7/10-2011: teater

jag älskar att spela teater. det är så himla kul att låtsas vara någon annan och det är extra roligt att få uppträda på en scen :) jag har inte spelat teater på en scen då på år och jag funderar starkt på att börja med det igen?! det hade varit extra kul att se om jag är tillräckligt bra? men det som emr är kul är att det funnits så länge, man spelade teater redan i antikens Grekland. och jag tycker det är coolt att det faktiskt har funnits kvar så länge :) skådespelare ör blande det svåraste att bli (om man ska bli något stort) och jag beundrar de som lyckas. och jag hade jtäte gärna spelat i musikaler om jag hade kunnat sjunga xD men det är lika kul att spela utan musik och det hade varit så coolt att spela i en film :)
fast jag tcyker det är lika kul att skriva manus som det är att stå på scen. jag funderar verkligen på att ta upp skådespelet igen :)
jag menar det är något alla bör prova på.. stå på scen och även om du har scenskräck. vem har sagt att du måste stå inför en stor publik, det räcker ju med dina kompisar.
nej jag känner att det faktiskt inte blir ett längre eller bättre inlägg idag och vi kan skylla på att jag fortfarande är sjuk ;) men nu ska jag åter gå till att se på A very Potter sequel ni bör kolla upp den och även A very Potter musical det är hur underbara som helst <3

Peace out <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0