte om jag tkr det är mest gött lr ont?
jaja de märker vi, lr som man säger ibland det får tiden avgöra ne men seriöst det är bara 4 dagar kvar till julafton :S

vart har 2009 tagit vägen? vem åt upp året >_>?

det är lite skrämande att det går så fort, på det här året käns det som om jag har gjort allt o inget liksom...

 

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - mesta dels bra
Bättre än förra året?  - lätt att det har
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - mkt som inte kmr glömmass
Har du flyttat under år nollnio? - fick lägenhet i alla fall men bodde ju i Skara innan ändå

Har du hittat en ny låt som du älskar? - lätt att jag har
Isåfall vilken? många
Har du kysst en främling? - nej


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - som vanligt
Har du varit kär? - nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? - har jag säkert

Har någon sagt jag älskar dig till dig? - vet inte

Har du haft ett hemligt förhållande? - om jag säger de är de ju inte hemligt ;)

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? -försökt ja, lyckats tack o lov inte 
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon med knytnäven? - nej :P
Varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - man kan inte ångra grejor blir bara jobbigt då ;)
Har du skämt ut dig? -  jag tror itne ordet skämma ut sig finns i min ordlista xD
Har du ljugit för en vän? - ja

Har du varit ute en hel natt? - nej men nästan
Har du blivit tagen av polisen?  -  nej ;)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - inte än ;)
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja :P

SKOLAN&FRITIDEN.

vilken skola går du på? - Udddetorp
har någon varit elak mot dig i skolan? - ja, men jag är elak tillbaka, tar inte att folk är elaka mot mig o förväntar sig att jag itne ska göra nått åt det!
Hatar du ngn på din skola? - ja, om inte i alla fall avskyr
Har du gjort ngt framsteg? - har jag väll
Haft alla rätt på ett prov?  - japp :D


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - ja, o de är underbart :D
Har du förlorat en vän? - ja fast de var friviligt
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja, jag tror det:)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - inte vad jag vet :P
Har du ljugit för en bästavän? - nopp skulle nog aldrig fixa det, fasst man vet aldrig...
Har du haft en relation med en vän? - nej

typ så har året varit för mig xD

ha det bra :D


party hos mormor o morfar

ja o de var århundrades största party, synd att ni missade det!! hur mkt folk som helst o mkt mat o dricka

dagens party utstyrsel var svart på svart med lite vitt i:samtals ämnerna var:

 • sms:a inte vid matbordet
 • den nya generationen kmr gå under
 • böcker /filmer
 • mat
 • skola
 • nyår o jul

 

o så klart en massa emr tråkiga saker xD men vad ska man göra fyller morfar år måste man vara där... haha

men vilket grymt party de var fult ös hela kvällen xD

ha det bra :D 

 


Nightwish

ja de hade ju inte varit helt fel o se Nightwish heller, jag hade verlkligen velat se Eva live hade varit så underbart :D <3 me de verker ju nästan som om att Nightwish har lagt ner turnerandet xD nej, nej så får vi inte tänka xD jaja vi får hoppas på de bästa

ha det bra :D

Evanescense

jag kmr verkligen gå under om jag inte får se Evanescense live... jag älskar verkligen dem <3 o Amy Lee's röst, så underbar. vem vill liksom inte ha en sån röst? ja jag kan i alla fall inte komma på nån...

ne men seriöst jag tkr de ska ha världeturne o titta förbi i kära Göteborg ;) de låter väll inte helt fel?

nå ja jag får väll nöja mig med att lyssna på dem...

ha det bra :D

Slipknot

jag gillar deras låt Snuff precis som alla andra typ xD men jag har lyssnat på dem lite nu o jag tkr de är helt ok :P inte de första jag sätter på men absolut inte de sista :P

kanske borde lysna på dem mer :P

ha det bra :D

bdb

nu har jag gjort om bdb me :D heter CaraRiddle där :D

ha det bra :D

de tar för lång tid

ok jag orkar verligen inte lägga upp bilderna för de vill inte kopiera sig, o jag orkar inte lägga upp alla bilder...

jaja det är så det är. kanske orkar mer nån annna gång annars lär ni får bilder lite då o då...

ha det bra :D

skratt o damsugare

jag o Emmy skrattar så vi höll på att dö åt en gammal vante som vi hade när vi var små xD


tänk er hajen melodin på de me... xD så kanske ni hamnar i samma skratt fas som mig xD

sen åt jag en damsugare som bara smakade kemikalier... de måste vara olagligt o göra såna!! xD

ska försöka lägga upp lite Madeira bilder xD

ha det bra :D

sentimental

ja det är precis vad jag är... kanske lite för mkt ibland. ja men hallå jag måste väll vara den ända som t.ex. lyckas gråta till Barbie? alltså hur lyckas man? ja de är väll ingen som vet...

ja ja jag såg i alla fall sista avsnittet av Tillbaka till Vintergatan nu och jag började så klart gråta... jaja men det är väll bra att jag kan gråta, jag lyckas nästan gråta till vad som helst...

jaja åter till städningen som för övrigt inte går diräkt framåt, jag har liksom vikt tvätt sen jag skrev att jagh skulle stada första gången xD och jag har inte gjort ett piss på rummet... får väll ta det typ på måndag...

ha det bra :D

städa, haha

jag o städning har aldrig gått ihop xD o gör de inte nu heller xD
 
jag kmr om ag ha råd anlita en städare xD haha sån är jag

ha det bra :D

teama

nu ändrade jag teama, kände för nått nytt...

ska städa nu så

ha det bra :D

klänningen

hämtade min klänning igår :D o den passade :D as bra me xD o är så söt (A) ska se om jag kan lägga upp bilder sen :D

ska försöka få färdigt nästa kapitel på fanfictionen me :P

ha det bra :D 

Madde

är hos Madde <3 mamma skulle hämta mig på förmiddagen... men nu är de ju min mamma xD så vi får väll se när hon tänkte hämta mig...

ha det bra :D

fest

jag o Madde kom precis hem från "festen" xD de var kul att träffa folk :) drack lite ;) 

min mamma är seriöst konstigt, jag orkar inte förklara haha ne men nu är jag hos Madde bloggar väll när jag kmr hem i mon xD

ha det bra :D

funderar

jag funderar på om jag ska byta teama på bloggen? vad tycker ni?

ha det bra :D

lov <3

bara en dag kvar till lovet :D underbart :D

ha det bra :D


music is the onely real love

japp musik är helt underbart o har verkligen en stor påverkan på mig :) skulle aldrig klara mig utan den...

P.S min tandkräm är läskig xD D.S

ha det bra :D 

konsert nu, tack

hade behövt en konsert där jag bara kan skrika utan att folk bryr sig... xD hade varit gött...

ha det bra :D

tredje person

jag är trött på att vara tredje person... jag orkar inte vara de... lika bra att inte skriva om det för då blir jag mer sur...

ha det bra :D

Alice Cooper

har inte fått upp datan innan så jag har inte kunnat skriva att ALICE COOPER ägde Lisebergshallen!!! stod längst fram så klart!!!var en sån jävla grym konsert :D var verkligen lycklig igår o idag me :D give me more konsert!!! haha xD måste se om de finns nått bra... jaja

under konserten fick jag tag på en Alice Cooper sedel, sen gav gittarsiten mig ett Plektrium (stavning?) så coolt o så glad jag var :D haha 

nemen nu får jag sluta eftersom de ändå inte blir något vättigt

ha det bra :D 

....

lite mer Taggad nu i alla fall :) haha får se hur kvällen blir ska snart äta i alla fall...

ha det bra :D

Do I really want to go?

ja jag ska ju på Cooper i kväll o jag är så otagad man kan bli...

jag känenr de att jag nästan går upp o lägger mig igen. lr ger Maddes biljett till Mattias tar pengarna, sen tar jag Dennis till lisebergshallen o går hem.

saken är väll inte bättre av att jag mår illa...

men nu får sluta klaga o fixa de sista, bara att pallra sig ditt...

ha det bre :D   

Cooper

ja då ska man på Cooper i mon då... ska möta Mattias på stationen så han kan få biljetten sen ska jag möta Dennis kvart över två på stationen sen ska vi kö... haha sen får jag se Cooper o jag hoppas han är bra annars blir jag sur för att jag kunde gått på Sonata...

men de blir nog bra

ha det bra :D

pluggar

mamma hjälper mig att plugga till hästen, så jag kanske jag kan fatta lite o inte få ig ;)

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 28

– Nu ska ni få reda på vad som hände!

