24/10-2011: döden

ja ni har ju inte fått några inlägg på ett tag och det finns flera anledningar för det men jag orkar inte ta dem nu. men idag ska vi prata om ett allvarligt ämne döden.
min lilla syster var med om en olycka idag. hon och henens kompis körde fyrhjuling och blev på körda av en bil, och vi fick inte reda på mer än att hon fick åka helikopter till sjukhuset. vilket brukar betyda att det är allvarligt. och min lilla syter är en av de få personer som faktiskt betyder något för mig <3 vi åkte dit och hon var väldigt blåslagen och låg o skakade, och skulle upp till röntgen. tack och lov var det ingen fara med henne, hon hade haft änglavakt! för först hade hon slagigt i bilen rullat över på motorhuven och sedan fått fyrhjulingen över sig. men som sagt det gick tack och lov bra, hon är hemma nu och sover. hennes kompis verkar ha klarat sig lindrigt hon med, hon har bara fått en lätt hjärnskakning.
men det fick mig att innse hur lätt vi ser på livet och hur sköra vi egentligen är. jag brukar inte tänka på döden, och jag oroar mig verkligen inte för den! den dagen jag dör så dör jag, det är inte mer med det. och eftersom jag tror på ett liv efter döden oroar det mig inte mig. jag är mer rädd att förlora mina nära och kära. och på så sätt är döden hemsk, jag frukar inte min egen utan andras. men jag antar att det är så. man är väll mer rädd för andras död än sin egna?
men vad jag inte gillar är folk som lägger sig i andras sorg och död. jag tycker inte man har rätt att skriva R.I.P till någon man inte kände eller knappt kände, eller jag tänker på er <3 jag vill inte att någon totalt eller nästan okänd människa ska skriva det till mig när jag förlorar någon. jag vill få sörga ifred!!!
Men nu tänker jag faktiskt försöka tala om för folk vad de betyder för mig! jag kan så klart inte lova att jag kommer göra det, men jag ska försöka!
och kanske borde man säga "Jag älskar dig" oftare? ja jag vet inte, men nu ska jag se hur min syster mår <3

Peace out <3

19/10-2011: Madeira

ja jag glömde bort er igen xD jag har så mycket annat att tänka på xD först så har jag läxor, sen mugglarportalen, och sedan ska jag packa och så pratar jag med folk xD men ni får ju i alla fall ett inlägg idag :D och de ska handla om Madeira! jag ska snart åka tillbaka till denna ö! jag var där för kan de varit tre år sedan? i alla fall så är det dit jag ska resa. jag var väll kanske inte över förtjust i ön eftersom den har blivit beroende av turismen och de är så jobbigt att gå förbi affärer och sådant då :/ men jag har bra minnen där ifrån med, de var där jag fann min ormring :) som jag älskar och alltid använder! och sedan hade jag en underbar ridtur där! och jag ska nog se om jag kan göra en ny tur där och vi ska kanske åka över till en av de andra öarna. ja vi får se vad som händer och har jag tur får jag lite färg :) nej ni ska få några bilder där ifrån sen ska jag åter gå till franska revolutionen!


Det här var hästen jag red :d jag kommer inte ihåg vad hon hette men hennes namn betydde moln :P


Nunnornas dal :)

Peace out <3

18/10-2011: Regn

jag sitter och lyssnar på regnet utanför <3 jag älskar regn!! det är de bästa vädret! det är super mysigt varesig man är ute eller inomhus!! jag är väll en av de få som gillar att vara ute när det regner :P jag älskar att promenera i regn! jag älskar att somna till regn! och vakna till regn! jag kan sitta och betrakta det hur länge som hälst! och när det slutat regna och asfalten är blöt <3 den luktar super gött då :D ja regn får mig alltid på jätte bra humör :D jag är som gladast när det öser ner!! ja regnet kan få mig lugn, glad och lycklig!!


nu ska jag åter gå till det jag höll på med!! och hoppas solen aldrig kommer fram xD

Peace out <3

17/10-2011: framtiden

ni har väll alla precis som jag önskat att ni hade kunnat se in i framtiden? jag menar vem önskar inte? tänk så mycket lättare det hade varit! jag menar se vad som händer  om man skulle göra si eller så och man skulle då kunna veta vad man skulle ändra på. om jag hade fått välja att bara se en gån in i framtiden hade jag valt att se hur mitt liv såg ut runt 30, för då hade jag vetat vad jag skulle ändra på och inte. då har man kommit en bra bit på vägen men har ändå mycket kvar! och om man inte gillar hur det ser ut så skulle man kunna ändra på det!
vilket år skulle ni valt?
men jag skulle inte vilja vara siare! ja jag tror på sådant. jag är HP nörd, förvånad? nej men tänk vad jobbigt att se in i framtiden hela tiden och få en massa syner. jag hade inte klarat av det. för även om jag ibland hade önskat att jag kunde skåda in i framtiden skulle jag inte vilja kunna det jämt. tänk allt folk som skulle kommit till en och be än att skåda deras framtid. men det hade varit coolt att leva på medeltiden och spå folk, fast o andra sidan kom ju häxbränningen och då skulle det nog inte vara lika kul xD

nej nu sak jag åter gå till min berättelse och ja dagens inlägg var HP inspererat ;)

Peace out <3

Harry Potter in my <3

oj två inlägg på en dag, det har inte hänt på ett bra tag :D och jag måste påpeka för er att det inte är själva Harry jag gillar, han är nästan den jag hatar mest i hela HP, nej det är böckerna jag älskar! och allt runt omkring! jag sitter och lyssnar på Wizard rock, rollspelar, läser/ skriver FFoch ser på bilder :P
Så jag tänkte lägga upp några bilder och youtube klipp :) ni har ju länkar på sidan till de FF:s som jag gillar.


