Summer off 2010

jag trodde aldrig att sommaren 09 skulle gå att slå, och absolut inte att det var sommaren 10 som skulle göra det!! inte med den starten jag hade, jag var osams med min bästis, jag var trött på hästar och skulle ha 7 veckor praktik med hästar och sen 7,5 veckor på en häst går på Azorerna. jippi sa jag och var allt annat än posetiv... det såg mörkt ut, men allt vände!! inget blev som jag trott

de tre första veckorna av apu:n var roliga, jag fick vara med på ridlägrena, jag lekte lekar emd barnen, red, badade och skrattade. det kunde itne bli bättre.

men sen skulle jag ju ta det där flyget till Azorerna me... ja just det den där ön mitt ute i ingenstans. jag skulle åka till främande människor och bo där i nästan två månader utan att ha en anning om hur det skulle bli. tänk om jag inte trivs! tänk om jag inte får göra något! tänk om alla är tråkiga! vad gör jag då? ja vad skulle jag göra då? åka hem? mamma sa hela tidena tt det skulle bli bra, men det är ju en mammas uppgift!! men tänk att hon faktistk hade rätt!

jag fick göra allt som alla andra gjorde, jag fick ha hand om egna turer, jag tog hand om gården själv utan problem, jag fick vara med på allt :) människorna var itne tråkiga utan jätte roliga och helt underbara <3 jag har itne skrattat så mkt på två år :) och jag kännde mig alltid välkommen :) jag hade så kul och ajg fick ta ansvar och folk lät mig ta ansvar det litade på mig :) vilket känns bra för mig :) de lät mig göra saker och det känns bra :) för jag fick även visa för mig själv att jag kunde, jag trodde nästan jag glömt allt som har med hästar att göra, jag trodde nästan att jag itne kunde rida mer, inte kunde skratta mer, inte göra saker fort och efektivt, men tänks så fel jag hade och det har ajg visat för mig den här sommaren :)

skolan sa att jag itne var ansvarsfull nog att åka utomslands på apu, men vem är det som har fått erbjudande om att komma tillbaka nästa sommar och jobba? jo jag det måste ju betyda att jag kan och gör ett bra jobb? :) och jag funderar starkt på att åka tillbaka även om jag itne jobbar så bara på semester :) och det känns som om jag lämnade en del av mig själv där nere :P men jag är så glad att jag åkte ner för jag har hittat tillbaka till mitt posetiva glada jag som jag var från början och det känns bra :) jag kommer aldrig ångra att jag satte mig på planet ner att jag faktistk trodde på mig själv och att jag tog chansen när jag hade den :) det är nått alla borde göra!!

jag undrar nu vart sommaren ahr tagit vägen? den har bara försvunnit den ahr gått så fort och snart börjar ajg tredje året, och ja vad som hädner då det får jag snart veta och omd et blir tråkgit kan jag alltid drömma mig tillbaka till Azorerna och allt kul jag gjorde, allt roligt folk, den vackra miljon och så klart till min älskade Cabana :)

ha det bra :D

RSS 2.0