It feel like a lifetime

ja jag har inte skrivit på år känns det som. men jag tänkte att jag skulle böjra använda bloggen igen :) och vem vet folk kanske börjar läsa den med ;)

så senaste nytt är att jag ska flytta till Umeå och plugga :P så jag ska bli norrlänging xD jag vet inte riktigt hur det känns :S jag är jätte spänd och ivrig att få börja skolan och läsa något jag tycker är grymt kul :) jag ska läsa humanistiskt samhällsprogram historia, vilket inebär att jag läser en massa historia och samhäll det är typ de jag vet xD men det känns lite tomt och konstigt att flytta så långt bort från allt och alla :/ jag har så underbara kompisar här nere och jag kommer sakna dem :( jag får säkert nya kompisar, men mina bästisar är något särskilt <3

förutom det så har jag haft en toppen sommar. jag har jobbat på ett ridläger hos Bebben och Jenny precis som förra året :) sen har jag umgåts med mina underbara kompisar. och så har jag nördat http://mugglarportalen.se och så klart så såg jag den sista HP filmen.

Angående den sista HP filmen har jag så blandade känslor. det känns så konstigt att allt är över nu. det kommer inget mer. men sen tycker jag dock inte själva filmen var så super bra xD fast jag älskade Snapes dödscen. (förlåt till er som inte sätt filmen)

jag har även sätt filmen jag saknar dig och det är nu en av mina favorit filmer :) jag älskade musiken, jag gillar även att skådespelarna inte är superbra, de är som vem som helst och det ger känslan av att det kunde varit direkt inspelat :)

ne nu får jag se om jag får tag på någon lägenhet, annars bygger jag en iglo och bor i ;)

ha det bra :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0