hästar

vet ni vad jag sorgligt nog har kommit på? jag tkr inte de är kul med hästar längre...
jag tkr bara det är jobbigt de är inte bara på skolan utan hemme med...
jag satt på crafty för ett tagsedan o jag tkt itne de var jätte kul, jag tkr bara de är jobbigt...
vet itne vad jag ska göra jag kankse behöver en paus från det. jag menar, jag vet itne vad jag menar...
hoppas som sagt att det bara är en svacka o snart kmr tillbaka... för som de ser ut nu vet jag inte vad jag ska göra...

ha det bra :D

stavfel

ni får ursäkta stavfelen i min fanfiction jag har sätt dem o ändrat dem på http://www.fanfiction.net/s/5653704/7/Voldemorts_Dotter_och_Hemligheternas_Kammare men orkar itne ändra dem här så vill ni ha den ändrade varationen läs där :P haha

ja jag får väll be om ursäkt för de andra stavfelen jag lyckas med, jag skriver itne riktigt så kasst orkar bara aldrig ändra dem xD

nä nu ska hästarna in sen ska jag in i duschen ta diskmaskinen o damsuga... kul lov lr hur xD 

bara för att xD


han är grymt snygg o serien äger, väntar på del 3,4 tror ajg det är xD haha tycker jag väntat länge nog nu xD

på tal om böcker fick jag intet i fredags o läste ut den i fredag den ärr liksom bara på 143 sidor men den är grymt bra o säger så mycket, så har du itne läst den så gör det, jag är liksom lika förvånad idag som jag var första gången hur långt barnen är berädda att gå... de är grymt läskigt jaja nu ska jag sova mina hästar ska få nya skor i mon :d jipp i äntligen så nu kan jag rida nån som vill komma upp o rida me lilla mig? (A)

de sänder en CSI serie på tv där de är i alla tre städerna, den är inte riktigt som jag väntat mig men den håller måttet förvisso ville jag att alla tre skulle samarbeta alltså, Horatio, Mac o Ray inte bara två i taget, o den handlar mest om Ray som jag tkr minst om... jaja sen är den lite velig me men det funkar nu hoppas vi att Mac o Horatio får vara med i mon så de inte bara blir Ray... men med min vanliga tur lär de väll bli det xD jaja vi fär väll vänta o se. jaja nu måste jag verkligen sova är liksom as trött

ha det bra :d 

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 7

- Ja jag sitter här igen, ensam med, men efter som klockan är 2 på natten är det inte så konstigt, tryck på knappen bara.

