Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 4

- Sitter o äter en tidig frukost, klockan är nämligen 3 har precis kommit hem från ett möte. Men nu ska jag berätta om när vi åkte till Diagongränden.

Jag slog upp ögonen o kollade på klockan 10, vi kanske skulle gå upp om vi ska hinna. Jag kollar på Hermione jag vill helst inte väcka henne men hon behöver nya skola saker o de är inte långt kvar innan vi ska sitta på ett tåg, snart ska jag tillbaka till Hogwarts, jag har verkligen saknat slottet. Jag skakar försiktigt på Mioni som vaknar o kollar på mig, jag ler mot henne, hon ler tunt tillbaka sen vänder jag mig om mot Draco som har vaknat o kollar trött på oss
- Lika bra att gå upp. Sa jag.
- Men de är ju lång tid kvar. Svarade Draco o drog täcket över huvudet
- Upp o hoppa sömtuta. Sa Mioni
- Nej jag tänker inte gå upp än. Svarade han mumlande.
- Aguamenti. Sa jag o hällde vattnet över Draco som for upp med en svor dum, de dröjde inte länge för än jag o Mioni låg i skrattkramper på golvet.
- Haha väldigt roligt. Svarade Draco ironiskt
- Ja du ser ut som en dränkt kat. sa Mioni mellan fnissningarna.
- du ska få för dränkt kat. sa Draco o började kittla Mioni som vred på sig o fnissade
- Cara hjälp mig. Fnissade hon
- Nehe det här får du klara själv. Sa jag o skrattade men innan jag visste ordet av det började Draco kittla mig, vilket inte gick så bra för jag brottade ner honom på rygg o började kittla honom o snart hade Mioni hängt på.
- Sluta nu. jag ger mig, jag ger mig. Skrattade Draco.
- Hörde du de Cara Draco Malfoy ger sig. Sa Mioni.
- Ja jag hörde, vi får väll vara snäll då. Sa jag o log mot henne os lutade kittla Draco som drog efter andan o skrattade.
- Nästa gång går jag bara upp. Vi skrattade åt honom o började gå ut mot köket där Severus satt o drack tea.
- God morgon. Sa han o kollade upp från The Daily profet.
- God morgon Severus. Sa jag o log innan jag öppnade kylskåpet o började ta fram frukost till oss.
- Sover mina föräldrar fortfarande?
- Jag skulle tro det. Men vad har du råkat ut för? Sa vår lärare o kollade på Draco
- Cara. Mumlade den blonde till svar o Severus lyfte undrande på ögonbrynen
- Ja han vägrade ju att gå upp. Sa jag o skrattade men innan jag visste ordet av det hade jag fått kallt vatten över mig o när jag vände mig om stod Draco med ett glas o skrattade.
- Nu är vi kvitt.
- De kan du bara drömma om. Sa jag o log innan jag torkade mig o vi började äta frukost, medans vi satt o pratade om hur andra året skulle bli kom Dracos föräldrar in de kollade på oss o Lucius nickade kort mot mig o jag visste att det var hans sätt att be om ursäkt på o jag nickade tillbaka.
- Mor jag sa att det var ok att de följde med till Diagongränden, jag hoppas det inte gör något? Draco såg lite oroligt mot sina föräldrar
- De är ok min son. Sa Lucius o log faktiskt åt honom vilket inte kan ha hänt ofta för Draco såg förvånad ut. När vi var klara gick vi tillbaka till mitt rum o slog oss ner på golvet.
- Han log åt mig. Draco var närmast skockad.
- Ja, han kanske lärde sig nått igår. Sa jag o log.
- Klockan är redan halv tolv, vi kanske borde göra oss i ordning. Sa Mioni o vi nickade Draco gick till gäst rummet där han hade sina saker o jag började ta fram kläder i min garderob. Ett par jeans o ett grönt linne. Jag kollade på Mioni tog fram en kjol o ett rött linne.
- Cara jag kan inte ha det här. Det är inte jag. Sa hon
- De är de som är meningen, jag tror inte det är så bra om folk ser att du umgås med Dracos föräldrar, dels inte för dig o inte för dem heller. Förklarade jag.
- Sant, men du då? Frågade hon
- Jag skulle nästan kunna vara Dracos kusin så de är ingen fara. Dessutom skulle folk inte reagera på att jag umgås med Malfoys men de skulle om du gjorde. Sa jag o log innan jag tog på mig kläderna o Hermione tog på sig sina. När vi var klara kollade jag på henne.