Severus Snape <3Marodörerna och jag älskar Sirius och Remus <3

Det här är den värsta scenen i hela HP. jag grät floder och jag hatade Voldemort, vilket var första och enda gången ajg gjort det! det är Severus dödsscen :'(Lucius och Narcissa <3 jag tycker den här bilden säger vilket fint par det är <3 för enligt mig är de just det, ett fint par <3


Nästan hela HP gänget <3 och jag tycker att konstnären har lyckats fånga karaktärenas personlighet :)


Och självklart älskade Bella och voldemort <3


Min älskade Draco som är så snygg på den bilden <3


och Sirius och Remus så klart <3


Bara för att Theres påminde mig om att Tonks var Hufflare ska hon få en bild på henne ;) ja Tonks är en underbar karaktär <3


Sirius död <3


Severus död <3Freds död <3 vilket enligt mig är den hemskaste döden i hela HP! jag grät mest när Severus dog de vet ni, men Severus var redo att gå vidare, medans Fred var så ung och sedan hade han George och jag avskyr att hon delade på dem två. man kan inte dela på tvillingar!!


en lite gladare sång om systrarna Black :D


det finns så mkt som jag skulle kunna länka och visa er :D men ni får fortsätta söka själva! och upptäcka den magiska världen!

Peace out <3


16/10-2011: Hösten

jag sitter här på mitt rum och ser ut genom fönstret och ser hösten utan för. jag älskar hösten inte bara för de underbara färgerna utan också för att det blir mörkare, och kallare och av någon anledning älskar jag det! och sen älskar jag faktiskt höstmodet det är de enda som jag kan tycka är riktigt snyggt! sen älskar jag regnet som oftast kommer på hösten. jag älskar verkligen hur allt går mot en mörkare tid och hur man har en extra anledning till att krypa ner i sängen och mysa med en bok eller film. och finns det något bättre? och sedan är det mysigare att ligga kvar i sängen på morgonen när det är mörkt ute! och jag älskar att gå promenader när det är så dar halv kallt ute och loven faller från träden. ja finns det något bättre?
enda nackdelen med hösten är att jag fyller år! men det är bara en dag så jag får väll stå ut!!
nej nu ska jag återgå till att skriva :)


Höst <3 :D och jag har tagit bilden det är drf den inte är så bra xD

Peace out <3

15/10-2011: Hogwarts

ja ni vet alla vad Hogwarts är! det är skolan som förekommer i Harry Potter böckerna och egentligen heter Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. och den ligger i skottland och idag när jag har läst/sätt HP klipp/ skrivit på min FF och lyssnat på Wizard rock så satt jag och verkligen önskade att jag kunde åka dit och gå på den skolan. jag älskar nästan allt som har med HP att göra och bara själva slottet är underbart :) och för att inte tala om stämingen. den där magiska känslan som finns där (haha ursäkta ordvalet) och alla lärare, spöken och elever ja allt som finns där och alla personer jag bara älskar dem (de flesta) och jag önskar att jag verkligen hade fått gå där. jag har förvisso varit på en hel del platser som har med HP att göra, jag har varit på Harry Potter world in orlando där de har byggt upp Hogsmeade och det är magiskt vackert (enu en gång ursäkta ordvalet) och sedan har de Hogwarts uppbyggt på ett berg med en åkatraktion innuti och det är fantastiskt och när jag var där var jag gladare än på år. jag ville aldrig lämna stället <3 sedan har jag även varit på en del platser där de spelar in filmerna i Oxford, ex bibloteket, sjukhusflygeln och matsalen. det var också grymt kul att se. det var så himla kul att se hur ställerna såg ut innan de filmade där och sedan hur de har byggt upp scenerna på plats. :) och jag önskar någon dag kunna återvända till platserna och sedan ha ett Hogwarts slott i skottland och om jag någon dag blir extremt rik är det vad jag ska lägga mina pengar på! det är så svårt att förkalra kännslan om man själv inte är inne i HP eller upplevt den! men ni som vet vad jag menar förstår också känslan man kan få av HP och av Hogwarts!
 
Här har ni en bild på slottet som jag tog när jag var på Harry Potter Wordl och jag tycker det ser så fantastiskt ut och jag hade verkligen velat gå runt i alla korridorer


Hogsmeade <3


Mer Hogsmeade <3 (det komiska var att det var runt 25 grader när vi var där och de har snö på taken xD)

men hela kännslan att bara få vara så nära som man kan komma det riktiga Hogwarts och jag älskar allt som har med Harry Potter världen att göra, det är en del av mitt liv och kommer alltid vara. jag älskar allt som finns runt omkring <3 och jag vill som sagt besöka det igen och köpa mer saker :) jag hade kunnat skriva en hel uppsats om varför de här böckerna betyder så mycket för mig men jag ska bespara er det!