Tror ni inte att av alla personer på Hogwarts så var rösten tvungen o tillhöra Lockman, den egotrippade falska personen som vi har till lärare. Jag var inte den ända som suckade när han kom fram till oss, till o med professor Sprout gjorde det, jag log lite inombords så eleverna är inte dem ända som inte gillar honom.
- Växthus nr 3. Sa hon lite buttert.
- Hon är lite sur för att jag hjälpte henne med de Piskande pilträdet. Sa han glatt, jag tror snarare hon är irriterad för att han tror att hon inte kan sköta trädet men jag bara lämnade honom där o drog med mig Hermione, Harry gav oss en bedjande blick att vi skulle stanna men inte ens Ron ville stanna med Lockman. Professorn stängde dörren och jag såg att på bordet stod det en massa plantor som jag hoppas inte är Mandragoror, men för andra gången idag har jag rätt utan att jag vill ha det, vi kommer få en jobbig lektion idag.
- Idag ska vi plantera om Mandragoror. Nån som vet vad dess egenskaper är? Frågade vår professor. Hermione räckte upp handen lika snabbt som jag.
- Men kära nån jag är glad om bara en elev känner till växten, men nå väl Granger du kan få svara, ta inte illa upp Riddle. Jag bara ryckte på axlarna, ibland undrar jag vad gubben sagt till lärarna med tanke på att de ibland tror jag tänker göra nått hemskt om jag blir förelämpad eller nått liknande. Jag log lite åt tanken de kunde vara kul o göra det ibland, men sen hörde jag både pappas o Snapes röst i huvudet
- Tänk inte ens tanken, du vill väll inte bli relegerad, dessutom är de till din fördel att de inte vet vad du kan! Bla bla typiskt dem, jag hörde inte Mionis svar men de var säker rätt som vanligt. Sen kom ytligare en fråga från läraren, jag såg hur Harry kom in samtidigt som jag o Granger räckte upp händerna.
- Vi låter Riddle svara på den här.
- Mandragoran kan döda med sitt skrik, därför ska man alltid handskas med dem varligt.
- Alldeles riktigt, det är lite ordtvist möt de andra elevhemmen att årskursen bästa elever kom i samma elevhem. Men ni får ändå ytterligare 10 poäng. Slytherinarna som vi har lektion med suckar lite.
- Men de här plantorna är fortfarande unga så de kan inte döda er bara förstelna er men de är ju en katastrof i sig, det är därför ni har fått var sina hörselskydd när jag säger till tar ni på dem o tar inte av er dem fören jag signalerar tummen upp. Uppgiften går ut på att ni ska dra upp mandragoran o placera den i den andra krukan efter det täcker ni den med jord hela vägen upp, har ni förstått? Flertalet elever nickade och vi tog på oss hörselskydden, jag var förvånad över hur väl isolerade de var, för visso behöver de vara det men ändå, jag kollar på den lilla plantan framför mig o drar upp den. Plantan var ibland det fulaste jag sätt, tjock mage med en vårtig näsa o smala armar som man kan bryta av genom att blåsa på dem, jag sätter i den i den större krukan o öser på jord, när den är helt täckt med jord vattnar jag den lite o kollar mig runt om kring i tid för att se hur mandragoran biter Draco i fingret jag kan inte låta bli o skratta lite när han stoppar ner den i krukan argt. När han är klar blänger han argt på krukan som om han vill mörda den, men när han möter min blick rinner all hans ilska av, det är lustigt att vi har den effekten på varandra. När alla till sist var klara signalerar professorn att vi kan ta av hörselskydden, allt ljud kom tillbaka det var som om man hade varit döv o plötsligt fått tillbaka hörseln, de var då jag insåg att jag aldrig ville bli blind.
- Bra jobbat allihop. Vi är klara för idag. Vi ses om en vecka, hejdå. De flesta mumlade hejdå tillbaka. vi packade ihop våra saker och började gå upp mot skolan, jag var så glad att jag hörde igen att jag till o med la märke till fåglarnas sång, märkligt hur en lektion kan förändra en så. Jag måste ha lätt konstigt för Ron frågade
- Cara mår du bra? Jag mötte hans blick
- Ja jag är bara så glad att jag inte är döv, lektionen fick mig att inse att utan hörsel skulle livet vara hemskt. De andra skrattade lite
- Du har så rätt. Sa Ron, medans vi gick under de gråa molnen kom en Hufflepuff elev fram till oss, jag har sätt honom i korridoren men ingen aning om vem han är.
- Justin Finch-Fletchley. Sa han arrogant o skakade Harry hand.
- Jag vet såklart vem du är, den berömda Harry Potter. O du är Hermione Granger alltid bäst i alla ämnen precis som den mystiska Cara Riddle. jag o Hermione granskade honom o log snabbt när han skakade våra händer.
- O du är on Weasley med den flygande bilen. Ron log lätt men slutade snart.
- Är inte Lockman fantastisk? Jag har läst alla hans böcker de är super bra tycker ni inte? Jag kollade undrande på honom, Lockman fantastisk? Vad har han slått i huvudet med? Vi svarade inte utan började gå till McGonagalls lektion, Justin sa hejdå utanför o skyndade sig till sin egen lektion.
- Jag trodde aldrig han skulle gå, o så som han pratade om Lockman kan man nästan tro att han är hans PR. Sa Hermione o vi skrattade lite o snart satt vi i vår föreståndares klassrum o skulle förvandla en skalbagge till en knapp. De var inte så svart, jag var snart klar o den här gången fick jag beröm o poäng av min lärare inte ett besök till rektorn, Mioni var snabbt klar hon med o vi satt o pratade lite om skolan när vi plötsligt kände en lukt av rutna ägg, Ron hade ett grått moln runt sig o vi skrattade lite. Lektionen tog snabbt slut o vi vandrade ner mot stora salen. Killarna går bakom oss o pratar om Rons stav o jag viskar till Mioni
- Hur lyckas man göra sönder en stav? Hon bara rycker på axlarna o ler
- Cara kan du inte laga den? Frågar Ron
- Ron jag är inte trollstavs makare, bara en vanlig häxa. Ron mumlade nått jag inte hörde men jag brydde mig inte direkt. Vi kom inte till salen som nu släppte inte lätta regn droppar från taket. Vi satte oss längst ut.
