Bussar

jag hatar verkligen att åka buss här upp noll anslutning o de går typ bara en gång i timmen :@ vill ha bil nu men tills de är det ju ett tag kvar :/ men ja vad ska man göra? inget att göra åt :P haha

jaja nu sitter jag i alla fall på bussen hem för hem måste jag ju

Ballerina står kvar på djursjukhuset :/ ska hälsa på henne på måndag om hon är kvar eftersom bussarna strulade.

nu har jag gjort alla min tre apu veckor känns helt sjukt att de radan är klara :S men men har ju fler i sommar :/ jaja nu tänker vi inte på det för de kmr bli kul i sommar :)

jaja nu ska jag stägna ner datan innan den dör får nöja mig med musik :)

ha det bra :D 

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 10

- Ne men ser man på, är de inte mugglarna som lyssnar igen. Haha jaja ni vet vad ni ska göra.

Dörren åkte långsamt upp jag kunde teoretiskt sätt vända, fast pappa har lärt mig att aldrig backa ut. Ja lika bra att göra det jag kom hit för. Huset var betydligt större än vad de gav sken av men det förvånade mig inte eftersom det är en trollkarls hus. Framför brasan satt en man han var inte jätte gammal men jag skulle inte vilja kalla honom ung heller. På bordet stod två koppar tea så jag antog att han visste att jag skulle komma.
- Jag hoppas att det inte gör något att jag kommer så sent? Sa jag o kollade på mannen.
- Nej, o det är inte sär skilt sent. Kom o sätt dig. Svarade han jag gick långsant fram till den andra fåtöljen, det var faktiskt första gången jag var nervös o lite rädd sen är det inte varje dag man sitter hos en person som kan vara ens riktiga släkting. Jag kollade på mina händer de darrar är det här verkligen jag?
- Lugna dig lite, här ta lite tea. Sa Merlin jag log o tog i mot koppen drack lätt vanilj o apelsin tea.
- Förlåt jag brukar inte vara sån här o jag brukar inte komma hem till folk mitt i natten heller det är bara det att… glöm det. Sa jag. Hur berättar man att man kan vara nåns släkting.
- Du hoppas att jag är din morfar. Svarade manen o log.
- Hur, hur visste du det? jag kollade undrande på honom, har han lagt något i teat som gör att han vet saker, att jag aldrig lär mig att inte dricka saker hur många gånger sa inte pappa o Snape det?
- Nej jag har inte lagt något i teat, fast din pappa o den där Snape har rätt man ska inte dricka saker som främlingar bjuder på. Log han mystiskt.
- Heeej, du läser mina tankar! Jag trodde jag var den ända som kunde det, Severus var jätte förvånad.
- Jaså du påstår att du kan läsa tankar. Försök läsa mina. Sa han
- Ä du kommer bara stänga din hjärna. Svarade jag.
- Nej, inte om du försöker. Sa han o log, han ler nästan lika mycket som Dumbledore. Men de skadar inte att försöka, koncentrera dig tänk på mannen framför dig.
- Du tänker på ugglor o nån bok med konstig bokstäver på. Sa jag o log.
- Du kan  verkligen läsa tankar. Bokstäverna är runor o kommer från fornsvenskan, användbart. Han skrattade lite o jag slappnade av lite men bara lite.
- Är det många som kan läsa tankar? Jag kollare nyfiket på honom.
- Inte utan hjälp av magi, de flesta i trollkarls världen kan läsa tankar med hjälp av magi, det kallas omluckemering men de kan inte läsa dina tankar hur mycket de än försöker, du har ett slags skydd mot det. Trollkarlen drack av teat.
- Nå tror du jag kan vara ditt barnbarn? Jag kollade undrande på honom.
- Jag vet inte. Det är många år sedan jag såg lilla Cara. Svarade han.
- Så det var du som gav mig namnet? De andra barnen retade mig för det. Sa jag o kollade ner lite.
- Om du är mitt barnbarn så var de jag som gav dig namnet. O de var inte snällt av de andra barnen o reta dig pågrund av ditt namn, det är vackert tycker jag. Han trollade fram en macka o började äta på den.
- Jag gillar faktiskt det också är eget. Jag log lite o lekte med medaljongen.
- Men vi kan säkert ta reda på om jag är din morfar. Kan du inte berätta lite om dig? Han kollade undrande på mig.
- Ja jag antar det. jag bodde på det där hemska barnhemmet tills jag var fem då jag blev ”adopterad” o flyttade hem till pappa i Little Hangleton, när jag var 7 fick jag en privat lärare, Snape han är också en av mina bästa vänner o lärare på Hogwarts där jag går sen ett år tillbaka, det är väll korta drag. Sa jag o log lite.
- Adopterad säger du, jag antar att de är en trollkarl, är det nån jag känner till? Han höjde ögonbrynen lite.
- Nja, kanske. Sa jag lite oroligt.
- Det är ingen fara jag vet redan att de är Voldemort. Han fnissade lite.
- Hur visste du det? jag tänkte aldrig hans namn. Sa jag skockat.
- Jag har följt dig hela tiden sen jag lämnade dig på barnhemmet. Svarade han enkelt.
- O du har aldrig tagit kontakt med mig? Sa jag surt.
- Jag kan ju knappast rusa in i ditt liv, tror inte Voldemort skulle gilla det. kom det från Merlin.
- Du hade aldrig behövt sätta mig på barnhemmet. Nu var jag riktigt sur.
- Jag kunde inte ta hand om dig här, de hade dödat dig o de ville jag inte riskera, fast du verkar vara ganska bra på det själv. Han blinkade med ena ögat.
