Skor, bilder o födelsedagar

mins skor som jag har velat ha sen jul står nu i mitt rum :) köpte dem igår när jag var i stan me Madde o Ellen vi såg även på Bio, Snabba Cash den var faktiskt bra lite rörig dock hade nog underlättat om jag läst boken, funderar på om jag ska göra det :P

snart ska jag måla en bild till min mamma som fyller år idag :) får börja me den snart om jag ska vara klar innan jag drar till Skara :P så ni får

ha det bra :D

Slampa?

hej jag behöver eran åsikt :) ser ja gut som en slampa? min pappa tkr de men inte mina syskon :S behöver verkligen veta det :Dha det bra :D

spejarens lärling

jag läste ut fjärde boken igår :) jag kan lätt säga att det är en av de bästa böcker jag läst o inte bara den boken utan hela serien :) jag vill ha nästa bok snart :) den är verkligen grymt bra :) ne nu ska jag göra mig i ordninge för i kväll :) haha kmr nog bli kul :P har jag tid ska jag börja läsa sanningens svärd ska väll ge kanninerna mat me xD

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 4

- Sitter o äter en tidig frukost, klockan är nämligen 3 har precis kommit hem från ett möte. Men nu ska jag berätta om när vi åkte till Diagongränden.

Jag slog upp ögonen o kollade på klockan 10, vi kanske skulle gå upp om vi ska hinna. Jag kollar på Hermione jag vill helst inte väcka henne men hon behöver nya skola saker o de är inte långt kvar innan vi ska sitta på ett tåg, snart ska jag tillbaka till Hogwarts, jag har verkligen saknat slottet. Jag skakar försiktigt på Mioni som vaknar o kollar på mig, jag ler mot henne, hon ler tunt tillbaka sen vänder jag mig om mot Draco som har vaknat o kollar trött på oss
- Lika bra att gå upp. Sa jag.
- Men de är ju lång tid kvar. Svarade Draco o drog täcket över huvudet
- Upp o hoppa sömtuta. Sa Mioni
- Nej jag tänker inte gå upp än. Svarade han mumlande.
- Aguamenti. Sa jag o hällde vattnet över Draco som for upp med en svor dum, de dröjde inte länge för än jag o Mioni låg i skrattkramper på golvet.
- Haha väldigt roligt. Svarade Draco ironiskt
- Ja du ser ut som en dränkt kat. sa Mioni mellan fnissningarna.
- du ska få för dränkt kat. sa Draco o började kittla Mioni som vred på sig o fnissade
- Cara hjälp mig. Fnissade hon
- Nehe det här får du klara själv. Sa jag o skrattade men innan jag visste ordet av det började Draco kittla mig, vilket inte gick så bra för jag brottade ner honom på rygg o började kittla honom o snart hade Mioni hängt på.
- Sluta nu. jag ger mig, jag ger mig. Skrattade Draco.
- Hörde du de Cara Draco Malfoy ger sig. Sa Mioni.
- Ja jag hörde, vi får väll vara snäll då. Sa jag o log mot henne os lutade kittla Draco som drog efter andan o skrattade.
- Nästa gång går jag bara upp. Vi skrattade åt honom o började gå ut mot köket där Severus satt o drack tea.
- God morgon. Sa han o kollade upp från The Daily profet.
- God morgon Severus. Sa jag o log innan jag öppnade kylskåpet o började ta fram frukost till oss.
- Sover mina föräldrar fortfarande?
- Jag skulle tro det. Men vad har du råkat ut för? Sa vår lärare o kollade på Draco
- Cara. Mumlade den blonde till svar o Severus lyfte undrande på ögonbrynen
- Ja han vägrade ju att gå upp. Sa jag o skrattade men innan jag visste ordet av det hade jag fått kallt vatten över mig o när jag vände mig om stod Draco med ett glas o skrattade.
- Nu är vi kvitt.
- De kan du bara drömma om. Sa jag o log innan jag torkade mig o vi började äta frukost, medans vi satt o pratade om hur andra året skulle bli kom Dracos föräldrar in de kollade på oss o Lucius nickade kort mot mig o jag visste att det var hans sätt att be om ursäkt på o jag nickade tillbaka.
- Mor jag sa att det var ok att de följde med till Diagongränden, jag hoppas det inte gör något? Draco såg lite oroligt mot sina föräldrar
- De är ok min son. Sa Lucius o log faktiskt åt honom vilket inte kan ha hänt ofta för Draco såg förvånad ut. När vi var klara gick vi tillbaka till mitt rum o slog oss ner på golvet.
- Han log åt mig. Draco var närmast skockad.
- Ja, han kanske lärde sig nått igår. Sa jag o log.
- Klockan är redan halv tolv, vi kanske borde göra oss i ordning. Sa Mioni o vi nickade Draco gick till gäst rummet där han hade sina saker o jag började ta fram kläder i min garderob. Ett par jeans o ett grönt linne. Jag kollade på Mioni tog fram en kjol o ett rött linne.
- Cara jag kan inte ha det här. Det är inte jag. Sa hon
- De är de som är meningen, jag tror inte det är så bra om folk ser att du umgås med Dracos föräldrar, dels inte för dig o inte för dem heller. Förklarade jag.
- Sant, men du då? Frågade hon
- Jag skulle nästan kunna vara Dracos kusin så de är ingen fara. Dessutom skulle folk inte reagera på att jag umgås med Malfoys men de skulle om du gjorde. Sa jag o log innan jag tog på mig kläderna o Hermione tog på sig sina. När vi var klara kollade jag på henne.
- Du ser fortfarande ut som dig själv… vi får ändra håret med. Mioni såg lite oroligt på mig
- Ta det lugnt de kommer bli exakt likadant som de var innan jag använder bara magi. Sen färgade jag det blont, gjorde de helt rakt och en aning längre. När jag var klara beundrade jag arbetet
- Inte så illa. Sa jag o log Mioni kollade sig i spegeln o fick en skock
- Jag kunde vara Dracos syster. Hon kollar på mig o ler.
- De var liksom meningen att du skulle se ut som Malfoys. Men jag funderar på om jag ska göra något med mitt hår? Jag menar även om jag skulle kunna umgås med Malfoys behöver inte hela världen veta det särskilt med tanke på att nästan ingen vet vem min pappa är.
- Men men du kan inte göra något åt ditt hår det är så vackert. Protesterade Hermione
- Jag gör inget permanent bara för stunden, men jag måste ändå se ut som om jag skulle kunna höra till Malfoys? Nu vet jag. Jag tog fram trollstaven färgade mitt blonda hår svart, gjorde de vågigt o villt, ingen skulle känna igen mig nu dessutom gjorde jag mig mycket blekare än vad jag egentligen är.
- Men nu ser du inte ut som Malfoys. Hermione var förvirrade och de beror antagligen på att hon inte kände till trollkarls familjerna.
- Nej jag ser mer ut som en Black vilket Narcissa var från början.
- Men skulle inte Black bli misstänksamma om du kom till Diagongränden och såg ut som dem?
- Ingen fara Black är nästan helt utdöda, Narcissa är ju en Malfoy, Hennes syster Bellatrix sitter i Azkaban och är gift men nån som jag inte kommer ihåg, där sitter även den ända levande Black deras kusin Sirius o Narcissas andra syster Andromeda är gift med en mugglare o deras barn är redan vuxen så där ser du inget problem. Mioni såg en aning förvirrad ut.
- Du skulle kunna vara en Malfoy med all den informationen.
- Snape lärde mig en massa om trollkarlsfamiljerna. Men kom nu så går vi ut till dem andra, vi gick ut till vardagsrummet där de andra blev en aning förvånade o förvirrade.
- Ja men vi kan ju inte se ut som oss själva o absolut inte Mioni folk skulle börja prata.
- Smart unge. Sa Lucius o jag blängde lite på honom, jag gillar inte att han kallar mig unge
- Ok smart av dig Cara. Ändrade han sig.