- Vi får mos. Sa jag glatt, mos är bland det bästa jag vet.
- Verkar så ja. Sa Harry glatt, vi satt där o åt mos o fisk som de nu var till, vilket också är gott.
- Vad har vi på eftermiddagen? Frågade Ron
- Tyvärr har vi för svar mot svart konst med Lockman. Svarade jag.
- Ni bör passa er så ni inte blir av med poäng för att ni förolämpar en lärare. Jag kände genast igen Severus röst, han stod bakom oss o jag bara skakade på huvudet o log, han log tillbaka ett knappt synligt leende o gick sen.
- Vad hände precis? Undrade Ron
- Han drog inga poäng? Sa Harry förvånat.
- Antagligen hatar Snape, Lockman lika mycket som vi o uppmuntrar det eller nått. Sa Mioni, de stämmer nog o så dels att de var jag som sa det.
- Ska vi gå ut en stund? Frågade Ron o vi andra nickade. Vi styrde stegen mot fontänen eller vad vi nu ska kalla det på skolgårdens mitt, det var en staty som föreställde grundarna, jag kom plötsligt o tänka på mötte med Salazar det kändes som en evighets sedan. Killarna började som vanligt prata Quidditch o Mioni var långt bort i tankarna, plötsligt kände jag att nån kollade på oss det var en kille som hade råttfärgat hår, han hade blivit sorterad igår, o när jag kollade på honom blev han genast röd, folk alltså. Men det var inte det som hade fångat min blick utan kameran han hade runt sin hals, vem har med sig en kamera till Hogwarts?
- Du killen kom hit. Sa jag o de andra kollade på mig, killen såg skräckslagen ut men kom långsamt fram till oss.
- Är det nått du vill? Undrade jag
- Förlåt miss Riddle det var inte meningen att göra dig arg, snälla förvandla mig inte till nått hemskt.
- Ditt rykte har viss hunnit förde dig Cara. Skrattade Ron.
- Haha jätte kul Ron, akta så jag inte förvandlar dig till något eller skriver till din mamma om din stav. Kastade jag tillbaka. Ron blev röd som ett stoppljus men vi andra log lite.
- Hon kommer inte förvandla dig till nått, hon är inte lika farlig som man kan tro. Sa Harry.
- Du behöver inte förstöra mitt rykte Harry. Skrattade jag.
- Nå vad var det du vill? Undrade Harry.
- Jag heter Collin Creevey och jag går också i Gryffindor o jag undrar om det är ok att jag tar en bild? Frågade han försiktigt.
- En bild? Undrade Harry
- Ja som bevis att jag träffat dig. Jag har läst så mycket om dig o vill skicka en bild till pappa o bevisa att jag nu träffat dig, o en kille i min sovsal sa att om man lägger bilderna i en vätska så rör de sig. Är inte de fantastiskt? Undrade han ivrigt. Han är alltså mugglare precis som jag trodde.
- Jo det är de. Svarade Harry.
- Min pappa är mjölkutkörare o tror inte riktigt på allt det här så därför tar jag en massa bilder så han får se. Din kompis kan kanske ta bilden så jag får vara med? O de skulle vara toppen om du kunde signera den. Sa Collin spänt.
- Jag visste inte att du signerar bilder. Du kanske kan starta en klubb med Lockman, kändisar signerar bilder eller nått.  Ställ er i kö Potter signerar bilder allihop. Skrattade den blonda.
- Hålkäften Malfoy. Sa Potter.
- Du är bara avundsjuk. Sa Collin, jag var förvånad över att han vågade säga nått alls.
- Avundsjuk? På vadå? Själv vill jag inte ha ett ärr i pannan. Jag hade inte varit stolt över att ha ett sår i min panna! Jag är fult nöjd med hur jag ser ut o tjejerna gillar det, gemfört med dig Potter som bara kan få stoppljus till flickvänner.
- Prata inte om min syster sådär! Sa Ron argt.
- Hörde du stoppljuset pratar Malfoy. Sa Blaise.
- Ja jag hörde, de måste vara senaste nytt, han kan kanske sälja iden till nått företag o tjäna lite pengar till sin familj. Skrattade Malfoy o Blaise, jag såg hur Ron knät nävarna precis som Harry o kände att det var dags att kliva i mellan.
- Hej killar, lägg av nu alla fyra! Sa jag
- Dom började Cara! Sa Ron argt.
- Ja de vet jag väll!
- O varför tar du alltid deras parti! Sa Harry
 - Gör jag inte, men när ni tänker börja slås hindrar jag er, ni får tjafsa hur mycket ni vill, kasta förelämpningar bäst fan ni vill men ni behöver inte slås, vi är faktiskt inga vildar! Sa jag o blängde argt på dem, sen tog jag min väska o gick, Hermione kom efter o vi började vandra uppför arm i arm. Killarna kom efter oss när de sagt till Collin att bilden får bli nån annan gång. Slytherinarna gick bakom oss upp mot vår lektion i försvar mot svart konst. Korridorerna kryllade av folk som skulle till nån lektion eller som skulle ha lunch, men att de var mycket folk gör det bara till, ja Hogwarts en av världens underbaraste platser. När vi kom fram gick jag o Mioni till Draco o Blaise som försökte dissa Pansy.
- Hej hur är de med fingret? Undrade jag
- Ja jo de är ok. Svarade Draco.
- Men hur kan man vara så klantig att man sticker in fingret i en mandragoras mun? Undrade Mioni.
- De undrade jag med. Skrattade Blaise.
- Haha ni måste inte tjata om det, jag ville bara se vad som hände. Svarade Draco lite irriterat.
- Ja du lärde dig i alla fall nått, du stoppar inte in fingret i en mandragoras mun igen. Sa jag o log lite o de andra log med, plötsligt öppnas dörren av ett lila monster, Lockman. Vi kollade skeptiskt på honom o sen på varandra innan vi slog oss ner längst bak, jag bredvid Draco o Mioni bredvid Blaise. Framme vid tavlan bredvid ett jätte fult påträtt av sig själv i rosa stod Lockman o log.
- Kolla det här. Viskade jag till Draco o viftade med spöet, målningen fick genast mustasch o inget hår, klassen började fnittra innan skrattet bröt ut totalt. Professorn såg mycket irriterad ut innan han blev förskräckt av vad han såg på bilden, han tog genast ner den o vände den mot väggen innan han kollad ut mot klassen.
- Vem gjorde det? sa han ledsamt men ingen svarade.
- Nå väll det var väll bara ännu ett sätt att beundra mig. Sa han o log glatt, herrgud han är en komplett idiot.
- Idag sak vi börja med ett prov. Sa han glatt o började dela ut papperna medans klassen suckade.