- Nja kanske lite, men du kunde ändå ha varit en del av mitt liv, pappa hade nog inte sagt så mycket. Sa jag lite gladare.
- Inte om en liten Cara hade fått bestämma, jag vet att du har ganska mycket makt över honom mer än du tror. Han fnissade lite till.
- Jag hade de ja. Men pappa listade väll ut att du var min morfar? Varför besökte han dig inte? Undrade jag
- Han lever fortfarande så du har kvar makten även om du inte kan använda den på samma sätt. Jodå han listade allt ut det, men han var väll rädd att jag då skulle kräva att vara en del av ditt liv. Du är väll det ända han är rädd om. Sa han o log mot mig.
- Jag antar det. men jag hatar när folk ska bestämma över mitt liv, jag kan bestämma själv. Sa jag strängt.
- Jo det vet jag att du kan, det var därför jag visste att du skulle komma hit utan att tala om det för nån, du värkar lite trött på folk där hemma? Sa han medlidande.
- De kan man lätt säga, men du vet ju redan allt, frästen hur vet du allt om mig?  Undrade jag.
- Ett slags band nått i blodet. Sa han o ryckte på axlarna.
- Toppen en till som vet allt om mig o vill ha koll på mig. Muttrade jag. Nu var det Merlins tur att säga
- Heeej, jag såg inte till att bandet fans där o jag har inte lagt mig i något eller hur?
- De är ju sant, du är nog den bästa vuxna jag någonsin träffat. Jag log glatt mott honom. Plötsligt flyger dörren upp o Snape kommer in rusande.
- Vad har du gjort med henne? säger han argt till Merlin som bara ler.
- Han har inte gjort nått mer än pratat med mig. Sa jag argt o reste mig upp.
- Nu kommer du med hem unga dam. Sa Snape argt.
- Släpp mig, jag vill inte med hem, o jag stannar så länge jag vill o så länge Merlin vill ha mig här. Kan du sluta att bestämma vad jag ska göra. vet du vad Snape du är bara i vägen o jag önskar att du kunde låta mig vara o bara lämna mig ifred, du kan väll återvända till dina trolldrycker o plåga dem i stället! Skrek jag på honom. Jag såg hur ledsen han blev men han måste få höra det, han vände sig om o gick ut ur dörren. Jag satte mig ner o håll hårt i medaljongen. Merlin kollade på mig.
- Vad? Sa jag argt.
- Jag vet att du är arg o skrik så mycket du vill på mig, men han bryr sig bara om dig o han är rädd att du ska lämna honom om inte för att Voldemort kommer tillbaka utan även att du vill stanna hos mig. Förklarade han.
- Hur kan han tror nått sånt de skulle jag aldrig göra, ta inte illa upp. Sa jag
- Ingen fara, men vad tror du? Han kollade på mig.
- Lily? Var allt jag kunde svara o han nickade.
- Jag måste prata med honom, ledsen att jag måste gå, får jag komma tillbaka en annan dag morfar? Sa jag o log.
- Klart du får så ofta du vill, mitt barn. Sa han o log, jag gav honom en kram o sprang ut genom dörren. Vart har han tagit vägen, jag kollar på den leriga gatan uppåt knappast inte om han vill vara osedd, ner åt då, jag började springa o struntade i alla vattenpölar, byn försvann bakom mig o ersattes av skog. De var betydligt mörkare här än i byn så det var knappt att jag såg Snape.
- Snape vänta. Skrek jag han stannade o kollade på mig, jag han i fatt honom lätt andfådd.
- Jag är ledsen att jag skrek på dig. Sa jag o kollade på honom han mötte min blick o visste inte vad han skulle säga, jag bestämde mig för att ge honom en kram han tog i mot den o blev genast gladare.
- Men du måste förstå att jag kan klara mig själv annars kommer jag till dig, o du kan inte lägga dig i allt jag gör, vissa saker behöver jag göra själv som det här. Han kollade på mig o nickade, o sa sen
- Jag är ledsen Cara men jag har så svårt att förstå att du klarar dig mesta dels utan mig. Sa han.
- Du får försöka, o jag kommer inte lämna dig. Sa jag o log.
- Hur visste du att jag tänkte det? han kollade förvånat på mig.
- Jag fick lite hjälp, men kom nu så åker vi hem kl ar faktiskt redan 7. Sa jag o log.
- Men ska du inte stanna? Undrade Severus
- Nej jag kommer tillbaka en annan dag dessutom är Merlin alltid med mig. Sa jag o log Severus log tillbaka o vi transfererade oss till skolan eller utanför eftersom Snape inte kan transferera sig innan för. Vi gick upp till slottet under tystnad väl framme skildes vi åt, han gick ner till sig o jag satte mig vid trappan för att vänta på mina kompisar som kom 10 minuter senare, först kom Hermione sen kom Draco o Blaise.
- Cara vi trodde du hade rymt o inte skulle komma tillbaka. sa Blaise.
- Trevligt att ni har så höga tankar om mig, fick ni inte mitt brev? Jag kollade på dem.
- Jo men det var svårt att förstå, vi fattade inte vad du menade. Sa Draco.
- Hur svårt var de att tyda, jag sa ju att jag skulle komma tillbaka senast söndag, men de gick fortare än väntat eller nja vi säger så. Sa jag o skrattade lite.
- Men förklara nu. sa Hermione, det märktes på henne att hon inte gillade att inte försåt, jag kanske ska dra ut på det? nej det är elakt lika bra att berätta.
- Jag har varit tillbaka på medeltiden eller nästan, så nära man kan komma, där träffade jag Merlin eller ska jag säga morfar…?

