voldemorts dotter lr sanningen bakom hp 2 del 3

- De var ju ett tagsen jag satt här har varit ute o rest med min familj, jag tyckte mina barn borde få veta lite mer om trollkarls samhället utanför England, även om de är unga. Men nu ska jag fortsätta så tryck på knappen.

Jag o Draco kollade på henne, vad hade hon varit med om? Vem hade gjort så mot henne?
- Hon sover nog ett tag. Sa jag o kollade på det som en gång varit Hermione.
- Ja. Ska vi gå ut till de vuxna? Draco kollade på mig.
- Ja det är inte så mycket vi kan göra här. Vi reste oss o gick ut, de satt o pratade i vardagsrummet och kollade upp när vi kom, jag satt mig bredvid Severus o Draco bredvid sin mamma.
- Hur mår hon? Severus såg undrande på mig.
- Hon sover i alla fall, mer vet jag inte. Sa jag o la huvudet trött i Severus knä, Malfoys kollade lite på mig men jag bara rykte på axlarna.
- Vad har hänt med din vän Cara? Narcissa kollade på mig med en medlidande blick.
- Jag vet faktiskt inte, hon har inte sagt något så allt jag kan göra är att gissa. Jag ryckte på axlarna och blundade trött. Jag kände hur någon strök mig över håret och släppte tankarna på allt. Jag skulle få reda på vad som hänt Mioni tids nog.
- Jag antar att hon går i Gryffindor? Rösten kom från Lucius, jag nickade utan att öppna ögonen.
- Är hon en smuttskalle? Nu öppnade jag dock ögonen o mötte hans blick.
- Hon är mugglar född ja. Jag kollade lite surt på honom, han behöver ju inte kalla henne det. och jag hoppas han bara släpper det nu för jag orkar inte bråka just nu!
- Då kan du lika väl kasta ut henne, hon får väll klara sig själv! Nu kände jag att ilskan steg, Severus måste också ha känt det för han la en hand på min axel, men när jag kollade surt på honom tog han bort den.!
- Du har inte de minsta rätt att säga så! Jag stod nu upp o kollade surt på honom. Jag tål mycket men inte allt.
- Jaså inte? Konstigt att du inte tycker lika dant eftersom din morbro var anhängare till Voldemort borde du väll tycka lika dant om ni nu har haft sån bra kontakt! Lucius kollade på Severus som sa med blicken att släppa ämnet, snacka om att känna varandra, men så klart släppte han inte ämnet o väntade därför på mitt svar.
- Orr, så du menar att jag måste tycka som Severus, tyvärr har är jag ingen robot som gör som andra vill! O jag tycker inte om att du pratar om min kompis på det sättet! Nu var jag riktigt arg.
- Dålig uppfostran. Men du kanske själv är en smuttskalle. Han kollade på mig.
- Lucius jag tycker du ska lugna ner dig lite. Sa Narcissa men Dracos pappa brydde sig inte.
- Det angår inte dig om jag är renblodig eller inte! O min uppfostran är de inget fel på! Just nu sjunker han på min lista.
- Du är verkligen helt omöjlig, o med tanke på att du svarar som du svarar så tror jag inte du har de minsta trollkarlsblod i dig! Du är bara enveten unge med en stav! Jag ser hur Severus ögon svartnar, han börjar bli arg på sin kompis, vilket är synd för jag vill inte förstöra deras vänskap.
- Är jag omöjlig? Ok du är inte bättre själv! O jag har trollkarlsblod i mig o jag kan faktiskt hantera spöet bättre än många andra. Om han inte ger sig snart kommer de sluta med att jag talar om vem min pappa är, vilket jag inte vill göra!
- De tror jag på så mycket jag vill. Sa han, jag förde handen mot medaljongen innan för klänningen med Severus skakar på huvudet och jag låter bli.
- Lucius Malfoy du är en uppblåst idiot som tror att du är bättre än alla andra för att du är renblodig, men vet du att det faktiskt inte är blodet som spelar någon roll utan DNA som finns i cellerna! Han kollade argt på mig innan jag vände mig om mot rummet tänkte orden o dörren började åka upp precis innan dörren stängdes smet Draco in. Jag vet att det är elakt men jag struntar totalt i honom, jag kommer in i rummet o ser att Mioni fortfarande sover, jag sätter mig i fåtöljen o kollar rakt ut i luften. Jag känner att Draco kollar på mig men jag klarar inte av att möta hans blick o jag tror inte han skulle gilla att se min blick.
- Cara… Draco började men jag avbröt honom.