- Nu slutar jag o nästa gång ska ni får höra om mitt största IG någonsin… men nu får ni dra innan jag förvandlar er till något roligt.

*Kash*


senaste nytt ;P

unghästarna for igår o jag fick inte de i transporten :) as stolt över mig sj :) haha sen har allt årdnat sig med Azorerna :)

har ju lov den här veckan o vet som sagt inte om jag ska skratta lr gråta as gött me lov men as tråkigt att ingen annan har det... men sånt är livet :P jaja Ballerina åker snart då ska hon ridas in o sen ska jag rida henne :)

stalltjänst veckan gick bra ont i ryggen bara men ananrs inga problem, jag har även hittat en ny favo häst :P Pastur lr hur han nu stavas de är liksom min typ av häst lite trög :P haha så jag är as glad :)

nu ska jag se om jag orkar göra något på hundläxan :P haha antagligen kmr jag inte orka, jaja borde städa rummet me men de får vi väll se när de sker :P

har även funderat på vad jag ska ha som projekt har även funderat på om jag ska göra det sj är enklare men tråkigare... jaja ett dilema jag får fundera på kankse ska komma på vad jag vill göra först :P haha

något mer ni borde veta? tror inte det, ne men nu ska jag väll se vad jag hittar på vem vet jag kanske skriver ett kapitell till min fanfiction :P

ha det bra :D


Foder Prov

fick vete resultatet på foder provet idag :O vet ni vad jag fick? 37,5 av 43 :O as förvånad trodde jag skulle få IG... men de gick ju bra :P haha

ne nu ska jag snart kvälls fodra sen slappa o se på Criminal minds :D <3

ha det bra :D

Foder Prov

nu har jag snart foder prov kmr gå åt helvete, kan typ ingeting är as svårt hopaps på ett g i alla fall :P haha

ska göra en foderstat me nån gång :P haha

senare i kväll har jag stalltjänst de har faktiskt gått bra :D trotts att vi bara är två :P problemet kmr till söndagen men de fixar sig alltid :P

men nu vill jag bara hem o sova :p men får vänta ett litet tag :P

ha det bra :D

Spela

funderar på att spela data spel, nördigt ja jag vet :P haha men jag tror faktiskt jag ska göra det xD var ett tagsedan får se vad det blir :P haha

nu får ni

ha det bra :D

Happy, Happy, Happy

snart kommer nästa del ut i spejarens lärling, den 9 april :) wie de är itne långt dit o ja glängtar så, det är nått med den serien men den får mig verkligen o fastna o jag kan läsa den om o om o om igen :) så jävla bra :) men de är väll för att den utspelar sig på medeltiden lr nått, har mystik, bågskjutar som är läskigt bra o snygga personer ;) (i alla fall i mitt huvuvd) de är väll det o så är de supper smarta :) så ja den är helt enkelt fantastisk :P haha o snart har jag den i min hand :)

ha det bra :D

besviken

ni vet när man blir så där besviken på något riktigt, riktigt besviken de är jag på mig nu. vet inte riktigt vrf eller jo de gör jag nog är väll för att jag tvivlar på mig själv, när jag vet att jag kan o för att jag alltid lyckas hamna utanför!!!

i alla fall så lever jag blir inte så mkt uppdaterinagar för att jag som vanligt inte orkar starta datan, höjden av lathet xD ne men jag gör liksom annat, jag o Jenny har ex börjat med vattengympa :) as kul haha o nej de är inte bara vi o en massa pansionärer xD o sen så pluggar jag ibland o läser en massa, nästa vecka har jag i alla fall stalltjänst... får se hur de går men de är väll bara att kämpa sig igenom :P haha

ne nu ska jag skriva på min fanfiction o sen plugga till provet jag har på tisdag :P

ha det bra :D

Kaspian

hade hoppning idag :) o jag fick hoppas Kaspian :O efter alla hundra miljoner gånger jag ridit honom i dressyr trodde jag de här skulle bli tråkigt men han visade upp en sida jag inte visste han hade :) o han var grymt mysig o hoppas :) o rolig banan var också kul :) så de var faktiskt kul o rida idag :)

tyvär hade vi inte körning :S jag vet inte när vi ska ta igen lektionerna vi missat :S men de löser vällsig hoppas jag xD ne men vi had elongering o de var väll ok bortsätt från att mattis var hemsk o inte gjorde som jag ville xD haha men efter att annica skrämt honom då jävlar lysnade han... (även om jag inte gjort på de sättet om jag fått välja funkade de ju) sen hämtade pappa mig... (inga komentarer på de) sen hämtade vi min grymt irriterade syster... jaja  men nu sitter jag hemme i mitt kök o väntar på att jag ska få middag :P o att mamma ska säga om jag får ha APU på Azorerna :P

vem är de sen som är ledig på måndag? haha jo jag :) gött de betyder att jag slipper skolan o kan plugga svenska :)

vem har sen en massa håltimmar nästa veckan? den som slår mitt schema tkr jag synd om xD

ne men jag mår en massa bra nu o är faktiskt glad :O haha bättre än de vått i veckan... anlednignen till att jag inte är inne här är bara att jag inte orkar xD

ne men nu ska jag väll göra lite läxor har en del... (faktiskt) xD

ha det bra :D

Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 6

- Sitter o lyssnar på musik de enda bra ni mugglare har skapat!! Men jag om ni vill att nått ska hända så tryck på knappen!