- Hur mina kompisar o nån som inte skulle fått veta reagerade får ni veta nästa gång, men nu ska jag gå o läsa. O ni gör bäst i att pysa ni vill väll inte vara kvar i närheten av en familj med elaka magiker? Hahaha

*Kash*

 


Ballerina

igår ringde mamma o sa att Ballerina är på väg till djursjukhuset här i Skara hon hade trampat sig lr nått vilket inte låter så allvarligt. men idag ringde hon mig efter att veterinären hade ringt det är nått med ledbanden så hon kan stå på sjukhuset allt i från 2 dagar till 2 veckor... tack o lov är riksen att hon inte blir bra väldigt liten men den finns ju.

fan också Yuggi som skulle sitta på henne idag :( jaja nu hoppas jag hon blir bra så han förhoppnings vis kan göra det om 2 veckor lr nått...

håll tummarna allihop

ha det bra :D

sommar

jag saknar sommaren som var den var underbart rolig :D det känns nästan som en drömm... jag hade tkt det var roligt om sommaren nästan var likadan igen men det går inte eftersom jag typ kmr vara hemme :( det känns jätte tråkigt men vad ska man göra

älskar er alla mina kompisar :D <3

ha det bra :D 

the first one this year

japp då var årets första konsert av klarade, o dead by april var itne en helt kass början. viss var publiken halvt o taggad var bara en liten del som var taggade men man kan inte få allt. bandet levererade i alla fall o det är ju huvudsaken :P de är kanske så att jag till o med skulle kunna börja lyssna på dem vem vet :P

nu blir nästa konsert mustach i maj lite långt men inte mycket man kan göra åt det :P haha bara härda ut

ha det bra :D

Tjhola hopp

idag bär det in till Lise för att se på konsert, dead by april aldrig lyssnat på dem lr inte direkt i alla fall men de är ju en konsert i alla fall xD o att jag inte lyssnat på bandet är ju precis som vanligt xD ne men det bli kul o sen att tillbringa kvällen med kompisarna gör det extra kul :D

sen är jag nöjd med mitt senaste kapitel i min fic man får faktiskt vara nöjd ibland :D haha

har även mejlat ner till Azorerna så nu bär de iväg till Azorerna i sommar :S :D både spänande o läskigt

ska se om jag hinner hämta ut min bok som jag väntat på i veckor :p haha sen ska ajg nog köpa en chielatte :D

närmast nu väntar tvätten :P haha 

ha det bra :D 

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 9

- Åter igen sitter jag här o ska berätta om min magiska värld o hur det är att vara häxa, jag fattar inte att ni står ut med att vara mugglare? Men strunt samma tryck bara på knappen.