- Tack. Sa jag o log.
- Du skulle kunna vara min syster Hermione, de är läskigt. Draco såg lite oroligt på henne o sen på mig men innan han fortsatte kollade Narcissa på mig
- O du skulle kunna vara Bellas dotter, ingen tvekan om det. sa hon o log
- De var liksom de som var meningen, för jag tror knappast folk har koll på om hon har barn eller inte dessutom är det ju bara några timmar. Sa jag o log.
- Nu får vi skynda oss. sa Lucius o tog farväl av sin vän.
- Var försiktigt nu Cara, folk kan ogilla Bellatrix!! Severus gav mig en alvarlig blick
- Jag lovar att vara försiktig. Sen transferade vi oss till Diagongränden. Jag hade tagit Mioni med mig i förflyttningen.
- Är du ok? Hon såg lite skakis ut lika så gjorde Draco
- Jag klara mig. Sa hon o log.
- Jag o Draco går några ärenden vi är tillbaka om en timme eller så. Han kollade på sin fru.
- Får jag följa med? Jag mötte Lucius blick han rykte på axlarna
- Varför inte.
- Kom då Hermione så går du o jag o hittar på nått kul. Narcissa log vänligt. O Hermione såg lika glad ut. De började gå ner för gatan o vi började gå upp för gatan precis som jag hade trott mot Svartvändargränden. Draco såg lite orolig ut o jag log mot honom o på nått sätt verkar det alltid ha en lugnande verkan på honom, Lucius styrde stegen mot en lite svart affär som skulle behöva en ordäntlig städning. Hela gränden skulle behöva det, de såg ut som om nån hade tömt allt dam i världen över byggnaderna. När vi kom fram till affären såg jag att det stod Borgin & Burks. Den lilla affären var större än den gav sken av utanför. När vi kom plingade en klocka på dörren och jag hörde hur nått gömde sig. Jag undrar vem som gömmer sig på ett sånt här ställe? Lucius gick fram till disken och en kort ful man kom genast fram rusande.
- Mr Malfoy o unga Mr Malfoy vilket nöje. Sa han o log stort. Mig unnade han inte ens en blick antingen för att jag är tjej eller för att han inte gillar Bellatrix.
- Jag har fått in något som jag tror skulle falla er i smaken o till ett rimligt pris såklart. Han log ännu bredare om så var möjligt.
- Jag ska inte köpa idag Mr Boring utan sälja. Mannen såg undrande ut.
- Som du vet har ministeriet börjat söka igenom hemmen på deras anställda och jag har säker som de inte riktigt skulle godkänna därför säljer jag dem till er, för ett rimligt pris så klart. Rör inget Draco o det gäller dig med Cassy. Jag himlade med ögonen mot Dracos far, som om jag skulle röra något här inne, de kan vara vilken svart magi som helst. Efter att jag o Draco kollat runt lite gick vi fram till Disken där Lucius hade ställt fram en massa saker, bland annat en silver ring i form av en orm.
- Vad är det som ministeriet inte gillar med den här? Jag såg undrande på honom o han kollade på ringen
- Den blir en levande orm med dödligt gift om rätt person bär den. Dessutom är ormen odödlig. Han såg lite skeptisk ut men han ville väll vara på den säkra sidan.
- Kan jag inte då den? Jag kollade på honom.
- Varför vill du ha den Cassy du kan säkert hitta en massa andra liknande smycken. Lucius såg undrande ut.
- För att den tilltalar mig o den är mystik. Jag log mot honom.
- Jaja ta den då, men se till att ingen får reda på vad de är för ring. Han log mot mig o gav mig ringen.
- Tack, o ingen fara jag är alltid försiktig. Draco kollade lite på mig med en undrande blick som mer sa haha de stämmer ju inte alls. De han inte vet dör han inte av svarade jag. Mannen bakom disken började diskutera priser för de olika föremålen jag kollade på dem o de var rimliga priser Lucius begärde. Mannen började räkna upp guld mynten han la på disken
- Se där 24 stycken guld mynt. Sa han tillslut o böjde sig fram i mot ett skrin men jag la handen på det o sa
- Stopp där, först vill nog Lucius ha 24 Guld mynt! Sa jag o log elakt mot honom.
- De har han redan fått! Så ge mig skrinet! Han såg girig ut men jag vägrade ge mig.
- Nej han har fått 20 guld mynt o 4 pyslingsmynt! Sa jag o kollade stint på honom.
- Är du säker? Lucius såg argt på Mr Boring.
- Klart jag är säker, det här, det här, det här o det här är pyslingsmynt! Jag hade tagit fram fyra slumpmässiga mynt.
- Testa genom att slänga förtrollningen på dem. Sa jag o log mot Lucius som slängde en förtrollning på dem o de försvann genast, expediten började genast svettas.
- Jag visste inte Mr Malfoy jag lovar. Han såg oroligt på mannen framför honom.
- Så klart inte. Men ge mig mina mynt nu! så här arg hade han inte ens varit på mig, Draco verkade ganska van, när männen hade gjort klart sina affärer vände sig Lucius om mot dörren o vi följde efter i dörröppningen stannade han o vände sig om
- Nästa gång är jag inte lika snäll! Sen gick han igen. Vi började gå mot Diagongränden
- Cassy hur visste du att de inte var riktigt guld? Draco såg undrande på mig o jag såg att hans far gärna ville veta samma sak.
- Jag hörde det på dem, man gör de om man lyssnar tillräkligt noga o ni anar inte hur många gånger jag fick ha lektion i att höra skillnaden på pyslingsmynt o vanligt guld. Sa jag o skrattade lite. Väl tillbaka i Diagongränden var stämningen en annan från Svartvändargränd, den var glad o trevlig. Vi styrde stegen mot Gringotts när vi kom in kollade alferna på oss. Lucius styrde sina steg mot en alf o jag gick fram till en annan med bestämda steg.
- Ja? Sa Alfen o såg frågande ut.
- Valv 666 o här är nyckeln. Alfen kollade undrande på mig han visste mycket väl vem valvet tillhörde o höjde på sitt fula ögonbryn, alfen som om möjlig ännu fulare ut nu.
- Inga frågor. Gör bara som jag säger. Han såg lite undrande ut men gick sedan ner från skrivbordet o tog en lampa o började röra sig mot den stora dörren som ledde till valven. Väl där inne hoppade vi i en vagn, jag såg inte till Malfoys men antog att de var nån stans i banken. Vagnen åkte långt in i berget o alfen kollade på mig med en lömskblick, jag visste att han undrade om jag blev åksjuk många blev det men jag sätt helt normalt o uttråkad han blev genast sur o muttrade något om sådan dotter sådan far. Vi åkte förbi fler val än jag kunde räkna o under mig rusade en flod vild o vacker plötsligt åkte vi in i en mörk grotta mitt i grottan stannade vi, Alfen tog lampan o lös upp vi var visst framme. Jag såg att på högra sidan låg en grön drake. Den morrade lite jag kollade på den med en sträng blick o den blev genast tyst Alfen kollade på mig o muttrade igen, sen öppnade han o jag gick in, jag skulle aldrig kunna fantisera ihop att det fans så mycket guld i valvet, o inte bara guld utan en massa andra saker, de skulle ta år för mig att gå igenom allt o hur gärna jag än ville stanna o kolla på allt kunde jag inte göra det, så jag tog en lagom summa pengar o gick tillbaka till vagnen som nu vänt sig, alfen väntade på ett överraskat ansiktsutryck men fick inget nu var han så sur att jag nästan trodde han skulle slänga av mig, draken såg lite ledsen ut när vi åkte igen o jag tyckte synd om den, sitta i en grotta hela livet. När vagnen stannade gick jag ut i den stora vita salen mötte jag Malfoys.