Peace out <314/10-2011: Tur

Jag bloggade inte igår föra tt jag var helt slut. jag pluggade till 4 på morgonen till tentan och när jag kom hem gick jag nästan o läa mig direkt xD men jag tänkte att jag måste ge er ett inlägg idag.
och jag tänkte prata om tur. vilket var precis vad jag hade igår. vi hade 8 frågor till vår muntliga tenta och jag drog en av de frågor som jag både kunde o tkt var rolig. vilket jag definerar som tur. och jag känner att jag faktiskt brukar ha tur när det gäller läxor och sådant. och jag har haft vädligt mycket tur de senaste. inte för att det gör mig något. ne men ibland undrar jag om tur finns eller om allt är förutbestämt vi vet bara inte om det? men eftersom jag vägrar tro att något är förutbestämt antar jag att jag får tro på turen. nu är det så att jag faktiskt inte kommer skriva mer! jag vet både kort och kasst men jag är fortfarande extremt trött och tänker snart sova ! men jag kan dock berätta att jag har sätt Salve igen och jag skrattar ihjälp mig. det är så kul hur de framställer personer ur den svenska historien. och nu ser jag på julens hjältar och ska se om jag tycker den är lika bra som jag minns den. jag ska ta en dag och blogga om både julkalendrar och sommarlovs morgonar xD

Peace out <3

12/10-2011: Svensk historia

ja jag sitter och pluggar och jag erkänner att det går väldigt trögt! det är as tråkigt! vi läser om svensk historia och det bestyr mesta dels av:

1) arga adelsemän som aldrig kan vara nöjda
2) arga bönder
3) en arg kyrka
4) mord på folk hit och dit.
5) politik
6) krig mot Ryssland som vi bara förlorar
7) krig mot resten av Norden, sen lite allianser och sedan krig igen.
8) och så en massa tråkiga kungar som krånglar till det och bara ska vara jobbiga

och jag förstår för första gången varför vi inte får läsa så mycket svensk historia! det är bara tråkiga gubbar och gummor som ställer till det över hela Norden! det enda som jag tycker var itnressant är Gustav III och hattarna o mössorna var ganska kul o läsa om allt annat är bara tårkigt och jag har fyra frågor kvar :( men jag måste verkligen fortsätta nu så ja

Peace out <3

11/10-2011: Ingen tid

jag är ledsen men jag har faktiskt inte tid att ger er någon tid. så idag får ni inget särskilt inlägg utan bara den här hälsningen från mig <3 jag sitter nämligen o pluggar o det gårkommer faktistk före er, så ja ni får leva utan mitt inlägg idag :P

Peace out <3

10/10-2011: Blodgivare

om ni kan läsa det här så betyder det att inlägget kom fram på något mystiskt sätt. mitt internet är inte kompis med mig, men det är ju som vanligt så om ni som sagt kan läsa det här har jag kanske fått lite hjälp av någon från ovan (A)

ne men till dagens ämne, blodgivare. jag tänkte prata om det här just för att Denise fick mig att bli blodgivare idag. det var inte riktigt planerat. jag har för visso tänkt på det några gånger men av någon anledning så har det aldrig blivit av och så när hon skulle dit idag frågade hon om jag ville hänga på och på den vägen är det. förvisso så är jag inte blodgivare riktigt än, blodet måste ju gå igenom en massa tester och grejer och jag hoppas itne det är något fel på det, för jag tycker det är bra med blodgivare och jag vill gärna hjälpa till.
Tappade ni hakan nu? ja jag är inte bara elak och inte bryr mig om folk. oftast tycker jag inte om folk, men det här inte hit. jag tycker det är bra med att man kan ge och få blod just för att vi behöver blod för att överleva och tänk om ingen skulle ge blod hur skulle det då gå om någon kom in med blodförlust? jag tror ni allihop kan räkna ut vad som händer! så blodgivare är väldigt nödvändiga. och jag tycker att det känns tryggt att veta om jag någon gång behöver blod så finns det att få och där är en annan anledning till att ge blod. det blir som en cirkel.
Jag ger blod och som någon får, någon ger blod som jag kan få och jag ger sedan mer blod.
men som sagt om två veckor får jag reda på om jag kan vara blodgivare eller om det är något fel på mig, vilket jag inte hoppas. men jag är ju frisk annars eller så frisk man kan bli i min värld ;) ne men nu ska jag se på film och vara lite arg för att internetet inte fungerar (hoppas det gör det i detta fall) och sedan ska jag sova tidigt :P