Jag stannade Hermione o drog henne åt sidan.
- Vad fan är de som har hänt? Frågar jag
- Jag vet inte, hoppas de inte är skadade!
- Äsh de klarar sig säkert, men hur lyckas man vara så klantig att man flyger in i piskandepilträdet? Jag har fortfarande inte förlåtit mina kompisar sen förra terminen, jag har svårt med dem, även om jag inte alltid in ser det. Mioni kollar på mig o säger sen
- Vet inte, de här är rekord till o med för dem! Men vi får skynda oss nu så vi inte riskerar några poäng. Sen tog hon min hand o drog med mig framåt.
- Men de är kul o vara uppe sent! Protesterade jag.
- Ja de är de, men inte nu. sen vill ju vi veta vad som har hänt Harry o Ron! Sa hon o log o snart var vi framme vid tavlan, de var helt tomt förutom våra två kompisar.
- Lösenord? Sa damen
- Men vi kan inte det. Du kan väll släppa in oss ändå? sa Ron men hon skakade bara på huvudet.
- Där är ni. Vad i hela friden har ni vart? Jag har hört eller vi har hört rykten om att ni har flugit hit i nån bil o sen kraschade? Sa Mioni
- Ja jo. började Harry.
- Kom bara till sak! Sa jag irriterat.
- Ok de stämmer, men vi är inte relegerade i alla fall, även om Snape försökte. Men kan ni inte bara hoppa över straff predikan o säga lösenordet! Sa Ron
- De är skrattmås. Svarade Mioni. Tavlan svängde automatiskt upp och vi klev in i tornet, applåderna kom inte långt senare o berömmet strömmade över killarna som till slut ursäktade sig och gick upp till sovsalen. Jag o Mioni slog oss ner framför brasan, där även Ginny, hennes bröder o Lee satt.
- De här är Lee. Sa Fred
- O de här är Cara o Mioni. Sa George.
- Hej, ja jag har hört talas om er.  Ni ska tydligen vara de smarta tjejerna. Sa han o blinkade med ögat. Vi log lite o hälsade.
- Jo de är vi. O du är quidditch kommentator o tvillingarnas kompanjon. Sa jag.
- De var som attan tjejen har koll. Sa Lee o tvillingarna nickade.
- Men fattar ni vilket spel mamma kommer få när hon får höra om bilen. Sa Fred.
- Ja jag skulle inte vilja vara i Rons kläder då. Sa George.
- Jag hörde att Snape ville relegera dem. Sa Lee
- Snape är de han där elaka läraren som har trolldryckskonst? Frågade Ginny.
- Stämmer bra syrran, men du ska kanske fråga Cara om några råd om hur man ska handskas med honom, hon är ju trotts allt hans älskarrinna. Sa George.
- Va? Men är inte han gammal? Nu började de andra skratta o jag stämde in.
- Nej jag är inte hans älskarrinna de var bara ett ryckte eftersom Snape av nån anledning inte är elak mot mig trots att jag är Gryffindorare o jag tror han bara är 30. så han är inte så gammal.  Sa jag o skrattade lite åt Ginny som kollar på mig med undrande blick.
- Du lär fatta vad jag menar längre fram. Sa jag o log mot henne.
- Men klockan är mycket ska vi sova nu? frågade Mioni o jag nickade lika så gjorde Ginny vi reste oss o gick upp till rummen o la oss. jag gick in i rummet, de såg ut precis som de gjort när jag lämnat det jag log lite o släppte ut Merlin. I mon ska vi fråga Snape om Harry o Ron men nu ska vi sova.

Jag vaknade 7 och de var fortfarande molnigt jag log, jag är väll en av de få personer som kan le i sånt här väder. Jag gick fram till garderoben o tog fram kjolen o ett vitt linne sen slängde jag på mig kappan o gick ner för att möta Mioni. Hon stod o väntade på mig i uppehållsrummet precis som jag räknat med.
- God morgon. Sa hon glatt o gav mig en kram. Jag log mot henne o vi började skutta ner arm i arm, tänk om pappa kunde se mig nu, skuttande fram med en mugglare, jag log glatt gör mig själv. När vi kom in i salen satte vi oss i mitten med Neville, Seamus o Dean.
- God morgon. Sa de glatt, glada över att vi ville sitta med dem.
- God morgon själva. Svarade vi o tog varsin macka o började smöra dem. Hermione tog fram en bok, vallfäder med varulvar. Vi kollade på den o skummade igenom den.
- Ska vi verkligen ha den här skiten? Sa jag o kollade på henne.
- Tydligen, vi kommer inte lära oss någon ting, kolla bara här. Han babblar på om hur modig han var o vilka fina kläder han hade o vilken favorit färg han har. Svarade hon.
- Vilken kille har lila som favorit färg? Sa jag undrande.
- En idiot. Svarade Dean
- Ni verkar vara de ända tjejerna på skolan som inte gillar Lockman. Sa Seamus.
- Man gillar inte soppor. Sa Mioni.
- Vad tänkte Dumbledore med när han anställde honom. Frågade Neville
- Bra fråga, antagligen var han full eller så gjorde han något annat. Skrattade jag lätt. Snart gjorde Potter o Weasley oss sällskap, de andra tre killarna hälsade glatt på dem o vi nickade typ o fortsatte o kolla på den kassa boken. De kollade undrande på oss men vi brydde oss inte. Undertiden kom McGonagall fram till oss o gav oss våra scheman.
- Vi har örtlära på morgonen. Sa jag o log lite. De kan faktiskt vara kul ibland.
- Sen har vi trolldryckskonst o sist försvar mot svart konst. Kort efter att vi fått våra scheman hör vi hoande ovanför oss. jag kollar upp o ser en falk komma mot mig, Severus. Killarna kollar undra på mig jag rycker på axlarna o börjar läsa