- Du ser fortfarande ut som dig själv… vi får ändra håret med. Mioni såg lite oroligt på mig
- Ta det lugnt de kommer bli exakt likadant som de var innan jag använder bara magi. Sen färgade jag det blont, gjorde de helt rakt och en aning längre. När jag var klara beundrade jag arbetet
- Inte så illa. Sa jag o log Mioni kollade sig i spegeln o fick en skock
- Jag kunde vara Dracos syster. Hon kollar på mig o ler.
- De var liksom meningen att du skulle se ut som Malfoys. Men jag funderar på om jag ska göra något med mitt hår? Jag menar även om jag skulle kunna umgås med Malfoys behöver inte hela världen veta det särskilt med tanke på att nästan ingen vet vem min pappa är.
- Men men du kan inte göra något åt ditt hår det är så vackert. Protesterade Hermione
- Jag gör inget permanent bara för stunden, men jag måste ändå se ut som om jag skulle kunna höra till Malfoys? Nu vet jag. Jag tog fram trollstaven färgade mitt blonda hår svart, gjorde de vågigt o villt, ingen skulle känna igen mig nu dessutom gjorde jag mig mycket blekare än vad jag egentligen är.
- Men nu ser du inte ut som Malfoys. Hermione var förvirrade och de beror antagligen på att hon inte kände till trollkarls familjerna.
- Nej jag ser mer ut som en Black vilket Narcissa var från början.
- Men skulle inte Black bli misstänksamma om du kom till Diagongränden och såg ut som dem?
- Ingen fara Black är nästan helt utdöda, Narcissa är ju en Malfoy, Hennes syster Bellatrix sitter i Azkaban och är gift men nån som jag inte kommer ihåg, där sitter även den ända levande Black deras kusin Sirius o Narcissas andra syster Andromeda är gift med en mugglare o deras barn är redan vuxen så där ser du inget problem. Mioni såg en aning förvirrad ut.
- Du skulle kunna vara en Malfoy med all den informationen.
- Snape lärde mig en massa om trollkarlsfamiljerna. Men kom nu så går vi ut till dem andra, vi gick ut till vardagsrummet där de andra blev en aning förvånade o förvirrade.
- Ja men vi kan ju inte se ut som oss själva o absolut inte Mioni folk skulle börja prata.
- Smart unge. Sa Lucius o jag blängde lite på honom, jag gillar inte att han kallar mig unge
- Ok smart av dig Cara. Ändrade han sig.
- Tack. Sa jag o log.
- Du skulle kunna vara min syster Hermione, de är läskigt. Draco såg lite oroligt på henne o sen på mig men innan han fortsatte kollade Narcissa på mig
- O du skulle kunna vara Bellas dotter, ingen tvekan om det. sa hon o log
- De var liksom de som var meningen, för jag tror knappast folk har koll på om hon har barn eller inte dessutom är det ju bara några timmar. Sa jag o log.
- Nu får vi skynda oss. sa Lucius o tog farväl av sin vän.
- Var försiktigt nu Cara, folk kan ogilla Bellatrix!! Severus gav mig en alvarlig blick
- Jag lovar att vara försiktig. Sen transferade vi oss till Diagongränden. Jag hade tagit Mioni med mig i förflyttningen.
- Är du ok? Hon såg lite skakis ut lika så gjorde Draco
- Jag klara mig. Sa hon o log.
- Jag o Draco går några ärenden vi är tillbaka om en timme eller så. Han kollade på sin fru.
- Får jag följa med? Jag mötte Lucius blick han rykte på axlarna
- Varför inte.
- Kom då Hermione så går du o jag o hittar på nått kul. Narcissa log vänligt. O Hermione såg lika glad ut. De började gå ner för gatan o vi började gå upp för gatan precis som jag hade trott mot Svartvändargränden. Draco såg lite orolig ut o jag log mot honom o på nått sätt verkar det alltid ha en lugnande verkan på honom, Lucius styrde stegen mot en lite svart affär som skulle behöva en ordäntlig städning. Hela gränden skulle behöva det, de såg ut som om nån hade tömt allt dam i världen över byggnaderna. När vi kom fram till affären såg jag att det stod Borgin & Burks. Den lilla affären var större än den gav sken av utanför. När vi kom plingade en klocka på dörren och jag hörde hur nått gömde sig. Jag undrar vem som gömmer sig på ett sånt här ställe? Lucius gick fram till disken och en kort ful man kom genast fram rusande.
- Mr Malfoy o unga Mr Malfoy vilket nöje. Sa han o log stort. Mig unnade han inte ens en blick antingen för att jag är tjej eller för att han inte gillar Bellatrix.