Peace out <3

9/10-2011: Skriva

jag älskar att skriva som ni vet :) och jagtkr det är så himla kul och jag vet inte varför :) för tillfället skriver jag tre egna fanfictions och en fjärde tillsammans med fem andra och i mellan där så skriver jag ju min bok :) och även om det kan vara väldigt jobbigt så älskar jag det :) jag älskar att beskriva händelser med ord och jag älskar att låta fantasin skena iväg och hitta på händelser :)
jag älskar bara inte att skriva berättelser jag älskar att skriva inlämnings uppgifter :) jag har så svårt att förklara varför jag älskar att skriva men det är en hobby som jag har och det är väll som med andra som älskar att sporta och sånt xD jag har aldrig gillat sport på det sättet om vi inte räknar ridning, simning och andra sporter på "lek" nivå xD men jag kan skriva i tim tals :p och för tillfället håller jag på att skriva en fantasy bok :) och jag skulle älskar att skriva film manus :P
 
jag tänkte att ni kunde få en bit ur en av mina Fanfictions, den här heter Varför sa du inget Tramptass? Det här är det senaste kapitlet och jag kan bara tala om för er snabbt att Lupin och Sirius hade ett förhållande innan James och Lily dog och Sirius hamnade i Azkaban. den utspelar sig för tillfället under tredje året paralellt med Voldemorts dotter :)

 

Lupin satt framför brasan och det var första dagen på jullovet. Det hade hänt en del de senaste veckorna, han hade lovat att hjälpa Harry att lära sig en patronus, det gick rykten om att Sirius hade synt nere i byn och så hade Cara listat ut att han var varulv. Han var förvånad över att hon hade listat ut det men ändå inte, hon var en mycket smart häxa, precis som Hermione Granger. De två var helt klart de smartaste i årskursen och Lupin tvivlade inte på att de två kunde bli vad de ville. Granger påminde om honom själv, ordningsam, punktlig, intelligent och den som fick hindra sina vänner från att göra något dumt och Riddle påminde honom om Sirius, även han var eller är snarare intelligent, men han och hon är mer åt det praktiska hållet, de älskar att hitta på bus och de tar hellre till staven än att argumentera med ord, men de ställde båda upp för sina vänner. Men Lupin hoppades inte Cara skulle sluta som Sirius med att förråda sina vänner. Fast med tanke på vem hennes far är så vet man aldrig. Lupin hade svårt att förstå hur hon kunde ha du-vet-vem som far, det gick inte riktigt ihop, men det förklarar varför han låg lågt i sex år.
"Jag undrar om Sirius var med honom under den tiden?" frågade han sig själv. Lupin reste sig upp
"Lika bra att gå ner till byn och ta en öl." sa han och slängde på sig kappan och lämnade rummet. Han gick ner för trapporna och ut ur den stora porten. Han kämpade sig igenom snön och lämnade slottet bakom sig. Han såg på byn som tornade upp sig i horisonten, det såg ut som en sago by. Med de små husen, röken som kom upp ur skorstenarna, snön som låg på taken och alla människor som skyndade sig fram mellan husen. Lupin gick lugnt och sakta mot byn, han såg sig omkring och stannade plötsligt. Han hade fått syn på en svart hund. Den på minde honom om Sirius, han såg in i de grå ögonen och han stelnade till. Kunde det vara Sirius? Lupin var inte säker när han såg på den magra hunden som närmade sig honom, Lupin visste inte riktigt vad han skulle göra. Hunden satte sig i snön och la huvudet på sned och i det ögonblicket visste Remus John Lupin att han såg på Sirius Orion Black! Men vad han inte visste var vad han skulle göra. Han stoppade händerna i fickan och märkte att han hade en smörgås i högerfickan. Han tog upp den och tog bort pappret och satte sig på huk. Hunden kom försiktigt fram till honom och Lupin gav han smörgåsen och gav han en klapp på huvudet.
"Jag tror det är bäst om du försvinner här ifrån." viskade han lågt och såg in i de kloka ögonen, Sirius såg på honom och puffade honom på kinden med den kalla nosen innan han försvann in i skogen. Lupin såg efter honom och suckade. Han visste att han hade gjort fel! Han borde ha tillkallat dementorerna men han hade inte kunnat, han hoppades bara inte Sirius skulle mörda Harry. Han hoppades att han skulle försvinna här ifrån. Lupin gick mot byn och Tre kvastar. Det lilla värdshuset var fullt som vanligt men han fick ett bord i ett hörn och Rosmerta såg olyckligt på honom. Remus förstod att hon kände igen honom, han sa inget utan drack upp sin hognungsöl och satt där i över en timme och lät tänkarna bara vandra innan han gav sig tillbaka till slottet för att låsa in sig på sitt rum när förvandlingen skedde.