- Gick det bra? Draco kollade på mig.
- Japp inga problem, ska vi gå o handla nu? jag kollade glatt på dem o började sen gå ut ur byggnaden till glassbaren som låg i mitten, de var där vi skulle möta de andra två. O de sätt nöjda o glad o åt glass.
- Hej, har ni haft kul? Jag kollade på båda två innan jag satte mig ner o beställde en chokladglass, de andra två gjorde oss snart sällskap o beställde varsin glass.
- Ja vi har kollat kläder, och på alla söta djuren. Sa Mioni glatt.
- Verkar som en bra morgon älskling. Sa Lucius o gav sin fru en puss på kinden. De passar verkligen ihop. Men när jag se dem tillsamman kom tankarna på pappa upp, jag saknar honom så. Inte lika mycket som innan men tillräkligt.
- Nå ska vi handla då? sa Narcissa, efter en stund.
- Ja det tycker jag verkligen. Svarade Mioni. Vi reste oss betalade och började gå längs den livliga gatan. Vi fastnade snart framför quidditch butiken o vi gick in, de var en del folk men inte lika många som man kunde trott. Jag o Draco fastnade dräkt för den nya Nimbusen.
- Den skulle inte vara helt fel o ha. Sa Draco
- Nej, men jag har ingen användning av den. Förvisso kan jag flyga hemma hos mig, men där är jag inte mer än nödvändigt. Sa jag o kollade lite ledsamt på honom han la en arm om min hals.
- Tank inte på det nu, kom så går vi o handlar böcker de brukar du tycka är kul. Jag nickade jag gillade verkligen böcker. När vi gick förbi Hermione la han en arm om henne med, Lucius var på väg o säga något men Narcissa stoppade honom. Vi styrde våra steg mot bokhandeln där var de mer folk än i någon annan affär.
- Varför är det så mycket folk? Mioni kollade på oss, men vi hade ingen aning
- Det är för att Lookman signerar sina böcker. Sa Narcissa
- Fjant. Mumlade Lucius o vi skrattade lite. Vi trängde oss fram vilket inte var så svårt eftersom Malfoys inte brukar betraktas som vänner flyttade en del på sig, folk kollade ogillande på mig med men jag bara log mystiskt mot dem o de åter gick snart till sitt.
- Hur gör du? Jag kollade på Narcissa
- Gör vad? Jag förstod inte vad hon menade
- Får folk att åter gå till sitt, jag menar inte ens Lucius lyckas med det.
- Jag vet inte, jag bara liksom ler mot dem. Jag skrattade lite o Narcissa stämde lätt in väl framme tog vi våra böcker vi skulle ha o betalade. När vi var på väg o vända oss kom Lookman ut genom en dörr o folk började genast applådera, vi kollade på varandra med en ogillande blick.
- Är det där vår nya lärare? Draco såg ogillande på honom.
- Verkar som om det kommer bli ett långt år. Jag tror nästan jag före drar Quirrell. Sa jag o log vi gick upp en våning för att kolla närmare på vår blivande lärare, han stod där ner o solade sig i glansen.
- Vi kommer få ett helevetes år med honom som lärare. Suckade Draco. Plötsligt blixtrade de till o Harry stod framme vid Lookman. Vi kollade på varandra o himlade med ögonen. Vi bestämde oss att det var lika bra att gå ner för att handla skolklädnaderna. När vi kom ner för trappan stod Potter o Weasleys där.
- Sankte Potter kan inte ens gå in i en bokhandel utan att hamna på första sidan. Draco flinade.
- Låt honom vara. Sa en rödhårig tjej jag inte sätt förut.
- Skaffat flickvän Potter? Tjejen rodnade o Draco flinade.
- Tänkte precis fråga dig de samma? Sa Harry o kollade på mig.
- De kanske han har. Draco kollade lite på mig o log sen.
- Men tillskillnad från dig Potter så skaffar han inte stoppljus som flickvänner, men de var väll de ända du kunde få. Både jag o Draco log. Även Mioni drog på sig ett litet leende.
- O det är du! Förvånad att se Harry här? Sa Ron.
- Inte lika förvånad som jag är att se dig i en butik. Draco skrattade. Ron blev genast röd om kinderna ja nästan hela ansiktet, han tappade till o med böckerna.
Plötsligt kände vi varsin hand på våra axlar o vi kollade upp Lucius.
- Lekt snällt nu båda två! Sa han o log.
- Det är fullt över allt där inne, vad säger ni ska vi gå ut? sa vem jag tror är Rons pappa.
- Ne men ser man på Arthur Weasley. Sa Lucius
- Lucius Malfoy. Svarade Arthur o mötte mannen blick.
- Hörde att du har fullt upp på ministeriet nu med alla hembesök hoppas du får betalt för övertid. Sa han o log hånfullt o gick fram till flickans kittel o tog upp en bok.
- Tydligen inte. Sa han o kollade på kopian, sen släppte han ner den, men även en annan bok jag kollade undrande på Draco o Mioni men de hade inte märkt något.
- Vad är meningen med att vara en skamfläck som trollkarl om man ändå inte får tillräkligt med pengar för det. hånlog Lucius o så gjorde vi allihop även Mioni, jag undrar om hon är medveten om det.
- Vi har olika åsikter om vad som är en skamfläck för trollkarlar. Sa Mr Weasley
- Ja verkligen, men jag trodde inte din familj kunde sjunka lägre umgås med mugglare. Sa Lucius att han själv gjort det hela dagen, mer eller mindre villigt tyckte han inte hörde hit. Weasley gjorde ett utfall mot Lucius som graciöst gled undan så att Arthur landade på golvet. Vi skrattade åt honom innan vi klev över honom o begav oss mot klädaffären, väll där inne började genast Madam Malkin mäta o hålla på vi stod tåligt på pallarna o väntade.
- Jag undrar om de kände igen oss? sa Mioni
- Inte mig i alla fall o jag tvivlar på att de kände igen dig eftersom du höll dig i bakgrunden. När vi var klara kollade vi på våra nya kläder de var snygga. Jag gick fram till skräddaren
- Skulle du kunna sy upp lite kläder till mig?
- Klart lille vän, ge mig bara mönstret så. Jag tog fram några papper ur väskan o gav henne sen pengar för arbetet.
- Du kan skicka de till Hogwarts när de är klara. Sen lämnade vi affären o begav oss mot tåget. Jag hade fått reda på att skolan började samma dag i morse. Både jag o Mioni blev förvånade vi trodde de var en vecka kvar men vi hade haft fel, så vi hade börjat packa fort men Severus hade sagt att han skulle ordna allt o sen ta med de till Hogwarts vi tackade honom jätte mycket. vi gick ut på Londons gator där folk irrade omkring som yra höns. Folk stannande o kollade på vårt sällskap de kollade undrande på oss där vi gick med kappor o en massa konstiga böcker, men vi brydde oss inte vi gick med raska kliv mot King Cross. Väl framme styrde vi stegen mot perrong 93/4. Vi gick genom muren, de var en konstig känsla jag tyckte den var underligg, jag hade ju inte gått genom spärren förut inte för att det märktes. Väll inne stod det röda tåget o blänkte, de är en av de vackraste saker jag vet och tåget betyder att jag kan ta mig till mitt andra hem eller tredje om man nu vill räkna så. Vi började gå mot tågets bakre vagn. När vi kom fram stannade vi. Draco tog farväl av sina föräldrar med varsin kram, även jag o Mioni fick en kram av Narcissa, Lucius skakade min hand o nickade mot Mioni som visste att det räckte han hade tillslut godkänt henne, jag log lite skakade på huvudet o gick på tåget. Mina vänner kom efter o vi gick in i kupén. Jag fixade mig o Mioni så vi såg ut som vanligt. Efter en kort stund började tåget rulla ut från stationen, äntligen var jag på väg hem.

