Voldemorts dotter lr sanningen bakom HP 2 del 19

- Tänk jag blir nästan lite glad att du är här igen och lyssnar så du får reda på vad som egentligen hände. Tryck på knappen så vi kan fortsätta.

Jag kollade på dagboken. Den är pappas. Eller var. Men vad gör den här? och varför hade han en dag bok där han inte skrev något i. om jag får se honom igen, ska jag skälla på honom för att han har undanhållit så mycket för mig.
- Jag känner igen det där namnet. Sa Ron och vi väntade på att han skulle fortsätta.
- Den står på en pokal i troférummet, Filch tvingade mig att putsa den en massa gånger. Den där Tom fick ett pris för särskilda insatser för 50 år sedan. Jag kollade undrande på Ron, men han verkade itne veta mer.
- Han gick här samtidigt som kammaren öppnades, synd att han inte skrev något i den. Frästen Cara han har samma efternamn som dig. Jag kände att blodet frös till is, tänk om de kommer på att Voldemort är min pappa.
- Ja jag såg det. mumlade jag.
- De är kanske en gammal släkting till dig. Sa Ron glatt för att muntra upp mig.
- Kanske, men hur ska jag veta det. jag menar jag har ingen aning om vilka mina föräldrar är, allt jag vet är att de lämnade mig på ett barnhem med mitt namn. Svarade jag och lossades ledsen.  Mina kompisar gav mig varsin kram och jag log mot dem.
- Men vi kanske kan ta reda på mer vem den där Tom är, och han kanske är en släkting till dig.. Sa Harry glatt.
- Ja kanske det. jag log mot dem. Nån stans i slottet slog klockan tolv
- God jul killar. Sa jag och log mot dem och trollade fram varsitt paket till dem.
- God jul på dig med Cara. Och tack. Svarade de. Ron öppnade sitt paket och såg biljetter till alla Quidditch matcher han kunde gå på under säsongen.
- Cara hur har du råd med allt? Eller jag menar tack. Sa han både glad och förvånad.
- Man prioriterar. Och varsågod. Harry kollade på sitt paket och öppnade det fann quidditch lektioner av det engelska quidditch laget. Han gapade förvånat.
- Taaack. Stammade han fram.
- Ja du ville att jag skulle ge dig lektioner, men jag tror att dem här är bättre på det. sa jag och log.
- Men nu ska jag besöka Hermione. Sa jag reste mig upp rättade till kläderna och gick graciöst mot utgången.
- Men Cara de är mitt i natten. Sa Ron och kollade oroligt på mig.
- Då får jag vara försiktigare bara. Sa jag och blinkade med ögat och lämnade rummet. Ute i korridoren var allting svart, molnen täckte ljuset från månen och stjärnorna och gjorde natten svartare. Jag drog fram trollstaven och viskade
- Lumos. Ljuset kom fram ur spöet och lyste upp korridoren. Jag synade porträtten men de sov fortfarande. Jag började gå mot sjukhus flygeln, men stannade mitt i steget, Mioni sover säkert, och jag vill ha en stund för mig själv, jag ändrar riktning och går mot trapporna. Även de sover och jag vill inte väcka dem. Jag ser entréhallen framför mig och står sedan i den. Jag putter upp dörren långsamt och stänger den sedan. Utanför isar vinden kallt och snön faller långsamt ner. Får trolla fram en kappa annars kommer jag bli sjuk. Plötsligt har jag min vinterkappa på mig. Jag styr stegen över den snötäckta gräsmattan fram till sjön där jag slår mig ner på en stor sten och drar upp knäna mot bröstet. Vad ska jag göra med mitt liv? och vad förväntar alla sig av mig? Varför är de så svårt? Och varför berättade inte pappa något för mig, de känns som om jag inte kände honom alls.
- Du kommer bli sjuk om du sitter kvar här ute. Hörs en röst bakom mig.
- Hej professor Dumbledore. Sa jag vänligt och kollade ut över sjön.
- Vad avslöjade mig? Sa han och log, medans han slog sig ner på stenen bredvid mig.
- Din spegelbild. Jag mötte hans leende och förvånats värt hade jag inget i mot hans sällskap.
- Aha. Men får jag fråga vad du gör ute långt efter utegångsförbudet? Han synade mig och jag ryckte på axlarna, mer kunde jag inte säga, vill han dra av poäng får han väll göra det.
- Mycket och tänka på? Sa han och kollade ut över sjön.
- Ja en hel del. Suckade jag och lekte med spöet mot vattnet så att de bildades ringar.
- Trodde väll de. Ja jag brukade också sitt här när jag hade mycket och tänka på. Sa han och log mot mig.
- Då satt du väll här ganska ofta. Skrattade jag, och han stämde in.
- Ja de gjorde jag. precis som du så undrade jag vad jag skulle göra i olika situationer. Han väntade på en reaktion men när jag inte gjorde något för att avbryta honom fortsatte han
- Men det hjälper alltid och prata med någon. Han och reste sig och erbjöd mig armen, jag kollade på honom och tog den sedan och vi började gå upp mot slottet.
- Jag kan ju inte låta mina elever sitta ute och frysa hela natten. Han log och öppnade dörren.
- Omtänksamt av er. Mumlade jag.
- Jag har te på rummet i fall du vill prata. Han väntade på ett svar, och jag ryckte åter på axlarna, han verkade ta det som ett ja, och styrde stegen mot sitt rum. Jag tänkte att jag lika väl kunde följa med eftersom jag ändå inte hade något annat att göra. skolan var helt tyst och vi sa inget, jag bara njöt av tystnaden. Han stannade framför statyn och sa lösenordet, den svängde lydigt upp och visade trappan och vi började gå upp för. Han låste upp dörren och vi gick in i det cirkelformade rummet. Jag slog mig ner på en stol vid ett litet soffbord framför ett fönster. Rektorn gick och hämtade tekannan och serverade.
- Nå Cara vad sitter du och tänker på mitt i natten. Jag mötte mannens blick och sa sen
- Livet. Vad jag ska göra med det? Om jag kommer få se pappa igen? Vems sida jag ska stå på? Vilka jag kan lita på och vad som kommer hända när jag slutar här? jag tog upp koppen och drack lite medans jag väntade på ett svar.
- Ja du. De var inte lätta tankar. Jag kar nog inte svaren på alla men kan kanske hjälpa dig att se ur ett annat perspektiv. Han log och jag väntade på svaren.
- Vad du ska göra med ditt liv kan jag inte svara på men du kommer ha tid att ändra på den planen tusen gånger innan du ens har blivit 15. Det vet man aldrig fören man stöter på vad man vill göra med livet. Och jag kan garantera dig att Voldemort kommer komma tillbaka om jag känner honom rätt, även om alla inte blir lika glada som du så kommer han tillbaka, och ett nytt krig kommer uppstå. Vilket är synd, men som profetian säger ingen av dem kan leva om den andra inte dör. Ja vems sida du ska stå på kan jag inte svara på, och de vet du nog inte fören i slut striden. Men jag hoppas att du då väljer rätt sida.
- Du vill att jag ska stå på Harry sida? Sa jag och kollade ner i teet.
- De är min vilja. Men kanske inte din. han synade mig, och gjorde mig förvirrad.
- Det är ju just det, jag vet inte vems sida jag sak stå på. Pappa som tog hand om mig men alltid fanns där. Men som i alla andras ögon är en mödare. Eller Harry min kompis som också finns där när jag behöver honom, eller oftast och som inte är en mödare. Jag reste mig upp och gick fram till Fawkes.
- Det är ett svårt val just på grund av bandet mellan dig och Voldemort, men i slut ändan kommer du välja de som känns bäst för dig, och de kan ingen ändra på. Och jag har en känsla av att du kommer bli den som avgör allt. Dumbledore kollade på mig och jag såg förvånad ut.
- Jag? men jag har ingen plan på att döda nån av dem. Sa jag och gick tillbaka till bordet.
- De sa jag inte heller, men man kan avgöra krig på annat sätt. Jag sökte blicken ut genom fönstret och tänkte på det han sagt. De kanske är så. Dumbledore fortsatte och prata och jag vände åter blicken in mot rummet.  
- Vem av dina kompisar du kan lita på får tiden visa. Man kommer bli bränd många gånger och band krossas och lags. Men tänk inte på de nu, var bara glad för dina vänner och lös problemen sen när de kommer. Och vad du ska göra när du slutar här vet jag inte, men det är de nog ingen i din ålder som vet. Så oroa dig inte så mycket. Han tog en klunk te och log sedan.
- Tack Albus de hjälpte att prata med någon. Men nu borde jag nog gå och lägg mig. Sa jag reste mig upp och han gjorde de samma.
- Ja de är nog bäst så. Sa han och gav mig en klapp på huvudet och jag log mot honom, gick sedan ut ur dörren med ett god natt o styrde stegen mot min säng. Ibland är han bra och ha. Ja de är väll som han säger man ska inte tänka för mycket utan leva i nuet. Jag var tillbaka där jag började i den mörka korridoren med porträttet. Hon mumlade surt när jag gav henne lösenordet och klev in. Elden i spisen hade slocknat och alla sov. Jag tassade upp till mitt rum och gick in. Bytte om och klev ner i sängen, slöt ögonen och var på väg mot drömmarnas land.