Sirius hade hört någon komma och lagt sig platt mot marken och lyfte huvudet lite och såg att det var Remus och hans svans började vifta lätt på svansen. Sirius gick sakta mot honom. Han var inte riktigt säker på hur hans gamla vän skulle reagera om han kände igen honom. Han riktade sina ögon mot de bruna ögonen. Han satte sig ner i snön och la huvudet på sned och såg på varulven. Remus såg inte ut att veta riktigt vad han skulle göra och hur han stoppade händerna i fickorna. Sirius såg hur han tog upp en smörgås och Sirius kände hur hungrig han var. Remus satte sig på huk framför honom och Sirius tog glatt i mot smörgåsen och han viftade glatt på svansen när han fick en klapp på huvudet. Lupin såg på honom och viskade lågt
"Jag tror det är bäst om du försvinner här ifrån." Sirius såg in i de kloka bruna ögonen och puffade honom lätt på kinden, det var det närmaste en puss han kunde ge honom innan han sprang in i skogen och såg efter sin vän. Han sprang in i en grotta han hade hittat för några dagar sedan och la sig glatt ner. Det var så typiskt Remus att bry sig om honom och han kände sig lite gladare. Trotts att det var isande kallt ute kände sig Sirius varm inombords. Han hade fått möte Remus för första gången på tio år och han var gladare än på länge. Han förvandlade sig till människa och tog fram en bit pergament och skrev ihop en beställning på en särskild julklapps beställning. Han förvandlade sig sedan tillbaka till hund och gick ut i kylan igen för att bege sig till postkontoret och lämna beställningen. Han la den utanför dörren och sprang sedan in i skogen igen och la sig ner och såg upp på slottet och somnade med snön fallande runt honom.

jag är riktigt nöjd med det kapitlet :D ne men nu ska jag återgå till att skriva :P och se på A Very Potter Musical/ Sequel

Peace out <3


8/10-2011: ett gött skratt

som ni vet så älskar jag att vara min påhittade karaktär Cara Riddle som jag heter över allt :P och den karaktären passar kanske bäst in på http://mugglarportalen.se  :P och jag tänker först lägga ut vad jag skrivit i presentationen och sedan ska ni se vad för extremt roliga och skrattretadne brev jag fått med ugglepost

Hej Mitt namn är Cara och jag bor i little Hangleton med min pappa Voldemort. Han "adopterade" mig när han dödade alla på ett barnhem där jag bodde när jag var liten, och min styvmor Bellatrix. de gifte sig för några årsedan jag bor även hos Severus min gudfar i mellan åt sen hos min morfar den stora trollkarlen Merlin. det var han som lämnade mig på barnhemmet efter att min mamma dött.
jag gick på Hogwarts så klart och jag är fortfarande där i mellan åt men annars har jag min egna tidning. och förutom det så umgås jag med mina kompisar Hermione, Blaise o Draco rider på min häst Ballerina, skriver, läser, målar, reser så ofta jag kan och ja det finns mycket jag gör

du kan alltid följa mina äventyr på fanfiction.net heter CaraRiddel där
lr så läser ni min fanfiction här;
http://www.mugglarportalen.se/forum.php?topic=5557#forum.php?topic=5557 . Voldemorts dotter och fången från azkaban
http://www.mugglarportalen.se/cards.php?user=4747#forum.php?topic=4956 . Voldemorts dotter och hemligheternas kammare.
http://www.mugglarportalen.se/settings.php#forum.php?topic=4650 .Voldemorts dotter och de vises sten
http://www.mugglarportalen.se/messages.php#forum.php?topic=8355 . sanningens svärd
http://www.mugglarportalen.se/messages.php#forum.php?topic=8354 . Bläck utsmetat av tårar, HP fic
http://www.mugglarportalen.se/forum.php?topic=8409&watch=1 . Yuuki på Hogwarts
http://www.mugglarportalen.se/forum.php?topic=8858#forum.php?topic=8858 . Varför sa du inget tramptass?
http://www.mugglarportalen.se/messages.php#forum.php?topic=9047&page=1 . De fyra Marodörerna


Namn: Cara Riddle
Ålder: 18 blir 19 i år
Animagus: Snöleopard
Patronus: baby drake
Skola: Hogwarts, men har tagit examen. så jag styr världen med pappa o mamma när jag har tid. annars jobbar jag som journalist på min egna tidning, Wizardmon där jag berättar vad som händer i trollkarls världen. är en del på hogwarts med
Favoritlektion: Försvar Mot Svartkonst och trolldryckskonst
Favoritlärare: Snape, Lupin
Sämsta lektion: spådomskonst
Kvast: Åskvigg
Bästisar: Draco, Blaise och Hermione
Djur: En uggla som heter Merlin och en orm som heter Kira

Släkträd:
Styvmor: Bellatrix
styvpappa: Voldemort
mamma: Morika, död
pappa: okänd, morfar ville inte nämna honom eftersom det var hans om dödade min biologiska mor.
Kille: okänd eller jag håller det bara hemligt ett tag
Barn: Mira och hemligt
Morfar: Merlin
Gudfar: Severus


det här är min presentation och som ni märker så är jag ju inte super seriös :P och allt passar jätte bra ihop med min FF men nu ska ni få se breven som fick mig att skratta någon enormt xD jag har fortfarande inte riktigt förstått meningen med dem xD

Hon(det här var det första brevet och det tog ett tag för mig att få ordning på det)
Så du är mitt barn? Trevligt. Jag har inget barn och om jag känner Tom rätt så har gillar han inte barn.
Jag
Tom gillar vanligt vis inte barn men jag är speciel och jag o pappa har en aldelles speceil relation men Tom är inte min riktiga pappa mina riktiga föräldrar är döda, Voldemort adopterade mig bara :p

honFörresten kalla honom inte för... pappa. Pfft, avskyvärt.