* man hör hur dörren öppnas o Caras man kommer in *

– Vad hände?                                   
– Ja vad som hände efter att jag räddats Dracos liv.
– Undra hur allt hade sätt ut om du inte gjort det?
– Det får vi aldrig reda på… tryck på knappen.

Vart var jag? De senaste jag mins är att jag hade flyglektion, de var då bilderna kom upp, jag hade räddat Draco o sen blev allt svart. Jag hörde röster långt bort, och kände att ögonen öppnades långsamt. Runt mig stod, Hermione, Harry, Ron, Snape, McGonagall, Pomefrey, Hooch. Men vart var Draco? Tänk om han hade skadats sig värre än jag? Varför hade jag inte använt en trollformel i stället för kvasten? Tänk om… det kan inte vara så? Jag reste mig upp men kom inte så långt innan Pomefrey hindrade mig.
– Vart är Draco?
– Han ligger i sängen där bort… fick jag från henne.
– Mår han bra…?
– Fröken Riddle om jag får fråga varför bryr ni er? Jag kollade bara på henne.
– Han mår bättre än er han vaknade för 20 minuter sedan. Han ramlade på er, så du tog i mot hela fallet. Jag bara nickade till svar. Han mådde bra, jag undrade om Blaise var hos honom, men med allt folk runt mig skulle jag aldrig få se det.
– Kära elever kan ni var snälla och lämna fröken Riddle ifred en stund så vi kan prata med henne. Rektorns röst gjorde omedelbar verkan och mina vänner lämnade rummet.
– Får jag nu fråga vad som hände? Jag kände lärarnas blickar på mig. Så de visste inte vad som hänt?
– Jo Madam Hooch gick i väg med Neville och Draco hittade hans minsallt och hoppade upp på kvasten, Harry flög efter för att ta tillbaka den när Draco kastade iväg den flög Harry efter den och puttade avsiktligt/ oavsiktligt till Draco och han ramlade av kvasten. Jag var då dum nog att flyga upp och fånga honom med hjälp av kvasten i stället för att använda en trollformel. Så de var så vi hamnade här, jag räknade inte med hans extra tyngd på kvasten… jag skämdes lite för de, men lärarna verkade inte märka de utan, Hooch sa i stället
- Men varför räddade du honom? Ok jag visste att lärare kunde vara korkade men det här tog priset… jag kollade på Snape o han himlade med ögonen som att han förstod vad jag tänkte.
– Menar ni allvar att ni inte fattat det? vi är vänner! Nu såg lärarna skockade ut. Eller McGonagall, Pomefrey och Hooch gjorde det.
– Men de här är ju otroligt, en Gryffindor och en Slytherin elev kompisar. Sa Pomefrey
- Faktiskt så är jag kompis med Blaise med och det är Hermione med. Det blev lite mycket för dem att sönerna till två av de familjer som hade varit mest framgångsrika dödsätar var kompisar med Gryffindorare och mugglarfödda. Jag skrattade lite åt deras ansiktsutryck.
– Nog med utfrågningar nu! Jag måste be er lämna henne för att vila. Sa Pomefrey, Severus viskade nått till henne o hon nickade lätt. När de andra gått, hjälptes Snape o hon åt med att flytta Draco till sängen bredvid min. sen lämnade hon oss. Snape kollade strängt på oss
- Så nu har jag varit på väg och förlora båda mina gudbarn på en och samma dag! Vi log mot honom.
– Var snälla o gör inte om det!
– Snape vi kan inte lova nått. Det är inte kul om man inte får ta några risker. Jag kollade på Draco o han nickade som svar. Snape bara skakade på huvudet.
– Men ni kan väll i alla fall försöka tänka er för innan ni gör nått?
– Vi ska försöka Snape. Sa Draco.
– De är bra, försök vila nu så, ni kan komma ut till Halloween nästa vecka! Sen gick han, skall dem hålla kvar oss en hel vecka? Det här skulle bli tråkigt. Jag hade i alla fall sällskap.
– Tack. Sa plötsligt Draco.
– Ingen fara vad har man annars vänner till?
– Jag vet inte…
- Haha, vänner hjälper varandra det vet du, vad som än händer. Han log mot mig
- Vet du om att det här är typ tredje gången du räddar mitt liv på den korta tid vi gått här?
– Haha och pappa oroade sig för att jag skulle råka illa ut, men du har tagit hem  priset Draco, tre gånger på en månad o tre veckor?
– Men tänker vi så här beror allt på dig!
– Jaså?
– Ja jag satt i samma båt som dig när du fick bläckfisken att komma mot oss, du är kompis med Gryffindorarna som försökte hota oss, och Harry knuffade av mig kvasten eftersom han inte tycker om att jag är kompis med dig!
– Då borde du kanske sluta umgås med mig… jag förde handen mot medaljongen och fingrade på den.
– Menar du allvar…?
– Om jag bara ser till att du nästan blir dödad hela tiden, så kanske det är det bästa… jag kollade på honom med glansiga ögon.
– Cara… han reste sig försiktigt och satte sig på min säng.
– Jag skulle aldrig sluta umgås med dig, du är en kul o rolig kompis. Han log mot mig och jag kände att jag log tillbaka. de var då han fick syn på medaljongen
- Vad är de för nått? Jag kollade på den
- Det är en medaljong pappa gav mig efter att han dog, han påstod att det är ett band till honom…
- Vadå tror du inte på det?
– Jag vet inte, men det hjälper det känns som han alltid är med mig. Draco gav mig en kram. Plötsligt slog dörren upp o Mioni kom in med Blaise efter sig
- Ta det lugnt Mioni.
– Orrrr han gör mig så arg. Hon kom fram o satte sig hos oss.
– Vad har hänt Mioni? Jag kollade på henne men hon svarade inte, utan det gjorde Blaise
- Vesslan…
- Vad gjorde han? Frågade Draco nu svarade Mioni
- Vi hade trollformellära och skulle lära oss Wingardium Leviosa o Ron den idioten gjorde fel så jag bad honom sluta för han höll på att vifta ut ögonen på mig, han bad mig göra de och när jag fixade det blev han sur. Och efter lektionen hörde jag han säja till Harry ”varför är vi kompis med henne? hon tror att hon alltid vet bäst”
- Sa han verkligen det? jag kollad på henne, hon började gråta. Vi kollade på varandra innan vi tröstade henne. sen reste Blaise sig upp
- Vart ska du? Jag kollade på honom
- Tala om för idioten att han har sårat henne.
– Gör inte de Blaise, du behöver inte göra oss sällskap här… han satte sig igen o muttrade nått, jag log lite åt hans barnsliga sätt men tyckte det var sött av honom att bry sig om Mioni.
– Frästen hur är det med dig? Han kollade på mig
- Ja jag har ju mått sämre. De kollade på mig men frågade inget. Efter en stund gick Blaise o Hermione till sina respektive lektioner. Pomefrey kom ut och kollade till oss fortfarande skockade att vi var kompisar. Vi log åt henne, hon log lite åt oss o gav oss ett schack spel. Vi spelade tills klockan blev 10 och hon fick ta spelet ifrån oss.

Jag hoppar över den där veckan det hände mindre än förra gången jag hoppade i berättelsen. Jag och Draco pratade mest, fick ett berg av läxor att göra. Vi börjar precis innan vi skrivs ut.