- Jag har fått in något som jag tror skulle falla er i smaken o till ett rimligt pris såklart. Han log ännu bredare om så var möjligt.
- Jag ska inte köpa idag Mr Boring utan sälja. Mannen såg undrande ut.
- Som du vet har ministeriet börjat söka igenom hemmen på deras anställda och jag har säker som de inte riktigt skulle godkänna därför säljer jag dem till er, för ett rimligt pris så klart. Rör inget Draco o det gäller dig med Cassy. Jag himlade med ögonen mot Dracos far, som om jag skulle röra något här inne, de kan vara vilken svart magi som helst. Efter att jag o Draco kollat runt lite gick vi fram till Disken där Lucius hade ställt fram en massa saker, bland annat en silver ring i form av en orm.
- Vad är det som ministeriet inte gillar med den här? Jag såg undrande på honom o han kollade på ringen
- Den blir en levande orm med dödligt gift om rätt person bär den. Dessutom är ormen odödlig. Han såg lite skeptisk ut men han ville väll vara på den säkra sidan.
- Kan jag inte då den? Jag kollade på honom.
- Varför vill du ha den Cassy du kan säkert hitta en massa andra liknande smycken. Lucius såg undrande ut.
- För att den tilltalar mig o den är mystik. Jag log mot honom.
- Jaja ta den då, men se till att ingen får reda på vad de är för ring. Han log mot mig o gav mig ringen.
- Tack, o ingen fara jag är alltid försiktig. Draco kollade lite på mig med en undrande blick som mer sa haha de stämmer ju inte alls. De han inte vet dör han inte av svarade jag. Mannen bakom disken började diskutera priser för de olika föremålen jag kollade på dem o de var rimliga priser Lucius begärde. Mannen började räkna upp guld mynten han la på disken
- Se där 24 stycken guld mynt. Sa han tillslut o böjde sig fram i mot ett skrin men jag la handen på det o sa
- Stopp där, först vill nog Lucius ha 24 Guld mynt! Sa jag o log elakt mot honom.
- De har han redan fått! Så ge mig skrinet! Han såg girig ut men jag vägrade ge mig.
- Nej han har fått 20 guld mynt o 4 pyslingsmynt! Sa jag o kollade stint på honom.
- Är du säker? Lucius såg argt på Mr Boring.
- Klart jag är säker, det här, det här, det här o det här är pyslingsmynt! Jag hade tagit fram fyra slumpmässiga mynt.
- Testa genom att slänga förtrollningen på dem. Sa jag o log mot Lucius som slängde en förtrollning på dem o de försvann genast, expediten började genast svettas.
- Jag visste inte Mr Malfoy jag lovar. Han såg oroligt på mannen framför honom.
- Så klart inte. Men ge mig mina mynt nu! så här arg hade han inte ens varit på mig, Draco verkade ganska van, när männen hade gjort klart sina affärer vände sig Lucius om mot dörren o vi följde efter i dörröppningen stannade han o vände sig om
- Nästa gång är jag inte lika snäll! Sen gick han igen. Vi började gå mot Diagongränden
- Cassy hur visste du att de inte var riktigt guld? Draco såg undrande på mig o jag såg att hans far gärna ville veta samma sak.
- Jag hörde det på dem, man gör de om man lyssnar tillräkligt noga o ni anar inte hur många gånger jag fick ha lektion i att höra skillnaden på pyslingsmynt o vanligt guld. Sa jag o skrattade lite. Väl tillbaka i Diagongränden var stämningen en annan från Svartvändargränd, den var glad o trevlig. Vi styrde stegen mot Gringotts när vi kom in kollade alferna på oss. Lucius styrde sina steg mot en alf o jag gick fram till en annan med bestämda steg.
- Ja? Sa Alfen o såg frågande ut.
- Valv 666 o här är nyckeln. Alfen kollade undrande på mig han visste mycket väl vem valvet tillhörde o höjde på sitt fula ögonbryn, alfen som om möjlig ännu fulare ut nu.