- Nu får de vara nog, jag tycker ni har hört tillräkligt. Jag ska nu ut i regnet o hitta på nått

*Kash*


Mojje

Mojje äger verkligen :) han är så jävla rolig o jag kan stolt säga att jag är medlem i hans fanclub!!! han får mig verkligen glad o han underlättar städnignen, för städa är faktiskt vad jag gör nu :O haha men jag hoppas jag blir klar snart för jag vill läsa :) men om jag fortsätter skriva här kmr jag ingen stans så

ha det bra :D

Hemma

nu är jag hemma från mormor haha ja de blev att jag bodde där i tre dagar :O tjänade dock pengar så nu har jag råd med mina skor :) har även övningskört idag gick bra :) köpt böcker :) jippi så nu kan jag fortsätta läsa :) börjat spela Agata Christy :) kul men jobbigt måste tänka ;) haha ne nu ska jag snart sova är as trött

ha det bra :D 

666

japp mitt 666 inlägg :) gud va tiden går fort var ju inte längesedan ajg var på 400 inlägg :P ne men jag vet inte vad jag ska skriva i det här inlägget mer än att jag är grymt konsert sugen o har inget att gå på... så jag får nöja mig med Spotify... men de är ju bättre än inget :)

sen har jag skrivit en bit på min fanfiction men inte skrivit klart kapittlet... ne men sen vill jag ha mer musik o böcker o så vill jag ut o resa i världen gud vad coolt det hade varit att resa joden runt o se en massa band på deras hemma plan :) de måste jag spara pengar till :) hade de inte varit coolt :) klart de hade :P

men förtilläflelt ska vi spara till Wacken! vi måste ju dit i sommar!! nu ska jag vara duktig o stda mitt rum så att mamma låter mig åka ;)

o till de lyssnar vi på musik :) kan inte bli bättre :)

ha det bra :D

matte lektioner

gick precis med i en grupp på facebook som heter "när de är matte lektion har man plötsligt en massa att prata om" lr nått sånt o de stämemr faktiskt väldigt bra, för de är så i alla fall för mig så fort vi har matte pratar jag o mina kompisar om en massa annat xD undrar vrf de just är matten? kanske för att den är tråkigast xD ne men hur kul är de att sitta o räkna i en bok tal upp o ner i typ 2 timmar? jag orkar knappt en halvtimme tkr de är så tråkigt xD o vår matte bok suger verkligen :P

nu ska jag ju som sagt hoppa av matten o läsa Svenska C i stället :) de kmr nog bli kul, för jag pallar verkligen inte matten xD lr inte matte B i alla fall, ne nu ska jag gå ner innan jag ser om jag kan fortsätta med städningen :P

ha det bra :D

Städning + Sonata

ja städningen går väll sådär, de går i alla fall framåt o inte bakåt xD vilket är bra har precis kommit fram till att jag har 483 kr i mynt xD växla in kanske xD

ne men Sonata går i högtalarna undertiden jag städar o de hjälper grymt mkt :P var as längesedan jag lyssnade på dem... tyvär har jag inte haft tid o sätta på dem, men nu går de för föllt här :P haha älskar Tonys röst <3

har i alla fall kommit fram till att det gör grymt ont i mina axlar att städa... undrar om jag har nån muskel sjukdom som gör att jag itne orkar något o får ont i musiklerna... de får vi hoppas jag itne har då kmr de bara bli jobbigt:P

ne men jag får göra något annat nu liksom växa på allt, kanske städar mer i mon ta det i perioder, lite idag o lite i mon, får nog göra det... men huvudsaken är ju att rummet blir fint :)

nu ska jag i alla fall gå ner en stund o sen får jag väll fortsätta här :P

ha det bra :D 

Morning

japp gick upp 10 o gick ut me hunden, vi lekte i snön :)

hon har varit väldigt konstig på sistone, hon mår inte så bra fysiskt o phsyciskt... lite synd men jag tänkte att hon kankse skulle må bättre i fall jag leker med henne o hon får tänka, lite stimilation :) så det gör jag nu :) ska göra det den här veckan o se hur resultatet bli :P haha

sen ska jag städa mitt rum det behövs verkligen de ser ut som tredje världskriget brutut ut där inne xD men de är faktiskt inte så farligt :P har ju redan städat ett rum i veckan så nu är de bara ett kvar :) men man känner sig så nöjd när man är klar :) o de är så mysigt :P så mitt rum väntar på mig :)

sen ska jag se om jag hinner rida på Crafty idag o gör jag inte det så gör jag de i mon för jag måste rida henne, saknar hennee :) fast hade varit roligare om någon kunde rida me mig :P men men man kan inte få allt :P 

hur kul hade de varit om man fick allt? nej jag får väll städa nån gång så jag är klara till melodifestivalen, kan ju hoppas de är nått värt o kolla på men tvivlar starkt på det!! brukar nämligen ine vara det, ser ju på det bara för att man ska xD o för att det inte går något bättre... 

