I remember the first day

ikväll blir de nu att grilla med kompisar vid rommesjön :D hoppas på en rolig kväll :D vi får se vad som händer :D

annars har jag nu gått min sista skoldag :S lite läskigt är det :S jag fattar inte att tre år har gått så fort :O de känns lite läskigt, jag minns första skoldagen och igår hade jag min sista. nu är det bara en vecka kvar sen tar jag studenten :S är väldigt svårt för mig att fatta :P

men nu ska jag göra mig i ordning så

ha det bra :D

vi firar död, tortyr och åter uppståndelse

ja då ska man fira påsk... fast inte av rätt anledning vi firar den inte för den kristna anledningen vilket är synd. vi fårar den för att vi ska. det är nästan som en plikt... jaja jag får väll låsats vara glad och få dagen överstökad, vem vet de kanske blir kul...

så happy easter....

ha det bra :D

Ebony


Ebony spelas av Meryl Cassie

Ebony är en naturlig ledare och vill ha makten och gör nästan vad som helst för att få den. hon är tuff på utsidan men det är bara för att hon är rädd för att bli sårad. hon ser alltid efter sig själv först och bryr sig inte om ifall andra bli sårad på vägen bara hon klarar sig själv. det är svårt och veta var man har Ebony eftersom hon byter sida ett flertal gånger trotts det ställer hon alltid upp för the mall rats i slutändan.

från början tillhörde Ebony the Locos som hon styrde tillsammans med Zoot. när han dör styr hon de själv, men i slutet av säsong ett tillhör hon the mall rats. hon blir en av ledarna tillsammans med Bray och Lex. och hon han hand om stadens säkerhet. detta gör hon med hjälp av en militär grupp som hon styr. i slutet av säsgon två flyr hon från staden och undan the Chosen. hon ser hur the mall rats tillfångartas och när Bray och Lex blir sårade räddar hon dem och de startar en motstånds grupp och de vinner tillslut över the Chosen.
i slutet av säsong tre blir hon stadsledare och hon förvisar då Amber och Bray för att de säger imot henne.
när Technos kommer och taröver staden försöker hon först kämpa imot dem, men gifter sig ofrivilligt sedan med deras ledare när hon inser att de vunnit och att han har makten. hon dumpar honom sedan och flyr från staden med sin pojkvän. de möter Amber och Trudy och de bestämmer sig för att kämpa för staden. de störtar henens ex man Ram och staden är åter fri.
Mega Technos nya ledare och Java hennes syster lurar henne och får hennes att tro att Zoot är en gud som har kommit tillbaka och Ebony, Java och deras tredje syster Siva sätter skräck i staden och startar stamen Zootits. Ebony inser tillslut att Java och Mega lurar henne och hon bestämmer sig att bekämpa dem och hjälper the Mall rats och startar en ny motstånds grupp.

under serien har Ebony fyra stora kärleker, Zoot/ Martin, Bray, Jay, Slade.
innan viruset kom var hon kär i Bray  och de hade ihop det ett tag, och kärleken till honom kommer och går under de tre första säsongerna, men Bray besvarar den inte efter att viruset kommit.
hennes andra kärlek är Zoot eller Martin som han heter egentligen. han är Brays bror och han o Ebony styr staden ihop i början av säsong ett innan han dör. 
Jay är en Techno kille som hon blir kär i undertiden The Thecnos försöker ta över staden, och det är de två som rymmer från staden tillsammans när hon tar ut "skillsmässa" från Ram. hon blir senare osamms med honom för att hon tror att han är kär i en annan vilket var vad Java planerade och de gör slut.
Ebony möter Slade när hon styr Zootits och han får henne att inse att hon blir lurad, och de går tillsammans för att störta Mega, men de faller tillslut för varandra och de lämnar staden tillsammans med de andra Mall rats.

Ebony vet om att hon ser bra ut och använder sitt utseende för att komma dit hon vill. hon lurar bland annat Lex. och hon gifter sig med Ram för att få makt.