Hej

Jag ville mest veta att du kom fram säkert o att allt gick bra i Diagongränden? Du kan väll kontakta mig så jag får veta.

Kram

Så typiskt Severus att bry sig om allt gick bra igår, jag kollar upp mot lärarbordet o möter hans blick o nickar diskret till svar får jag ett leende, sen hörs ett skrik i salen o jag vänder mig om o kollar vad de kom ifrån, mitt på bordet svävar ett illvrål, jag skrattar lite lätt när jag ser att Ron har samma röda färg i ansiktet som kuvertet på brevet har, jag hör snart att Slytherinarna också skrattar, jag struntar i vad brevet säger utan tänker på pappa igen, undra vart han är? Plötsligt hade brevet slutat skrika o folk skrattade jag log mot Mioni när hon också skrattade sen tog jag min väska o reste mig Hermione var inte långt efter.
- Jag undrar vad vi får göra på Örtläran? Sa hon
- Jag vet inte, men jag hoppas de blir nått kul annars kommer jag somna. Svarade jag o log. Vi vandrade ner för skolgården o var snart utan för växthusen.
- Ser de alltid så här tråkiga ut? Undrade Granger
- Vi kanske kan göra lektionen roligare. Sa Ron o Harry.
- Bara ni inte kraschar in nån bil i dem. Skrattade jag o de blev genast röda i ansiktet o jag skratta lite.
- Harry Potter! Jag måste prata med dig! Vi kollade oss runt för att se vem rösten tillhörde och jag hoppades snarare på att det inte är den jag tror det är, men det var de.

- Ja vem det var får ni grunna på för jag säger inte det! haha nu får ni faktiskt dra.

*kash*


Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 5

- Sitter i vardagsrumme o tänker på gamla minnen, tiden på Hogwarts saknar den faktiskt. Ni kan väll lika väl få höra om den.