 Till rektorn igen! Jag tog surt min väska o blängde på Snape innan jag gick ut genom dörren på väg upp igen. Mina klasskompisar kollade undrande på mig men jag bara skakade på huvudet, jag var snabbt utanför rektorns dörr, jag knackade o gick in, rektorn satt som vanligt bakom skrivbordet men han var inte ensam i rummet utan Lockman var också där jag bara skakade på huvudet o suckade innan jag satte mig på stolen.
- Jag hörde att ni hade bråkat på lektionen? Kom det från Dumbledore, jag bara ryckte på axlarna.
- Vill du berätta vad som hände? Undrade han o kollade med sina blå ögon på mig.
- Jag svarade inte seriöst på hans dumma prov om hans favorit färger o när hans födelsedag är o allt vad de nu stod, de gjorde honom inte så glad o sen sa han åt mig att hantera Pixi- gnomer så jag gjorde det o då blev han väll inte glad för att jag fixade det. Svarade jag o blängde på båda männen framför mig.
- Stämmer det Lockman? Frågade den äldre av dem båda.
- Ja fast hon nämnde inte att de otygen snodde mina tavlor o slängde ut dem genom fönstret! Svarade han, rektorn kollade på mig med undrande blick.
- Jag kan inte kontrollera dem, de är fria djur o gör som de vill. Visst kan jag prata med dem men de är ändå de själva som bestämmer vad de ska göra. sa jag o stirrade argt på Lockman.
- De stämmer att de är fria djur och om de gjorde det av fri vilja kan jag nog inte göra så mycket Lockman. Svarade rektorn, jag log lite när han faktiskt var på min sida för en gångs skull.
- Hon viskade i deras öron så de var knappast fri vilja. Och för det förtjänar hon kvarsittning. Sa han argt jag bara kollade på honom skockat, inte kan han väll ge mig kvarsittning för det, eller?
- Får jag kvarsittning för det tänker jag inte gå på den i så fall får du dra av poäng från mitt elevhem. Sa jag argt.
- Då kommer jag dra av 10 poäng för varje dag du inte dyker upp. Sa min lärare möjligt vis ännu argare.
- Du kan inte ge mig kvarsittning och poäng avdrag för att jag gjorde som jag blev tillsagd. Nu började jag bli riktigt arg, men istället för att ställa mig upp o skrika började jag fingra på smycket runt halsen, Lockman kollade intresserat på det så jag gömde i handen, han släppte den med blicken och kollade nu på rektorn o väntade på att han skulle backa upp honom.
- Riddle har rätt du kan inte ge henne kvarsittning för det eller dra av poäng, det var du som sa åt henne vad hon skulle göra. lika bra att ni glömmer allt ihop, ni kan återgå till er lekton miss Riddle. sa han o log mot mig o för en gångs skulle log jag tillbaka, innan jag reste mig tog min väska gav min nya lärare en arg blick o gick ut ur rummet. Hur kommer det sig att jag alltid är arg när jag kommer från rektorns kontor? Jag styrde mina steg ner för trapporna som jag precis hade gått upp för, korridorerna var nästan helt tomma o de få elever som befann sig i dem undvek mig, de måste ha känt hur arg jag var, när jag kom ner till fängelsehålorna var de tyst som i en grav jag öppnade dörren stängde den o satte mig längst bak med Draco, inte bara mina kompisar kollade undrande på mig utan också resten av klassen, jag blängde tillbaka på dem o de slutade snart. Jag kollade vad det var som bubblade i kitteln, det var en grön/ gul vätska o jag kom snabbt fram till att det var Gubba Gubba en rolig dryck som gör att man byter röst med vem man vill för en timme. Men eftersom jag redan visste hur man tillreder den o vet att jag aldrig skulle hinna göra en egen på den tiden som är kvar la jag mig o vilade mot bänken o surade lite. Draco kollade på mig o jag log snabbt innan jag åter la ner huvudet o fingrade på medaljongen. Klassen mumlade något jag inte hörde men jag antog att de var om mig. Jag kände att nån stod bakom mig o antog att de var Snape, inte för att jag orkade bry mig just nu, kan han inte bara prata med Draco o strunta i mig för en gångs skull. Han sa något till Draco som svarade något, jag orkade inte bry mig. Jag kände att de kollade på mig men ignorerade dem totalt. Klockan slog äntligen tre och lektonen slutade jag satte mig upp och såg att klassrummet nästan var tomt så när på mina kompisar o Snape.
- Jag vet att ni alla vill veta vad som hände. Svarade jag dem de nickade.
- Vad ville rektorn? Undrade Snape.
- Han ville väll inget de var mer Lockman, han ville ge mig kvarsittning för att Pixi- gnomerna hade flugit ut med hans tavlor genom fönstret. O för en gångs skull var rektorn på min sida. De var vad som hände, nöjda nu? svarade jag o blängde på dem innan jag vände mig om o började gå de var lite förvånade att jag vår så brysk mot dem, men jag kan inte hjälpa det. jag styrde mina steg mot utgången, entré hallen var full av folk som skulle någon stans men jag lyckades komma förbi dem på något sätt, varför lär jag mig inte att vänta tio minuter tills det värsta har lagt sig? För att jag oftast är arg när jag är på väg ut o inte vill vänta, nu besvarar jag mina egna frågor, suck. Solen lös när jag kom utan för de stora träportarna och det var ganska varmt, jag skulle just börja gå ner för de få trappsteg som ledde ner till gräset när en hand tar tag i mig så de han upp mig, men jag var förvånad över att de bara var Blaise, jag väntade mig Hermione kanske Draco men inte Blaise.
- Är fröken lite kylig idag? Sa han o log.
- Kanske det. Svarade jag o kollade på honom.
- Vill du ha sällskap? Undrade han o jag bara ryckte på axlarna. Vi styrde stegen mot trädet vid vattnet, det var som väntat öde vilket jag inte har något i mot. Jag satte mig ner i det grön/bruna gräset o lutade mig mot trädet, Blaise satte sig på min vänstra sida.
- Vad är det med dig idag? Undrade han snällt o kollade på mig innan han la sitt huvud i mitt knä, både han o Draco värkar tycka det är kul för att se om jag låter dem ligga kvar men idag orkade jag inte bry mig.
- Jag är bara så trött på att jag hela tiden måste bevisa för folk vad jag kan o att alla i klassen hoppas att jag ska misslyckas. Sa jag o kollade ut över det blanka vattnet.
- Å jag har faktiskt inte tänkt på att du inte alltid tycker det är så kul att visa vad du kan. Svarade Blaise.
- De gör inget ni kan ju inte tänka på allt. Sa jag o log medans jag tog fram boken jag fått av Hermione i julklapp. Jag slår upp den o börjar bläddra i den jag fastnar för Merlin, varför har jag inte fått läsa om honom tidigare? Han kanske inte är så känd. Lika bra att börja läsa.

