18/01-2012: Jezebel Disraeli

Först innan jag går in på dagens samtals ämne så vill jag bara Gratta min vän Tessan :D <3

Så där, idag tänkte jag prata om en av mina absolut favorit mangafigurer, dr Jezabel Disraeli!!
för en masssa år sedan sprang jag över en manga serie som heter Godchild, det var en ren slump och jag tänkte att jag kunde ge den en chans. jag läste första kapitlet och jag var fast!! Seriens handling är följande

Seriens huvudperson är den 17-årige Kain, Lord Hargreaves, som i det sena 1800-talets London kämpar för att försona sig med sin familjs och sitt eget förflutna. Han får under seriens gång kämpa mot den hemliga organisationen Delilah, en illegal organisation som experimenterar med medicinsk forskning. Mord och hemska händelser inträffar i hans omgivning som i vissa fall, och i andra fall inte, har att göra med Delilah, och Kain dras allt mer in i en aktiv kamp mot den, dess medlemmar och sitt eget förflutna. Delilahs medlemmar består av personer med kodnamn ur tarotkortleken (om de är högt placerade inom organisationen), eller vanliga spelkort (om de bara är medhjälpare). Dessa "kort" är ofta personer med en eller annan särskild kunskap, egenskap eller talang, som de utnyttjar i organisationens tjänst mot löftet att få en önskning uppfylld, efter att de har blivit svikna av livet på ett eller annat sätt. Den som sägs ligga bakom organisationen är Kains far Alexis, men han är död. Jezebel är Kains halvbror och han hatar Kain av hela sitt hjärta och i Deliahs kallas han döden och han är den som ofta ligger bakom morden i Kains omgivning

och jag som älskar mystik, mord och sorliga historier kunde inte få en bättre berättelse!! ich hur mycket jag än gillar Kain så är Jezebel min favorit karaktär. han är inte bara snygg ;) utan han har även en väldigt trasig bakgrund och det är synd om honom. och jag som alltid förbarmar mig om de elaka för att jag serr deras goda sida vill bara hålla om honom och säga att allt ordnar sig!! (jag vet att det är en bok och en tecknas karaktär ni behöver inte påpeka det)
det var faktiskt Jezebel som lärde mig gråta till filmer och böcker. visst jag kunde väll fälla nån tår innan men efter att jag läst klart Godchild och kom till en viss punkt i berättelsen brast det, jag grät floder och det räcker att jag bara ser bilderna så gråter jag. jag vet inte om jag ska vara tacksam eller inte!!
dagen till ära tänkte jag att ni kunde få lite bilder med :D


Jezebel <3


Den här bilden är så himla snygg <3


Tkr den här bilden är riktigt snyggt gjord :P


Jezebbel som liten :D han är så söt och Snark med (fåret)


Bara för att jag är snäll så får ni en bild av Kain och Marie också :P Kain är snygg helt klart, men Jezeel är något helt annat ;)

ja det här var dagens samtalsämne och jag hoppas att nån av er kanske vill läsa Godchild :P

Peace out <3


Kommentarer
Postat av: Therese Lundgren

Tackar :D fina du <3

2012-01-18 @ 12:54:18
URL: http://dragonfantasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0