Jag känner hur tåget rullar framåt o jag får ett leende på läpparna, jag är på väg till slottet, plötsligt avbryts mina tankar av att dörren slås upp, jag kollar upp o ser Blaise med Pansy, Crabbe o Goyle. Blaise går genast in o sätter sig bredvid mig de andra tre kollar på oss särskilt mig, men bestämmer sig för att gå, jag kollar på de andra två o de börjar skratta, tillslut stämmer jag o Blaise in med.
- De kollade på dig som om du vore en sjukdom. Sa Draco till mig o skrattade.
- Ja de får kolla hur de vill på mig så länge jag slipper dem. Sa jag o log, tillslut dog skratten ut.
- Jag såg er förut eller jag tror de var ni, men ni såg inte ut som vanligt. Vad höll ni på med? Sa Blaise förvirrat.
- Vi har varit i Diagongränden med Dracos familj, o vi kunde inte se ut som oss själva så Cara gjorde så att jag såg ut som Dracos syster o hon såg ut som nån Black. Sa Hermione nästan lika förvirrat.
- Hon såg ut som Bellatrixs dotter. Hej vänta här nu hur vet du hur min moster ser ut? Sa Draco ännu mer förvirrad.
- Haha de här är kul, jag gör er förvirrade. Ne men Snape lärde mig trollkarls familjer o hur de såg ut, han tyckte de kunde vara bra o ha, o han hade rätt. Men hur var din sommar Blaise? Jag kollade på honom.
- Den var helt ok, jag o Draco hängde en del hemma hos honom, sen var jag i Finland med min familj, o träffade några kompisar till mamma mindre kul. Sa han o la sig ner med huvudet i mitt knä.
- Har du frågat mig om du får ligga i mitt knä? Sa jag o höjde ögonbrynet, han bara log o slöt ögonen. O jag var tvungen o vara soppas elak att jag putte ner honom på golvet, jag började skratta lika så gjorde de andra två mitt i mot mig, min kompis på golvet såg mest skockad ut innan han också började skratta.
- Ok Cara får jag ligga i ditt knä? Frågade han
- Klart du får lilla Blasiy. Skrattade jag.
- Blasiy? Kollade han o la sig ner i mitt knä.
- Ja jag var bara tvungen o ge dig ett smeknamn, Hermione är ju Mioni o vad ska vi kalla Draco? Dracy, snyggt. Skrattade jag.
- Vi låter som små barn. Protesterade Draco.
- Ja o jag tkr de är kul Dracy. Flinade jag.
- Då får vi komma på nått åt henne. sa Blaise.
- Cara, Cara, Cara…? De går ju inte hon har ju ett jätte kort namn, eller jag vet Carapara. Skrattade Draco.
- Jag låter som jag är nån sexgalen person, era var i alla fall snällare. Sa jag
- Haha kanske de men ditt är roligare. Skrattade Mioni. Jag kollade på dem o började skratta. Plötsligt kommer tanten med vagnen o frågar
- Får de vara nått från vagnen barn? Vi kollar på henne o nickar.
- Vi vill chokladgrodor, pumpapastejer, Burti Bots böner i alla smaker o så lite sockervadd. Sa Blaise. Snart var hela vagnen full med godsaker som vi åt.
- Gapa Cara. Sa Draco o kastade en groda mot mig, jag fångade den o åt upp den, plötsligt kommer något rosa ludd mot mig, sockervadd som Zabini har bestämt att jag ska ha i ansiktet.
- Nehe du. Säger jag o tar lite själv o kletar in i hans ansikte. Nu skrattar Draco o Mioni så att de hamnar på golvet tillslut.
- Skratta lagom ni. Säger jag o slänger lite på dem med, så att de också har massa rosa klet överallt.
- Nu ska du få. Säger Mioni o tar tag i sockervadden samtidigt som Blaise o Draco håller fast mig, plötsligt har jag sockervadd överallt.
- De där är fusk, ni var tre mot en, jag klarade av er själv. Säger jag o skrattar framför mig sitter tre rosa monster o jag chansar på att jag inte ser bättre ut. Utanför börjar de mörkan, inget som jag direkt lägger märke till.
- Jag tror vi får ta bort det här, annars kommer lärarna börja undra. Säger Draco.
- Inga problem de fixar jag. Sen slänger jag med staven o sockervadden är borta, framför mig på golvet sitter mina tre kompisar som gömdes under de rosa monstrerna.
- Nästa år köper vi inte någon sockervadd! Säger Blaise.
- Bestämt! Säger vi o sätter oss på sätena, snart mörknar de för mina ögon o jag hör hur de andra har somnat.
någon puttar lätt på mig o jag vaknar med ett ryck, som får Blaise att ramla ner på golvet för andra gången, jag ler lite mot honom o hjälper honom upp.
- De här får inte bli nån vana! Skrattar han. När jag har vaknat helt ser jag att vi är framme på stationen, vi kliver av o ut i kylan fram till en tom droska som rullar framåt av sig själv.
- Vad drar dem? Frågar Mioni.
- Jag vet inte, min lärare sa aldrig de, antingen vet han inte eller så berättade han bara inte. Sa jag o ryckte på axlarna o kollade om nån lyssnat, men ingen verkade ha lyssnat, vi klev in i den första som kom, de var ganska stora de hade i alla fall fått plats två till men ingen verkade vilja trängas, de var svarta o mysiga.
- Jag undrar hur de ska gå med Lookman som lärare? Sa Jag
- Ja jag vet inte, men de verkar bli ett jobbigt år, han verkar vara för egenkär för sitt egna bästa. Sa Blaise.
- Ja de kan vi ju lugnt säga. Sa Draco.
- Ja men de märker vi väll den här veckan. Sa Mioni.
- Vilket gillar ni bäst båtarna eller droskorna? Sa jag.
- Jag bortsätt från att bläckfisken ville döda mig förra året tror jag båtarna. Draco o log mot mig. Jag tänkte tillbaka på minnet, de hade varit kul.
- Ja båtarna är mysigare. Sa Mioni o Blaise nickade instämmande. Plötsligt stannade vagnen o vi förstod att de var dags att gå ut, vi stod på stora trappan när de började dugga lätt.
- De kan inte vara kul o åka på sjön i de här vädret. Sa Draco när de riktiga regnet kom. Jag vet inte om jag håller med honom regn är mysigt fast inte om man blir våt o kall, så han har nog rätt. Vi steg in i värmen o började gå in i matsalen, väl inne sa jag o Mioni hejdå till killarna o satte oss vid vårt egna bord. Allt fler elever kom in i den stora matsalen o jag kände att jag fick några få vatten droppar på mig plötsligt ser jag två rödhåriga personer komma mot oss, tvillingarna.