nu ska jag se om mamma ska handla me o om jag får följa med´:P vill ha god mat i veckan o sen vill jag ha böcker :P

måste duscha me <3 underbart kanske skulle ta ett bad? men jag blev ju så trött av de förra gången :S jaja vi ser väll vad som händer :P

nu väntar mitt rum så

ha det bra :D

ridning

ridnignen gick faktiskt bra :O jag är jätte förvånad, men de var kul o Bea är mysig men jag är ändå förvånad, har så klart ont i ryggen men de struntar vi i :P haha

klarade dock inte lindningen... jobbigt men får göra om det vecka 9 :P haha sen har ajg o Jenny fixat apu hos Yngve våran körlärare kmr förhoppningsvis bli kul :)

sen kmr jag nog missa nästa kör lektion vet inte hur jag ska göra vill verkligen gp men jag vet inte... får ser hur jag gör har ju nästan två veckor på mig att bestämma mig :P haha

sen ska jag rida Crafty i veckan bara ha det mysigt rida ut barbacka :) mysigt haha

sen vet jag itne om jag kan säga något mer om ridningen jo jag köper nog inte Nisse... jag kmr inte ha råd o deblir bara jobbigt...

men hade fortfarande velat ha en häst... jaja de får vi lösa nån gång :P


saknar Shadow hon är faktiskt mysig kanske skulle ge henne en chans till om hon kmr hem vill säga xD haha jaja ananrs kanske jag skulle testa Smokey :P haha

jaja nu ska jag ta nått o äta

ha det bra :D

Hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=G_LtQF8VMDg&feature=related

så jävla rolig man måste verkligen lyssna på texten men den är grymt rolig :P haha

lyssna på den!!

men jag undrar hur man kom på texten? lr hur man kommer på texter till låtar överhuvudtaget? de är så coolt när folk lyckas, jag gillar de verkligen, jag hade velat kunna spela musik o skriva texter, men jag är duktig på annats så jag får väll vara glad för det :P haha

ne men nus ka jag lyssna på den igen o sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda :P

ha det bra :D 

Lov o grönt hår

nu har jag lov <3 gött då ska jag bara ha kul o tjäna pengar :P sen ska jag rida o ta hand om hunden :P haha o jobba lite hos mormor :P

sen på fredagen musikal på operan, o lördagen antagligen fest :P sen har jag även färgat håret grönt lr underhåret :P

 så här blev det :) jag tkr det är as snyggt:P

nu ska jag gästblogga på Maddes blogg :P http://maols.blogg.se fresten så kmr jag itne se henne på hela lovet för hon är hos Tobbe ;) haha lite tråkigt men jag har andra kompisar som jag km att se :)

nu drar vi till Maddes blogg

ha det bra :D


köpa hund?

jag funderar på at tköpa en hund, några förslag på raser folk?

ha det bra :D

hundraser :P

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=201

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=389

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=219

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=52

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=53

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=222

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=224

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=169

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=14

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=460

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=27

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=178

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=179

http://www.hundstunden.se/index.php?func=3309&arg1=93

http://kennet.skk.se/rasinfo/rasernamn.aspx

http://vovve.net/Raser/

http://www.aktivhund.se/Hundraser/?menuindex=11

http://www.litenhund.se/hundraser.html

http://www.canis.se/oppdretter/rasepres.php?mid=101&s=10

http://www.finahund.se/raser.php

Zelda's Lullaby

har städat det blev fint :) jag har ett golv :) haha

nu lyssnar jag på musiken ffrån Zelda <3 underbar sen ser jag på spåret med Becka xD haha¨

ska se på House sen :P åter till Zelda

ha det bra :D

Bu

för tillfället städar jag med undantag för den lilla stund jag skrev det här xD

skolan idag var ok vi såg klart Troja, lr jag läst har ju typ sätt denna kassa film fler gånger än jag velat xD sen hade vi matte, o fan vad sur Jessica var idag :S as jobbigt... jaja jag ska ju ändå hoppas av trotts det har ajg prov på torsdag xD haha vem tror ni kmr få IG? haha xD jaja

sen 12 är jag hemma, har ätit o nu städar jag till tonerna av Kidnap the Sandy claws haha ska läsa om en stund :P  haha jaja åter till städningen

ha det bra :D


Stjärnorna på himelen

jag bestämde mig för att skriva en one shot Fanfiction om Sanningens svärd behövde lite veration... jag är ganska nöjd med den, ni kan väll säga vad ni tkr (A) :D