Jag
Ett jag är inte mugglare!!! jag har mer trollkarlsblod i ordorna än du!! Jag har Merlin som morfar så jag kan inte vara mer häxa!! och jag kallar honom för pappa hur mkt jag vill!!! och det är inte ditt hus! utan mitt så akta så jag inte slänger ut dig!!

Hon
Det är förvåndans värt att du är Merlins barnbarn. Han kan inte leva idag, han är död sedan långt tillbaka. Det vet till och med ofödda mugglare. Din "far" är halvblod, så respektera honom lite grand i alla fall. Får jag påpeka att du är värdelös på att stava? Jag är fullkomligt renblodig och dessutom var det inte blodstatus det var frågan om. Eftersom att du är arton år så har du rätt att flytta. Vem är det som står skriven på huset? Jo, Tom Gus Marvolo Riddle. Du har vare sig rättighet eller viljestyrka nog att få mig att lämna Tom's sida. Är det färdig diskuterat, smutskalle?

Jag
Ett Merlin kan leve så länge han vill!!! och mina riktiga föräldrar var renblodig innan de blev mördade!!! Få jag på peka för dig att det var jag som ärvde huset när han "dog" efter att ha mördat Potter!!! och att du inte har någon rätt att vara i huset!!! eftersom Pappa lyssnar på mig kan jag be honom slänga ut dig!! Och desutom kan jag tala om för dig att Tom som du kallar honom hatar det namnet och att han är tillsammans med Bellatirx!!! så ut ur mitt hus Smutsskalle!!!

Hon
Skulle Tom vara död? Påhitt, Potter-pojken lever det är en sak. Men att Tom är död faller mig inte in. Jag träffade honom bara för några minuter sedan. Jag vet bra mycket väl att han ogillar sitt namn, men jag är en av de få (kanske den ända) som har tillåtelse att kalla honom för det. Att kalla mig för smutskalle är som att kalla en blind gubbe för synsk. När senast såg du Bellatrix? Svar: 2 maj 1998. Den dag hon dog. Då jag släckte hennes liv. Nu min dotter, ska du visa din styvmor respekt och ge dig av till din lilla lägenhet och sedan gömma dig så att jag inte kallar på min vän, Thorn.

Jag
du merkte inte "" som jag satte runt död. jag syftade på den gången han mötte familjen Potter och Lily och James dog. och nej jag såg senast Bella för en halvtimme sedan och hon levde och var lika galen som vanligt. nej jag är den enda som någon sin får kalla min far vid namn och pappa berättar ellt för mig och han har aldrig sagt något om dig vilket betyder att du är helt oviktig för honom!!! och jag vistat hur mycket jag vill hemma i mitt och pappas hus!!! och akta så jag inte dödar dig!! vilket jag kan göra utan någon hjälp alls!!!

det här är mitt senaste svar xD jag förstår fortfarande inte meningen med dem!! mer än att jag kan sitta och skratta något enormt åt dem xD jag trodde aldrig någons skulle svara så seriöst på min presentation xD men som sagt jag tkr de både är extremt roligt och sedan skrattretande!! den här personen verkar ta det allvarligare än jag och det säger inte lite det!! ne nu ska jag återgå till mitt  krig!!

Peace out <3

7/10-2011: teater

jag älskar att spela teater. det är så himla kul att låtsas vara någon annan och det är extra roligt att få uppträda på en scen :) jag har inte spelat teater på en scen då på år och jag funderar starkt på att börja med det igen?! det hade varit extra kul att se om jag är tillräckligt bra? men det som emr är kul är att det funnits så länge, man spelade teater redan i antikens Grekland. och jag tycker det är coolt att det faktiskt har funnits kvar så länge :) skådespelare ör blande det svåraste att bli (om man ska bli något stort) och jag beundrar de som lyckas. och jag hade jtäte gärna spelat i musikaler om jag hade kunnat sjunga xD men det är lika kul att spela utan musik och det hade varit så coolt att spela i en film :)
fast jag tcyker det är lika kul att skriva manus som det är att stå på scen. jag funderar verkligen på att ta upp skådespelet igen :)
jag menar det är något alla bör prova på.. stå på scen och även om du har scenskräck. vem har sagt att du måste stå inför en stor publik, det räcker ju med dina kompisar.
nej jag känner att det faktiskt inte blir ett längre eller bättre inlägg idag och vi kan skylla på att jag fortfarande är sjuk ;) men nu ska jag åter gå till att se på A very Potter sequel ni bör kolla upp den och även A very Potter musical det är hur underbara som helst <3

Peace out <3


6/10-2011: mytologiska djur

som ni vet så hänger jag på mkt på http://mugglarportalen.se och just nu ska jag försöka köpa en drake och då slog det mig att folk trodde stenhårt på att drakar och andra djur fanns förr. förvisso så tror en del av mig det också men jag menar förr var det liksom
"nej gå inte in i skogen det finns drakar och troll där inne"
hade någon sagt så till en idag hade man bara
"Seriöst.? åk tillbaka till mental sjukhuset."
det är facinerande vad som ahr hänt på så kort tid. eller kort o kort men ändå. jag hade älskat att leva i en tid med drakar, enhörgningar och troll mm. det hade varit så häftigt. jag menar vem vill inte ha en drake? tänk och komma med den till skolan! det är nog därför jag älskar att läsa fantasy! jag tänkte lägga upp några bilder på mytologiska djur :)


vi vet alla vad det här är, en Drake. jag menar vem skulle inte vilja ha en sån här?