- Tjena mors tjejer. Sa Fred.
- Morsning korsnig killar. sa jag.
- Vad har ni gjort av brorsan o Harry då? Sa George.
- Är dom inte med er? Sa Mioni.
- Nej vi trodde de var med er. Sa Fred undrande.
- Nej vi satt med Draco o Blaise. Men de är säkert här nån stans, de satt nog med Neville, Seamus o Dean. Sa jag o log mot dem. Innan de han svara kom förstaårseleverna in dyblöta från regnet.
- De ser inte ut att vara mycket o ha. Sa jag till Mioni o hon nickade. De gick nervöst fram till hörnbordet de såg ut som en flock lam på väg till slackt. Jag skrattade lite för mig själv. McGonnagal ropade upp de en efter en, jag lyssnade in på vad hon sa utan tänkte på pappa, jag undrar vad han gör nu? jag hoppas jag får se eller åtminstone höra av honom snart. Jag kollade upp för att se vad Severus gjorde men han var inte där, men vart kan han vara? De har väll inte hänt något.
- Mioni, Snape är inte där. Viskade jag o hon kollade upp för att se om de stämde.
- De är säkert ingen fara, han är nog nån annan stans på skolan. De lugnade mig lite plötsligt var ceremonin över o bredvid Fred satt tjejen vi mött i bokhandeln. Rektorn reste sig upp o det blev tyst.
- Välkommen till ett nytt år på Hogwarts. Jag hoppas båda nya o gamla elever ska trivas detta år, i år har vi en ny lärare i försvar mot svartkonst, Gyllenroy Lockman. Ge honom en applåd. Eleverna började klappa händer o tjejerna busvisslade, jag mötte Mionis blick o hon låtsades kräkas, jag skrattade lite.
- Nu är ni säkert hungriga så hugg in på maten. Sen satte han sig ner o vi började äta.
- Det här är våran lilla syster Ginivera. Sa Fred
- Fred du vet att jag hatar de namnet! Sa hon.
- Ok Ginny då. Sa Fred.
- De här är, Cara o Hermione, de smartaste tjejerna i årskursen de är även lite specielle. Sa George vi skrattade lite åt honom.
- Trevligt att träffas. Sa Mioni.
- Tack de samma. Sa Ginny. Allt jag sa var
- Hej. Hon log mot mig innan hon sa
- Nå vart är ni ifrån?
- Jag är från London, jag är även mugglare. Sa Mioni o fick ett leende av den rödhåriga.
- Jag är från Little Wilmington fast jag bor med min gudfar utanför London. Sa jag
- Varför bor du med din gudfar? Undrade hon.
- Ginny. Sa Fred o puttade till henne i sidan.
- Vad? Hon kollade oförstående på honom.
- Man frågar bara inte så. Sa George.
- De är ok, min pappa dog förra sommaren precis efter att jag börjat skolan. Sa jag o log mot henne.
- Saknar du honom?
- Ginny! Sa tvillingarna i kör.
- De är ok, jag lovar. Jo de gör jag men jag älskar min gudfar o sen har jag underbara kompisar som stöttar mig. Sa jag o log mot Mioni.
- Vad är de du har runt halsen? Hon kollade på medaljongen.
- Ginny!!  Sa tvillingarna åter till sin lilla syster o kollade surt på henne jag skrattade åt dem.
- Min pappa gav mig den i sitt testamente, de är Salazars medaljong, eftersom pappa gick i Slytherin tyckte han att jag skulle ha den. Han sa att en del av honom finns i den, jag tror inte riktigt på det men de hjälper mig i alla fall att bearbeta sorgen. Jag log mot henne.
- Men om din pappa gick i Slytherin borde du inte också gå där? Undrade hon
- Ginny!!! Sa tvillingarna för tredje gången jag log mot dem o de fattade att de inte behövde säga till henne.
- Jag fick inte för rektorn, fråga mig inte varför. Sa jag o log mot henne när man talar om trollen, rektorn hade rest sig upp o de blev genast tyst igen.
- Nu när ni ätit klart är de dags för er att återvända till era sovsalar. Men innan prefekterna tar er till respektive elevhem måste jag tala om för er att de är förbjudet att utföra magi i korridorerna och förstaårselever ska veta att skogen är förbjuden, o de kan även vara bra för några av er andra elever att komma ihåg det! jag mindes tillbaka till de två gånger förra året jag hade varit där inne de var kul, jag gör gärna ett besök dit i år med.
- Nu kära elever är de dags för er att sova, så god natt. Alla började resa sig upp och de nya eleverna följde efter prefekterna mot Gryffindor tornet, tvillingarna försvann när de fick syn på Lee, jag o Hermione började gå upp för, bakom oss hör vi nån av de andra eleverna säga till sin kompis
- Hörde ni att Potter o Weasley krasade in i det piskande pilträdet med en bil? jag o Hermione kollade på varandra, bil, trädet, krasa? Vad har hänt med killarna o vart är de nu?

- ja de får ni veta nån annan gång jag ska faktiskt besöka lite vänner från Hogwarts!

* Kash*

 


min säng!!

nu sitter jag i min varma mysigga säng nere i "götet" mår väll sådär bra men ska inte klaga :P ska se på criminale minds sen sova :) underbart :)

i morgon ska jag handla sen vet jag itne vad som händer :P haha de får morgondagen av göra :P

ha det bra :D

skolan

vanlig rubrik jag vet men de finns liksom ingen bättre som inerfattar skolan xD ne men i går var jag inte i skolan för jag försov mig o hade bara en lektione när jag idag går till skolan är min första lärare sjuk så ingen lektion... sen håltimma o jag är så förkyld att jag inte kan vara me på idrotten...

o om min lärare som är sjuk inte kmr i morgon vet jag itne vad jag gör för jag har bara henne :/ men men

jag är i alla fall trött på skolan, för jag har aldrig lektioner o jag hatar att bara ha håltimmar... så jag är liksom noll motiverad att gå till skolan...

jaj nu ska jag böraj lite på mitt hund arbete...

ha det bra :D

RSS 2.0