Hans hand var betydligt mindre än hans fars, men det kändes tryckt att hålla den stora mannens hand, där de vandrade genom slottens korridorer, mot den öppna delen i byggnaden där man kunde se stjärnorna, han hade ofta vandrat hit med sin far när han haft mardrömmar, precis som i kväll. Hans far har alltid tid med honom det är mer än vad hans mor hade, kvinnan som han hatade för att hon aldrig gav honom en blick. Den vita marmorn lös under deras fötter, den var sval men ändå inte kall och stjärnorna glittrade ner på honom som om de ville säga åt barnet att glömma sin mor. Hans far ledde som så många andra gånger fram honom till fontänen där han lyfte upp honom i knät.
”Förlåt att jag väckte dig far, men jag drömde så hemska drömmar om manen som försökte komma in hit tidigare idag.” Barnet slår ner blicken o kollar på de bara fötterna.
”David du behöver inte be om ursäkt, de är bara bar att du är på vakt mot farliga män som honom. Även om jag inte vill berätta det så måste jag, de kommer komma andra män som honom, farligare.” Fadern kollar ner på barnet som ser panikartat på honom.
”Ta det lugnt jag kommer vara här o skydda dig.” Manen ler mot barnet och rufsar om hans blonda hår. Pojken som är hans ögonsten har åter vänt ögonen upp mot stjärnorna på himlen.
”Hittar du karlavagnen?” De blå barnögonen letar över den stora himlen tills han glatt spricker upp o pekar på fem stjärnor
” Där, jag hittade den.” Fadern vet att stjärnorna kommer få hans son att glömma mardrömmen. David håller handen för munnen o försöker dölja en gäspning.
”Jag tror någon ska återvända till sin säng!”
”Men Far jag är inte trött.” Han ler mot sin Far, han vill stanna en stund till o bara kolla på alla stjärnor.
”Stjärnorna finns kvar tills nästa gång vi kommer hit.” Sen lyfte han ner avkomman på golvet och tar hans hand, de styr stegen tillbaka mot sängkammaren. Davids blå ögon kollar på alla tavlor som berättar hans lands historia, han är för långt in sjunken i tavlornas drömmar för att märka att en röd gestalt viskar något i Faderns öra, denna kollade oroligt o nickade sammanbitet innan han vänder sig om mot sonen o sätter sig på huk.
”Jag sa till dig för en stunds sedan att farligare män skulle försöka komma in på slottet.” Sonen nickade oroligt. ”En sån man har kommit in på slottet nu, o jag lovade att skydda dig o jag kommer hålla det löftet så därför bär jag dig tillbaka till rummet de går fortast så.”
”Far får jag sova hos dig i natt?” Den 8-åriga pojken mötte faderns blick som nickar o lyfter upp honom i hans trygga famn, stegen ekar mellan väggarna där de går, de svänger runt ett hörn o står plötsligt öga mot öga med en äldre man med silvergrått hår. David ser på mannen, är det personen Far varnade mig för?
”Panis Rahl, du har skadat dit folk för sista gången” Manens röst var inte mer än en viskning ändå så full med vrede. Fadern ser hur magin börjar strömma upp mellan trollkarlns händer och vet att han inte har tid att försvara sig allt han bryr sig om är att skydda sin son och kastar därför Rahl den yngre åt sidan in i väggen. Smällen blev hög o vätskan samlas bakom ögonlocken. Innan hans skrik hinner lämna läpparna kommer ett ljus sken mot platsen där hans Far står, han känner hur värmen bränner honom o att skriket kommer men aldrig lämnar hans läppar. När ljuset försvinner är manen med de silvergråa håret borta kvar på golvet ligger hans Far svårt skadad. Han kravlar sig fort fram.
”Far, Far.” Han vet att han inte kan göra något o känner sig helt hjälplös, helt värdelös han är helt enkelt bara ett barn.
”David, det är ingen fara det är ok. Det är inte ditt fel” Fadern försöker le men stönar av smärt.
”Far de kommer bli bra jag hämtar mor.” Han gör en ansats att resa mig men gestalten på golvet hindrar honom.
”Nej hon kan ändå inte göra något, låt mig bara få vara med dig min sista tid.” Fadern fick för första gången tårar i ögonen för att han visste att han nu skulle lämna sin son ensam i en värld av faror som han aldrig skulle få lära honom att akta sig för, visa honom allt som var vackert i D,Hara, hans kulle aldrig få se honom få en arvinge. Han grät inte för sin egen skulle utan för David som skulle få klarar sig ensam.
”Far du kommer klara dig.” Pojken på golvet visste inte vad han skulle ta sig till, han hade aldrig sått sin Fader gråta.
”Nej det kommer jag inte! Lyssna på mig nu! Du måste lova mig att du aldrig tar order från någon du är den deras herre inte tvärt om!” Fadern kollade medlidande på sin son.
” Jag, jag lovar far. Jag ska göra dig stolt!” Tårarna lämnade ögonlocken o rullade ner för kinderna.
”Du har redan gjort mig stolt min son, enda sedan du föddes.” Den sårade mannen slöt ögonen och andades besvärat. ”Du ska veta att jag älskar dig vad du än gör och om du någon sin behöver min hjälp med något finns jag här inne.” Han lägger handen på sin sons hjärta. ”Jag älskar dig glöm aldrig det vad än folk säger om mig.” Sen upphörde mannens andetag o lämnar en tystnade efter sig, innan snyftandet tar över o ensam i korridoren sitter den 8-åriga David Rahl kvar med sin pappas kropp framför sig.
”Jag lovar att trollkarln inte ska få komma undan ostraffat med det här, jag ska se till att han inte kan skada någon annan igen, han ska få betala att han tog ditt liv, det har du mitt ord på.” De var de sista som kom ur pojkens mun innan han svimmade av smärtan ljusskenet hade orsakat. Stjärnorna glittrar ner mot den avsvimmade pojken som om att allt kommer ordna sig.

för övrigt så sög serien på tv så grymt besviken de var inte nått som stämde... kan ju säga att jag inte kmr se på den xD

nu ska jag o Becka se om vi kan få nån som följer me på Bion på onsdag men

ha det bra :D


My Friends <3

jag har verkligen helt underbara kompisar <3 de kan verkligen få mig glada :) jag är supper glad att de är mina vänner :) o jag önksar vi kmr vara vänner länge :) tack så mkt för allt älskar er <3

ha det bra :D

hours in School and then home

skolan bestod idag av häst prov...gick väll helt ok 6.5 av 11 på nått jag inte övat xD men jaja jag är inte så intresserad av hästens färger xD sen hade vi ju livskraft me på morgonen, sex o samlevnad xD o Sture började lektionen med att säga att vi itne ville veta hur han o hans fru träffades vid koppiatorn... (rästen lämnar jag åt er fantasi xD)
sen hade vi lunch helt ok mat 
sen samhäll <3 Sture pratade om diktatur kul :) samhäll är as kul o sen hade vi idrott yoga o jag har nu ont i hela kroppen är liksom inte de minsta vig xD o ryggen mår inte så bra trotts detta funderar jag på att börja i yoga efter buggen så jag kan mjuka upp kroppen :P haha

sen var det handla som gällde :P o nu sitter jag me Becka, Annie o Martin o lagar mat o lyssnar på musik :) vi ska äta pannkakor sen vet jag itne vad vi hittar på :P

i morgon slutar jag lunch men jag får vara utan Jenny imon :'( hon har körlektion :P så jag får ha svenska där vi ser på troja utan henne o sen får jag ha matte utan henne :'( jag vill verkligen itne ha matte!! men ska ju ändå sluta den kursen så :) 
sen kanske mamma kmr upp så jag kan få provrida Nisse :P haha hoppas jag får det :)

borde väll städa snart :P haha ser för jävligt ut på rummet xD men men

sen har jag pratat med mamma om Turkiet jag kanske får ta med mig några kompisar :) då blir det kul :) 

nu ska jag i alla fall  hjälpa mina kompisar med maten så

ha det bra :D 

3 days in hell

jag är fast i helvetets eldar o jag har aldrig gillat värme, de är liksom inte min grej att sola xD ne men skämt o sido, de känns faktiskt som om jag sitter fast nere i helvetet o har gjort det ett tag men de senaste dagarna har de varit värre...

i fredags hade vi häst dag som ni säkert vet... jag fick rida Indigo... de är ignet fel på honom de är bara de att jag inte kan rida honom, o då är jag seriös de är faktiskt alvarligt jag får typ styra in honom i väggen för att få stopp på honom i skritt... han är aldeles för stark för mig o jag kan inte göra något åt det... jag kän lätta säga att det var mitt sämsta ridpass ngon sin... o att min lärare inte fattade de gjorde inte saken bättre, hon hjälpte mig inte ett piss o jag var på väg att börja gråta varända gång jag pratade med henne, o när vi var klara o jag kom in till stallet började jag faktiskt gråta... jag kände mig verkligen kass, jag brukade faktiskt kunna rida... vad har hänt? men jag käne mig så elak mot Indigo jag drog liksom honom bara i munnen o när jag började gårta kollade han ledsamt på mig som om han sa förlåt, men de är liksom inte hans fel att jag itne kan rida längre, eller de är så de känns i alla fall, jag försöker göra allt jag kan för att rida hästarna bra men de går vekligen inte, jag undrar vad som hänt? men i alla fall jag vet inte vad jag ska göra, jag har verkligen tappat lusten att rida... jag burkade älska det men nu :/ jag hoppas jag hittar tillbaka till det. (körningen var i alla fall rolig)

sen när jag skulle hem var tåget en timme sent, så jag satt liksom i Skövde o frös. så meningslöst... jag hatar tågen o de hjälpte inte att jag var på dåligt humör innan... sen kom jag hem vilket inte var bättre, jag hade tack o lov me mig Madde hem <3 något som mina föräldrar ser som nått kasst...