Eller en enhörning :D


Tänk att möta några troll i skogen :P


Eller vrf inte möta en Kentaur?


Jag är inte så säker på att jag hade velat möta en varulv, men de är intressant. och nej jag gillar inte twilight varulvaran!!! för en varulv kan itne förvandla sig som den vill!! de gör det bara vid fullmåne!! men jag älskar Lupin :D

det finns hur många saker som helst som jag skulle kunna lägga ut :P men nu ska jag försöka sova lite så jag kanske blir frisk :)
och akta er när ni går ut i skogen! vem vet det kanske står någon häxa eller tomte och lurar bland buskarna ;)

Peace out <3

5/10-2011: Piercing

Idag tänkte jag prata om Piercingar. det är väldigt vanligt och man kan nästan ha dem vart som helst. jag själv tkr oftast det är snyggt (vissa passar inte i det) och jag anser att det är ett sätt att uttrycka vem man är! man kan visa en speciel stil med det. man kan helt enkelt uttrycka sig. men vad jag itne förstår är hur folk kan ha så i mot det? det är en liten metalbit (oftast). vad är det farliga? det skadar dig inte, det är inte giftigt och du kan ta bort den. det är ett smycke inget annat. det är ju som att ha armband, halsband eller ringar. enda skillnaden är att de sitter fast i huden. och som sagt kan du ta bort dem om du vill och de växer snart igen. jg har ofta haft den här disskusionen hemma där de inte alls gillar piercingar. vilket jag inte förstår. jag hoppas att ni en dag kan förklara det för mig utan att bli arga!!
men kan ni någon annan som inte gillar det förklara för mig varför? vad har ni i mot det? och kom inte med
"det är inte snyggt"
vill ha ett bättre svar. för det finns "vanliga" smycken som inte är snygga heller, men ingen klagar över att folk har det! jag menar se bara på alla halsband med plastpärlor som man hade förr. hur snygga är de på en skala?
jag är som ni kanske förstår för piercingar, vill man ha det så skaffa det! men jag tycker dock inte man ska göra det hemma! inte vara allt för ung (minst 15)! tänka på vart man placerar den, alla passar inte i alla piercingar men det är precis som med vanliga smycken.
och som sagt är pirercingar bara ett annat sorts smycke för mig :)
och varför skulle vi inte få ha smycken utan att folk pratar bakom ryggen på oss?

Peace out <3

4/10-2011: flygresor

ja idag tänkte jag berätta för er om min så roliga o problimatiska resa hem till Umeå xD

det började på morgonen med att mamma var sen när hon skulle köra mig till flygplatsen. dumma bilköer. jag förstår inte hur det kan bli så mycket köer? om alla kör borde det inte bli stopp! men i alla fall, mamma körde nog på rekord tid till Landvetter. väl där ska jag få ordning på incheckningen, jag hade ingen anning om vart jag skulle. men jag lyckades hitta stället och checkar in och får reda på att planet är 25 minuter sent. först tyckte jag det var skönt får då han jag äta lite frukost men sen slår det mig. jag har ju ett plan att passa i Sthlm och detta med ett annat flygbolag. detta betyder att jag får hämta bagaget, checka in igen och pasara säkerhets kontrollen en gång till. man ska checka in 20 minuter innan avgång, jag är där landar 20 minuter innan avgång på fel terminal till början med, så det blev buss till rätt terminal. väl där ska jag få bagaget, och checka in på nytt. eftersom jag är sen fick jag få mitt bagag levererat som special bagag. sedan blev det att hitta till nästa gate (har aldrig flygit från arlanda) igenom en ny säkerhetskontroll, av med alla saker, på med alla saker för att sedan skynda till planet. när jag komemr fram får jag reda på att planet är 20 minuter sent. då var jag så stressad helt i onödan att jag nästan ville skratta.
och sen när jag kommer upp till Umeå missade jag precis bussen till stan och får reda på att nästa går om två timmar. men som tur var kom det en extra buss. och jag kom hem.
Det är i sånna här stunder jag tror Gud gillar mig <3 :D
men vad jag inte förstår är hur svårt det är att hålla tider? jag menar, det finns fler som jag som måste passa andra tider. vad hade jag gjort om jag missat planet till Umeå? och om ett plan nu är sent kanske man ska ta reda på om det finns folk som har anslutningar och i så fall kontakta dem?
men allt ordnade ju sig och jag fick ett gött skratt till slut cohdet blev en bra story :P