Merlin

Merlin är den första stora dokumenterade trollkarlen han nämns första gången i samband med kung Arthur. Men Merlin har nämnts ett fler tal gånger under historiens lopp, han är också den ända kända trollkarln som är odödlig och detta helt utan några hjälpmedel. Merlins ända kända släktingar är hans dotter Morika som brändes på bål levande år 1976 i den medeltidska byn Horwing i Scottland. Dottern hade i Meller-tid fött en egen dotter Merlins barnbarn, morföräldern kom hem i tid för att rädda den 1 åriga flickan från byborna, spåren efter henne slutar vid ett barnhem i London, barnhemmet som heter East wild vägrar att lämna ut några uppgifter om barnen där så om hon vidare finns där eller ej vet man inte. Merlin återvände sedan till byn där fadern och mannen fortfarande befann sig, enligt ryktena vad det han som fick Morika bränd på bål och nästan dottern dödad, vad Merlin gjorde med honom är oklart. Enligt våran fakta bor Merlin kvar i byn där hans dotter senast var i livet.

Morgana

Jag struntade i den där Morgana jag hade fått annat i tankarna nu vet jag varför jag inte har fått läsa om Merlin, pappa hade antagligen fått samma tanke som jag, att jag kan vara Merlins barnbarn o han var kanske rädd för att jag hellre skulle vara hos Merlin än honom. Plötsligt skakar nån mig.
- Cara hallå. Jag vaknade upp ur tänkandet o mötte Blaise bruna ögon.
- Va? Jag kollade på honom oförstående.
- Det är middag. Sa han o skrattade lite.
- Jaha, är klockan redan så mycket. sa jag o log lite la ner boken i väska o reste mig, jag o Blaise började gå upp mot skolan.
- Vad läste du? Undrade han nyfiket.
- Jag ska berätta senare men först måste jag kolla upp en sak. Sa jag o log mot honom. Vi gick över gräsmattan o in i slottet.
- Gå du in, jag måste göra en sak först. Sa jag han höjde ögonbrynen o såg undrande ut men jag bara gav honom en blick som sa att det inte var värt att diskutera nu, han ryckte på axlarna o gick in, jag styrde för andra gången idag mina steg mot rektorns kontor. Väll uppe knackade jag på o gick in. Den äldre mannen satt som vanligt bakom sitt skrivbord.
- Två gånger på en dag och den ena gången friviligt. Sa han o log jag bara ryckte på axlarna.
- Rektorn kan ni läsa det här innan jag säger något mer? Frågade jag o tog fram boken, han nickade som svar o jag räckte över den o pekade på stycket om Merlin. Rektorn skummade igenom texten och undertiden kom hans Fenix flygande o satte sig på min axel. Jag klappade honom o han såg fullt nöjd ut.
- jag ser att du har blivit vän med Fawkes. Jag antar att det som står i texten stämmer in på dig eller i alla fall en del av den. Han kollade på mig bakom sina glasögon o jag nickade.
- O nu vill du ha tillstånd för att åka i väg o kolla upp det? undrade han.
- Ja, jag kan för visso göra det utan tillstånd men jag tyckte det var bäst att i alla fall fråga. Sa jag o kliade Fawkes.
- Ja jag har ju inte rätt att hindra dig mer än att du inte får göra det på skoltid, men eftersom skolan knappt har börjat o man knappats kan säga att dina betyg kommer försämras av det kan jag nog göra ett undantag o låta dig åka iväg imorgon o över helgen, för jag tror du klarar dig på tre dagar? Undrade han.
- Det gör jag nog o tack så mycket. Sa jag o log.
- men du bör nog ha nån med dig. Och du bor nog även säga till Severus. Sa han o log, nu var jag inte lika glad längre.
- Måste jag? Undrade jag.
- Vilket av det. Sa han o granskade mig undrande.
