Homsi :p

Så nu är jag hemma efter en dag med massa skoj :D

Jag vaknade sju i morse och då var det bara o gå upp göra sig klar och åka den roliga 1,5 timmar bil resa till Skara, vilket jag inte tyckte verkade så kul (hatar och köra bil) men det gick faktiskt bra. En massa bra musik och vipps så var man i Skara.
Då var det bara o hämta lilla Becka älsklingen (nej jag är inte fjortis men mina underbara kompisar är mina små bäbbisar (ingen fel stavning, jag säger så)) sen bar det av till Uddetorp :D
Där träffade vi våra föredetta underbara lärare :D det roligaste var att det tog ett tag för vissa av dem att reagera på att det faktiskt var jag och Becka och att vi egentligen inte skulle vara där xD men det var trevligt.
Sen blev det en tur till älskade Ballerina, för en kort men härlig ridtur :D 
Efter det tillbaka till skolan, för o prata lite mer med lärarna. 
Nu väntade Donken (femte dagen i rad xD vet inte om jag ska skratta eller gråta) 
Åter på Uddetorp för att säga hejdå till lärarna.
Och när vi sorgset lämnade skolan bakom oss så åkte vi till kyrkan och gick runt lite där inne. Skaras domkyrka är grymt fin och även om du inte är kristen bör du gå in och kolla :D sen blev det en tur till leksaksaffären ugglan, och om man känner mig och Becka är detta inte konstigt alls xD
Och tillslut så satt vi och pratade i en timme typ :D 
Sen väntade bilturen hem. Som faktiskt gick förvånatsvärt fort.
Och nu sitter jag här och berättar för er om min underbara dag :P

ja just det jag glömde nästan att berätta, JAG HAR FÅTT LÄGENHET :D :D

nej nu väntar tacosen :D

ha det bra :D

old memories

när ni läser det här så kör jag en bil på väg till Skara. jag ska åka och träffa underbara Becka :D <3 och vi ska först ta en tur till Uddetorp och hälsa på alla roliga lärare som är där :D och sedan ska vi rida underbara Ballerina eller jag ska göra det :p sen ska vi tillbaka till Uddetorp och träffa de lärare som inte var där på morgonen xD och sedan ska vi väll fika eller något liknande :D det kommer bli en toppen dag :D

så nu är det bara det där med lägenhet som ska fixas o de ska jag hinna me någon gång i mon xD men allt årdnar sig jag är ju en Riddle ;)

sen måste jag få berätta om den underbara kväll jag hade igår med mina tre bästa bästa kompisar Hagman, Alex och Ellen. vi var hemma hos Ellen och hade sians, åt ost och drack vin/cola/fanta (inte mixat ihop xD) vi satt och pratade och bara hade skoj alla fyra innan jag flyttar upp :) :( ja blandade känslor över det som sagt :p men det ordnar sig nog.

ne jag ska konsentrera mig på att köra bil och ni ja ni får återgå till vad ni nu gör :P


Jag och Becka på balen :P vi var så söta :D


Jag, Becka o så Jenny <3 på studenten, det känns som en livstid sedan :D men vi var så fina i våra vita hattar och vita klänningar (ja jag har en vit kläning emd svarta prickar under den svarta jackan)

ha det bra :D

little to small

Ja igår så var jag, Hagman och Ellen och såg när Alex red :D och jag är glad för Alex för jag vet hur mycket det betyder för henne :) Dock så måste jag säga att jag inte gillar ridskolan, de har jätte konstigt upplägg, de värmer upp tio min i skritt i samma var :S (för er som vet så brukar man byta var efter fem min) och sen börjar de ställa hästarna med en gång (böja halsen i vägens riktning). och sedan hade de jätte konstiga övningar och ridhuset var lite för litet för övningen, gruppen har inte riktigt kommit så långt att de klarar av delar av övningen. Det var nästan så att jag hade lust och gå ner och hålla lektionen själv xD

jag tog lite kort med mobilkameran, så de är inte så bra :p

Alex är längst fram :D


:D ursäkta kvaliten :P

och idag blir det sians och rosévin hos Ellen xD haha så bratigt xD men jaja vi är ju som vi är :P

ha det bra :D

You will always be in my heart <3


Jag har de bästa vänner man kan önska sig. vi är fyra helt olika personer, men den perfekta gruppen tillsammans. ni kommer alltid vara de som betyder mest för mig och jag finns alltid där för er! nu när jag flyttar till Umeå så är det er jag kommer sakna mest. lova att vi aldrig slutar vara vänner! <3

It feel like a lifetime

ja jag har inte skrivit på år känns det som. men jag tänkte att jag skulle böjra använda bloggen igen :) och vem vet folk kanske börjar läsa den med ;)

så senaste nytt är att jag ska flytta till Umeå och plugga :P så jag ska bli norrlänging xD jag vet inte riktigt hur det känns :S jag är jätte spänd och ivrig att få börja skolan och läsa något jag tycker är grymt kul :) jag ska läsa humanistiskt samhällsprogram historia, vilket inebär att jag läser en massa historia och samhäll det är typ de jag vet xD men det känns lite tomt och konstigt att flytta så långt bort från allt och alla :/ jag har så underbara kompisar här nere och jag kommer sakna dem :( jag får säkert nya kompisar, men mina bästisar är något särskilt <3

förutom det så har jag haft en toppen sommar. jag har jobbat på ett ridläger hos Bebben och Jenny precis som förra året :) sen har jag umgåts med mina underbara kompisar. och så har jag nördat http://mugglarportalen.se och så klart så såg jag den sista HP filmen.

Angående den sista HP filmen har jag så blandade känslor. det känns så konstigt att allt är över nu. det kommer inget mer. men sen tycker jag dock inte själva filmen var så super bra xD fast jag älskade Snapes dödscen. (förlåt till er som inte sätt filmen)

jag har även sätt filmen jag saknar dig och det är nu en av mina favorit filmer :) jag älskade musiken, jag gillar även att skådespelarna inte är superbra, de är som vem som helst och det ger känslan av att det kunde varit direkt inspelat :)

ne nu får jag se om jag får tag på någon lägenhet, annars bygger jag en iglo och bor i ;)

ha det bra :D

RSS 2.0