- Inte nu, jag kommer bara ta ut ilskan på dig o de vill jag inte. Jag ser att han ledsamt böjer på huvudet men jag vill verkligen inte göra något elakt mot honom. Jag för handen mot medaljongen o håller hårt om den, jag känner att ilskan rinner av mig. När den är helt borta sätter jag mig på golvet bredvid Draco.
- Nu är allt bra, så nu kan du prata med mig utan att riskera att jag skäller på dig. Han kollar på mig o ler ett lett leende.
- Jag är ledsen för de far sa. Han kollare ner som om de var hans fel.
- De är inte ditt fel och jag var väll inte mycket bättre.
- Jo det var du, du försvarade Mioni därför att du tyckte de far sa var fel, han bara håller på med sitt tjat om renblodiga. Jag är så trött på det. jag gillar inte alla smutskallar men det beror oftast inte på blodet utan sättet, de finns idioter till renblodiga med kolla bara på Weasleys!
- Ja jag vet, men tänk inte på det nu, det är ingen fara. Jag log mot honom, plötsligt knackade de på dörren vi kollade på den innan jag reste mig och gick genom korridoren o fram till dörren, utanför stod Severus o Narcissa jag kollade lite undrande på dem men släppte in dem, de följde efter in på rummet, Draco såg lika undrande på dem som jag gjort.
- Vi ville se hur de var med er o er kompis. Ja jag vet att ni är kompisar alla tre. Och be om ursäkt för Lucius. Sa Narcissa
- De är lugnt. Jag log mot henne
- Men mor hur visste du det? sa Draco undrande.
- Jag är din mor jag vet bara sånt. Sa hon o log. Undra om min mor hade märkt såna saker?
- Hur är det med henne Cara? Severus kollade på mig.
- Jag vet inte jag har inte velat väcka henne än.
- Gör de när vi gått, jag tror de är bättre om vi inte är för många här samtidigt. Sa Severus o log innan han o Narcissa gick ut ur rummet.
- De är väll lika bra o försöka väcka henne. sa Draco o jag nickade, innan jag skakade henne lätt. Hon mumlade lite innan hon for upp med ett ryck o började gråta.
- Lugn Mioni de är bara vi sa jag o tröstade henne, de funkade och efter ett tag slutade hon gråta.
- Vad har hänt? Frågade Draco oroande.
- Min pappa. Mumlade hon.
- Va? Gjorde han de där mot dig? Sa vi oroande.
- Ja han började tydligen dricka nån gång efter jul, o han tycker att jag är ett missbildat monster så han tog alla mina saker och låste in mig i källaren.
- Men din mamma då? Jag såg undrande på henne.
- Han slår henne med ibland, och hon gör vad som helst för att undvika det, till o med  slå mig. Hon började gråta igen. Jag tog henne i min famn o tröstade henne.
- Cara har du något jag kan få äta?  De var först nu de slog mig hur smal hon var.
- Klart jag har, kom. Jag reste henne upp o började gå mot dörren Draco kollade på mig med en blick som sa att de kanske inte är så smart o ta med henne ut o jag svarade, jag fixar det. när vi kom ut kollade Lucius argt på Mioni för att sen kolla argt på mig, jag gav honom en arg blick tillbaka men de var allt som hände så jag antar att Severus hade pratat med honom. Vi gick ut till köket o jag plockade ihop lite mat som jag gav Hermione. Hon åt glatt upp den.
- Sitt still nu så ska jag ta bort dina blå märken o små sår. Jag tog fram staven o började mumla en formel över Hermione o snart såg hon ut som sig själv om vi bortser från att hon är mycket smalare.
- Kan vi sova nu? Jag kollade på Mioni o sen på klockan den var faktiskt redan 12.
- Ja de kan vi, vill du sova inne hos oss Draco? Jag kollade på honom.
- Ja varför inte. Han log mot oss o vi gick ut till vardagsrummet där de vuxna fortfarande satt o prata.
- Vi går o lägger oss nu. Sa jag o gav Severus en god natt kram, o Draco sa god natt till sina föräldrar, Lucius såg halvt ogillande ut att Draco umgicks med oss jag undrar vad de hade sagt till honom. Jag låste upp dörren och vi gick o la oss.
- Vi ska till Diagongränden i morgon vill ni följa med? Frågade Draco o kollade på oss.
- Ja varför inte. God natt.
- God natt Cara. Sa Draco o Mioni.

Nu ska jag ut med Black Star, så dra här ifrån.

* Kash*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0