- tänk att det redan har gått en vecka och att halloween festen är i kväll. Sa jag till Draco.
– Svårt att tänka sig. Mitt i samtalet kom Pomefrey ut
- Jag kan nu meddela er två att ni kan skrivas ut… men var försiktiga nu så jag slipper få tillbaka er här snart. Vi nickade och lämnade flygen. Det kändes konstigt att vara ute efter en vecka, vi hade inte en aning om vad som hade hänt på slottet. Vi tog sällskap ner till Snape efter som han ville träffa oss när vi kommit ut. Vi knackade när vi kom ner och han öppnade.
– Så sjuklingarna har blivit utskrivna. Han skrattade lite och vi stämde in.
– Jag tänkte bara tala om för er att alla vet vad som hände. Folk har svårt att hålla tyst. Dock vet de inget om er vänskap, jag bad även Zabini o Granger att hålla tyst, jag tror inte skolan behöver veta allt, särskilt med tanke på Malfoy o Zabinis familjer. Vi nickade.
– Så nu får ni skynda er om ni ska vara klara för festen. Vi sa hejdå till Snape och gick. Jag sa även hejdå till Draco o började gå uppåt. När jag kom till entrén krockade jag med Mioni, hon blev glad o gav mig en kram.
– Kul att du äntligen har kommit ut. Kom nu så gör vi oss klara in för festen. Vi sprang upp tillsammans. När vi kom kollade folk på mig, jag låtsades inte om dem, utan gick in på mitt rum… Hermione sprang och hämtade kläder hon skulle ha. Jag drog fram en kort svart läning med en orm på ryggen sen tog jag på mig mina knästövlar. När Hermione kom in hade hon på sig en knä lång röd klänning med svarta stövlar. Vi log åt varandra
- Vad fin du blev.
– Du är också fin Cara. Vi gick ner tillsammans till salen, och när vi steg in tappade vi hakan, salen var helt fantastik med alla ljus alla pumpor o andra dekorationer. Vi satte oss en bit ifrån killarna. Dumbledore började säja nått men kom inte särskilt långt för än Quirrell kom in skrikande
- Troll i fängelsehålorna, troll i fängelsehålorna. Ville bara säja de! Sen svimmade han, o alla elever fick panik. Jag kollade på killarna de hade panik i ögonen även Draco o Blaise. Jag skulle precis kolla med Hermione men hon var inte där. Vart är hon? Eleverna reste på sig för att springa ut när Dumbledore skriker
- Tystnad. Prefekter ta eleverna till uppehållsrummen, lärarna ni följer med mig till fängelsehålorna.
jag kan inte följa med tillbaka, vart är Hermione?

– Ja vart hon är får ni inte veta nu.

* kash *   


IG here we come

jag kmr så få IG på häst provet... jag får typ läsa hela dagen o hoppas på det bästa...

ha det bra :D

<3

Disney, när man ser/lyssnar på Disney kan man inte annat än bli glad :D ska börja samla på Disney ska försöka få allt jag kan komma över me Disney. kan ju börja önska min klassikerna. så nu vet ni vad jag vill ha i julklapp ;)

ha det bra :D  

:s

en del av mig vill en del vill inte... vilken följer man?

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 27

– kläderna är nu rena och även jag, så nu kan jag berätta mer. Tryck bara på knappen.

Alla kollade på mig och jag kollade med en gnutta rädsla på Snape.
– Är du säker Cara?
– Jag, jag tror de, Severus…
- Finns bara ett sätt o ta reda på de… försök läsa vad jag tänker…
jag kollade på Snape, lite rädd. Men när jag kollade på honom kom de upp bilder o en röst som inte tillhör mig i min hjärna.
– Du tänker på L… o på Voldemort.
– Du kan verkligen läsa vad jag tänker. Jag har aldrig hört talas om nån som kan de…
- Vad tror du de beror på?
– Jag vet inte Cara… men jag ska försöka ta reda på det.
– Tack Snape. Jag log mot honom.
– Cara hur mycket vet dem om dig? Jag kollade på Hermione.
– Lika mycket som du kanske mer… hon nickade som svar.
– Jag tror ni behöver lära känna varandra bättre så jag går och ser om jag kan hitta nått om att läsa tankar. Jag log mot Snape o nickade kort han lämnade oss ensamma kvar i rummet.
– Cara vad är de som har hänt? Blaise kollade oroligt på mig
- Pappa är död. Jag kände att en tår kom ner rinnande för kinden, när skulle de ta slut? Killarna kom fram till mig o kramade mig. Hermione såg lite ensam ut och mot min förmodan drog Draco i henne o såg till att hon också fick vara med i kramen.  Jag log mot dem glad över att de kunde hålla sams.
– Varför gjorde du så Draco?
– Jag vet inte Blaise, hon såg bara så ensam ut, och om hon är Caras kompis är de lika bra att vi håller sams med henne.
– Sant. Blaise log lite. Det är konstigt hur många leende man kan se på en kort stund.
– Kan du inte berätta nåt om Voldemort, Cara? Jag kollade på Mioni, jag måste ju ändå prata om honom nån gång.
– Jag antar att jag kan de… han gillar pankakor, har en orm som heter Nagini, ok flyger väldigt bra. De skrattade lite.
– Såna saker hade jag aldrig trott om honom. Sa Draco. Jag skrattade med dem. De skulle bli svårt utan pappa men jag skulle klara det med Severus o mina kompisars hjälp.
– Hur bra känner du egentligen professor Snape? Jag kollade undrande på Blaise.
– Han är min gudfar, så jag känner han väldigt bra.
– Jag hade också velat ha han som gudfar. Sa Blaise.
– Jag med. Kom de från Hermione. Draco sa dock inget, jag kollade på honom.
– Draco kan jag få prata med dig? Sa jag, han ryckte på axlarna.
– Kan jag lita på att ni inte har ihjäl varandra? Blaise o Mioni nickade o jag och Draco gick ner till brasan.
– Vad är de Draco?
– Visste du att Snape är min gudfar med? Jag kollade skockat på honom.
– Nej de gjorde jag inte…
- Men han har aldrig behandlat mig som han behandlar dig. Han hälsar knappt på, vilket jag hade behövt ibland. Jag hörde den ledsna tonen i orden Draco sa.
– Men Draco de var inte meningen att du skulle känna så. Vi vände oss om o kollade på Snape.
– Din far är en av mina äldsta vänner, men han ville ändå inte att jag skulle se dig särskilt ofta, du kunde få dåliga vanor…
- Du kunde väll ha bryt dig om vad jag kände?
– Ja de kunde jag ha gjort, ledsen för det!
– Jag går och låter er prata. Jag log mot två av personerna som betyder mycket för mig, och gick upp för trappan. De andra två satt och spelade Schack när jag kom upp, jag log mot dem.
– Vart är M… Draco. Frågade Mioni.
– Han pratar med Snape, de kommer upp om en stund. Jag satte mig för att iaktta deras spelande. De var uppenbart vem som skulle vinna. Plötsligt roppar Hermione
- Jag van!
– Grattis Granger. Blaise tog de bättre än väntat.
– Hermione, Blaise, säj Hermione.
– Ok Hermione. Jag log mot dem, jag hade aldrig trott de skulle acceptera varandra. Mitt i allt kom Draco o Severus in. Jag såg att båda var gladare, de hade fått en bättre relation inte så som min o Severus de gick nog inte, men bättre än förut. De gjorde mig glad. Plötsligt fick jag en ide.
– Severus? Kan de inte få sova här i natt i fall de vill? De såg glada ut över att jag frågat.
– Jag fixar de. Snape log och det blev så, efter att han hade pratat med Dumbledore så klart.

Jag hoppar två veckor i berättelsen, konstigt nog har de inte hänt nått. Quirrell är tillbaka efter att ha varit borta… Jag pratar fortfarande inte med Harry, Ron, Fred o George eller så är de som inte pratar med mig… jag o Mioni umgås ofta med Draco o Blaise, folk kollar men inte lika mycket som på Harry vilket jag inte klagar över. Sorgen att pappa är bort är inte lika jobbig, och jag har prata mycket med Snape vår relation har blivit starkare men även hans o Dracos vilket glädjer mig. Vi ska ha flyg lektion precis men åter till Historien.