- Inga frågor. Gör bara som jag säger. Han såg lite undrande ut men gick sedan ner från skrivbordet o tog en lampa o började röra sig mot den stora dörren som ledde till valven. Väl där inne hoppade vi i en vagn, jag såg inte till Malfoys men antog att de var nån stans i banken. Vagnen åkte långt in i berget o alfen kollade på mig med en lömskblick, jag visste att han undrade om jag blev åksjuk många blev det men jag sätt helt normalt o uttråkad han blev genast sur o muttrade något om sådan dotter sådan far. Vi åkte förbi fler val än jag kunde räkna o under mig rusade en flod vild o vacker plötsligt åkte vi in i en mörk grotta mitt i grottan stannade vi, Alfen tog lampan o lös upp vi var visst framme. Jag såg att på högra sidan låg en grön drake. Den morrade lite jag kollade på den med en sträng blick o den blev genast tyst Alfen kollade på mig o muttrade igen, sen öppnade han o jag gick in, jag skulle aldrig kunna fantisera ihop att det fans så mycket guld i valvet, o inte bara guld utan en massa andra saker, de skulle ta år för mig att gå igenom allt o hur gärna jag än ville stanna o kolla på allt kunde jag inte göra det, så jag tog en lagom summa pengar o gick tillbaka till vagnen som nu vänt sig, alfen väntade på ett överraskat ansiktsutryck men fick inget nu var han så sur att jag nästan trodde han skulle slänga av mig, draken såg lite ledsen ut när vi åkte igen o jag tyckte synd om den, sitta i en grotta hela livet. När vagnen stannade gick jag ut i den stora vita salen mötte jag Malfoys.
- Gick det bra? Draco kollade på mig.
- Japp inga problem, ska vi gå o handla nu? jag kollade glatt på dem o började sen gå ut ur byggnaden till glassbaren som låg i mitten, de var där vi skulle möta de andra två. O de sätt nöjda o glad o åt glass.
- Hej, har ni haft kul? Jag kollade på båda två innan jag satte mig ner o beställde en chokladglass, de andra två gjorde oss snart sällskap o beställde varsin glass.
- Ja vi har kollat kläder, och på alla söta djuren. Sa Mioni glatt.
- Verkar som en bra morgon älskling. Sa Lucius o gav sin fru en puss på kinden. De passar verkligen ihop. Men när jag se dem tillsamman kom tankarna på pappa upp, jag saknar honom så. Inte lika mycket som innan men tillräkligt.
- Nå ska vi handla då? sa Narcissa, efter en stund.
- Ja det tycker jag verkligen. Svarade Mioni. Vi reste oss betalade och började gå längs den livliga gatan. Vi fastnade snart framför quidditch butiken o vi gick in, de var en del folk men inte lika många som man kunde trott. Jag o Draco fastnade dräkt för den nya Nimbusen.
- Den skulle inte vara helt fel o ha. Sa Draco
- Nej, men jag har ingen användning av den. Förvisso kan jag flyga hemma hos mig, men där är jag inte mer än nödvändigt. Sa jag o kollade lite ledsamt på honom han la en arm om min hals.
- Tank inte på det nu, kom så går vi o handlar böcker de brukar du tycka är kul. Jag nickade jag gillade verkligen böcker. När vi gick förbi Hermione la han en arm om henne med, Lucius var på väg o säga något men Narcissa stoppade honom. Vi styrde våra steg mot bokhandeln där var de mer folk än i någon annan affär.
- Varför är det så mycket folk? Mioni kollade på oss, men vi hade ingen aning
- Det är för att Lookman signerar sina böcker. Sa Narcissa
- Fjant. Mumlade Lucius o vi skrattade lite. Vi trängde oss fram vilket inte var så svårt eftersom Malfoys inte brukar betraktas som vänner flyttade en del på sig, folk kollade ogillande på mig med men jag bara log mystiskt mot dem o de åter gick snart till sitt.
- Hur gör du? Jag kollade på Narcissa
- Gör vad? Jag förstod inte vad hon menade
- Får folk att åter gå till sitt, jag menar inte ens Lucius lyckas med det.
- Jag vet inte, jag bara liksom ler mot dem. Jag skrattade lite o Narcissa stämde lätt in väl framme tog vi våra böcker vi skulle ha o betalade. När vi var på väg o vända oss kom Lookman ut genom en dörr o folk började genast applådera, vi kollade på varandra med en ogillande blick.
- Är det där vår nya lärare? Draco såg ogillande på honom.
- Verkar som om det kommer bli ett långt år. Jag tror nästan jag före drar Quirrell. Sa jag o log vi gick upp en våning för att kolla närmare på vår blivande lärare, han stod där ner o solade sig i glansen.
- Vi kommer få ett helevetes år med honom som lärare. Suckade Draco. Plötsligt blixtrade de till o Harry stod framme vid Lookman. Vi kollade på varandra o himlade med ögonen. Vi bestämde oss att det var lika bra att gå ner för att handla skolklädnaderna. När vi kom ner för trappan stod Potter o Weasleys där.
- Sankte Potter kan inte ens gå in i en bokhandel utan att hamna på första sidan. Draco flinade.
