kväll

såg först på house den serien är ganksa bra fast lite velig när man hoppar in i den så här sent. sen såg vi på Scary movie 4 den är så jävla bra, skrattade en massa. det var jag Sara och Rebecka. Moa kom en stunde och såg slutet. hela filmen är så go, en massa humor.

borstade tänderna och fick en liten pratstund med Moa om utväxt och färgat hår xD och nu sitter jag här ska bara byta om till pjamas sen nanna.
ha det bra:D

Skara

jag skulle ju ha tränat på gymmet, och jag började där inna jag gick och duschade typ tio min senare, sen cyklade jag och Sara in till Skara och Ica, handalade paj och åt xDsen såg vi på Saw 5, åt lite glass med. sen gick/sprang vi in till Skara handlade dricka Ramlösa mango så god handlade och scary movie 4 den ska vi sen nu.

Dagens inköpslista

paj
vaniljsås
tuggimi

ramlösa
nappflaska
scary movie 4

en bra dag med mkt kul ska nu se film
ha det bra :D

Turtels

Har precis sätt på Turtels säsong 9,  den ultimata krigaren. Den är väldigt bra och väldigt rolig, särskilt Mike älskar honom.
Det är fyra avsnitt dom handlar om:

Den ultimata ninjan
Det är en ny skurk i stan, och han är ute efter Leornardo. Denna ultimata ninjan har kommit halvvägs för att slåss mot Shredde, besegra honom och få den äran.

Detta avsnitt är bra fast lite lätt att lista ut vem som vinner, är ett typiskt hjälte dåds avsnitt men får
* * * av fem stjärnor. helt ok.

Nanos återkomst
Turtels hamnar i rejält med trubbel när det bissara nanomonstret kommer tillbaka. När det släpper ut sin kriminela "pappa" ur fängelset och ger  sig ut på bärsärkargång så måste Turtels stoppa det.

Detta är ett sådär avsnitt, måste nog ha sätt allt om nanomonstret från början, men är ändå rätt ok. Får
* * av fem stjärnor, för att det är lite jobbigt och lite krongligt. Hade jag fått välja bort ett avsnitt hade det varit detta.

Efterdyningar
Turtels upptäcker att de inte är ensamma i kloakerna. Det gröna slämmet som muterade dem skördade även ett annat offer:Leather Head. är Leather Head en vän lr en fiende?

Är ett ok avsnitt, ganksa kul. Gillar Mikes roliga meningar. Ända jobbiga är att en killa som jag inte kommer ihåg vad han heter, men han jobbade för Shredder, han är även med i det här avsnittet, är så trött på honom han försvinner aldrig. Trots det får avsnittet
 * * * av fem stjärnor för att de tär kul och ett bra avsnitt.

Åter till underjorden
Turtels återvänder till den gammla underjordiska staden som de upptäckte i "anteckningar från underjorden" men finner den öde, energikristallen är borta och invånarna har förvandlats till monster.

Det här är det bästa avsnittet trots det är ett följe avsnitt så är det bäst på DVD:n Mike har roligast komentarerna, mest spänande, och väldigt anorlunda det får
* * * * av fem stjärnor, för att det är ett kul och spänande avsnitt.

Nu väntar jag på att Sara ska komma så vi kan träna
ha det bra :D

nu har jag "ätit" en lunch till

satt och pratade med Sara, Jenny, Linda, Emma och Paulin det var trevligt och mkt skratt. det är kul att ha många kompisar att umgås med. vi pratade om att dom hade hoppat, och om vad dom skulle göra nu på eftermiddagen, även vad vi skall göra i kväll lr vad jag och Sara ska hitta på. vi ska träna och se film, typ som vilken dag som hälst. nu ska jag se på film
ha det bra:D