– Kom nu Cara annars blir vi sena! Sa Hermione för femtioelfte gången på en minut.
– Jaja jag kommer. Jag tog på mig rocken o vi sprang ner till uppehållsrummet där vi mötte Harry o Ron, de kollade på oss o vi på dem.
– Cara kan du förlåta oss? Orden kom lite plötsligt o oväntat från Ron.
– Ööö, jag… klart jag kan. De blev glada o vi gjorde sällskap mot gräs plätten där vi skulle flyga.
– Jag lovar att Cara flyger bättre än Malfoy Sa Harry.
– Har du sätt honom flyga? Han flyger bra så inte en chans. Sa Ron, jag o Mioni log åt deras barnsligheter.
– Ska vi slå vad som läxorna? Vi visste att Ron inte hade några pengar att slå vad med, och att de var därför Harry föreslagit läxan.
- Visst, i två veckor. Jag o Hermione skrattade åt dem men de la inte märke till det. När vi kom ner, log vi mot våra vänner i Slytherin. Madam Hooch kom ut och sa åt oss att ställa oss bredvid varsin kvast. Det här skulle bli kul. Hon kollade på oss
- Vad väntar ni på? säg upp.
både jag och Draco sa upp och kvastarna for upp i våra händer, de tog ett tag för de andra att få sina kvastar att lyssna, längst tid tog de för Neville, suck. Efter det gav madam Hooch oss instruktioner om hur vi skulle göra.
– gränsla era kvastar och när jag blåser i visselpipan lyfter ni några meter från marken för att sen landa. Vi gjorde som vi blev tillsagda. Alla utom Neville som på nått sätt lyckades få upp sin kvast i luften runt 20 m. det var nu paniken utbröt, tjejerna i Gryffindor skrek, och Hooch såg ja mest… konstig ut. Men varför hon inte gör nått fattar jag inte. Hon kan ju trolla, varför inte bara ta kontroll över kvasten. Men efter som tanten inte gjorde de så blev resultatet att han ramlade ner o bröt handleden, vi kollade lite oroligt på honom. Vår lärare sa
- Han måste tas till sjukhusflygeln och den som lyfter en cm ovanför marken åker ut fortare än hon hinner säja quidditch. När hon gick hörde jag Draco säja
- Om tjockisen hade hållit i den här hade han kommit ihåg att landa. Slytherinarna skrattade men Harry skrattade inte o sa i stället
- Ge hit den Malfoy!
– Nej jag tänker lägga den nån stans där Longbottom inte får tag på den. Han hoppade upp på kvasten och flög ca 15 upp. Han kollade på mig o log, jag log lätt tillbaka.
– Höjdrädd Potter? Harry började sätt sig på kvasten.
– Harry jag tror jag vinner vadet, sa Ron o log lite. Även jag fann de ganska roande. Men Hermione sa i stället  
- Harry kom ihåg vad Madam Hooch sa och du vet inte öns hur man flyger! Men han struntade i det o flög upp.
– En sån idiot. Sa hon
jag hörde Pansy säja
- Hoppas du ramlar ner Potter! Jag kollade på mina kompisar i luften,
- Cara gör nått. Sa Hermione
- Vad? Jag kan inte kasta nått på dem eftersom de kan ramla ner! Jag kan inte göra nått! Jag gillar inte att ljuga för henne, men jag vill se hur de utvecklar sig.
– Ge hit den Malfoy!
– Nej du får komma o ta den! Draco flög upp på 25 meters höjd. Och kastade sen i väg Nevilles minsallt, Harry lutade sig framnåt och flög efter, när han flög förbi Draco putte han till honom så han ramlade av kvasten, det var inte så här de skulle utveckla sig, de skulle inte försöka döda varandra. Jag såg honom börja falla och slängde mig upp på kvasten, flög mot honom, runt 15 meter fick jag tag på hans hand och drog upp honom på kvasten. Långt bort hörde jag ett
  - Yes. Jag antog att de kom från Harry som hade fångat minsalltet. Plötsligt såg jag hur McGonagall komma utrusande från slottet och mot oss. Plötsligt kände jag att vi kom mot marken fortaren än vad jag väntat och sen blev allt svart.

– Ja vad hände? De får ni veta nästa gång. Nu ska jag vara vänlig nog att bara döda två mugglare. Har du otur kan de bli du…

* kash *


Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 26

– Kom precis hem o jag tänkte…
-AAAAA. Skriker en kvinna

* dörrarna slås upp 4 personer kommer in *

– Vad är det som här hänt älskling? Frågade Voldemort
- Cara hon är dränkt i blod!
– Älskling vad har hänt? Frågade hennes man
- Jag mår fint de är ingen fara, de är nån annans…
- Du är dränkt i blod Cara, du mår inte fint! Vart är du skadad?
- Jag säjer ju att jag inte är skadad, mamma.
– Det är ok om du har försökt döda nån men inte lyckats. Hon ler mot henne.
– Men orrrr lyssna då!
– Voldemort varför säjer du inte till henne att ta det lugnt och vila, det kan bli värre om hon håller på så där!!
– Älskling, jag är inte de minsta orolig för att hon är skadad…
- Tack pappa.
– Hon är dränkt i blod, och om de inte gör dig orolig vad gör dig då orolig?
– Mamma mår du bra?
– Ja det gör jag gubben.
– Kom här killen, mamma ska villa hon vill bara inte erkänna att hon är skadad.
– Ok pappa.

* man hör att tre personer lämna rummet, och hur sen Caras man kommer tillbaka *

– Jag blir orolig för andra saker hon gör. Men jag litar på henne o det måste jag göra. Säjer hon att hon inte är skadad så är hon inte det!! dessutom så hade hon bett om hjälp, hon bär huvudet högt som jag lärt henne men hon är ingen idiot!
– Tack pappa. Vill ni lyssna nu?
– Ok Cara. Svarade henens man o mamma.
– Det här är en mugglares blod, jag kom precis hem efter att ha torterat personen konstant i 5 timmar o sen lämnat honom för att dö. Så se de är inte mitt blod, dessutom om jag hade varit skadad så hade de varit blod på golvet o jag hade varit svag nu! Så ni måste lyssna på mig när jag säjer nått.
– Förlåt Cara. Mumlade båda två.
– Så nu tänker jag fortsätta där ni avbröt mig. Tryck på knappen

Vart kan dem vara? Måste skolan vara så stor? Tänk nu Cara tänk. I en korridor nej de är för stor risk för att en lärare ska komma. skolområdet? För mycket plats att fly. Orrrr att hon kan vara så dum, de är ju självklart de är i fängelsehålorna. Slytherinarna tror inte nån ska komma ner och förhäxa dem där, och den ända läraren som var där nere är Snape o han är på mitt rum. Jag borjade springa så fort jag orkade, jag tyckte jag kunde på en medalj så fort som jag kom ner till källaren. Nu ska vi se vart i källaren de kan vara, jag hör dem. Jag började gå mot ljudet och när jag kom fram ser jag att de har avväpnat Slytherinarna och hade sina stavar mot dem. Jag var inte så orolig för att Harry o Ron skulle göra nått, de var mest harmlösa förtrollningar de kunde som inte skulle skada dem, men tvillingarna jag har inte en aning om vad dem kan. Plötsligt började Ron prata
- Era små lömska kräk, de är säkert erat fel att Cara ligger där uppe! Vad har ni gjort med henne?
Malfoy o Zabini kollade på varandra o sen skockat på Gryffindorarna, innan Draco sa
- Har de hänt Cara nått?
– Ja, vad gjorde ni med henne? Hur lyckades ni lura henne? Morrade Fred
- Vi har inte gjort nått med henne, och vadå lura henne? Morrade Blaise tillbaka
- Hur är de med henne? Frågade Draco
- Hon ligger där uppe och de är ert fel!! Sa George
de var väll sött att de brydde sig men de skulle faktiskt ha tagit reda på mer, nu höjde tvillingarna stavarna mot sina fienders ansikten. Nu tycket jag att de var dags att avbryta allt innan de gick över styr.
Expelliarmus. Stavarna flög ur händerna på Gryffindorarna och de kollade på mig.
– De är snällt av er att bry er…
- Hur mår du Cara? Avbröt Ron mig   
- Jag mår inte sämre än att jag kan stoppa er från att skada dem!
– De spelar ingen roll om vi skadar dem, de skadade dig!
– Nej de gjorde de inte Fred! Ni borde kanske ta reda på mer fakta innan ni börjar hota mina andra vänner.
– Men Cara, varför har du då feber och gråter hela tiden! Frågade Harry
- De är min ensak men de är inte på grund av de här två! Så snälla låt dem bara vara.
– Så du menar att du väljer dem framför oss? De trodde jag aldrig om dig. Sa Ron surt och vände sig om.
– Men snälla nån jag väljer inte nån framför nån annan, o innan du frågar så ställer jag mig inte brevide er för att jag inte tänker skada mina andra vänner!
– Du måste välja vi eller dem? Sa George
nu började jag gråta igen. Draco och Blaise var på väg fram till mig men blev stoppad av de andra killarna, de kollade ledsamt på mig.
– Varför gör ni så här? Varför kan jag inte så vara vän med båda?
– Därför att vi inte vill dela dig med Slytherinare!
– De låter som ni tar miss Riddel för en sak inte en människa! Den rösten hade jag känt igen bland hundra andra, Severus även Hermione var med ner.
– Professor Snape, sa killarna i kör. Hermione var framme hos mig och tröstade mig.
– Ja, och om jag mins rätt Riddle så beordrade både Dumbledore och Pomefrey dig att ligga till säng, så därför får du följa med tillbaka, för jag vill inte förlora mitt jobb! han log lite retsamt mot mig. Jag log tillbaka
- Ledsen sir, men jag går inte här ifrån än, även om du förlorar ditt jobb så bryr jag mig inte! Han log et svagt leende mot mig som bara jag skulle märka.
– Nå Cara hur ska du ha de? Fred hade brytigt tystnaden. Jag kollade på alla 6, hur ville jag ha det? sen sa jag
- Vet du vad Fred, jag väljer Draco o Blaise. Alla kollade skockat på mig.
– De gillar inte er, men lät mig umgås med er utan att säja nått för att de visste att ni var bra vänner till mig med, tydligen hade jag fel!
Gryffindorarna kollade på mig innan de gick iväg och klagade högljutt. Jag kände att de började snurra lite i huvudet och jag vacklade till, Hermione tog tag i mig så att jag inte skulle ramla.
– Det är just därför unga fröken inte ska vara ute och gå! Mars mot sängen! Snape log mot mig och jag log tillbaka. jag kollade på Slytherinarna.
– Severus får de följa med? Jag nickade mot dem, och han kollade på dem. De log lite.
– Det ska nog gå bra. Vi började gå mot Gryffindors torn, när vi kom upp för trapporna vacklade jag till igen och ramlade. Snape log lite mot mig och skakade på huvudet, jag bara skrattade lite.
– Nu gör vi så här, jag kastar en osynlighets förtrollning över alla och bär sen in Cara i uppehållsrummet, Granger du får vara synlig för du ska öppna ingången sen går vi andra in obemärkta!
sagt som gjort, Hermione öppnade dörren och vi klev in, Slytherinarna kollade lite extra på allt, jag tänkte att det här måste vara första gången Slytherinare sätter sina fötter här! När vi kom till mitt rum satte Snape ner mig på sängen och gjorde oss alla synliga.
– Nu lilla fröken jag struntar i vad Snape säjer om att jag är sjuk, ska du sova!
– Men Severus jag mår bra. Jag log mot honom.
– Ja säkert och att du ramlade ihop var bara inbillning?
– Nej men det var längesedan och jag tänker inte sova!
– Du beter dig som fem Cara!
– Och du beter dig som min… jag lät meningen dö ut.
men Severus fattade vad jag syftade på
- Förlåt Cara de var inte meningen. Jag är bara orolig för dig!
– Jag vet Severus, o de var inte meningen att skrika på dig heller…
- Var vaken då, eftersom jag ändå inte verkar få dig i säng, när du somnar så somnar du. Jag log mot honom o gav han en kram. Blaise o Draco kollade på mig eller snarare stirrade på mig.
– Vad jag sa ju att vi hade en nära relation.
– Ja men vi trodde ändå inte ni var så nära, ni är som en familj. Sa Blaise
som en familj jag hade aldrig tänkt på det, o uppenbarligen inte Snape heller. Jag märkte det när jag på något sätt läste hans tankar… LÄSTE HANS TÄNKAR!! Jag ramlade ur sängen av skocken. De kollade alla på mig.
– Severus jag, jag läste precis vad du tänkte….