- Låt honom vara. Sa en rödhårig tjej jag inte sätt förut.
- Skaffat flickvän Potter? Tjejen rodnade o Draco flinade.
- Tänkte precis fråga dig de samma? Sa Harry o kollade på mig.
- De kanske han har. Draco kollade lite på mig o log sen.
- Men tillskillnad från dig Potter så skaffar han inte stoppljus som flickvänner, men de var väll de ända du kunde få. Både jag o Draco log. Även Mioni drog på sig ett litet leende.
- O det är du! Förvånad att se Harry här? Sa Ron.
- Inte lika förvånad som jag är att se dig i en butik. Draco skrattade. Ron blev genast röd om kinderna ja nästan hela ansiktet, han tappade till o med böckerna.
Plötsligt kände vi varsin hand på våra axlar o vi kollade upp Lucius.
- Lekt snällt nu båda två! Sa han o log.
- Det är fullt över allt där inne, vad säger ni ska vi gå ut? sa vem jag tror är Rons pappa.
- Ne men ser man på Arthur Weasley. Sa Lucius
- Lucius Malfoy. Svarade Arthur o mötte mannen blick.
- Hörde att du har fullt upp på ministeriet nu med alla hembesök hoppas du får betalt för övertid. Sa han o log hånfullt o gick fram till flickans kittel o tog upp en bok.
- Tydligen inte. Sa han o kollade på kopian, sen släppte han ner den, men även en annan bok jag kollade undrande på Draco o Mioni men de hade inte märkt något.
- Vad är meningen med att vara en skamfläck som trollkarl om man ändå inte får tillräkligt med pengar för det. hånlog Lucius o så gjorde vi allihop även Mioni, jag undrar om hon är medveten om det.
- Vi har olika åsikter om vad som är en skamfläck för trollkarlar. Sa Mr Weasley
- Ja verkligen, men jag trodde inte din familj kunde sjunka lägre umgås med mugglare. Sa Lucius att han själv gjort det hela dagen, mer eller mindre villigt tyckte han inte hörde hit. Weasley gjorde ett utfall mot Lucius som graciöst gled undan så att Arthur landade på golvet. Vi skrattade åt honom innan vi klev över honom o begav oss mot klädaffären, väll där inne började genast Madam Malkin mäta o hålla på vi stod tåligt på pallarna o väntade.
- Jag undrar om de kände igen oss? sa Mioni
- Inte mig i alla fall o jag tvivlar på att de kände igen dig eftersom du höll dig i bakgrunden. När vi var klara kollade vi på våra nya kläder de var snygga. Jag gick fram till skräddaren
- Skulle du kunna sy upp lite kläder till mig?
- Klart lille vän, ge mig bara mönstret så. Jag tog fram några papper ur väskan o gav henne sen pengar för arbetet.
- Du kan skicka de till Hogwarts när de är klara. Sen lämnade vi affären o begav oss mot tåget. Jag hade fått reda på att skolan började samma dag i morse. Både jag o Mioni blev förvånade vi trodde de var en vecka kvar men vi hade haft fel, så vi hade börjat packa fort men Severus hade sagt att han skulle ordna allt o sen ta med de till Hogwarts vi tackade honom jätte mycket. vi gick ut på Londons gator där folk irrade omkring som yra höns. Folk stannande o kollade på vårt sällskap de kollade undrande på oss där vi gick med kappor o en massa konstiga böcker, men vi brydde oss inte vi gick med raska kliv mot King Cross. Väl framme styrde vi stegen mot perrong 93/4. Vi gick genom muren, de var en konstig känsla jag tyckte den var underligg, jag hade ju inte gått genom spärren förut inte för att det märktes. Väll inne stod det röda tåget o blänkte, de är en av de vackraste saker jag vet och tåget betyder att jag kan ta mig till mitt andra hem eller tredje om man nu vill räkna så. Vi började gå mot tågets bakre vagn. När vi kom fram stannade vi. Draco tog farväl av sina föräldrar med varsin kram, även jag o Mioni fick en kram av Narcissa, Lucius skakade min hand o nickade mot Mioni som visste att det räckte han hade tillslut godkänt henne, jag log lite skakade på huvudet o gick på tåget. Mina vänner kom efter o vi gick in i kupén. Jag fixade mig o Mioni så vi såg ut som vanligt. Efter en kort stund började tåget rulla ut från stationen, äntligen var jag på väg hem.

- Nu får de vara nog, jag tycker ni har hört tillräkligt. Jag ska nu ut i regnet o hitta på nått

*Kash*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0