5/01-2012: Marilyn Manson

ja idag blir det årets första blogg inlägg och eftersom det är den femte januari vill jag gratta Manson <3

Marilyn Manson (Brian Waner) har varit en stor förebild i mitt liv och vad ni än säger och tycker håll det för er själva!! jag älskar det mesta av hans musik, jag gillar att han säger vad han tycker och tänker, gör vad han vill och ni som tror han är korkad har så fel!!

men det var inte bara det jag skulle skriva om idag. nej ett nytt år betyder nya möjligheter och i mitt fall betyder det: försöka hitta mitt liv igen! xD ja för just nu har jag ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. jag känner att jag irrar runt i mörker utan att finna ljuset! eller tvärt om jag irrar runt i ljuset utan att hitta mörkret. nej så i år ska jag försöka komma på vad jag verkligen vill göra, vad jag har för plan och hur jag ska ta mig dit!! jag ska försöka lösa allt som är jobbigt och alla problem jag har. fast för att göra det ska man:

Tänka på lösningen inte problemet!! Terry Goodkind!

sen ska jag även försöka hitta nya saker jag gillar att göra och göra sånt som jag velat göra länge men inte gjrot än!! nej nu ska jag i alla fall laga mat vilket jag är grymt kass på att göra (Det blir inte dåligt, jag är bara kass på att orka laga mat) och sen så ska jag se vad livet har för äventyr att erbjuda

Peace out <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0