- Båda. Verken Severus eller pappa han nånsin nämnt Merlin för mig, o jag tror inte Severus skulle bli så glad om jag sa vart jag skulle. Sen vet jag inte hur bra det är att ta med mig någon dit, det är lättare om jag bara behöver ta hand om mig själv o inte nån mer. Svarade jag honom.
- Ok, jag kan meddela Severus efter att du åkt, och med tanke på vilka du har haft som lärare tror jag nog att du klarar dig själv. Sa han o log, jag var lite förvånad över att han sa ja.
- Tack, jag ger mig av i kväll och kommer hem på söndag eller tidigare beroende på vad jag hittar. Sen reste jag mig gav Fawkes en sista klapp o lämnade rummet. När jag kom ut i korridoren ställde sig statyn sig till rätta bakom mig och jag började gå mot mitt rum väl inne började jag packa med det viktigaste. Varma kläder, några trolldrycker, lite pengar o så mitt trollspö, då var allt packat. Fast jag borde nog skriva till mina kompisar o berätta. Jag satte mig ner i en av fåtöljerna tog fram papper o penne.

Hej

Jag måste kolla upp en sak men oroa er inte. Jag kommer tillbaka senast på söndag berättar allt då.

Kramar Cara.

De får duga.
- Merlin. Gud vad konstigt det känns att ropa på honom. Men vad ska jag göra åt det nu kan ju inte döpa om honom.
- Jag vill att du levererar dom här till, Hermione, Draco o Blaise om en kvart ok. Ugglan nickade o jag stängde dörren. Skapar en mental bild av byn i mitt inre, och försvann från skolan. Jag landade på en stor jordgata i utkanten av byn, här blåste vinden kallare än på skolan o jag var glad att jag bytte om till varmare kläder. Byn såg ut precis som jag hade förväntat mig med ett 20 tal hus med halmtak o ler väggar, det var precis som om jag hade åkt 800 år tillbaka i tiden, tur att det var mörkt annars hade jag dragit till mig en del blickar. Nå vilket hus är Merlins. Jag fick snart svar när jag så de magiska runorna ovanför en dörr. Hade jag inte varit magisklärd hade jag aldrig listat ut vilket hus han bodde i. jag styrde mina steg mot det och försökte undvika alla vatten pölar som var i vägen. När jag stod utanför dörren slog det mig att det här kanske inte var nån bra idé. Men har jag kommit så här långt kan jag inte vända, jag måste få veta sanningen, först ett djupt andetag sen knackar jag tre gånger på ekdörren o väntar på svar. Innanför väggarna hör jag ett svagt
- Kom in. Jag för handen mot dörrhandtaget och…

- Ja hur det gick efter det får ni veta nästa gång. Alltså jag känner mig som en sagoberättare, o det är inte bra för att är man sagoberättare är man snäll. Ne nu får jag gå ut o döda något så jag känner mig som mig själv.

*kash*


haha

jag skrattar lika mkt varge gång xD det här klippet är från bandit när de ringer till Island de är lika kul varge gång xD

http://www.youtube.com/watch?v=cIabzXEtHV0

är det nån mer än jag som skrattar?

ha det bra :D

APU

idag är sista dagen hos Yngve :( de känns jätte tråkigt, men jag o Jenny hoppas vi kan komma tillbaka i höst :) o ha APU igen :) ne nu ska jag se på Bandit så

ha det bra :D

APU

jag o Jenny har kört en massa i veckan :D as kul fast i mon ska vi rida :) de ska faktiskt bli kul sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra i mon mer xD fin mening :P

nu ser jag o Jenny på Orphan det är en bra men psykisk film man blir så irriterad jag o Moa såg den igår o jag tkt Jenny skulle se den me :) så nu gör vi det, men det är faktiskt en film som alla bör se just för att den är så speciel :)

ne nu ska jag se filmen igen :)

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 8

- Jag är tillbaka världens elakaste häxa, haha. De stämmer ju men om jag fortsätter såhär kommer jag snart låta som Lockman. Men nog om det tryck på knappen.

