24/10-2011: döden

ja ni har ju inte fått några inlägg på ett tag och det finns flera anledningar för det men jag orkar inte ta dem nu. men idag ska vi prata om ett allvarligt ämne döden.
min lilla syster var med om en olycka idag. hon och henens kompis körde fyrhjuling och blev på körda av en bil, och vi fick inte reda på mer än att hon fick åka helikopter till sjukhuset. vilket brukar betyda att det är allvarligt. och min lilla syter är en av de få personer som faktiskt betyder något för mig <3 vi åkte dit och hon var väldigt blåslagen och låg o skakade, och skulle upp till röntgen. tack och lov var det ingen fara med henne, hon hade haft änglavakt! för först hade hon slagigt i bilen rullat över på motorhuven och sedan fått fyrhjulingen över sig. men som sagt det gick tack och lov bra, hon är hemma nu och sover. hennes kompis verkar ha klarat sig lindrigt hon med, hon har bara fått en lätt hjärnskakning.
men det fick mig att innse hur lätt vi ser på livet och hur sköra vi egentligen är. jag brukar inte tänka på döden, och jag oroar mig verkligen inte för den! den dagen jag dör så dör jag, det är inte mer med det. och eftersom jag tror på ett liv efter döden oroar det mig inte mig. jag är mer rädd att förlora mina nära och kära. och på så sätt är döden hemsk, jag frukar inte min egen utan andras. men jag antar att det är så. man är väll mer rädd för andras död än sin egna?
men vad jag inte gillar är folk som lägger sig i andras sorg och död. jag tycker inte man har rätt att skriva R.I.P till någon man inte kände eller knappt kände, eller jag tänker på er <3 jag vill inte att någon totalt eller nästan okänd människa ska skriva det till mig när jag förlorar någon. jag vill få sörga ifred!!!
Men nu tänker jag faktiskt försöka tala om för folk vad de betyder för mig! jag kan så klart inte lova att jag kommer göra det, men jag ska försöka!
och kanske borde man säga "Jag älskar dig" oftare? ja jag vet inte, men nu ska jag se hur min syster mår <3

Peace out <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0