– Nu ska jag i väg o ge de här kläderna till alferna, haha och de ska vara skinande rena

* kash *  

– Kom precis hem o jag tänkte…
-AAAAA. Skriker en kvinna

* dörrarna slås upp 4 personer kommer in *

– Vad är det som här hänt älskling? Frågade Voldemort
- Cara hon är dränkt i blod!
– Älskling vad har hänt? Frågade hennes man
- Jag mår fint de är ingen fara, de är nån annans…
- Du är dränkt i blod Cara, du mår inte fint! Vart är du skadad?
- Jag säjer ju att jag inte är skadad, mamma.
– Det är ok om du har försökt döda nån men inte lyckats. Hon ler mot henne.
– Men orrrr lyssna då!
– Voldemort varför säjer du inte till henne att ta det lugnt och vila, det kan bli värre om hon håller på så där!!
– Älskling, jag är inte de minsta orolig för att hon är skadad…
- Tack pappa.
– Hon är dränkt i blod, och om de inte gör dig orolig vad gör dig då orolig?
– Mamma mår du bra?
– Ja det gör jag gubben.
– Kom här killen, mamma ska villa hon vill bara inte erkänna att hon är skadad.
– Ok pappa.

* man hör att tre personer lämna rummet, och hur sen Caras man kommer tillbaka *

– Jag blir orolig för andra saker hon gör. Men jag litar på henne o det måste jag göra. Säjer hon att hon inte är skadad så är hon inte det!! dessutom så hade hon bett om hjälp, hon bär huvudet högt som jag lärt henne men hon är ingen idiot!
– Tack pappa. Vill ni lyssna nu?
– Ok Cara. Svarade henens man o mamma.
– Det här är en mugglares blod, jag kom precis hem efter att ha torterat personen konstant i 5 timmar o sen lämnat honom för att dö. Så se de är inte mitt blod, dessutom om jag hade varit skadad så hade de varit blod på golvet o jag hade varit svag nu! Så ni måste lyssna på mig när jag säjer nått.
– Förlåt Cara. Mumlade båda två.
– Så nu tänker jag fortsätta där ni avbröt mig. Tryck på knappen

Vart kan dem vara? Måste skolan vara så stor? Tänk nu Cara tänk. I en korridor nej de är för stor risk för att en lärare ska komma. skolområdet? För mycket plats att fly. Orrrr att hon kan vara så dum, de är ju självklart de är i fängelsehålorna. Slytherinarna tror inte nån ska komma ner och förhäxa dem där, och den ända läraren som var där nere är Snape o han är på mitt rum. Jag borjade springa så fort jag orkade, jag tyckte jag kunde på en medalj så fort som jag kom ner till källaren. Nu ska vi se vart i källaren de kan vara, jag hör dem. Jag började gå mot ljudet och när jag kom fram ser jag att de har avväpnat Slytherinarna och hade sina stavar mot dem. Jag var inte så orolig för att Harry o Ron skulle göra nått, de var mest harmlösa förtrollningar de kunde som inte skulle skada dem, men tvillingarna jag har inte en aning om vad dem kan. Plötsligt började Ron prata
- Era små lömska kräk, de är säkert erat fel att Cara ligger där uppe! Vad har ni gjort med henne?
Malfoy o Zabini kollade på varandra o sen skockat på Gryffindorarna, innan Draco sa
- Har de hänt Cara nått?
– Ja, vad gjorde ni med henne? Hur lyckades ni lura henne? Morrade Fred
- Vi har inte gjort nått med henne, och vadå lura henne? Morrade Blaise tillbaka
- Hur är de med henne? Frågade Draco
- Hon ligger där uppe och de är ert fel!! Sa George
de var väll sött att de brydde sig men de skulle faktiskt ha tagit reda på mer, nu höjde tvillingarna stavarna mot sina fienders ansikten. Nu tycket jag att de var dags att avbryta allt innan de gick över styr.
Expelliarmus. Stavarna flög ur händerna på Gryffindorarna och de kollade på mig.
– De är snällt av er att bry er…
- Hur mår du Cara? Avbröt Ron mig   
- Jag mår inte sämre än att jag kan stoppa er från att skada dem!
– De spelar ingen roll om vi skadar dem, de skadade dig!
– Nej de gjorde de inte Fred! Ni borde kanske ta reda på mer fakta innan ni börjar hota mina andra vänner.
– Men Cara, varför har du då feber och gråter hela tiden! Frågade Harry
- De är min ensak men de är inte på grund av de här två! Så snälla låt dem bara vara.
– Så du menar att du väljer dem framför oss? De trodde jag aldrig om dig. Sa Ron surt och vände sig om.
– Men snälla nån jag väljer inte nån framför nån annan, o innan du frågar så ställer jag mig inte brevide er för att jag inte tänker skada mina andra vänner!
– Du måste välja vi eller dem? Sa George
nu började jag gråta igen. Draco och Blaise var på väg fram till mig men blev stoppad av de andra killarna, de kollade ledsamt på mig.
– Varför gör ni så här? Varför kan jag inte så vara vän med båda?
– Därför att vi inte vill dela dig med Slytherinare!
– De låter som ni tar miss Riddel för en sak inte en människa! Den rösten hade jag känt igen bland hundra andra, Severus även Hermione var med ner.
– Professor Snape, sa killarna i kör. Hermione var framme hos mig och tröstade mig.
– Ja, och om jag mins rätt Riddle så beordrade både Dumbledore och Pomefrey dig att ligga till säng, så därför får du följa med tillbaka, för jag vill inte förlora mitt jobb! han log lite retsamt mot mig. Jag log tillbaka
- Ledsen sir, men jag går inte här ifrån än, även om du förlorar ditt jobb så bryr jag mig inte! Han log et svagt leende mot mig som bara jag skulle märka.
– Nå Cara hur ska du ha de? Fred hade brytigt tystnaden. Jag kollade på alla 6, hur ville jag ha det? sen sa jag
- Vet du vad Fred, jag väljer Draco o Blaise. Alla kollade skockat på mig.
– De gillar inte er, men lät mig umgås med er utan att säja nått för att de visste att ni var bra vänner till mig med, tydligen hade jag fel!
Gryffindorarna kollade på mig innan de gick iväg och klagade högljutt. Jag kände att de började snurra lite i huvudet och jag vacklade till, Hermione tog tag i mig så att jag inte skulle ramla.
– Det är just därför unga fröken inte ska vara ute och gå! Mars mot sängen! Snape log mot mig och jag log tillbaka. jag kollade på Slytherinarna.
– Severus får de följa med? Jag nickade mot dem, och han kollade på dem. De log lite.
– Det ska nog gå bra. Vi började gå mot Gryffindors torn, när vi kom upp för trapporna vacklade jag till igen och ramlade. Snape log lite mot mig och skakade på huvudet, jag bara skrattade lite.
– Nu gör vi så här, jag kastar en osynlighets förtrollning över alla och bär sen in Cara i uppehållsrummet, Granger du får vara synlig för du ska öppna ingången sen går vi andra in obemärkta!
sagt som gjort, Hermione öppnade dörren och vi klev in, Slytherinarna kollade lite extra på allt, jag tänkte att det här måste vara första gången Slytherinare sätter sina fötter här! När vi kom till mitt rum satte Snape ner mig på sängen och gjorde oss alla synliga.
– Nu lilla fröken jag struntar i vad Snape säjer om att jag är sjuk, ska du sova!
– Men Severus jag mår bra. Jag log mot honom.
– Ja säkert och att du ramlade ihop var bara inbillning?
– Nej men det var längesedan och jag tänker inte sova!
– Du beter dig som fem Cara!
– Och du beter dig som min… jag lät meningen dö ut.
men Severus fattade vad jag syftade på
- Förlåt Cara de var inte meningen. Jag är bara orolig för dig!
– Jag vet Severus, o de var inte meningen att skrika på dig heller…
- Var vaken då, eftersom jag ändå inte verkar få dig i säng, när du somnar så somnar du. Jag log mot honom o gav han en kram. Blaise o Draco kollade på mig eller snarare stirrade på mig.
– Vad jag sa ju att vi hade en nära relation.
– Ja men vi trodde ändå inte ni var så nära, ni är som en familj. Sa Blaise
som en familj jag hade aldrig tänkt på det, o uppenbarligen inte Snape heller. Jag märkte det när jag på något sätt läste hans tankar… LÄSTE HANS TÄNKAR!! Jag ramlade ur sängen av skocken. De kollade alla på mig.
– Severus jag, jag läste precis vad du tänkte….