Prov vem börjar lektionen med ett prov? Jaja de kan ju inte vara så svårt.
- Jag eran världsberömda, vackra o intelligenta lärare ger er 35 minuter på er att svara på frågorna. Det är bara för att se om ni läst mina böcker. O börja. Sa Lockman eller som jag föredrar honom ett lila monster. Tror han verkligen vi skulle ha läst böckerna? Jag kollade på porvet o sen på Draco o låtsades kräkas, han skrattade tyst, jag vände mig åter till provet o frågorna.
1. Vilken är Gyllenroy Lockmans älsklingsfärg?
Svar: så som du klär dig är jag säker på att du är färgblind, så då kan du inte ha nån älsklingsfärg.
2. Vilken är Gyllenroy Lockmans hemliga dröm?
Svar: att skaffa ett liv, en snygg stil o få en tjej som kan stå ut med honom mer än två sekunder.
3. Vilken är, enligt din mening Gyllenroy Lockmans största bedrift hittills?
Svar: att han är i livet ännu att ingen irriterad människa har slagit ihjäl honom.
Seriöst vad är det här för frågor? Tar de aldrig slut, o här är sista frågan, men skojar han vem fan kan det?
54. När har Gyllenroy Lockman födelsedag, o vad skulle hans önskepresent vara?
Svar: Det är ingen som bryr sig när han fyller år så därför har trolldomsministeriet beslutat att ta bort hans födelsedag. Önskepresent? Att få dö en snabb o icke plågsam död efter att ha undervisat de här eleverna i ett år.
nu är de lika bra o vänta att tiden ska gå, o jag är ganska nöjd med mina svar. När de där långsamma 35 minuterna gått samlade Lockman in proven.
- fy på er, det är nästan ingen av er som vet att min älsklings färg är lila. Det berättar jag i…
typ där slutade jag lyssna, det kommer bli ett långt år, jag la huvudet på bänken o somnade nästan, plötsligt hör jag
- Cara Riddle! vem av er är miss Riddle? sa Lockman jag kollade irriterat på honom.
- Det är jag!
- Du har inte lyckats få ett ända rätt, dina klasskamrater har i alla fall fyllt i minst ett rätt! Klassen kollade förvånat på mig, men hallå är de dumma, tror de verkligen jag bryr mig om hans älsklingsfärg?
- Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om vad du har lyckats göra, jag tycker det verkar ganska patetiskt! Dessutom vill jag lära mig något det här året förutom att du gillar lila. Sa jag bryskt, klassen började skratta.
- Jag är en mycket erfaren person som har lärt mig mycket på mina resor. Det är mer än du kan miss Riddle. Riddle vart har jag hört det förut? Mumlade han för sig själv.
- Jag tycker inte det är så speciellt att mött snömannen det är ju känt att han är fredliga och aldrig skadar nån så du kan knappast ha besegrat honom genom ett slagsmål för han skulle bara ha gått sin väg! Sa jag surt.
- Hum, ja… struntprat men efter som fröken verkar veta så mycket så kan du väll bevisa det. sa Lockman irriterat.
- Jag är bara påläst det är allt o om professorn nu har sätt så mycket så kan väll inget imponera på dig! Sa jag o log klassen skrattade lite igen.
- Du kan alltid möta de här. Sa han o drog av en filt som låg över en bur med Pixi-gnomer. Skojar han? De är inte särskilt svåra men väldigt jobbiga.
- Ja varför inte? Sa jag o kollade på honom han var lite förvånad över min självsäkerhet.
- Så bra. Sa han tillslut.
- Men lektionen kan inte bara gå ut på mig, de är faktiskt meningen att du ska undervisa hela klassen! Sa jag.
- Dina klasskamrater har säkert inget i mot i fall du visar hur man gör, eller hur? Sa han o klassen skakade på huvudena, förvånande det tycker oftast de är kul när jag ska göra något o vill väll att jag ska misslyckas nån gång, men de bör veta att jag inte tar mig vatten över huvudet jag skulle aldrig käfta i mot o ställa upp på något som jag vet att jag inte klarar.
- Ok då släpp lös dem. Sa jag o Lockman öppnade buren o alla de små blå krabaterna flög ut och lyfte upp Neville så han hängde från takkronan, några krossade fönstren o drog folk i håret rev sönder böcker och förstörde klassrummet totalt.
- Cara gör något. Skrek Blaise jag kollade på mina vänner som bad om hjälp lika bra att göra något då.
- Kom hit. Ropade jag, Pixi-gnomerna kollade förvånat på mig o kom sen fram till mig.
- Hej små vänner inte vill ni göra mina vänner illa? Frågade jag o de skakade på huvudet, klassen kollade förvånat på mig.
- Nöjd nu? sa jag o kollade på Lockman som tagit skydd bakom skrivbordet, han nickade.
- Ni kan väll lyfta ner honom o sen göra så här… viskade jag till dem. Mina nya blå vänner lyfte ner Neville som tackade mig, sen satte de fart mot Lockmans tavlor som hängde på alla väggar lossade dem o flög ut genom fönstren med tavlorna o försvann.
- Jag tyckte de var rättvist att de skulle få vara fria. Sa jag o log mot klassen precis i samma stund som klockan ringde ut, jag tog min väska o gick ut ur klassrummet. Mina vänner gick bredvid mig ner för trapporna o mot fängelsehålorna.
- Cara det där var verkligen en kul lektion. Sa Seamus när han gick förbi. Jag nickade som svara innan jag försvann in bland allt folk som var på väg till alla möjliga våningar jag satt snart nere i källaren jag tappade bort mina kompisar nån stans på tredjevåningen fast det var avsiktligt, jag vill ha en stund för mig själv o tänka. Jag kan inte ha en lärare som är så korkad eftersom jag bara käftar i mot o de kommer sluta med att jag får IG o jag vill inte ha IG, jag vet inte vad jag ska göra. plötsligt öppnas dörren ungefär som om Snape visste att jag satt utanför, men de är väll inte möjligt eller? Är det de? Men ingen mening o sitta på ett kallt golv när jag kan gå in i klassrummet, väl inne ser jag Severus stå o koka något han kollar upp o de svarta ögonen möter mina blåa.
- Cara jag måste skicka dig till rektorn. Kom det från honom. Varför skickar han mig till rektorn vad har jag gjort?