Jag slog upp ögonen och såg ut genom fönstret, de var ljust ute. Snön vräkte fortfarande ner, men de var ändå dag. Jag klev upp, snön döljde alla spår från igår. Jag slängde på mig en grön klänning och flätade håret i två flätor med rosetter längst ner. Sedan gick jag ner till frukosten. jag gick in genom den smyckade dörren in i stora salen, där en sagolik frukost var uppdukad. Jag satt mig och tog en skål med gröt och var ljust på väg att börja äta när jag hör hur killarna är på väg in i salen. Och mycket riktigt in kommer Harry och Ron, några steg bakom kommer Draco, Simon och Pansy som verkar vara både ledsen, arg och förvirrad. Jag ler och undrar hur hon ska förklara allt från igår, då jag lekte henne. alla fyra killarna slår sig ner runt mig och jag känner hur de koller argt på varandra, men struntar sedan i varandra.
- God jul Cara. Säger Slytherinarna
- God jul på er med. Svara jag glatt och tar en tugga av min frukost. Inte kort senare kommer resten av Weasley familjen ner, och jag ser hur Ginny ser orolig ut, hon slår sig ner mitt i mot mig och möter min blick.
- Cara, jag måste berätta något viktigt.
- Ja Ginny jag lyssnar. Säger jag och ler mot henne
- Det är jag som…