– Nu ska jag i väg o ge de här kläderna till alferna, haha och de ska vara skinande rena

* kash *  


happiness

jag är lycklig nu :D fast det är jag nästan alltid när jag har läst fanfiction :) o så evanescense på de<3 lovely

har tagit bort naglaran nu, ska fixa dem i mon, fast det är betydligt lättare att skriva xD men jag ska fan vänga mig vid dem...

nu ska jag sova lyckligt :D <3 good night all fuckers out ther

ha det bra :D

vänskap

en vän är nån man litar på
en som ställer upp 
inte blir sur för små saker
nån som gillar en för den man är
nån som alltid finns där...

jag har få vänner...

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 25

var väldigt jobbigt o skriva den här delen, me de här naglarna xD

– Tryck bara!

Jag o Snape kollade på varandra o sen på dörren, nu knackade de igen. Severus reste sig upp och gick fram till dörren, jag kollade mot dörren och såg McGonagall och Dumbledore stå utan för, Snape släppte in dem. De kollade på mig, sen kom McGonagall fram till mig och gav mig en kram. Jag kollade skockat på henne.
– Jag är ledsen Cara, jag gillade honom inte men… o jag är så ledsen för din skull.
jag kollade på henne, aldrig trodde jag hon skulle säja nått sånt, o de trodde inte Snape av dumma på hans ansiktsutryck.
– De är ingen fara professorn.
hon log mot mig innan hon vände sig mot Snape o sa
- Ledsen över de jag sa till dig med Snape, Albus förklarade allt…
just de ja Dumbledore, jag hade nästan glömt bort att han var i rummet. Han satt i en av mina fåtöljer o log.
– Hur mår du miss Riddle? Att han fortfarande inte kan kalla mig vid förnamn…
- Jo jag mår väll bättre efter att ha pratat med Severus. Jag log mot honom o Severus log tillbaka.
– Det är bra de. Jag har sätt till att du får vara ledig minst två dagar, behöver du mer så ta bara mer ledigt. Han log mot mig, o jag log tillbaka lite svagt.
– Kom nu Minerva, så lämnar vi Cara till att sova. jag tror Severus tar hand om henne.
Snape nickade kort o stängde sen dörren efter dem o satte sig sen ner i en fåtölj och kollade på mig. Jag tänkte över hela situationen, Lily är död för att hon räddade Harry från pappa, o pappa är död för att han på nått sätt inte lyckades döda Harry… allt var bara upp o ner, plötsligt kom jag o tänka på en låt som inte var allt för olik situationen, musik var de ända mugglare var bra på… nå hur börjar den nu? Just de jag, jag började sjung låten, Snape kollade på mig men sa inget

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
Because your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I've held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me
by your resonating light
But now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I've held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you´re gone
But though you're still with me
I've been alone all along

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I've held your hand through all of these years
But you still have all of me

Jag kände att tårarna rann igen, jag orkar inte. Snape var framme hos mig och gav mig en kram.
– Det var vackert. Han log mot mig o jag kände att jag inte kunde annat än att le tillbaka. jag torkade tårarna och kollade på Snape
- Kan vi inte gå ut en stund?
– Du är sjuk mins du de? Så jag tror du vet svaret, men sov en stund så får vi se sen.
Jag kollade på honom men såg att de inte var nån ide att diskutera, och la mig ner.
Jag måste ha somnat, för jag vaknade av att de knackade, jag lossades sova för jag orkade inte prata med nån. Jag hörde att Snape öppnade och att de var Hermione som stod där, jag antog att hon undrade om fick komma in. Konstigt nog släppte Snape in henne. Jag hörde nån trollformel, och sen hur Hermione frågade
- Hur är de med henne sir?
– Verken bättre eller sämre, men hon sover lugnt i alla fall.
– Vilken tur. Jag hörde att Hermione hade svårt att prata med honom jag tror även Snape upptäckte de.
– Hon har berättat eller hur?
det tog ett tag innan hon svarade
- Hur, hur …
– Hur jag visste? Granger jag har känt henne sen hon var sju, och jag vet att hon skulle berätta de för dig eftersom hon litar på dig. Jag vet också att hon inte sover längre och har hört allt som vi har sagt!
jag vände mig om mot dem o log
- Och jag vet att du Snape försöker prata normalt med Hermione eftersom hon har svårt med det och för att hon är min kompis. Jag log mot honom.
– Vet ni om att det där är läskigt?
– Vad är läskigt Hermione?
– Hur bra ni känner varandra.
– De är inte så läskigt, det hade varit läskigare om vi inte gjorde det med tanka på hur ofta vi träffas, miss Granger.
hon såg helt förvirrad ut, jag o Snape kunde inte låta blir o skratta lite åt henne.
– du kommer förstå det om ett tag Hermione. Hon log mot mig.
– Vad har du gjort av Potter och Weasley? Snape kollade misstänksamt på henne.
– De gick i väg med tvillingarna. De sa nått om att de skulle ge sig på Malfoy o Blaise…
jag kollade på henne innan jag nästan skrek
- Varför då?
– De sa nått om att de var uppkäftiga och lurade dig…
jag började resa mig ur sängen, Snape stoppade mig
- Snape vi måste göra nått!!
- vi ska men ta de lugnt.
– Nu struntar jag i vad du säger Snape. Jag putte lätt bort honom trollade på mig kläderna och gick ut genom dörren. Vart kan de vara?

– Nu slutar jag för idag!

* kash *


ja!!

min klänning har kommit ska hämta ut den i dag antalgigen, hoppas bara jag kan ha den, menme min tur antagligen itne... jaja de märker vi

sen är jag ledesen över en sak... jag ska inte skriva vad... tar de när njag skriver fanfrictionen väver väll in de...