Peace out <3

3/10-2011: Jane Eyre

förlåt att jag glömde bort er :p eller ok jag glömde inte bort er jag bloggade helt enkelt inte. men vi kan säga att det här inlägget var från igår ;) och jag tänkte prata om den nya Jane Eyre filmen. jag och syrran har precis sätt den och jag måste säga att jag blev posetivt överraskad.
jag hatade nästan den filmen som vi såg i skolan (o jag såg den två gånger. vem är en bra kompis?) och jag tog en stor chansning när jag valde att se den en gång till, men jag gillar faktiskt handlingen. jag tänker inte återberätta den ni får googla i fall det är så :P
men jag måste säga att den här filmatiseringen var bättre, den var både lättare o nästan rolig. jag älskar språket i den och jag älskar som sagt handlingen. och han som spelar Edward, Michael Fassbender (spelar även i Hex) är grymt snygg och härlig att kolla på. nackdelen med detta är att han enligt mig är för snygg som mr Rochester. och Jane som spelas av Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) också är för snygg som Jane. visso störde jag mig på att de var så fula i den andra filmen, men min lärare sa att de skulle vara fula och när jag visste det så blev det jobbigt i den nya varitaonen. jag tyckte även det var jobbigt när de skulle börja hångla väldigt intensivt, det såg så modernt ut (xD) nästan som folk på krogen. men över lag tyckte jag att de fångade handlingen, stämningen och allt det där i filmen.

jag har en hel massa andra åsikter om filmen me, men jag tänkte faktiskt läsa boken och sedan bedömma båda filmerna (:P) för just nu kan jag bara jämföra de båda berättelserna med varandra utan att veta hela historien :)

men nu måste jag sova, för jag ska upp tidigt och flyga hem till Umeå och plugga xD

Peace out <3

2/10-2011: Religon

idag kära barn ska vi prata om religon (xD) och inna vi börjar så måste jag tala om för er att jag är kristen! men jag ser på det på ett litet annat perspektiv. jag tror ex inte på skapelse berättelsen jag tror mer på att gud skapade big bang. jag tror heller inte på allt som står där i, men jag tror på det mesta! och jag tror på Gud, Jesus, uppståndelse och synderna förlåtels. så man kan säga att jag har en väldigt öppen syn på religon. jag kan även tala om att jag älskar att gå till kyrkan men inte gör det så ofta.
jag kan även tala om för er att jag älskar att studera religon. de flesta hatar det för att de lämnar så många frågor obesvarade jag älskar det jsut för att det lämnar så många frågor obesvarade.
men det jag nu vill komma fram till är att man inte kan tvinga någon att ha tro på en religon! folk har försökt det i evigheter ta bara korstågen till Israrel och religonskrigen i Europa som exempel. klart du kan komma dig och vifta med ett svärd framför någon coh den persone kommer säga att han eller hon kommer byta religon eller börja tro, men gör de det på riktigt? klart de inte gör. man måste själv hitta sin tro. vissa tror på gud andra tror på något annat ex big bang. men det är bara så det är. jag skulle aldrig kunna tvinga någon annan att bli kristen just för att jag själv aldrig skulle kunna byta religon. jag har inget i mot andra religoner, jag tror bara inte på dem. men religon handlar mycket om att tro på Gud.
jag tror dock inte våra liv är förutbestämda. jag tror inte att Gud redan har planerat våra liv, jag tror vi väljer helt själva och om han tycker att vi gör helt fel val griper han in och hjälper till. man kan be honom om råd och ibland svarar han och ibland får du lista ut det själv.

men det här med religon är knepigt och jag skulle kunna tjata om det i timmar men det är ingen mening för ajg kan inte tvinga er tro på någon om ni inte vill, allt jag ber er är att inte tvinga någon annan att tro på något de inte vill!

Religon är inte en fråga om tvång utan hopp,tro och vilja.

Peace out <3

1/10-2011: vänskap

idag tänkte jag prata om vänskap. jag kan lätt säga att vänner är det viktigaste man har. vänner är de som alltid finns där när man behöver dem, de är de som aldrig lämnar en för att man har ett litet bråk, de är de som får en att skratta, tröstar en och de är de som kan göra ens dag. jag har aldrig varit den som är utan efter att bli populär jag har hellre några få bra vänner än tusen vänner som jag knappt känner.
jag älskar att hitta på något med mina vänner. jag älskar att spela spel med dem, ta en fika, se en film eller bara umgås. och vänskap ska inte behöva vara ett tvång. det är något man bara ska ha utan regler. jag hävdar att alla behöver minst en vän! man behöver ha någon som lyssnar och förstår och man behöver själv vara en vän som kan lyssna och förstå. vänner hjälper varandra i vått och tort.
jag har turen att ha bra vänner. och jag vet precis vilka jag vill umgås med! jag vet att de förstår mig och jag förstår dem. jag har en vän som jag kan prata med i timmar och vi skrattar alltid och vi är väldigt lika och det är så skönt <3 sen har ajg andra vänner som jag inte är lik och det kan också vara skönt <3
jag tycker inte det är något fel med att ha många vänner men man ska ha en bra som alltid ställer upp för en. för ett tagsedan hade jag 400 vänner på FB och jag tänkte "varför har jag så många? vilka av dem här känner jag på riktigt?" jag började rensa och har nu kanske 60 vänner. och det är folk som jag känner och träffar.
jag kan prata på i evighet om vänskap men det är inget som man kan klä i ord bara uppleva <3

En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter
bredvid dig och säger; "VI strulade till det!"

jag tycker det är väldigt sant. vänner gör saker tillsammans <3

Peace out <3

RSS 2.0