jag har i alla fall bråkat med dem större del av helgen o drf känner jag mig inte de minsta pepp på att åke hem på lovet... men jag vet inte om jag vill vara i Skara heller... så jag vet inte vad jag ska göra.... har i alla fall en vecka på mig att komma fram till det :P

sen är jag lite sur över att jag inte kan ser ledgend of the Seeker på tv 6 play... får väll köpa serien i stället...
har i alla fall börjat läsa om den :) jag är verkligen kär i den...

jag sitter nu i mitt rum i Skara som jag borde städa.... o jag lyssnar på New love inte town <3 de hjälper lite... 

jag får hitta på nått i veckan som gör mig glad :P haha har läxsa tills i mon har inte orkat göra den... men de går nog bra :P haha måste väll sova snart men jag vet inte om jag orkar ta i tur med alla tankar som dyker på mig med en gång, har liksom inget som håller dem tillbaka... jag önksar att jag hade svaret på mina frågor o vad jag skulle göra men jag får väll göra som Rickard hade sagt till mig o göra
- tänk på lösningen inte på probmelet ;) får göra det :P haha o försöka hitta saker som motiverar mig o gör mig glad :) haha som får mig peppad och gör att jag ser fram i mot morgon dagen :)

men nu ska jag ändå försöka sova för jag måste ha energi till i mon...

ha det bra :D


Nightmare before christmas

jag har sätt den här filmen x antal gånger xD men just nu är det den som jag går på xD spelar låtarna nu särskilt bra tkr jag Kidnap the sandy claws jag tkr den är så söt fast det är hela filmen :) älskar sångerna o hur karaktererna är skapade.

jag gillar precis som en massa andra människor på jorde  Jack <3 är väll för att jag kan se en del av mig i honom ;) ne men jag gillar verkligen honom, för att jag själv kan känna mig lika förvirrad som han gör i halva filmen. sen gillar jag oggi boggis barn :) de är så grymt söta o deras sång <3

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Kidnap Mr. Sandy Claws

[LOCK]
I wanna do it

[BARREL]
Let's draw straws

[SHOCK]
Jack said we should work together
Three of a kind

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Birds of a feather
Now and forever
Wheeee
La, la, la, la, la

Kidnap the Sandy Claws, lock him up real tight
Throw away the key and then
Turn off all the lights

[SHOCK]
First, we're going to set some bait
Inside a nasty trap and wait
When he comes a-sniffing we will
Snap the trap and close the gate

[LOCK]
Wait! I've got a better plan
To catch this big red lobster man
Let's pop him in a boiling pot
And when he's done we'll butter him up

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Kidnap the Sandy Claws
Throw him in a box
Bury him for ninety years
Then see if he talks

[SHOCK]
Then Mr. Oogie Boogie man
Can take the whole thing over then
He'll be so pleased, I do declare
That he will cook him rare

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Wheeee!

[LOCK]
I say that we take a cannon
Aim it at his door and then
Knock three times and when he anwers
Sandy Claws will be no more

[SHCOK]
You're so stupid, think now
If we blow him up into smithereens
We may lose some pieces
And the Jack will beat us black and green

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Kidnap the Sandy Claws
Tie him in a bag
Throw him in the ocean
Then see if he is sad

[LOCK & SHOCK]
Because Mr. Oogie Boogie id the meanest guy around
If I were on his Boogie list, I'd get out of town

[BARREL]
He'll be so pleased by our success
That he'll reward us too, I bet

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Perhaps he'll make his special brew
Of snake and spider stew
Ummm!

We're his little henchmen
And we take our job with pride
We do our best to please him
And stay on his good side

[SHOCK]
I wish my cohorts weren't so dumb

[BARREL]
I'm not the dumb one

[LOCK]
You're no fun

[SHOCK]
Shut up!

[LOCK
Make me

[SHOCK]
I've got something, listen now
This one is real good, you'll see
We'll send a present to his door
Upon there'll be a note to read
Now, in the box we'll wait and hide

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Until his curiousity
Entices him to look inside
And then we'll have him
One, two, three

[LOCK, SHOCK & BARREL]
Kidnap the Sandy Claws, beat him with a stick
Lock him for ninety years, see what makes him tick

Kidnap the Sandy Claws, chop him into bits
Mr. Oogie Boogie is sure to get his kicks
Kidnap the Sandy Claws, see what we will see
Lock him in a cage and then throw away the key

den är så underbart söt <3 

ha det bra :D


Sanningens svärd

de ska göra serie av en av mina favo serier, lr de har redan gjort serien men den ska börja sändas i Sverige på 6 på fredagar, tack o lov så har de play tv :) nu hoppas vi på att de lyckats få den bra, men de är ju större chans att de gör de när de är en serie o inte en film. jag har sätt traliern o bilder de verkar lovande :) får se nu på lördag för fredag kan jag för hoppnings vis inte :P jaja nu ska jag väll göra mig i ordning för att gå till skolan om en stund :P haha måste öva lite mer på provet me, fast jag kan de ganska bra :) tur att de är intresant o att jag ofta har lätt för att lära mig :) kanske skriver hur de gick sen får se om jag tkr de är värt att gå in på datan...

ska bara lyssna lite mer på Kidnap the Sandy Claws ;) haha

 

ha det bra :D


voldemorts dotter lr sanningen bakom hp 2 del 3

- De var ju ett tagsen jag satt här har varit ute o rest med min familj, jag tyckte mina barn borde få veta lite mer om trollkarls samhället utanför England, även om de är unga. Men nu ska jag fortsätta så tryck på knappen.

