26/12-2011: andra världskriget (film)

just nu sitter jag och väntar på att tv:n ska bli ledig. den okuperas av min far och en film om andra världskriget och jag vill spela ett spel som ajg köpte idag  när jag var i stan med Greven och Grevinnan (en mycket trevlig dag) Eternal Sonata heter spelt. men nu till det jag skulle diskutera: filmer om andra världskriget.
andra världkriget är enligt mig den mest uttjatade händelsen i historian och en av de tråkigaste att läsa om (jag gillar inte krig alls o läsa om det men andra världskriget är värst) hur många filmer, böcker och annat finns det inte? jag menar har de inte redan filmat allt som går att filma? finns det verkligen något nytt att göra? kan vi verkligen älta det här kriget mer? jag tycker att det är dags att gå vidare att sluta dra upp det hela tiden! jag menar det finns inget vi kan göra åt det, det går inte att göra ogjort! så sluta älta det, vi vet alla vad som hände så byt genger. vad sägs om att om ni nu ska göra krigsfilmer göra det om ex första världskriget vilket inte alls är lika vanligt, eller varför inte om vad som händer i sydostasien? där det pågår krig idag? varför inte ta upp kriget som usa för? eller varför inte göra filmer om äldre krig, ex 30 åriga kriget? eller varför inte strunta i alla krigs filmer?

jaja jag är som jag är och jag kommer aldrig förstå vad folk ser i krig, varför man vill se samma typ av film hundra gåner och vad som är kul med att se folk som skjuter sig själv. men det är kanske bara jag som är konstig?

Peace out <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0