(naglarna är jobbiga o skriva me xD)
 
ha det bra :D

<33

nu sitter jag här me mina nya naglar <3 ch i in mysiga säng me bra fanfiction o inte bara min egen som ni får läsa ;) utan även andras :P

ska väll sova om en stund Becka ska dra i väg mig till skolan kvart över 7 så vi är på skolan 20 i 8 jaja jag vet men jag kan bara inte vara elak jämt ;)

min kläning har även skickats till posten så förhoppnings vis får jag den snart o kan ha den :) men vi hoppats inte på för mkt...

har även pratat me trevligt folk den här kvällen....

ha det bra :D

handlat...

idag har jag för första gången varit i Sköde på riktikgt ;) (resecentrum ränkas inte) var de me älskade Jenny och Becka <3 vi hade kul :D tack för kvällen :)

jag är ju inte diräkt shoppar personen men jag lyckades hitta förutom hamburgare från Donken lösnaglar som jag har på mig nu :P och ett snyggt svart deadem.

så om ni skriver me mig o de går långsammare än vanligt så vet ni vrf ;)

ha det bra :D


Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP del 24

äntlingen har jag fått ihop fortsättningen på fanfictionen så nu kan jag kankse skriva fler delar :P ska försöka få ihop mer snart, men så långe så får ni läsa denna :P 

– Jag ska berätta där jag slutade, fast jag kommer behöva lite hjälp…
- Det är därför jag tänkte att jag skulle titta in.
– Snape bästa timingen ever. Tryck på knappen är du gullig.

Någon stans långt bort hörde jag röster, och hur någon försökte få kontakt med mig, fattar de inte att jag bara vill sova? Jag hörde en röst som ställde frågor till mig men jag hörde inte vad den frågade.  Plötsligt reste någon mig upp och jag kände hur en vätska kom ner i strupen. Jag kände att synen kom tillbaka och huvudet började klarna. De första jag såg när jag öppnade ögon var Snapes varma svarta ögon, bakom honom stod madam Pomefrey och Hermione. De svarta ögonen kollade på mig och rösten sa
- Gör aldrig om de där Cara!! Du får inte skrämma mig så!!
– Förlåt Severus, de var inte meningen.
Jag slog ledsamt ner blicken och kollade på händerna.  Jag antog att Snape var på väg säga nått men dörren slog upp innan, jag kände att ljudet fick det att snurra i huvudet, jag såg att McGonagall stod i dörren med Harry och Ron.
– Pomefrey vad har hänt?
– Jag har inte hunnit komma så långt men, jag vill helst inte diskutera de jag vet här vi kan ta det på Albus rum sen, för han vill med veta.
– och Snape du kan gå nu. McGonagalls röst var kall när hon kollade på Snape. Han kollade kallt tillbaka på henne o sa sen
- Albus sa att jag skulle ta hand om henne. O om du prata med honom så vet du varför!
Minerva blev tyst och kollade på mig och sen på Snape för att sen kolla på mig igen, kan hon bara inte gå? Faktiskt så gjorde hon de. Pomefrey kollade på mig igen och började sen undersöka mig för att tillslut komma fram till att jag bara hade feber och mardrömmar, och borde vila några dagar. Harry och Ron var på väg in i rummet mot Hermione när, Snape vände sig mot dem och sa
- Hon behöver vila så ni får gå nu! Försök komma tillbaka senare så ser vi hur hon mår.
 Snape nästan kastade ut dem, de såg väldigt kul ut. Han stängde dörren noga o kom sen fram till mig.
– Lova mig att du aldrig gör om det! Jag vet inte vad jag skulle göra om du försvann. Jag vet inte om han sa de till sig själv eller till mig.
– Jag är verkligen ledsen Snape, de var inte meningen, jag tänkte inte på att du kunde bli ledsen.
Jag slog åter ner blicken. Snape kom fram till mig satte sig på huk framför sängen o tog mina händer.
– Jag vet Cara att du inte menade de. Men du måste kämpa jag vet att du klara de. Vi klarar de tillsammans!
jag kollade åter på honom konstigt. Men han undvek min blick.
– Snape, om jag ska kämpa så måste jag ha en anledning och att du inte prata med mig är ingen anledning.
– Nej jag vet Cara, men jag vet inte vad jag ska säga…
- Säg bara som de är. Du vet att du kan prata med mig!
– Ok, får jag sätta mig?
– Klart du får!
Jag flyttade mig närmare väggen så Snape fick plats i sängen.
– Vart ska jag börja då?
– Börja med att säga varför du är så ledsen!
- Jag har egentligen varit ledsen i många år, brukar bara inte tänka på de. Jag liksom förtränger det. för många år sedan när jag bodde hemma och ännu inte fyllt 11 träffade jag min första vän, hennes namn var Lily, hon var den första som struntade i att jag var ifrån en fattig familj, och bara såg mig för den jag var. Vi trivdes ihop. När vi började på Hogwarts så placerades jag i Slytherin och hon i Gryffindor, trotts detta höll vi kontakten och pratade tills vi gick i femman…
- Snape vad hände?
– Jag gjorde mitt livs största misstag! Hon försvarade mig mot marodörerna.
– vilka är de?
– De var/är James, Sirius, Reamus och Petter, de mobbade mig för att jag var jag, och när Lily skulle hjälpa mig kallade jag henne smutsskalle de blev slutet på våran vänskap, och jag fick aldrig tala om för henne att jag älskade henne, några år senare gift hon sig med James Potter.
– Och de fick Harry?
– Ja… och jag vet att du känner till profetian, så du förstår att Voldemort dödade Lily, helt utan anledning? Han var utefter Harry, men tack vara sin kärlek till honom dog hon…
jag såg att Snape hade tårar i ögonen
- Du vet att du får gråta va?
– Tack.
– Det är inget att tacka för. Jag log mot honom och gav honom en kram. Han tog i mot den och, jag såg för första gången Severus gråta, och jag kände att även mina tårar kom. Snape såg dem och torkade dem o log mot mig. Han har rätt vi kommer klara det här tillsammans.
plötsligt hörs det en knackning. Vi kollar på varandra och sen på dörren.

– De räcker väll för idag Snape?
– Tycker jag verkligen. Jag funderar på att besöka hennes grav…
- Jag följer med dig.
– Tack Cara.
– Nu bryter vi!

* kash *


:D

min est läxa är nästan klar :P haha lite kvar men jag är ganska nöjd :D

ha det bra :D

kannelbullar

jag o Jenny bakar kannelbullar, jami :D massa deg o kannelbullar :) mmmmm o ni får inga lr jag kan se om jag kan smussla in en på bloggen som ni kan få ;) haha sen ska jag på läxläsning me Becka, får se hur de går :P haha

nu måste jag tillbaka till bullarna så

ha det bra :D

håltimma

nu har jag håltimma till kvart i ett lr nått... vad fan ska ja ggöra då? ja jag måste i alla fall se om jag får tag på lisbet... jaja jag får väll se hur de går

ha det bra :D

............@............

det här har varit en sån här dag som man itne skulle gåt tupp, o morgon dagen krm bli lika dand....

ha det bra :D

estet

Jag är en idiot:

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

Roses to no one:

And I dedicate my roses to no one
Cause there is no mind to help me to see
The reason we need
A light for the lonesome
And no one to drink
The blood that I bleed

immortal:

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all

österns röda ros:

Men om du vet var stjärnor faller
och var regnbågen tar slut
Om du fortfarande hör ditt hjärta slå
skall du finna österns röda ros

If i was your vampire:

So soft and so tragic
As a slaughterhouse.
You press the knife
Against your heart.
And say that,
"I love you, so much you must kill me now.

beth:

Just a few more hours
And I'll be right home to you
I think I hear them callin'
Oh, Beth what can I do
Beth what can I do

the pout and the pendulum:

"You live long enough to hear the sound of guns
Long enough to find yourself screaming every night
long enough to see your friends betray you.


kan ni hjälp mig genom att säga vilken ni tkr är bäst att måla en bild till, de är inte säkert jag väljer den men ni kan väll ge förslag (A)

ha det bra :D


inga komentarer

ja vad ska jag säga dan sög helt enkelt på många plan... och hur jag mår vet jag inte...

nu vill jag bara sova...

ha det bra :D

hjälp

vet inte vilken låte jag ska ha till bilden, några förslag?

