inget CSI Miami

missade CSI idag för att mamma var så seg och Maddes tv inte funkade hade ju förvisso en trevlig kväll med mina kompisar :D men hade varit kul att se CSI med men man kan inte få allt :P

ha det bra :D

Ny kamra

fick en ny kamra igår :D så kul så nu kan jag lägga upp bättre bilder :D

Kväll med Madde o Lea

Hade en under bar kväll med Madde o Lea, vi åt mat som Maddes mamma hade lagat jumi :D sen pratade vi umgicks som vanligt vär så kul vi måste ses oftara :D


Lea
Madde

tack fär en underbar kväll:D

ha det bra :D

VG i matte A

jag fick idag VG i matte A är så glad :D.
idag har jag även packat ner nästan hela mitt rum på skolan :/ känns lite tråkigt, men men.
nu på kvällen har jag läst en massa fanfiction och hoppade Misteral innan :D var kul, men jag ska sluta på Lundens, tkr inte de tär kul där o jag lär mig inget!
nu ska jag sova
ha det bra :D

på Skolan

nu är jag på skolan :D gillar att vara här, men måste göra läxorna i veckan, :'( så jag kommer nog inte hinna med så mkt annat kul :'( sen måste jag packa det är inte klockt vad mkt grejor jag har här uppe å nu måste jag ta hem allt, får hoppas jag får tag på en lägenhet :P hehe sen är jag nervös för kunskaps provet :S det känns jätte läskigt :S men nu ska jag sova

Ha det bra :D

Fiske o Pizza

Jag o mamma fiskade igår :O hehe lr ok vi gör det ibland när hon lyckas få med mig, jag hatarn nämligen att fiska efter som jag aldrig får fisk!! Undra om fiskarna vet att det är jag som fiskar xD?

men efter som vi blev hungriga o inte fick nån fisk xD köpte vi Pizza i stället, vi åkte till Bens i Lilla Edet, jag åt en pizza med köttfärs o banan :D nami. Sen åkte vi hem så på tv nån film som jag inte kommer ihåg vad den heter, o sen CIS Miami :D sen gick ja o la mig i läste Modesty Blaise, en sån bra serie det är :D

Ha det bra :D

Sekunderna före katastrofen

Det här är ett av mina favo program! Det är intresant, lärande o trollbindande.

Idagens avsnitt handlade det om en brand i King Crros tunnelbana, det var riktigt intresant. Man fick reda på hur det gick till, vad som hände, vrf det hände o hur man kan undvika att det händer igen!

Jag hade velat bli katastrrof utredare, men hur man blir det har ajg ingen anning om? Antagligen skulle du ha gått NV men nu går jag ju inte NV längre :P hehe men, men.

Nu ska jag se på film

Ha det bra :D


CSI Miami

såg Miami igår :D äslkar det bara så mkt.

det handlade om att dom grep en kille, han fick fängelse. Men så kom dom på att det itne alls var han. Dom tog upp falelt på  nytt, fick fram nya bivis o hittade kille som hade gjort det. Han fick fängelse i stället.

det var ett helt ok avsnitt, jag gillade det det får:
* * * * av fem. för att det var spänande, o intresant, lite anorlunda

Ha det bra :D

Full fryshar nu sätt klart hela serien med full frys den är så rolig hehe oftast. fast jag tkr att Edvin blir för kt i bland o förstår Sture så väl.
Men nått av det bästa är tkr jag när Edvin köpte ett lar för 3000 kr och Sture säger "3000 kr det måste vara det vädefulaste vi har i butiken. men tänk om nån snor larmet?" "jag tänkte på det drf köpte jag ett larm,larm" "för yteligare 3000?" "nej, för 4000" "men tänk om nån snor larm,larm:et då?" "drf köpte jag ett larm,larm,larm," [..] "vem fan snor ett larm?" frågar Sture "jag funderar på det" svara Edvin.

Jag tkr det är lika kul varge gång. av mig får serien

* * * *
för att den är rolig,men Edvin blir lite för jobbig ibland o då trötnar jag

En månad sen

Nu var det en månad sedan jag skrev något. Är så hemskt svårt att hinna med, har så himmla mkt i skola, kompisar, efter skolan o så. I skolan har jag nu:

Kunskapsprov i häst på tisdag

Bokrecention till 27 maj

Samhäll till 1 juni, versta stora grejen om EU

Växt o djur liv prov o inlämnings uppgift till 3 juni sen har vi ett hebarium som ska vara inne v.35

Det var det, det ser kankse inte ut att vara så mkt men alla grejorna är så stora det är det.

Sen måste jag hitta en lägenhet som jag å miina kompisar ska bo i, helst vill vi ha en 5:a men det verkar inte finnas så många av dom i Skara xD.

Sen så hinner jag aldrig träffa Lea o Madde det är så tråkigt :( fast jag träffar mina andr akompisar varge dag lr sändag till fredag xD
sen ska jag träffa en kille till helgen hopaps det går bra xD

jag kankse ska få en häst, åter kommer om det. Jag kanske ska köpa en kamra me

Vad har hänt mer jo jag hängde på Lise 3 gånger inom loppet på en vecka xD o jag gillar itne äns Lise.

Sen kan det hända att jag ska till England med Becka till sommaren, hoppas det :D

Börjat kolla på House sen vet jag inte om det hänt nått mer, har det säkert men kommer inte på nått skriver då :D

Ha det bra :D

RSS 2.0