Ebony har två systra som är äldre en henne Java och Siva. de kommer inte överresna och vill döda varandra. men Ebony och Siva blir senare vänner när de båda två går med motstånds gruppen. Java utmanar Ebony på en duell, på liv och död. Siva försöker skydda Ebony och dör då, Ebony dödar Java som revanch. trots att de oftast var osamms saknar hon sina systrar efter sin död.

hon är van och bestämma och är väldigt bra på att manupulera folk eller att få dem att ändra åsikt (oftast tillsamma sak som sig sjävl)

Ebony har även lärt sig slås och att överleva på gatan och gör allt för att överleva och litar därför inte på folk, eftersom hon blir sårad ett flertal gånger.

Amber/ Eagel


Amber spelar av Beth Allen

Amber är en av huvudkaraktererna och en av ledarna. vi möter hennes första gången när hon räddar Cloe tillsammans med Dal. hon är med och grundar the mall rats. hon är en stark karaktär och hon får andra att lyssna och folk litar på henne. men hon är även en bra vän som lyssnar och ger råd.

hon är med hela säsong ett, och dör sedan i slutet i en explotion men hon kommer tillbaka i säsong 3 och man får reda på att hon inte alls dör utan att det var Ebony som lurade alla för att bli av med Amber.
i säsong tre är hon ledare för Ecos och möter sina gamla vänner efter att the chosen har tagit över staden, hon bestämmer sig för att hjälpa dem och hon är tillbaka i staden.
hon stannar där i resten av serien och slås för stadens frihet och en ny framtid.
i slutet av tredje säsongen blir hon gravid och i början av fyran får hon en son som hon döper till Bray jr.

under serien har Amber fyra kärleker. Sasha, Bray, Pride, Jay.
Sasha är hennes första kärlek, men han vill inte stanna kvar i staden och de bestämmer sig för att gå skilda vägar.
Bray är hennes livs kärlek och de är tillsammans när Amber "dör". och blir sedan tillsammans när hon kommer tillbaka efter en del problem. han är även pappan till hennes barn. han blir bortförd av the Technos och hon får sedan reda på att han har dött.
Amber är tillsammans med Pride när man åter får se henne i tredje säsongen och de var han som hittade henne efter explotionen och räddade henne. de förblir bästa vänner trots att hon blir tillsammans Bray.
Jay är en Techno kille som Amber övertalar att han inte är elak utan att han vill något annat än sin stam, och efter en del problem och andra flickvänner blir de tillsammans och försöker återinföra ordningen i staden, och de är tillsammans och lämnar staden med de andra Mall rats i slutet av säsong fem. 

Amber bästa kompisar under serien är, Dal, Pride, Trudy.

Amber ger inte upp i första taget och hon kämpar alltid på, och får andra att bli inspererade.

I have seen it all

nu har jag sätt alla avsnitten av the tribe :D och jag ska börja lägga upp fakta om alla personerna/ stammarna snart tänkte jag :D får väll börja i kväll :D

ha det bra :D

one or two words makes no different

ord de behöver inte vara många för att såra. vi människor är bra på att såra genom att bara öppna munnen. vi säger saker som vi inte alltid menar, men i många fall så menar vi dem faktiskt! vi säger det som vi först kommer och tänka på, och då är de inte igenomtänkt och är det som vi faktistk tänker och menar. men vi bör kanske tänka oss för innan vi säger något!
för det som vi inte vill säga till någon kommer ut när man bråkar, och vi är snåla med att säga snälla saker. men vi bör kanske tänka oss för! för vi vill itne stå ensamma i slutändan!

ha det bra :D

if you could undestand

jag har så svårt att förstå varför folk inte bara kan acceptera att jag är jag? hur är välrden skapad? varför får man inte vara sig själv? måste man vara en i mengden?
nej jag tycker man ska vara sig själv, man ska bli accepterad som man är, men i den här världen verkar de inte så? jag tycker man ska få vara sig själv.
ni som gör precis som jag och är er själva i varje stund jag ger er en applåd. det krävs mod men man klarar det om man bestämmer sig för att göra det!!! det är bara och kämpa. ni får hitta er insperations källa precis som jag har min!! sök inom er och finn er själva.

födda som orginal, dör som kopior...

så ska det inte vara vi ska dö som orginal med!! :D

ha det bra :D

The Tribe

jag har börjat se the tribe  igen :D xD och jag är precis som första gången helt besatt xD tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder och info om alla. men det får bli efter ridningen :D

ha det bra :D

prov? nej tack!