ha det bra :D

Lindor

idag har vi prov på att linda ben haha sög på den lr nej inte engentligen jag lyckades typ missa en mm i på en linda , vilket då blev ett IG. den andra fattar jag för där lindade jag åt fel håll men ja :S

i alla fall så red jag ju me o de gick bra enligit mig :D men jag hade ont i armarna o benen efter de, o som pricken på I;et så gick vi o simmade me så nu är mina ben döda :P haha

ha det bra :D

tågtider

jag hatar verkligen tågtider och busstiderna, lr jag busstiderna är värre, för de är lättare att ändra en buss tid än en tåg tid, efter som tåg åker längre sträckor, medans bussar bara åker kortare sträckor (för er som inte hänger me syftar jag på västtrafik) jag skall antagligen ta tåget hem på fredag o antingen missar jag tåget me två min eftersom bussen är dumt planerad lr så har jag två min på att ta mig från bussen till tåget vilket jag antagligen inte hinner... o missar jag de tåget får jag vänta en timme i skövde lr i falköping vilket jag verkligen inte har lust me...

så snälla västtrafik skaffa bättre buss tider,  de är inte allt för svårt at tåkta 7 min tidigare så ni matchar tåg tiderna!!

ha det bra :D

Göteborgs läxa

Fesk- fisk
tjomme- kompis
tyken- uppkäftig
åpen- glupsk
skobba- skolka
mackapär- grej
bamba- skolamatsal
änna- liksom,typ
gött- härligt/bra
La- väl
Tjöta- prata
körv- korv
Gola- skvallra
banga. skita i
knä- tränga sig
Tjalla- skvallra
Go- dum i huvudet
Böla- gråta
Knäkat- överfull
flö- akta/flytta på dig
Svale- Trappuppgång

de här är min svenska läxa :P haha

ha det bra :D

:S

vet ni vad som precis slog mig? att om Lily o Severus hade gift sig hade hon hetat Snape i efternamn :S jag ser inte Snape som ett efternamn på nått sätt o de låter så konsitg Lily Snape :P de är för visso sött men för mig är de bara Lily o Snape lr Lily o Severus :Pha det bra :D

körning

jag körde bårde i fredags o idag :D gick helt ok för att vara tredje gången o jag tkr de är as kul :D

ha det bra :D

love

jag är verkligen så kär i fanfictionen Prongs run den är verkligen söt o frå mig att le.

den är väldigt annorlunda det kan jag lova, men den är typ upp byggd lite som jag tänker mig de.

Lily <3 Severus

James <3 Sirius

Tonks <3 Reamus

så himla söt roligast är att läsa om när Harry o Severus försöker komma överrens xD

folk borde läsa den!!

ha det bra :D

:P

nu måste jag snart bestämma vilken låt täxt jag ska ha till bilden o vilken akvarel bild jag ska ha xD men de löser sig för göra de när jag kmr till Skara :P haha

ha det bra :D


:D

jag bestämde mig för att köpa en klänning nu o de blev nr 13 hoppas bara jag kan ha den lr så att den sitter snyggt i allla fall. haha

sen får jag väll köpa fler när jag har tid o pengar...

haha den tar i alla fall 2-5 veckor att få... hoppas jag hinner få den innan jul.... men me min tur tror jag inte de...

ha det bra :D

klänningar


här är några as snygga kläningar enligt mig som jag har hittat på GothicShop jag funderar på att köpa nån av dem, o jag vill nu be er om hjälp vilken ni tkr jag ska köpa :P gör så här

 

 • kolla på klänningarna
 • skriv sen en kommentar med klänningens nr (ni kan välja högst tre klänningar o numerera då i vilken ordning ni tkr)

när ni gjort det får ni ett carmt tack av mig :D

Angel`s despair - klänning/tunika NR 1

Angel Rose - klänning/tunika NR 2

Zipperdress - redNR 3


Fatal attraction - klänningNR 4Lonesome nights - klänningNR 5

Midnight Fairy - klänningNR 6

Black cat - klänning/tunikaNR 7Dragon Fly - klänningNR 8Aracnafaria - klänning/tunikaNR 9


Goth prayer - klänning/tunikaNR 10
White tiger - klänning/tunikaNR 11


Witch cat - klänning/tunikaNR 12

Kitsch Skull DressNR 13

ha det bra :D


Vet ni..

vet ni hur svårt jag har att bara ha en stil? om ni känner mig så ja, då gör ni det... men i alla fall jag gillar att byta stilar till en viss del, men ändå...

jag ska i alla fall försöka gå ner i vikt o sen funderar jag på att skaffa goth kläder, typ så såna, ska se om jag kan lyckas beställa nån innan jul som jag kan ha xD bara för att de är kul...

men jag kan ju hoppas att jag går ner i vikt om jag o mina kompisar börjar simma varje vecka o kanske dansa. men jag måste ändå hinna me läxorna...

innan jul har jag:

 • den 10/12 engelska prov, vilket jag inte kan öva till men de finns ju ändå där i bakhuvudet o tar plats xD
 • till den 10/12 har jag även svenska läxan, som går ut på att vi ska leta upp ord som är typiska sin dialekt, men jag pratar ju typ ingen o alla dialekter xD men jag ska leta upp Göteborgska ord sa min lärare :P
 • den 15/12 har jag avels prov vilket är ganska mkt o plugga på...
 • sen den 16/12 har jag 3 lr 4 est bilder som jag ska göra... de jobbiga är itne att jag itne kan måla utan att jag måste måla såna bilder som hon vill ha....

sen mitt i mellan allt de här ska jag hinna fixa julklapparna, fixa håret antagligen beställa en klänining o skriva på fanfictionen lr boken.... jaja men man får vara vaken mer o sova mindre ;)

 

ha det bra :D


mmmmmmm

haha har precis sätt julkalendern, är verkligen kär i den :P haha

idag ska jag göra läxor när jag kmr till Skara på min mig om de xD

ha det bra :D

humbal bublaba

var bara tvungen att skriva nått som rubrik, Madde är här <3 o gissa vilket dagens mest använda ord är? för en gångs skull är det inte "jag vet inte" utan "oj" xD hon har sa nog de typ miljoner gånger på tre min xD haha men i alla fall xD

tydligen ska Edguy till Wacken så då frå jag kanske åka dit xD men jag måste få ihop mitt sommar lov.... :S men de är ju ett tag kvar till sommaren

Maddes mage hälsar till alla xD

ha det bra :D

:p

er älskade Cara är på väg till sitt älskade GBG <3 ska se om jag hitar något till estet läxan :P mend e blir nog bra tar nog bitar ur låtar :P haha

ledsen men de blir ingen Fic idag heller har verkligen inte insperation till att skriva idag...

sen kom Annica på bästa iden ever till vårat grupp problem Annica är förresten min lärare, men jag säger inget i falla nån läser då förstör jag allt xD

ha det bra :D

folk

vrf fattar folk inte vinken ibland? är de svårt att fatta? är jag otydlig?

ha det bra :D

HAHAHHAAHHAH

alltså jag har den mest störda läraren ever han är riktigt creepi, vi har en kurs som heter Projekt o företagande och idag hade vi redovisningar och några kompisar gör en vidio me barbies till i am a barbie girl, men de har bara en Ken så när filmen är klara säger han,
- det kunde varit fler killar i poolen :S vadå tänder han på nakna kill barbies? xD

sen en stund senare så säger han till mig, Jenny, Linda, Emma att vissa loggböckerna först frågar han om Jenny har den här o hon svara sen frågar han mig efter det Emma o tillsist säger han
- de är nån jag inte frågat, Jenny har du loggboken här?
Jenny svara
- du pratade me mig för typ en minutsen.
lärarens svar
- gjorde jag?
 hur kan man lyckas glömma att man pratade me nån på en minut?
men ajg dog av skratt när vi kom ur klassrummet xD låg nästan på golvet av skratt

på tal om inget bara så där så ska jag försöka uppdatera min fanfiction men ahr ingen insperation nu o vill inte göra de halv bra ;)

ha det bra :D

matte B

matte b kan ta sig i röven, jag hatar de ämnet fattar inte ett piss, vi hade förhör svara väll på 4 frågor av 10 lr nått lyckat lr hur?. jaja så jag funderar på att byta till engelska i stället men får se... jaja jag sitter i alla fall här me min kassa data o ska snart sova.

ska upp i mon o se julklalendern älskar den <3 så söt <3

ha det bra :D

.................

NP i engelska gick väll som de gick jag var så trött på slutet att jag lika väll kunde ha somnat... men för hoppnings vis har jag nått rätt xD åt även kina mat me älskade Jenny <3 mums mums :P

är även så trött på en sak, jag orkar inte skriva vad vet bara inte vad jag ska göra... men får hoppas de löser sig... jaja

ha det bra :D

RSS 2.0