old memories

när ni läser det här så kör jag en bil på väg till Skara. jag ska åka och träffa underbara Becka :D <3 och vi ska först ta en tur till Uddetorp och hälsa på alla roliga lärare som är där :D och sedan ska vi rida underbara Ballerina eller jag ska göra det :p sen ska vi tillbaka till Uddetorp och träffa de lärare som inte var där på morgonen xD och sedan ska vi väll fika eller något liknande :D det kommer bli en toppen dag :D

så nu är det bara det där med lägenhet som ska fixas o de ska jag hinna me någon gång i mon xD men allt årdnar sig jag är ju en Riddle ;)

sen måste jag få berätta om den underbara kväll jag hade igår med mina tre bästa bästa kompisar Hagman, Alex och Ellen. vi var hemma hos Ellen och hade sians, åt ost och drack vin/cola/fanta (inte mixat ihop xD) vi satt och pratade och bara hade skoj alla fyra innan jag flyttar upp :) :( ja blandade känslor över det som sagt :p men det ordnar sig nog.

ne jag ska konsentrera mig på att köra bil och ni ja ni får återgå till vad ni nu gör :P


Jag och Becka på balen :P vi var så söta :D


Jag, Becka o så Jenny <3 på studenten, det känns som en livstid sedan :D men vi var så fina i våra vita hattar och vita klänningar (ja jag har en vit kläning emd svarta prickar under den svarta jackan)

ha det bra :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0