jag sitter här i mörkret och försöker plugga på djursjukvårds provet, men det går inte får inte in nått i huvudet och kommer antagligen få ig i mon... men vi får i alla fall försöka o hoppas på ett g :)
ne nu måste jag sova så

ha det bra :D

Domini, Spirit och Speed

idag red vi unghästarna igen, det gick inte lika bra som sist. Domino var inte så sammarbetsvillig och gjorde inte alls som han skulle. han stegra, bocka, hoppa, snurra, backa allt utan att gå frammåt. och Spirit var typ rädd för en massa saker och ville inte gå frammåt heller. så det tog oss ca 45 min att ta oss 200 m.
men trotts detta är jag nöjd, jag var me om riktiga stegringar för första gången och det gick bra.

och i morse red jag på Lundens. vi hoppade och jag hade Speed. men låt inte namnet lura er, han lever inte upp till det. han var väldigt seg idag även för att vara honom, så de var mycket driva. men eftersom det är de jag älskar så var de kul :) vi hoppade o övade på svängar så de var inte så högt men de är ok eftersom jag fick öva på snäva svängar.

trotts att det har varit en jobbig dag där jag har fått jobba mycket med hästarna är jag nöjd, de var kul och jag är glad över att jag rider. trotts att jag har ont i ryggen xD

men nu ska jag äta glass och plugga :P

ha det bra :D

en metalbit eller mer?

en liten metalbit som för vissa är ett smycke kan vara något ofint och dåligt för andra. att denna utsmyckning kan ställa till sådana problem.
i dagesn samhälle är det vanligt vi ser dem överallt, i näsan,tungan, öronen, ögonbrynen, börsten ect. för vissa är det ett sätt att utrycka sig, ett sätt att visa vem man är. för andra är det skräp och en dum "tonåringsgrej".
hur är det då? ska man ha piercing eller inte?
själv tycker jag att de kan vara snyggt om det är på rätt person och på rätt plats. vissa sak inte ha det och vissa ska. sen beror det också på var man sätter den, vilken stil man har och vad för piercing man har. själv tycker jag att tungan är väldigt snyggt.
men då frågar många varför ska man ha det i ex tungan där syns det inte ändå?
ja det är sant att den inte sitter lika synligt i tungan som ex näsan eller läppen. men det är ändå snyggt och man vill visa något. man vill tala om att det här är jag och det här är min stil. sen kan det ockås vara en kul "grej". man gör något för skojs skull och den går att ta ut om man inte vill ha den.
sen att man tar i just tungan kan vara för att man inte vill att den ska synas jämt, man vill kanske kunna dölja den?
vilket det är bestämmer personen själv.
men vad tycker du är de snyggt eller skräp?`

ha det bra :D


help me out

då sitter jag åter på tåget som ska ta mig till skara. och när jag kmr uopp får jag se vad jag hittar på :P men nått ska jag väll komma på ;) om inte läxor i alla fall :P

händer väll inte så mkt annars mer än att jag har svårt o bestämma mig vad jag ska göra. jag vill bli journalist men vet inte om jag ska läsa i sverige lr utomlands, om jag ska läsa nu till hösten lr till våren, o sen kmr sommaren. jag vet inte om jag ska åka till azorerna lr vara hemma. lr om jag ska åka över o jobba i usa :S ja jag vet inte har total besluts ångest :/ men de löser sig nog det gör de alltid xD

ha det bra :D

Domino o Spirit

idag har jag o Hagman varit och ridit unghästarna, vilket var väldigt kul eftersom vi har varit med sedan de växte upp. de var helt underbart och Domino var super mysig <3 och Spirit såg mysig ut han med :D nästa vecka ska jag testa honom. de var en mysig och rolig tur ut i skogen på några timmar precis som förr.
jag har saknat det nått grymt mycket, det är bland det bästa jag vet att bara rida ut och ha kul med hästen :P
och som sagt var de extra kul eftersom man har varit med när de växte upp :)

o även om jag mår piss nu så var det värt det. jag är glad att jag red :D

men nu ska jag se om jag kan göra lite mer läxa annars blir de sängen :P

ha det bra :D

RSS 2.0