Om jag hade gjort något får ni veta nästa gång, nu ska jag träffa lite vampyr kompisar

*Kash*


APU

jag o Jenny har APU hos Yngve :) de är jätte kul o han har en jätte mysig gård :) o vi kör långa turer i skogen :) han hästar är jätte mysiga o jag o Jenny har jätte kul :)

får väll gå o göra mig i ordning o fixa mat så ja ghar nån lunch :)

ha det bra :D

Diamant

jag har ridit älskade Diamant efter så många år :) var så underbart o han är sig lik xD ne men de var mysigt :) jag gillar honom o nu har jag fått tillbaka lite av rid känslan får se hur länge den vara....

jaja igår städade jag ummet blev jätte fint :) sen var Madde o Tobbe här, kel :)

nu ska jag äta sen beger jag mig till Skara :P

ha det bra :D 

haha, sen mer hahaha

igår när jag såg på alice i underlandet skrattade jag nästa ihjäl mig xD ni ska få veta vrf

tänk så här

Snape står nere i sin fängelsehåla o har tråkigt, så här:sen hittar han en rolig bok med en massa roliga trolldrycker o bestämmer sig för att göra en av trolldryckerna o så sätter han igång, så här:men han läste in vad resultatet skulle bli utan tkt de skulle bli en kul överaskning. resultatet blev att han förvnadlades kort efter att han druckit drycken till en blå vattenrökande larv, så här:det var liksom drf jag blrjade skratta lr försökte att inte skratta för mkt eftersom det vara bara jag som tänkte så men när ajg kom ut bröt jag ihop totalt xD

för er som inte sätt filmen är de så att Alan rickman har alrvens röst det är samma person som spelar Snape i HP filmerna o för mig kmr Alan Rickmans röst tillhöra Snape efter som det var där jag såg honom först o han ahr en speciel röst, jag kan se honom i andra filmer med viss svårighet men det går, jag hade dock svårt att se honom i Sweeny Todd men de var inet gemfört med det här xD jag kan verkligen se Snape förvandlas till en blå larv xD

men nog om det nu ska jag göra mig i ordning för att åka till mormor o morfar o firs påsk (inga komentarer på det) men i alla fall Ha en bra påsk :)

ha det bra :D

A Happy Cara

jag har äntligen fått min chielatte (stavning? :S) as gött

sen har jag fått träffa Ellen :) sen har jag sätt Alice in Wonderland :) så jävla bra as glad :) en ny favo film, den är verkligen så jag, lite halv sur över slutet dock men men :P haha

sen regnar det me :) kan dan bli bättre? svar nej :P haha

nu ska vi byta om o vänta på talang :) haha o sen ska vi skriva på min fanfiction :P

o Glad påsk allihop :P

ha det bra :D

Regn <3

Regnar en massa här :) underbart :)

har precis duschat efter att ha tränat var underbart :) nu får jag väll börja träna på allvar!! Gym på tisdagar o vattengympa på torsdagar!!

svar till Anonym: jag kan inte sälja dem är liksom inte bara mina utan mammas...

ha det bra :D

RSS 2.0