- Ja vad Ginny tänker berätta för mig, tänker jag bli en hemlighet lite till för nu ska jag gå och kolla till fångarna. Ha så kul och se upp så jag inte står utanför din dörr.

* Kash*

    


I tride so hard just too fall

ja jag sitter själv i en fyra med min förkylning och är väll inte så jätte pepp. det är liksom inget kul att vara själv. ne men vad är meningen emd att ha en fyra när man praktiskt taget bor i den sj? då hade jag kunnat skaffa en etta :/

ne men jag kan väll säga att annars går mitt projekt arbete frammåt och jag hoppas att jag snart är klar :D

jag mejlade polisen och frågade lite om lagag runt mobbning och vad som shockade mig var att olaga hot kan ge 4 år medans misshandel bara kan ge 2! hur skjukt är itne de? de borde vara tvärt om eller vad säger ni?

jaja, har väll inte så mkt mer o säga, är liksom inte jätte pepp på saker just nu, så om nån har lust o muntra upp mig med ett skämt lr nått är det välkomnat :D

ha det bra :D

i see what you dont see

måste först säga att jag klarade halkan :d kul kul då slippe jag göra om den xD

sen vet jag inte vad jag ska säga mer, jag har lust o gå under jorden, bara försvinna ett tag o sen hamna nån annan stans, ta ett plan o resa jorden runt, ja en resa ahde varit bra nu för att traffa nytt folk!

ne nu ska jag hitta på nått annat, fresten ajg fick MVG i samhäll :D

ha det bra :D 

life is life and noth death

sitter här på mitt halv städade rum (håller på o städar de) xD och lyssnar på en blandad spel lista som jag gjorde för en stund sen o när jag säger blandat är de verkligen det ;) jag tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering för er vi kan börja med körkortet, det går framåt ska köra på korsvägen på måndag :S men de ska nog gå bra :P teorin går ockås framåt itne lika mkt men ändå framåt :P
i torsdags var jag ju då ute med Alex och hennes kompisar det var grymt kul, o jag gör gärna om det :D
när det gäller skolan o läxorna, har jag typ inte gjort nått, lr jo lite på projekt arbetet ska se om jag kan få nån ro till att sätta mig me de i kväll :D
o så ridningen som jag hadeidag gick helt super underbart bra :D jag hade då Totte som uppförde sig perfekt, jag är så glad och de var länge sedan ett ridpass gick så bra, jag känner att jag börjar komma tillbaka till den ridningen ajg hade innan jag började på skolan :D han var helt underbart mjuk i munnen, lätt och avslappnad gick i en super bra form och hade jätte lätta steg :D det är för de här stunderna jag rider!! längtar tills nästa vecka :D

ne nu får jag åter gå till de halvfärdiga rummet ;) de gäller nämligen att se de posetivt de är nämligen nästan klart ;)

ha det bra :D

you was here but now you are you gone

japp 2010 kom fort och sen tänkte man som vanlgit tänkte mana tt de skulle bli ett långt år men de blev de ju inte, de var borta lika fort som de kom :S

ja vad har jag egentligen hunnit me under året? en jävla massa men ändå inte helften av de jag velat :S
man har gjort saker som man aldrig trodde man skulle göra o de sakerna som var självklara ja vad hände me dem? men året blir ju inte alltid som man tänkte.

under 2010 han jag me:
Åka på utomlands pratik till Azorerna <3
en vecka i turkiet <3
en vecka i usa <3
bli osams och vän med min bästa kompis.
bli 18!!
glida ifrån andra vänner som jag inte trodde.
fått nya vänner
börjat skriva en bok
hittat ny musik och böcker
skaffat jobb efter gymnasiet
bestämt mig för vad jag vill blir när jag blir "stor"
pratat me killar, träffat killar o sen dissat dem!
kört fyrspann <3
hittat balklänning <3
börjat på körkortet
blivit korthårig och rödhårig
lärt mig gillar hästar igen <3

och en massa mer saker som jag itne kommer ihåg! det har varit ett underbart, ledsamt, vrickat, roligt, lärorikt år och jag välkomnar 2011 med öppna armar och hoppas på ett änu bättre år!

2011 HÄR KOMMER JAG!!!

ha det bra :D

RSS 2.0