nu har jag ätit lunch

jag vet inte vad det var för något, nån lassange tror jag :S men,men det var helt ok, åt med Rebecka, Emma, Julia, Gerard, Anna ocn två till som jag ionte vet vilka de tär. jag Beckis och Julia diskuterade utveklingen det är sjukt vad det går fort framåt, när den första mobilen kom var de tgör stort nu är liksom mobilern en b sak. sen kom vi in på att dagens barnprogram är sjukt konstiga.
men nu ville Jenny, Sara, Linda att jag ska gå ner och äta me dom så
ha det bra:D

sätt AA

nu har jag sätt på AA,vet inte om det är ett sämmre lr bättre avsnitt, var i alla falla avsnitt 151. vad hände? ja en masssa saker som: att Råland vakande, Ulla hamande på behandlings. hem lite sånt. var väll ett ok avsnitt var i alla falla lite anorlunda.

det får * * * av fem stjärnor för att det var lite bättre än dom andra avsnitten bröt mönstret lite. men det är fortfarande samma blasak halvdåliga skådisar och sånt:P
ha det bra :D

AA

ska börja se på AA nu innan jag går ner och äter lunch. den serien börjar bli väldigt tjatig ser den mest för att jag inte har nåt att göra. händer typ samma sak hela tiden, men, men så är det, får väll se om det händer nått nytt idag vilket jag tvivlar på.
ha det bra :D

Merlin

såg söndagens avsnitt idag. avsnitt 11. sesongen är snart slut :(.

dagens avsnitt handlade om Athur han sköt en enhörgning och drog en förbannalese över Camelot. och för att häva förbannelsen var han tvungen att provas,

det var ett bra och spänande avsnitt,och jag tkr det är tur att jag vet att Merlin och Athur kommer öveleva annars hade jag fått panik vid det här laget.

avsnittet får * * * * av fem stjärnor för att det var spänande och höll sig levande hela tiden. sakandes en * på grund av att det börjar bli lite tjatigt mad att Uther, Athurs pappa. han bara tjatar om att magi är så dåligt, man har liksom fattat det vid det här laget. men ett helt ok avsnitt.
ha det bra :D

snyggast

hade soppas tråkigt att jag gick in på snyggast. då har man verkligen tråkigt, vet ni hur mkt skumt, irriterande och sexgalet folk det finns där? fast ibland har man turen att hitta några normala och då blir man glad :D det kan vara kul om man hittar rätt folk, vissa av mina kompisar som är jätte skysta hittade jag där, men dom flesta blockar jag efter fem min lr så. nu ska jag se på Merlin så ha det bra :D

Ingen Hästdag :'(

har ont i ryggen och halsen idag + mensverk så det blir ingen hästdag idag:'( lite synd efter som jag gjärna hade haft det,men jag känner att det inte kommer gå. och särskilt inte efter som jag ska ha APU nästa vecka då kommer min rygg dö typ.

men jag får plugga i stället, sitta här, och se på Merlin och AA. så det blir en ok dag. ha det bra :D

efter frukost

har ätit nu. var så gott. Sara var inte där den svikaren, men Emma, Rebecka och Anna kom. vi åt och hade v'ldigt kul.
jag och Rebecka låtsades att mackan hon tappade hade fått liv.
sen kom vi in på att det vore kul att ställa sig i matsalen och leka flygverdinna xD och sen skulle hon komma och säga att jag inte får rymma från mentalsjukhuset xD

Frukost

hej jag ska snart ner och äte frukost med mina kompisar, lr kompisar blir väll fel,efter som Jessica är ledig, Emelie och Stina är på travet, Sara är kankse hemma. men jag möter väll förhoppnings viss Rebecka, Moa,Malin, Emma lr nån annan roligare att äta då.

ska äta flinger med yogurt och russin så jävla gott. sen får vi se om jag går på häst dagen. men nu ska jag gå ner ha det bra :D

hej

jag är en tjej som bor på ett internat i Skara och tänkte blogga lite om det och lite om mina fritids intressen. vore kul om ni kunde läsa :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0