Jag o Draco kollade på henne, vad hade hon varit med om? Vem hade gjort så mot henne?
- Hon sover nog ett tag. Sa jag o kollade på det som en gång varit Hermione.
- Ja. Ska vi gå ut till de vuxna? Draco kollade på mig.
- Ja det är inte så mycket vi kan göra här. Vi reste oss o gick ut, de satt o pratade i vardagsrummet och kollade upp när vi kom, jag satt mig bredvid Severus o Draco bredvid sin mamma.
- Hur mår hon? Severus såg undrande på mig.
- Hon sover i alla fall, mer vet jag inte. Sa jag o la huvudet trött i Severus knä, Malfoys kollade lite på mig men jag bara rykte på axlarna.
- Vad har hänt med din vän Cara? Narcissa kollade på mig med en medlidande blick.
- Jag vet faktiskt inte, hon har inte sagt något så allt jag kan göra är att gissa. Jag ryckte på axlarna och blundade trött. Jag kände hur någon strök mig över håret och släppte tankarna på allt. Jag skulle få reda på vad som hänt Mioni tids nog.
- Jag antar att hon går i Gryffindor? Rösten kom från Lucius, jag nickade utan att öppna ögonen.
- Är hon en smuttskalle? Nu öppnade jag dock ögonen o mötte hans blick.
- Hon är mugglar född ja. Jag kollade lite surt på honom, han behöver ju inte kalla henne det. och jag hoppas han bara släpper det nu för jag orkar inte bråka just nu!
- Då kan du lika väl kasta ut henne, hon får väll klara sig själv! Nu kände jag att ilskan steg, Severus måste också ha känt det för han la en hand på min axel, men när jag kollade surt på honom tog han bort den.!
- Du har inte de minsta rätt att säga så! Jag stod nu upp o kollade surt på honom. Jag tål mycket men inte allt.
- Jaså inte? Konstigt att du inte tycker lika dant eftersom din morbro var anhängare till Voldemort borde du väll tycka lika dant om ni nu har haft sån bra kontakt! Lucius kollade på Severus som sa med blicken att släppa ämnet, snacka om att känna varandra, men så klart släppte han inte ämnet o väntade därför på mitt svar.
- Orr, så du menar att jag måste tycka som Severus, tyvärr har är jag ingen robot som gör som andra vill! O jag tycker inte om att du pratar om min kompis på det sättet! Nu var jag riktigt arg.
- Dålig uppfostran. Men du kanske själv är en smuttskalle. Han kollade på mig.
- Lucius jag tycker du ska lugna ner dig lite. Sa Narcissa men Dracos pappa brydde sig inte.
- Det angår inte dig om jag är renblodig eller inte! O min uppfostran är de inget fel på! Just nu sjunker han på min lista.
- Du är verkligen helt omöjlig, o med tanke på att du svarar som du svarar så tror jag inte du har de minsta trollkarlsblod i dig! Du är bara enveten unge med en stav! Jag ser hur Severus ögon svartnar, han börjar bli arg på sin kompis, vilket är synd för jag vill inte förstöra deras vänskap.
- Är jag omöjlig? Ok du är inte bättre själv! O jag har trollkarlsblod i mig o jag kan faktiskt hantera spöet bättre än många andra. Om han inte ger sig snart kommer de sluta med att jag talar om vem min pappa är, vilket jag inte vill göra!
- De tror jag på så mycket jag vill. Sa han, jag förde handen mot medaljongen innan för klänningen med Severus skakar på huvudet och jag låter bli.
- Lucius Malfoy du är en uppblåst idiot som tror att du är bättre än alla andra för att du är renblodig, men vet du att det faktiskt inte är blodet som spelar någon roll utan DNA som finns i cellerna! Han kollade argt på mig innan jag vände mig om mot rummet tänkte orden o dörren började åka upp precis innan dörren stängdes smet Draco in. Jag vet att det är elakt men jag struntar totalt i honom, jag kommer in i rummet o ser att Mioni fortfarande sover, jag sätter mig i fåtöljen o kollar rakt ut i luften. Jag känner att Draco kollar på mig men jag klarar inte av att möta hans blick o jag tror inte han skulle gilla att se min blick.
- Cara… Draco började men jag avbröt honom.
- Inte nu, jag kommer bara ta ut ilskan på dig o de vill jag inte. Jag ser att han ledsamt böjer på huvudet men jag vill verkligen inte göra något elakt mot honom. Jag för handen mot medaljongen o håller hårt om den, jag känner att ilskan rinner av mig. När den är helt borta sätter jag mig på golvet bredvid Draco.
- Nu är allt bra, så nu kan du prata med mig utan att riskera att jag skäller på dig. Han kollar på mig o ler ett lett leende.
- Jag är ledsen för de far sa. Han kollare ner som om de var hans fel.
- De är inte ditt fel och jag var väll inte mycket bättre.
- Jo det var du, du försvarade Mioni därför att du tyckte de far sa var fel, han bara håller på med sitt tjat om renblodiga. Jag är så trött på det. jag gillar inte alla smutskallar men det beror oftast inte på blodet utan sättet, de finns idioter till renblodiga med kolla bara på Weasleys!
- Ja jag vet, men tänk inte på det nu, det är ingen fara. Jag log mot honom, plötsligt knackade de på dörren vi kollade på den innan jag reste mig och gick genom korridoren o fram till dörren, utanför stod Severus o Narcissa jag kollade lite undrande på dem men släppte in dem, de följde efter in på rummet, Draco såg lika undrande på dem som jag gjort.
- Vi ville se hur de var med er o er kompis. Ja jag vet att ni är kompisar alla tre. Och be om ursäkt för Lucius. Sa Narcissa
- De är lugnt. Jag log mot henne
- Men mor hur visste du det? sa Draco undrande.
- Jag är din mor jag vet bara sånt. Sa hon o log. Undra om min mor hade märkt såna saker?
- Hur är det med henne Cara? Severus kollade på mig.
- Jag vet inte jag har inte velat väcka henne än.
- Gör de när vi gått, jag tror de är bättre om vi inte är för många här samtidigt. Sa Severus o log innan han o Narcissa gick ut ur rummet.
- De är väll lika bra o försöka väcka henne. sa Draco o jag nickade, innan jag skakade henne lätt. Hon mumlade lite innan hon for upp med ett ryck o började gråta.
- Lugn Mioni de är bara vi sa jag o tröstade henne, de funkade och efter ett tag slutade hon gråta.
- Vad har hänt? Frågade Draco oroande.
- Min pappa. Mumlade hon.
- Va? Gjorde han de där mot dig? Sa vi oroande.
- Ja han började tydligen dricka nån gång efter jul, o han tycker att jag är ett missbildat monster så han tog alla mina saker och låste in mig i källaren.
- Men din mamma då? Jag såg undrande på henne.
- Han slår henne med ibland, och hon gör vad som helst för att undvika det, till o med  slå mig. Hon började gråta igen. Jag tog henne i min famn o tröstade henne.
- Cara har du något jag kan få äta?  De var först nu de slog mig hur smal hon var.
- Klart jag har, kom. Jag reste henne upp o började gå mot dörren Draco kollade på mig med en blick som sa att de kanske inte är så smart o ta med henne ut o jag svarade, jag fixar det. när vi kom ut kollade Lucius argt på Mioni för att sen kolla argt på mig, jag gav honom en arg blick tillbaka men de var allt som hände så jag antar att Severus hade pratat med honom. Vi gick ut till köket o jag plockade ihop lite mat som jag gav Hermione. Hon åt glatt upp den.
- Sitt still nu så ska jag ta bort dina blå märken o små sår. Jag tog fram staven o började mumla en formel över Hermione o snart såg hon ut som sig själv om vi bortser från att hon är mycket smalare.
- Kan vi sova nu? Jag kollade på Mioni o sen på klockan den var faktiskt redan 12.
- Ja de kan vi, vill du sova inne hos oss Draco? Jag kollade på honom.
- Ja varför inte. Han log mot oss o vi gick ut till vardagsrummet där de vuxna fortfarande satt o prata.
- Vi går o lägger oss nu. Sa jag o gav Severus en god natt kram, o Draco sa god natt till sina föräldrar, Lucius såg halvt ogillande ut att Draco umgicks med oss jag undrar vad de hade sagt till honom. Jag låste upp dörren och vi gick o la oss.
- Vi ska till Diagongränden i morgon vill ni följa med? Frågade Draco o kollade på oss.
- Ja varför inte. God natt.
- God natt Cara. Sa Draco o Mioni.

Nu ska jag ut med Black Star, så dra här ifrån.

* Kash*


here I am

ja jag lever fortfarande, har liksom bara inte orkat använda datan är måtligt trött på den, o på mitt internet så i stället har jag varit me kompisar, tv o mer kompisar :) jaja finns inte så mkt att säga vet inte när jag kmr blogga nästa gång , blir väll när jag orkar...

ha det bra :D

RSS 2.0